Help - Search - Members - Calendar
Full Version: yugio forums
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Pages: 1, 2
Taka
QUOTE(kain @ Jan 20 2005, 11:46)
QUOTE(Sigfa @ Jan 19 2005, 22:48)
Kain, tu savaa postaa pateici tikai to lai, ja nepatiik, nelien YGO forumaa... Nafig tik daudz spama?
*

Nu man loti zel ka nesaprati vairak no mana teksta ,es tik daudz rakstiju lai tādai aunapierei kā tu vienreiz dalektu, bet redzi ,pat ar tik garu tekstu vēl nedalec !
*

Pieklājīgāk lūdzu. Un pustoni zemāk.
kain
QUOTE(Taka @ Jan 20 2005, 13:02)
*

Tādam "agresivam braucejam" ka tu jau butu gruti atskirt pieklajigo un nepieklajigo, bet , lai nu ka es atzistu savu vainu ka biju par skarbu(varēju to pateikt maigāk bet ar to pasu nozimi)
Sigfa
QUOTE(kain @ Jan 20 2005, 15:57)
QUOTE(Taka @ Jan 20 2005, 13:02)
*

Tādam "agresivam braucejam" ka tu jau butu gruti atskirt pieklajigo un nepieklajigo, bet , lai nu ka es atzistu savu vainu ka biju par skarbu(varēju to pateikt maigāk bet ar to pasu nozimi)
*

Aciimredzot nevareeji. Tu man paraadi vienu argumentu tavaa postaa kursh atbalsta tavu viedokli (ja tev tads ir).
Yume
Cienijamie Taka un Sigfa, paskataties ar ko jūs strīdaties. Viņam sarkasms ir sveš vārds, nevajag to lietot, nesapratīs. Un atkal sadusmosies, sekas būs bēdīgas- piespamota sadaļa. Kādam to vajag?
Ja gribās pakasīties- use PM.

Sigfa
es striidos ar kautkaadu idinju kas nezin ko saka. Domaaju, ka tas gan nav iisti veerts, taakaa es vairs nestriideeshos ar vinju.
kain

Nu labais, paskatieties ,kadi šeit gudrīsi sanakusi.Pat pati Latvija nau tik attīstīta, bet paskatieties te, kadi gudri cilveki sanakusi iedomajas sevi par nezin ko .Un nejiedomājaties, tikai tapec ka esat vecaki par citiem varat pacelt savu latinu augstāk par viniem.
Jā, un sarkasms ir ļauns izsmiekls, kam pamatā ir naids,nicinājums, kas versts pret kadu personu
edg
kain, es saprotu tavu nostaaju (vismaz lielaako dalju no taa, ko tu raksiiji pirmajaa postaa), tomeer iemesls, kaadeelj es uzskatu, ka juugistus nevajag nahrenizeet ir - man vinji netraucee, jo es neizmantoju new posts, un es ceru, ka Roze to jautaajumu par new posts kaut kad risinaas, taapeec arii citiem ne-yugio-faniem vinji (juugisti) netraucees.

Tagad paskaties uz saviem postiem:
* tu agresiivi lamaajies
* tava rakstiishanas maniere uzdzen man pretiigumu (vaaja satura izjuuta, nespeeshana pietureeties pie rakstiishanas vadliinijaam u.t.t.)
* tu nespeej nomierinaaties, paartraukt savu veelmi kakaat murgus (piedodiet, modi)
* tu runaa taadaa tonii, it kaa tevi niistu. to var taa panaakt, bet ej panaac to citaa forumaa

Kas manaa ir kakaati murgi:
* nejeedziigi saliidzinaajumi
* izteicieni, kas balstiiti uz nespeeju izprast cita teiktaa rakstiishanas jeegu, liidz ar to, nesaprotot, ko vinji grib tev pateikt, taadaa veidaa uztverot vinju teikto nepareizi un atbildot nepareizi un agresiivi
* vispaariigaa naida kurinaashana ar attieksmi

Kaa peec taa visa veel var uzskatiit, ka juugisti man netraucee dziivot?

