Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vajag Yu-Gi-Oh forumu!
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Pages: 1, 2, 3
Sigfa
ok, taa ja peec shii kaads veel pateiks, ka Yuugisti nerada liekas probleemas, tad vinjsh ir akls. http://otaku.lv/index.php?showtopic=1139&st=0&#entry27362
ShinChan
QUOTE(Sigfa @ Jan 30 2005, 00:06)
ok, tā ja pēc šī kāds vēl pateiks, ka Yuugisti nerada liekas problēmas, tad viņš ir akls. http://otaku.lv/index.php?showtopic=1139&st=0&#entry27362
*

Topika nosaukums ir smieklīgāks par tā saturu biggrin.gif
Nestrēbism karstu, cilvēks tikai vakar pieregistrējies un vēl īsti nesaprot kur ieklīdis. Runa ir par atsevisķiem cilvēkiem, kas vēl īsti nav sapratuši, kas un kā šeitan notiek. Man pret YGO sadaļu vairs lielu pretenziju nav - spameru skaits dramatiski krities, no sadaļas lien laukā reti un ar savu klātbūtni īpaši neapgrūtina. Konkrēto "slaveno hentai" laugh.gif gadījumu var atrsināt veikls moda pirksts.
SheWr
Es tieshaam neko negribi sabojaat, bet... sarunas YGO sadaljaa notiek par TCG (vismaz es par to tikai runaaju), beeeet.... vai TCG ir anime sastaavdalja?
Kyoushu
principaa naw..bet taa kaa ygo tcg ir taisiits balstoties uz anime kaut kaads sakars ir..nu anyway games sadaljaa tiek runaats par cs piem... tas ir anime? naw..

EDIT

es piedaawaaju tiem yurgjiem aizpiities uz shito forumu : http://s3.invisionfree.com/LRF , kur mees onrpgisti aizgaajaam..bet nee.. shie jau pat zinis neliekaas...pasakiet, ka izmetiisiet.. =)
aivvv
ak jel es te noseedeeju pus nalkti lasot bet kaukaa izleemu atstaat ssito uz beigaam... nez kur es biju iespiedis galvu ???

tas ir vienkaarssi drausmiigi pirmkaart vai juus mazo princi esat lasiijussi es gan ssito citaatu neciessu be tssoreiz ir dikti vietaa ka ir jaanes atbildiiba par to ko esi pieradinaajis..... un tie taccu ir cilveeki juus te atklaati runaajaat par vinniem ka akautko zemaaku tas atgaadinaa kaa teiksim kungi sarunaajas istabaa un vispaar nennem veeraa vai tur ir kalpi vai vergi vai vateva jo vinni tak nav cilveeki...
padomaajiet ar galvu ko juus darat juus passi peedeejaa laikaa spamojat vienaa laida es ka ajau teicu pus nakti palasiiju foruma sadallas kas iekrita aciis un visur viaraka vai mazaak bija spams un nejau kautkaadu tur yugijistu godiigi sakot taadus pat nepiefikseeju gandriiz bet gan juusu passu kruto vecajo spams biezaa slaanii dazzviet jau ziteicu pa komentaaram buus veel nejau ka mani tas paarsteigtu bet tas ka juus censsaties radiit sev iluuzijau ka taada nav un dirst virsuu citiem es perfekti zinu ka no spama nekur nav iespeejasm izbeegt bet ir iespeejams to uztvert normaali un ierobezzot gdiigi nevis trenkaat visus kas nav juuseejie un saveejiem nekustinaat ne acu
un kastaa vispaar par attieksmi 10-12 gadi peeeeeeeeeee un jums nebija tada vecuma ??? un veel cik zinu lielaakaa dalla no jums veel briitinnu gaidiis kameer buus pilngadiigi taa kaa jusu passus var nosaukt par siikajiem tie kas jau ir vecaaki nebuut nav labaaki jo vinni izveelas kuri beerni kkipa ir labi un kuri nav...

pilniigaakais marazms atvainojos apr izteicienu bet padomaajiet taccu ko juus darat....

un sigfa ja tu veelreiz uzdirsiisi kurbijkurnei es tevi nolikssu par sso teemu taa ka tev tiessaam buus kauns te paraadiities mad.gif mad.gif mad.gif
edg
aivvv, trauceeklis ir yuugistu daudzie neko neizsakoshie postu, kas paraadaas viens aiz otra. Jaa, es ar spamoju, tachu es necepu postus taados vairumos. Ja lieto "Skatiit jaunos ierakstus", tad tur paraadaas visi jaunie posti, no kuriem lielaakaa dalja veel nesen bija yugio sadaljas posti. Bet yugio sadaljas posti interesee tikai yugio faniem, taatad traucee tiem, kam neinteresee yugio.

