Blackout
Jan 2 2006, 14:18
rokas, plaukstas, frizuuras, peedas, pirksti ... >.>
frizuuras ir gruuti iedomaaties, un veel paari sejai ziimet, bah, varbuut kaadam tas ir viegli.
bet ar rokaam, pirkstiem, peedaam, plaukstaam vienkaarshi shausmas! visu laiku jaaizdzeesh kameer sanaak kaa vajag.
bet chibi atkal rokas, plaukstas, peedas ir vienkaarshas XD dazhkaart plaukstas gan sagaadaa gruutiibas, pat chibi >.>
baseboalbatboy
Jan 3 2006, 15:56
Vakar bishkji paziimeeju savu mangu (ko driizaak nosauks par parastu komiksu ar japaanju elpu un anime stilaa ziimeetiem chariem). Ar ziimuli tomeer ziimeet ir 1000reiz vieglaak nekaa ar datoru... Atklaaju, ka pat rokas man sanaak...
Bet vakar vislielaakaas probleemas bija ar nakts efektu. Ziimeet cilveeku aaraa, mezhaa, naktii... Nu bet tas taa
baseboalbatboy
Jan 3 2006, 17:39
njaaa man arii skjiet ka taa nakts vareetu buut problema bet ja tu ziimee malngaltu mangu tad pameegjini invertu..bet kautgan tas labaak noder naaves briizhiem,shokam utt.
Bet praktisks un ne tik vienkarshs...fonam tur kur ir nakts panjem melno papiiru igriez to kvadraatinju kur tew taa darbiiba notiksies tad uzziimee charu darbiibaa uz balta papiira,izshraaso vinjus peleekus (taa lai izshataas ka vinji tumsaa staav)izgriez un pieliimee...
Veesi ne?!
Tas gan nav vēl zīmēšanā, bet man ir ļoti grūti izdomāt sižetu. Pēc tam jau nāk rokas, kājas, ēnas.. Man liekas, ka es nekad nevarēšu uzzīmēt mangu, jo
1. - Man nav laika
2. - Kā jau minēju, - sižets
3. - Esmu pārāk slinka
Šie argumenti liecina par to, ka es nemāku zīmēt mangu!
QUOTE(baseboalbatboy @ Jan 3 2006, 17:39)
njaaa man arii skjiet ka taa nakts vareetu buut problema bet ja tu ziimee malngaltu mangu tad pameegjini invertu..bet kautgan tas labaak noder naaves briizhiem,shokam utt.
Bet praktisks un ne tik vienkarshs...fonam tur kur ir nakts panjem melno papiiru igriez to kvadraatinju kur tew taa darbiiba notiksies tad uzziimee charu darbiibaa uz balta papiira,izshraaso vinjus peleekus (taa lai izshataas ka vinji tumsaa staav)izgriez un pieliimee...
Veesi ne?!
Nu, pirmkaart, es savu mangu kraasoju ar ziimuljiem. Tagad to ljoooti nozheeloju. Man ir taa diivaini, ka tad, kad ziimeeju mangu jaabuut:
1)saliktiem ziimuljiem peec kraasaam
2)iededzinaatai svecei
3)labam apgaismojumam
4)labam garastaavoklim (ja buus slikts, saakshu ziimeet asinjainaas ainas!)
Hehee, bet paldies par ieteikumu, Baseboalbatboy!
baseboalbatboy
Jan 9 2006, 18:57
QUOTE(Sushi @ Jan 7 2006, 13:37)
Nu, pirmkaart, es savu mangu kraasoju ar ziimuljiem. Tagad to ljoooti nozheeloju. Man ir taa diivaini, ka tad, kad ziimeeju mangu jaabuut:
2)iededzinaatai svecei
3)labam apgaismojumam
Bet par to nakti pirmajaa vietaa protams tinte...un kaapeec nozheelo?!
var tach neturpinaat ar ziimuljiem
QUOTE(baseboalbatboy @ Jan 9 2006, 18:57)
QUOTE(Sushi @ Jan 7 2006, 13:37)
2)iededzinaatai svecei
3)labam apgaismojumam
Bet par to nakti pirmajaa vietaa protams tinte...un kaapeec nozheelo?!
var tach neturpinaat ar ziimuljiem
Njee... tad nebuus labi! Vajag pabeigt taa, kaa iesaakts. Es vinju taisu mapee, kurai jau ir taas kabatinjas. Vinjas ir kaadas 45, tas noziimee, ka tik lapas buus manai mangai...