Taa kaa man shitais posts bojaa garastaavokli, un es neesmu vieniigais, vispaariigaas omas uzlaboshanai:
image
kain
Paklau ,Edg!Tu domā ka esi vienigais kam te kaut kas liekas pretigs?Tad man jasaka ka nē.Domā man baigi patik sarunāties, redzet YGO foruma kadu personu kura pets tam to noniecina,izķengā?Un ja tu raksti rupjus vardus tad vismaz, lai tie butu kaut cik jedzigi.Kakat murgus nu beidz!Un pasaki kura vieta es esmu kaut ko pateicis nepareizi un tad runasim talak.
Sigfa
QUOTE(edg @ Jan 20 2005, 21:46)
Taa kaa man shitais posts bojaa garastaavokli, un es neesmu vieniigais, vispaariigaas omas uzlaboshanai:
image
*

Domo! Paskatoties uz to mistisko zveerinju uzreiz sajutos miiksts, rozaa un puukains biggrin.gif
Ladykiller
Jobans konjs, es sita neatceros otaku forumu, kad es te pirmo reizi ielidu. Vinjs sak atgadinat kurbijkurne (labi ja kadam vinjs dikti patik ta jusu lieta, man vienkaris vinjs daleca, jo tur bija pardaudz BEZTOLKAINI topici, kas tiesi sada iemesla del, kluva par tadiem).

Kain tas uzdevums, te nav pieradit savu taisnibu, tad jau labak uzrikosim debates. Te tu tikai pasaki savu viedokli un viss. Labu varu atdzities, man ir YGO kartis, es ari MTG speleju, un es neredzu ta del lekties, tas ir tikai kartis, izklaide. Un te jau sak paradities personigi apvainojumi.

Kain, esi gudraks, jo patiesiba tu man no visiem simpatize visvairak, labi tu atgadini man vienu puisi no manas skolas, ir tads Karlis Str. (sigfa pssst wink.gif ), jo tu pastavi par savu, bet mos dot risnajumu, nevis taisi problemas.

Mani sitadi thredi reali kacina un pilnigi liek skatities uz forumu savadak.

BTW : Esmu neprecejies !
edg
Ehh, tikai tagad sapratu:
kain, shis forums nav juugistiem. Yugioh sadalja te atrodas tikai taapeec, ka mees gribeejaam, lai arii juugistiem buutu savs stuuris, kuraa noliist, un vinji netrauceetu paareejiem postiem. Yugioh sadalja ir Jums izraadiitaa sapratne, ka arii Juus tomeer esat anime cieniitaaji, jo yugioh arii ir anime. Tas ir piedaavaajums, ko Juus varat izmantot, ja Jums patiik, varat arii neizmantot, ja nepatiik. Peec tavas runas var viegli redzeet, ka tev nepatiik. Ja nepatiik, nelieto. Nav citur kur iet? Taisiet savu forumu! Bet tikai nebaaz aciis te, ka Mees jums trauceejam dziivot, domaat, uztvert, justies, ... Lai arii shis ir anime forums, tas tomeer teemeets galvenokaart uz cita veida anime kaa yugioh, taapeec Juus sheit iisti neiederaties, un esat viesi. Un kaa viesi arii uzvedieties, vai arii izejiet pa durviim.

Mana vaina, ka ieprieksh jau to nepamaniiju...

image
Chaos
Laikam pienacis laiks izteikt arii savu viedokli, spama daudzumu izraisa mazie yugioh fani kuri nav pieradushi pie forumiem, vini to mazliet uzskata par chatu nevis par vietu kur izteikt savu viedokli, vini veel tikai maacaas, lai gan baigi ilgi maacaas, dazhi baseboali, lusteri un pollo var apnikt, loti nepatiikami ir redzeet double postus vai postus ar saturu "jaa, ok" vai kas cits kas buutu jaatstaaj PM zinjaa. Īsteniibaa tie "yugijisti" kas grib atsevischu forumu nav spejigi taadu izveidot, bet tie kas ir spejigi to izdariit, neveelas, jo Yugioh nav vieniigaa anime kura vinus interesee(kaa piemeram es). man patiik apluukot citu maakslas darbus vai palasiit kaut ko vairaak par citaam anime.
Neredzu iemeslu striideeties, vieniigi tiem kam neinteresee Yugioh, nevajadzeetu iztureeties pret subforumu kaa pret izsmieshanaas vietu, labi tur gadaas kaads "smiekliigs" topiks, tam piekriitu, bet nevajadzeetu to dariit ar nicinaajumu.
runaajot par mazajiem Yugioh faniem, subforumaa vareetu ieviest sticky note ar kaut vai mIRC adresi #otaku.yugioh.lv vienalga, lai vareetu vienmeer tur iegriesties un apskatiit to adresi un arii izmantot to, tur tad arii vareetu mazie runaat par saviem Yugioh iespaidiem.
man personigi ļoti patiik shis forums, ne jau tikai yugioh subforuma deelj.
peace
edg
Buutu jauki, ja kaads, kuram ir laiks, uztaisiitu web lapu ar java klientu. Sen jau vajadzeeja. Tikai neviens to negrib dariit. Laikam nav laika vai nemaak.

