QUOTE(aya-angel @ Jan 11 2005, 22:00)
Mēs ar Sigfu ticam rozā ziloņiem un taisam klubiņu par attiecīgo tematu!!!! Visi laipni aicināti pievienoties!! Kopā mēs atklāsim neatklāto un izpētīsim neizpētīto!!
Piesakos, a citas kraasas ar buus???
Nobalsoju par vilkati.Kaadaa graamataa lasiiju kaa par taadu kljuut taatad: pilnmeenes naktii kailam jaaizlien cauri priedes sakneem( ja taas izliidushas no zemes.
Nu tad vispirs jaatrod prieded saknes, kas izliidushas no zemes...Lai to atrastu, buutu kaadu dienu plikam pa mezhu jaaskraida...
QUOTE(SheWr @ Jan 13 2005, 16:47)
Nu tad vispirs jaatrod prieded saknes, kas izliidushas no zemes...Lai to atrastu, buutu kaadu dienu plikam pa mezhu jaaskraida...
Tas viss no graamatas ar senlatvieshu ticeejumiem parunaam utt.
QUOTE(S.U.D @ Jan 13 2005, 15:35)
Nobalsoju par vilkati.Kaadaa graamataa lasiiju kaa par taadu kljuut taatad: pilnmeenes naktii kailam jaaizlien cauri priedes sakneem( ja taas izliidushas no zemes.
Aha, un ja no rīta pamostotiess ( ne pēs gājiena, kā māte dzemdījušam pa mežu) nav spēka un nak miegs, tad vajar divus pirkstus nolaizīt un iebāzt štepselī.
QUOTE(Yume @ Jan 13 2005, 18:12)
QUOTE(S.U.D @ Jan 13 2005, 15:35)
Aha, un ja no rīta pamostotiess ( ne pēs gājiena, kā māte dzemdījušam pa mežu) nav spēka un nak miegs, tad vajar divus pirkstus nolaizīt un iebāzt štepselī.
Nu ja nu ja S.U.D:............................................................................................
DarkRockslizer
Jan 15 2005, 18:35
Hm. Dievs ir augstākā personība, ko varētu arī definēt kā absolūtu. Mēs esam tā daļa, gluži kā viss cits eksistējošais.
Spoki ir ēteriskas enerģijas apkopojumi, kas radušies, ja dvēsele ir ļoti gribējusi turpināt eksistēt fiziskajā pasaulē, bet ķermenis to nav spējis. Vizuāli pierādījumi to eksistencei ir uzņemti ar novērošanas kamerām anglijas pilīs.
Citplanētieši ir saprātīgas būtnes, dzīvojošas uz citām planētām, citos visumos. Mēs, skatījumā no malas, arī būtu citplanētieši kādam citas planētas iedzīvotājam. Tā kā dabas attīstība paredz saprātīgu dominējošu dzīvības formu izveidi, tad būtu pilnīgi neloģiski uzskatīt, ka esam vienīgie visumā.
Jetiji ir mērkaķveidīgie, kuru eksistenci noliedz.
..
Vilkači kā tādi nepastāv. Viduslaikos tika novēroti gadījumi, kad cilvēki ar garīgiem traucējumiem mēdza ļauties zvēriskiem instinktiem un kā traki zvēri uzbrukuši lopiem, citiem cilvēkiem. Tas tikai parāda tālaika dziļo pagrimumu. Arī par vīriem, kas naktīs devās piedzerties un vēlāk pēc "plostošanas" sazinkur atgriezušies mājās, runāja kā par vilkačiem. Runa par vilkačiem varējusi iet arī gadījumos, kad vilcene izaudzinājusi cilvēkbērnus kā savus mazuļus un tie iemācījušies dzīvot kā vilki.
Vampīru arī nav. Leģendas opar tiem sākušās no aristokrātiem, kas slimojuši ar akūtu ādas slimību, kuras rezultātā no saules iedarbības āda sākusi asiņot. Slimnieki varējuši iziet laukā pastaigāties tikai naktīs. Šī slimība līdz mūsdienām ir pazudusi.
ShinChan
Jan 15 2005, 20:02
QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 15 2005, 17:35)
Citplanētieši ir saprātīgas būtnes, dzīvojošas uz citām planētām, citos visumos.
Es apšaubu tādu būtņu saprātu, kuras (pēc nostāstiem) lidinās apkārt šķīvjos/cigārveidīgos objektos/dematerializētā veidā utt., zog un izķidā govis govis un citus mājlopus kā arī ievieto velnszinkādus implantus cilvēkos un dažreiz arī apaugļo tos (hmm, Jaunās Derības nevainīgā ieņemšana?), vienmēr lidinās apkārt, taču nekad nenolaižas publiskās vietās un neapsveicinās ar mums; kuru ķermeņi ir tievi gari ar lielām galvām un tumšām ūdeņainām acīm un ir skaidri redzams, ka fiziskam darbam tie nav piemēroti (varbūt bez tā kosmosā var iztikt?), kuri atsāj dīvainas zīmes mežos un labības laukos....Kur te izpaužās augstais saprāts?