Bet ko nu tur spamot... Man ir baigi daudz vienas kraasas, bet daudzi tonji un gruuti ir atcereeties taas kraasas, ko izmantoju ieprieksh (piem matiem)...
QUOTE(Sushi @ Jan 7 2006, 15:37)
Nu, pirmkaart, es savu mangu kraasoju ar ziimuljiem. Tagad to ljoooti nozheeloju.
Ņu, man liekas, ka diezgan sarežģīti mangas zīmēšanā ir krāsaino zīmuļu izmantošana. Tas uzreiz zīmēšanu padara daudz sarežģītāku- jāskatās, lai krāsas būtu saskaņotas, lai zīmuļi būtu labi utt. Es neprotu tik labi zīmēt mangu, lai vēl krāsotu to ar zīmuļiem, tāpēc ir forši, ka tu tā dari ^^
Es domāu, ka pats grūtākais mangas zīmēšanā ir attēlot ķermeņus kustībā...tā, lai tie izskatītos kā dzīvi un iederētos labi fonā ^^ ~
Tieši tā. Kustība. x_x
Un vēl sejas izteiksmes arī ir pagrūtas... beeeeet, man jau vispār zīmējot ir problēmas ar sejas izteiksmēm - parasti visi manos zīmējumos ir bez emocijām (vai vismaz tā es to pati redzu).
Un ar to krāsošanu ir tas, ka pirmāmkārtām jāmāk labi ar zīmuļiem krāsot, citādāk izskatās nevis labāk, bet tieši otrādi - sliktāk.
baseboalbatboy
Jan 10 2006, 19:18
QUOTE(Kikyou @ Jan 9 2006, 17:05)
Tieši tā. Kustība. x_x
Un vēl sejas izteiksmes arī ir pagrūtas...
Jaa cik reizhu es neesu lecis no galda un kaa peedeejais idiots shkjobijies un groziinies pa istabu.
Man liekas, lai uzzīmētu tiešām perfekti ķermeņi kustībā ir jābūt talantam...kaut vai nedaudz, bet ir jābūt. Cilvēkam var būt lieliskas zināšanas zīmēšanā, bet ja viņam nav pat nedaudz talanta, viņš nevar ķermeni padarīt dzīvu. Tas pats ir arī ar sejas izteiksmēm. Mangas zīmēšana laikam pati par sevi ir grūta...tik daudz nianšu ~
Kikyou
Jan 11 2006, 16:26
Mm, man gan liekās, ka vajag vienkārši ietrenēties... Viss nāk ar laiku. :3
Tsukino
Jan 11 2006, 23:09
Ietreneeties, jaa, bet man background nesanaak, jo truukst ideju un
shķiibi sanaak non-char lietas...
istabas/debesis/mezji/klintis/ nesanaak...
= Note to self - skip background
Sakura
Jan 18 2006, 19:20
Man magas zīmēšanā grūtākais ir kustības, un pēc tam jau man pagrūti ir uzzīmēt ķermeni, fonu.. un pēc tam ir vēl jākrāso.. priekš manis mangas zīmēšana ir murgs..
I think i'll never could draw manga..
Man grūtākais ir piespiest sevi kautko uzzīmēt,vēl grūtāk ir to pieņemt.
QUOTE(xikes @ Apr 26 2005, 15:32)
UUUh.. rokas, preciizaak, plaukstas.. Taas shkiet ir sarezgiitaakaas, ziimeejamaas cilveeka sastaavdalas..