image
kain
Es to labi sapratu ka YGO fani seit ir viesi,tad tas ko es no jums gaidu ir vismaz viņus cienīt kā viesus .
ShinChan
Vai kāds vēl atceras kādu viedu padomu kaķis Leopolds deva viņu nemitīgi tiranizējošajām pelēm (es jau saprotu, ka tā nav anime, bet nu tomēr)? Vai nebūtu prātīgi tam sekot? Varbūt man tā neklātos runāt, jo pats šajā forumā esmu nodarbojies ar provokācijām, kritizēšanām un citādi domājošo strostēšanām, taču šī nu ir tā reize, kad teikšu - neredzu iemeslu kašķim! Nesavaldīgi un nepārdomāti šoreiz ir izrunājušās abas puses, kas ir rezultējies žultainā spamā. Tāpēc ievelkam dziļi plaušās gaisu, noskaitam līdz desmit un nomierinamies.
Ella
Manam likaas ka te jautaajums buut vai nebuut Yu-gi-oh sadaljai o_O
Sore mans jau ar ar aizraadiijumu ir offtopic unsure.gif
Par teemu: manupraat lai vinji tur ir, netraucee tak tie kuri tie6aam izmanto tikai yu-gi-oh sadalju un te pat nav maniiti tad lai taa arii paliek, liidz ar to ka vinji apmeklee yugija sadalju varbuut kaadu ieinteresees arii iechekot kko citu piemeeram kaut vai to pa6u Kaigan, galu galaa arii tur mees skatamies anime nu un ne jau yugiju =] Saaks ar yougiju attistiisies par kaartiigiem otaku =] saaks mo6 mangu lasiit utt... smile.gif (oki mans bikiit aizsapnjojaas, bet kaapeec gan ne?) smile.gif
deleted-ray
Principa laikam jau taa aktivitaate ir samazinaajusies (nu tas yugio bums respektiivi) Es jau pat saaku domaat lai vaaraas savaa "sulaa" i vsjo ")
edg
QUOTE(kain @ Jan 20 2005, 22:22)
Es to labi sapratu ka YGO fani seit ir viesi,tad tas ko es no jums gaidu ir vismaz viņus cienīt kā viesus .
*

Taisniiba jau ir, ka cieniit juus pieklaatos kaut par to, ka parasti nespamojat aarpus Yugioh sadaljas. Tomeer tad prasi to mieriigi, neuzbruukot cilveekiem. Tad nebuut iemesla rasties kashkjim.

Tagad es noskaitu liidz velnzin cik... laikam 4

image

Yume
image

Tā, tas bija uzmanības novēŗšanai, no ļaunprātīgs apspriedes.
Nu cik var vārīties par vienu un to pašu? Ir taču sen nolemts, katram savs viedolkis, katram savas izaugsmes un izmaiņu iespējas. Lieciet taču viens otram mieru.
Lai ka gribētos lai cilvēks piekrīt, ka tev ir taisnība, pašlaik jūs strīdaties katrs par savu patiesību. Tas nozīmē ka strīds netiks pabeigts, un turpināsies līdz kāds padosies, un vai tad tas ir labi?
zman izskatās ka YGO subforums pašlaik ir apklusis, nav par ko sūdzēties vairs. Tāpēc sarunas jau kļūst liekas.