Kas attiecas uz vamīriem, tad tādi tik tiešām pastāv. es nerunāju par enerģetiskajiem ampīriem, kuru eksistence jau sen ir pierādīta un apstiprināta. Runa ir par īstiem vampīriem, protams, bez pagarinātiem acu zobiem, bez bailēm no saules gaismas un bez spējām pašam lidot. Taču tā ir slimība, kas izpaužas kā zināmu vielu deficīts, kas atrodamas asinīs, taču pašu asinis to nespēj saražot, un tā nu šiem cilvēkiem, lai kompensētu savas fiziskās nebūšanas, nākas dzert asintinju donoru centros, slimnīcās vai no jaudzimušiem zīdaiņiem, tas viss ir atkarīgs no viņu cilvēcības pakāpes.
īstam vampīram ir jābūt albīnam, kanibālam + pietiekami bagātam, lai tam būtu sava pils.
cik daudzi zin, ka pirmās vampīrfilmas "Nosferatu" galvenajam aktierim Max Schreck nevajadzēja nemaz nogrimmēties (ja nu tikai kādi liekie zobi)? un šī fakta iespaidā tapa filma "Vampīra ēna" ar Defo galvenajā lomā.
QUOTE(ShinChan @ Jan 15 2005, 19:02)
Kas attiecas uz vamīriem, tad tādi tik tiešām pastāv. es nerunāju par enerģetiskajiem ampīriem, kuru eksistence jau sen ir pierādīta un apstiprināta. Runa ir par īstiem vampīriem, protams, bez pagarinātiem acu zobiem, bez bailēm no saules gaismas un bez spējām pašam lidot. Taču tā ir slimība, kas izpaužas kā zināmu vielu deficīts, kas atrodamas asinīs, taču pašu asinis to nespēj saražot, un tā nu šiem cilvēkiem, lai kompensētu savas fiziskās nebūšanas, nākas dzert asintinju donoru centros, slimnīcās vai no jaudzimušiem zīdaiņiem, tas viss ir atkarīgs no viņu cilvēcības pakāpes.
Cik liela ir varbuutiiba, ka taads vampiirs pats uzzin, ka vinjam truukstoshaas vielas atrodamas citu asiniis? Man taadas aizdomas, ka bez dakteriisha nekas nebuus...
QUOTE(Outlawz @ Jan 17 2005, 01:53)
īstam vampīram ir jābūt albīnam, kanibālam + pietiekami bagātam, lai tam būtu sava pils.
cik daudzi zin, ka pirmās vampīrfilmas "Nosferatu" galvenajam aktierim Max Schreck nevajadzēja nemaz nogrimmēties (ja nu tikai kādi liekie zobi)? un šī fakta iespaidā tapa filma "Vampīra ēna" ar Defo galvenajā lomā.
Vampiira ena man patika..........
ShinChan
Jan 18 2005, 00:59
QUOTE(Outlawz @ Jan 17 2005, 00:53)
cik daudzi zin, ka pirmās vampīrfilmas "Nosferatu" galvenajam aktierim Max Sčreck nevajadzēja nemaz nogrimmēties (ja nu tikai kādi liekie zobi)? un šī fakta iespaidā tapa filma "Vampīra ēna" ar Defo galvenajā lomā.
Es zināju. Bet tās visas ir baumas un nostāsti, kuros ir grūti sameklēt kaut kripatu patiesības. Maksis vienkārši bija izcils aktieris, kas pārliecinoši iemiesojās savā tēlā. Protams, mazliet dīvains un savdabīgs, bet ne nu vinš dzēra cilvēku asinis ne nu kā.
Bet filma "Vampīra ēna" tiešām laba. Aktieru izvēle jeb kā mums moderni pieņemts to dēvēt kāāāstings lielisks.
kaarleens
Jan 18 2005, 10:23
es ticu POHEMONAM man vinjsh biezhi ir moociijis
Es ticu ljaunajam Espanjemstavnaud briesmonim, kas uzdarbojas, kad es dzeru. Naakamajaa dienaa naudas vairs nav...
QUOTE(edg @ Jan 18 2005, 12:56)
Es ticu ļaunajam Espaņemstavnaud briesmonim, kas uzdarbojas, kad es dzeru. Nākamajā dienā naudas vairs nav...
oj, ir vēl arī, Espaņemstavnaudbetnešodienjošodientuvairsnedzers briesmonis, kurš neļauj dzert, bet liek maksāt rēķinus.