Un par attieksmi. Cilveekiem nepatiik aukleeties. Cilveekiem patiik izsmiet. Cilveekiem nepatiik beernishkjiigi teksti. Cilveekiem patiik jeedziigi teksti. Un taa taalaak. Tas arii veido attieksmi.
Kikyou
...Aivvv.
Mēs viņus nesaucām, viņi paši nāca.
Gan jau neviens viņiem par vecumu nebrauc virsū. Viņiem brauc virsū par izturēšanos.
Sigfa
Aivv, kaa vien tu ienaac shajaa forumaa, taa vien to dzirdu, ka tev kautkas nepatiik. Ja jau tev ir tik lielas antipaatijas, tad kamdeelj vispar sheit naac? Naidu pakurinaat?

Un kuraa vietaa es uzdirshu kurbijkurnei?
aivvv
palasi savus postus iepriekss sajaa pavedienaa sigfa.....
ee un tiessi tamdeell lai te netiktu nodirsta kurbijkurne kas ssoriez ir teemeets gandriiz un tikai vieniigi uz tevi un viens teksts man vispaar radiija velmi tevi piekaut tas gan bija mazaak saistiits ar kurbijkurni nekaa ar atteiciiga vecuma peronaambet ok pagaidaam vateva vienk beidz dirst tu tur noseedeeji labu laiku....

un ee ja kaadai dallai teiksim nepatiik hentai bet lielaakaa dalla traki safanojas un ir pilns ar pavedieniem vai tad taa dalla kuiem tas nepatiik uzreiz domaas kaa vinnus izmest no foruma????

un es lloti ruupiigi izlasu pavedienus un sseit ir vairaakkaart mineets tiessi vecums kaa trauceejossais faktors....

jums taccu nav foruma noteikumu cik es saprotu vismaz es tos nekur nevaru atrast tad es vispaar nesaprotu kaa var gribeet laik kaads kautko ieveero ja nav jau ko ieveerot....
Nuin
Laikam te tad valda demokrātija.
edg
1) Ja te cilveeki vairumaa traki safanosies par hentai, es pilniigi noteikti ciiniishos, lai shis atkal paarveershas par normaalu anime forumu.

2) Ja tu redzi alus pudeli, ir gandriiz droshi, ka tajaa esoshais skjidrums ir alus. Ja tu redzi maizes kukuli, tad ir gandriiz droshi, ka taa viduu nav zelts. Ja tu redzi maaju, tad ir gandriiz droshi, ka tajaa ir vismaz 1 spuldziite. Ja tu redzi mazgadiigu interneta lietotaaju, tad ir gandriiz droshi, ka vinjsh neprot sakariigi izteikties, neprot lietot komatus, neieveero postu rakstiishanas pashsaprotamos principus, ir paarlieku emocionaals u.t.t. Bet visam ir iznjeemumi, paskaties uz Kikyou postiem!

3) Likums neaizliedz cilveekam uz ielas raadiit uz tevi ar pirkstu un lamaaties. Tomeer tu vienalga vinjam par to gribeesi sadot pa muti, vai ne? Shis forumam nav likumu, bet ir pashsaprotamas normas.
ShinChan
Tas, ka megapopulārā fantasy žanra flagmaņa kurbijkurnes (kur bij tur kurn) glavmods pusnakti nosēž forumā pret kura saturu un biedriem tam ir tik nepārvarams riebums, un pēc tam saraksta žultainus tekstus par šī foruma nobriedušās daļas attieksmi pret nenobriedušo, liecina, ka:

1. Kaut kas nav kārtībā ar kurbijkurni (rutīna, garaicīgi posti, neinteresantas tēmas, Roulinga, vai kā nu tur viņu, kasa pakaļu, nebis raksta par jaunajiem Portera piedzīvojumiem burvju bordelī utt.);
2. Kaut kas nav kārtībā ar tās glavmoderatoru (lasot viņa komentārus, atļaujos teikt, ka pie vainas ir miega bads, vai arī baldirjānu pudeles sajaukšana ar toletes skalojamo līdzekli).