Hm... kopš 8. klases man plaukstas nav sagādājušas problēmas... Tiesa gan, tikai zīmējusi esmu gk dabiskā lielumā... Vnk ar vienu roku zīmē, bet otru roku zīmē
vienīgi pilnīgi bez ēnām: tās nekad neesmu mācējusi likt
Bitter_me
Feb 11 2007, 01:27
Man vienmeer visgruutaakais ir bijis uzziimeet tajaa fish-eye lenkjii, tas sanaak skats no augshas dazjaados virzienos.. Smiekliigi ir tas ka charu no apakshas lenkja es varu uzziimeet, bet no augshas... Aiii.. Traks var palikt..
savus darbus apstraadaaju ar faber- castel markjieriem. Pamaniiju, ka iznaakushi taadi jauki toniishi un domaati tieshi mangai..
Luuk Latvijaa kko var arii atrast..
aaah!! pedas un pirksti!! aa arprats!!!!
Haruka
Mar 19 2007, 01:29
njaa. Grūti man pirkstus arī zīmēt.!
Kā man slinkums es zīmēju saaugušus nu kjip dūraiņi.!
Nekā pārāk grūta.<- vismaz priekš tiem, kuri jau ievingrinājuši savu rociņu. Vajag tikai pacietību un nebūt slinkam. (diemžēl šīs divas īpašības man nav so neko nespēju uzzīmēt ;_; )
visgrūtakais zīmējot mangu ir varonim visu laiku uzzīmēt seju tā, lai viņu var atpazīt, to jesķ vienādu.
esmu meegjinaajusi ziimeet komixus bet katraa kadraa liekas ka cits varonis..vnk nevaru uzziimeet tos pashus vaibstus no dazhaadiem skatpunktiem
DarkDevilCat
May 6 2008, 21:50
mati (ja nenozimeju nesanak normali)
pleci (skapiis tiirakais
parsvara)
plaukstas (rokas parasti nezimeju vai kabata via nu aiz muguras
)
kajas, precizak pedas (nezimeju, jo nemaku xD )
MangaEMK
May 14 2008, 21:09
Man gan mati bieži sanāk ļoti dīvaini...
Apģērba krokas jau es iemācījos no vienas grāmatas
nav nemaz tik sarežģīti kā vairums uzskata, un ēnošana arī
bieži vien aizķeros pie plaukstām ar pirkstiem [xD] un kāju pēdām ar kurpēm.. nemāku uzzīmēt apavus, lai tie izskatītos pēc apaviem un nebūtu kkādi kreisie.. ;D [2 kreisās kājas.. xD]
Rainie
May 27 2009, 15:37
Mangas zīmējot, man ļõõti patīk zīmēt acis. Manuprāt, tās man sanāk pat labāk, nekā viss zīmējums kopumā.
Bet viss grūtāk man uzzīmēt galvu un rokas (plaukstas un pirkstus) , kā arī kurpes
Bloody Prince
Aug 9 2010, 19:28
man lielakoties plaukstas un pirkst
Bitter_me
Aug 16 2010, 21:54
Man visgruutakais ir iesaakt..
Jau kadu laiku man galva ir ideja mazai oneshot mangai, bet gruts ir pats sakums, Jo zimet atseviski kompozicijas ir viena lieta, bet, kad viss jasakomponee vienaa lapaa taa, lai lasitajam butu sajega, kas notiek- tas ir impossible for me..
Un vispar mans klupsanas akmens ir dinamika.
Tigra2
Aug 17 2010, 14:12
Emocijas. D:
Tamashi
Nov 20 2010, 16:01
Muzigas problemas zimejot mangu- plaukstas-pirksti un pedas-kurpes,muzigi muzos amen,lol. Parejais prasa tik mazu trenninju,bet pirkstu zimesana vien ir ka maksla,lol. Manga vel ir sarezgiti uzzimet pareizu,vai vismaz skietami pareizu telpu, tas ir radit telpiskuma efektu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.