ShinChan
Jan 18 2005, 18:50
QUOTE(edg @ Jan 18 2005, 12:56)
Es ticu ļaunajam Espaņemstavnaud briesmonim, kas uzdarbojas, kad es dzeru. Nākamajā dienā naudas vairs nav...
Šo es pazīstu. Viņam pat konkrēts veidols ir, bet to var ieraudzīt tikai lūkojoties spogulī. No tiesas baiss purns.
aya-angel
Jan 18 2005, 19:01
Jaladin
Jan 19 2005, 14:16
BTW naturaals Pok'emona polls. Nu gluzhi kaa www.kurbijkurne.lv
Uh un es ticu briesmonim "Dajpetjsantjim!"
Kikyou
Jan 22 2005, 22:14
A tu tici SHINCHANAM? o__o; Tas ir liels un gļotains ar 13 lipīgiem taustekļiem un sešām zobu rindām trejās mutēs, kam patīk pa naktīm klusi šļūkt pa vecrīgas bruģi un meklēt 13 gadīgus duelantus lai atņemtu viņiem dekus, bet pašus iebāztu atkritumu tvertnēs.
Kikumi
Jan 23 2005, 12:25
Pieskaiti mani klāt! Man arī patīk atņemt dekus un stūķēt duelantus miskastēs!
-nDigo-
Jan 24 2005, 00:57
juus briesmonji taadi, ko tie 13gadiigie duelanti jums ir nodarijushi???(vai vinji vienkaarshi ir vieglie upuri?)
labi ka es pa vecriigu reti kliistu, kur nu veel vakaros
Kyoushu
Jan 25 2005, 10:39
Spoooki un citplanetieshi... (tikai ne zaljie) tad weel zekju ruukjiishi... dabuu jaunu kravu ar zekjeem peec nedeeljas gruuti salasiit paari...=/ Tas ir pieraadiits. Un es pat zinu kur winji sleepjaas... Aiz manas weljasmashinas...
Catgirl
Oct 25 2006, 20:16
nee....es reiz ticēju zobu fejām...kaut kur pirms 5 gadiem, jo visu laiku, kad noliku zobu zem spilvena nākošajā rītā tur atradās pieci lati.....
Pakkun
Oct 25 2006, 21:20
muusdienaas ir modernaakas zobu fejas. virzaas augshup pa karjeras kaapneem, pieprot ciinjas, iebiedeeshanas un baros salasiishanaas maakslas. zobus nesavaac, tikai liek no tiem shkjirties, bet naudu gan labpraat panjem. der arii elektrotehnika un ritenji. paarvietojas graciozos 3striipu kostiiminjos, baros skaitaa ne mazaak kaa pa 3(sakritiiba ar striipu skaitu uz kostiima? I don't think so...
)apmainoties ar visai izsmalcinaataam, savstarpeejaa etikjetee pienjemtaam fraazeem. varenaakajaam zobu fejaam nereti pieder arii kaadai labajai fejai nosperta kariete, saukta - chornij bumer.
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 19:29)
Zeķu gariņam, kas zog zeķes no veļasmašīnas
Bljaaviens, es jau domaaju ko man zekjes saak pazust
Ujj, un vel ir ljaunais, nezeeliigais Chuck Norris, tas jau ir nopietni ._.
Edit:tagad es vinjiem ticu :S
Blackout
Oct 26 2006, 12:09
Izveeleejos citplaneetieshus. Pff, spokus nav gadiijies redzeet. Kaut gan reizeem liekas, ka kaads noveero >.>~ omg stalkers.
nu es ticu gan tiem tur kosmosaa gan tiem kas ir neredzami-spoki, es ticu daudz kam
zeloco
Oct 27 2006, 21:04
kapee nav iespeejas "visiem" un "nevienam"?
Nu, ja ir jāizvēlas viens tad Spokiem, bet pārsvarā jau, ka sanāk ticēt visam kaut vai tikai tāpēc, ka: "Es ticu tam, ka eksistē, kaut kas tāds ko es nezinu. Tam ko es zinu vairs nav jātic. "
"Es ticu Ziemassvētku vecītim, es ticu Lielidienu zaķītim, bet es neticu vairs TEV!"
Bet nu ja nopietni(cik nu var nopietni), tad ticu radībām, ko pati esmu redzējusi....
soirvakt
Oct 28 2006, 20:19
a es ticu trade mark
traktoristam Juuliusam Briedim no Ropazzu pagasta.....
Sev!!! visi kas ar mani ir runaajushi man piekritiis!!
jaa, it sevishki visi kas ar tevi ir runaajushi Londonaa.. XD - 'strange girl' , 'insane', utt.. ir tikai saakums.
a ja runaa par sevi... tad pasee man rakstiits - sieviete, tad principaa laikam jaabuut cilveekam, jo citaa , augstaakmineetaam raseem - apziimeejums 'sieviete' netiek lietots..