Peace PPL!
Brendon 2.
vajag YUGIOH forumu bet nejau simtam pietiek ar kadiem 3
aivvv
juus esat nelabojami idiotisma paraugi pa lielaakajai dallai
(nezinu vieniigi kas ar ssinccanu noticis bet vinnss ir idotis automaatiski laugh.gif (zinaatniski pieraadiits apstiprina latvijas dermatologgijas asociaacija))

pirmkaart tekst ""vinni peedeejaa laikaa taadi kaa pieklusussi"" !!!!!!!!!!!!!!!!!
hello nez kaapeec??? passi nosaucaat kaudzi argumentu bet taa arii neizdomaajaat jo vinniem vienkaarssi atklaati dirss virsuu uz galvas
un terorizee kkerts moderaators (nju taa vismaz izklausas smile.gif )

veel man kolosaali patiik juusu kaujas arguments ka neredz jaunos postus viss ar yugio nu bet miiliissi kas tad izmanto to funkciju taa ir ee domaata tam laikam kameer veel neeesi pieradis pie foruma neorenteejies tajaa un nezini ko tev vajag tie ir triis argumenti kuru deell sso funkciju izmanto parasti cileveeki zin kur kas un kad buus un tiks atbildeets un pamaniis arii visu jauno apskatot jau to kas vinnus ssobriid interesee...

(atkaape no teemas mad.gif ja tu gringo esi good old grim tad es tev sadossu ar mietu par kurbijkurnes aplikssanu jo tu tur esi mods (njaa ar mietu gan tev vajadzeetu sadot arii taapat laugh.gif ))
edg
Nedomaaju, ka sapratu, kas iisti tev nepatiik, iznjemot vienu lietu:
Tev liekas, ka "Skatiit jaunos ierakstus" ir tiem, kas nezin, ko grib. Tev nav taisniiba. Tas domaats tiem, kas neveelas rakaaties cauri visaam sadaljaam.

Pie tam, es saprotu, ka tavs stils ir rakstiit bez pieturziimeem un nesaprotamiem teikumiem, lai tavi posti tiktu lasiitu ilgaak, tie liktos gudraaki un rakstos iespaids, ka tu esi daudz sarakstiijis, bet stils var buut arii kakaat biksees, bet trauceejoshi tas ir abos gadiijumos.

Jaa, jaa, es tev tagad uzbruuku personiigi. Kaa lai neuzbruuk, ja prasies?
ShinChan
QUOTE(aivvv @ Mar 9 2005, 06:01)
juus esat nelabojami idiotisma paraugi pa lielaakajai dallai
(nezinu vieniigi kas ar ssinccanu noticis bet vinnss ir idotis automaatiski  laugh.gif (zinaatniski pieraadiits apstiprina latvijas dermatologgijas asociaacija))
*

Pagalam neveikls tev tas joks izdevies (idiotismu diagnosticē LDA blink.gif ), pie tam dikti kroplā latviešu valodā, kas mani vedina uz domām, ka valodu tu esi apguvis tikai tādā līmenī lai varētu izlasīt potera grāmatas (ar biežu skaidrojošās vardnīcas palīdzības izmantošanu) un iedrukāt pliekanus teksteļus megapopulārajā "kur_bij_tur_dirš" lapā, neko vairāk.
Aizvien vairāk nostiprinās pārliecība ka tu esi troļveidīgs sīkpirdis, kam vazāšanās pa citiem forumiem (droši vien tavā skatījumā, konkurējošiem) ir sava veida dzīves mērķa piepildījums.
Apzinos, ka rakstīdams komentāru uz tavu komentāru es līdzīgi kā eksibiconista izbiedēts skuķis, kas ar savu sašutumu viņam nodrošinu kaifu, pašlaik arī tev sagādāju zināmu gandarījumu. Lai jau tiek tas prieks, kā saka "labiem cilvēkiem nekā nav žēl".
Apbrīnas vērta ir kāda cita tava spēja. Un proti, uzrasties reizi mēnesī, parasti agri no rīta, kad pats vēl neesi īsti atžirdzis (par ko liecina tavs rakstības stils) un izvilkt no aizmirstības kādu sen izrunātu un dabīgā nāvē nomirušu problēmu un uztaisīt no tās milzīgu furoru. Come on, nav vairs YGO sadaļas! Anabauri tu apskaties kad vispār ir bijis pēdējais ar šo problēmu saistītais komentārs - 20 janvārī. Man kļūst aizvien grūtāk atšķirt vai tu no tiesas esi stulbs vai arī ļoti veiksmīgi mēģini par tādu izlikties (pagaidām reālāks izskatās pirmais variants).

P.s. Laikam būs tevi jātur pie vārda ar to mieta būšanu, draudēt esi gana nasks, kā būs ar to darīšanu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.