QUOTE(Yume @ Oct 30 2006, 01:02)
jaa, it sevishki visi kas ar tevi ir runaajushi Londonaa.. XD - 'strange girl' , 'insane', utt.. ir tikai saakums.
a ja runaa par sevi... tad pasee man rakstiits - sieviete, tad principaa laikam jaabuut cilveekam, jo citaa , augstaakmineetaam raseem - apziimeejums 'sieviete' netiek lietots..
" sieviete kaa dieviete - zeel tikai ka krieviete" ( dzejniece manii)
Es nevaru balsot jo es ticu visiem šiem izņemot vampīrus
Sērfijs
Jul 13 2007, 21:17
QUOTE(undux @ Jul 13 2007, 20:14)
Es nevaru balsot jo es ticu visiem šiem izņemot vampīrus
Ar ko vampīri ir sliktāki par vilkačiem, beidz viņus diskriminēt laikā, kad pasaule cīnās par vienlīdzību.
Vampīri nav tas kas mani interesē ja man viņi patiešām patiktu tad es sevi noskaņotu uz faktu: Vampīri ir un būs!
No nosauktajiem visvairāk ticu spokiem, pietiekami daudz ir redzēts un dzirdēts, lai tam nespētu neticēt. Pēc tam nāk citplanētēis. Pārējiem gan neticu.
Es ticu zamšiem. Tiem, no kuriem taisa jakas un visu ko. Dermantiņš arī it kā pastāvot.
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 15 2007, 14:31
Ticiet vai nē, bet širinkatori pastāv.
Church
Jul 15 2007, 15:57
shirinka-tori ? 'shirinka-putns'? russosinoidaalie slaavu-mongoloiidas izcelsmes metisi ar ekshibicionistisku putna tetoveejuma uz loceklja demonstreeshanas fetishu?
Shatako
Jul 28 2007, 19:28
Es pavisam noteikti ticu spokiem! Nevar neticēt ja pats tādus sastop! :3
duck&cover
Jul 28 2007, 22:11
QUOTE(Shatako @ Jul 28 2007, 19:28)
Es pavisam noteikti ticu spokiem! Nevar neticēt ja pats tādus sastop! :3
huh? ja jau satiek , tad vairs nav interesanti un nevar izmantot savu lielisko izteeli.
amm.. ja tev vel par teemu ir runa tad... nevaru pateikt kam bet gan jau kkam ticu, nevaru pateikt kam, visdriizaakais tas buutu vnk kkas taads kas iisti neatbilst nevienai kategorijai
esat sajutushi tadu ka mazu paranoju ejot pa tumshu ielu parku dajebko viens pats? vai kaapjot pa kapnem viens pats? nerunasim jau par vietam kur ilgi uzturejushas vienas un tas pashas gjimenes ( vecas lauku majas n shit)/ personas. ticu briesmam, vai smthn like that ko iisti nevar paskaidrot kas tas tads ir
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 19:29)
Zeķu gariņam, kas zog zeķes no veļasmašīnas
Ūjē, tātad viņš arī pie tevis ciemojas?
xP Jām, piekrītu, tas tiešām ir tāds pāķītis, man dažbrīd nākas staigāt dažādās zeķēs... citas izejas tač nav. xD
Pinkpanther
Jul 29 2007, 15:15
oi, labaak pat nesaakshu uzskaitiit tos, kam es ticu.
nevaru izshkjirties kuru punktinju atkjekseet balsoshanaa, tur nav piemineeti ljoti daudz mistiskie radiijumi...
no dotajiem man miiljaakie laikam izraadiisies vampiiri, kaut arii citplaneetieshi to vien grib, lai balsotu par vinjiem!
QUOTE(Church @ Jul 15 2007, 15:57)
shirinka-tori ? 'shirinka-putns'? russosinoidaalie slaavu-mongoloiidas izcelsmes metisi ar ekshibicionistisku putna tetoveejuma uz loceklja demonstreeshanas fetishu?
tu nedomaa cilveekus kas ieklaujaas zem termina urlas
Bet ja par teemu es laikam vairaak ticetu citplanietieshiem jo tie nav vieteejie !
Protams vampiires glaastiem es arii nespeetu pretoties, kaut tas man maksaatu dziivi!
Vienu gan es varu atzīt, pa manu māju dzīvojas kāds dīvainis.Viņš visu laiku pazaudē manas zeķes un slēdz iekšā televizoru. LL
-
NLO. Tikai un vienīgi citplanētiešiem. Vēl varbūt spokiem, un lidojošam cūciņām, bet tas viss.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.