P.s. Un runa nav par postotāja vecumu, bet gan par viņa postu saturu, taču problēma ir tā ka vecums ļoti bieži korelē ar saturu, tā ka....

aivvv
likums nenoliedzami aizliedz raadiitu uz ielas ar oirksiem un lamaaties bet jautaajums vai tu iessaam kaadu iesuudzeesi ???? laugh.gif

un saakot lasiit otro postu gribeeju jau skalli bllaut bet tu pats pateici ka ir zinnemumi......

un tu nebuut neesi dumss un saprati ka hentai bija piemeers par dajebkaadu citu teemu kas sarastos vairumaa un iespeejasm kaadaai dallai nepatiktu wink.gif
jurc
QUOTE(aivvv @ Feb 4 2005, 18:55)
un tu nebuut neesi dumss un saprati ka hentai bija piemeers par dajebkaadu citu teemu kas sarastos vairumaa un iespeejasm kaadaai dallai nepatiktu wink.gif
*

Nu tu pateici zelta vārdus! Kas ir par daudz tas ir par sliktu, un pret to ir jācīnas! Kad šajā forumā parādījās yugio subforums un tur salasījās visi jugisti un sāka vārīties nepārtraukti, tas jau nebija normāli un mēs pret to centāmies cīnīties. Ja te piemēram salasītos tie paši hentai fani, un sāktu floodot, mēs iebilstu un censtos cīnīties. Visam ir jābūt savās robežās. Neiet runa par vecumu, bet par to kā tiek pasniegti posti, vai tur ir kāda dziļa doma vai vienkārši uzrakstīts "Ok" ir liela atšķirība. Piemēram tagad kādu laiciņu subforumā ir miers, un es pret to vairs neiebilstu.
edg
Lasiit Jurchix saciito!
Ja peekshnji te bariem saaktu iefanot par Tsukihime (pret ko man nebuutu iebildumu), tad es pilniibaa saprastu tos, kuriem tas nepatiktu, un es buutu ar visaam rokaam par to, ka jaataisa atsevishkjs Tsukihime forums. Shim ir jaapaliek par vispaariigu anime forumu, kas iipashi neizcelj neko virs cita.

Nebiju dzirdeejis, ka likums aizliegtu uz ielas raadiit ar pirkstiem un skalji lamaaties. Skaidrs, ka to nevar dariit peec 23:00. Bet man ir tiesiibas uz vaarda un izteiksmes briiviibu, kameer es nenodarbojos ar goda un cienjas aizskarshanu. Bet goda un cienjas aizskaarshana skaitiisies nopietna tad un tikai tad, ja par to staastiis masu medijos vai buus izlasaams internetaa. Pie tam, ja es atklaati nenosaukshu apvainojamo cilveeku vaardaa, tad vinjsh tiesaa varees aiziet ieskrieties. Ljaunaakajaa gadiijumaa man veiks testus, kuros paarbaudiis, vai tik es gadiijumaa netrauceeju sabiedriibai un neprasos peec psihoterapeita paliidziibas.
aivvv
piekaast lamaassanos....

man sskkiet ka juus te tomeer sevi uzskataat un visticamaak arrii sameeraa pamatoti par latviessu anime speciaalistiem vairaka via mazaak bet vai tad tas nenoziimee viu apspriest dzilli un kaartiigi nevis vispaareeji un tikai taa lai buutu kaa vareetu noprast no tava teksta ""vispaareejs anime forums "" ????
edg
Vispaariigs noziimee kaut ko visaptveroshu, plashu. Tas ir stereotips, ka, ja kaut kas ir vispaariigs, tad tas ir sekls. Vispaariigums nenoliedz dziljus spriedeleejumus par konkreetaam animeem.
fatal_err0r
kas tew yu-gi-oh nepatik
Kikyou
QUOTE(fatal_err0r @ Feb 4 2005, 21:54)
kas tew yu-gi-oh nepatik
*

Vai "viss" būtu pietiekami laba atbilde Jūsu Jurģiskajai Augsībai? tongue.gif
Kikumi
Kārtējais Yurģis uzradies! Te ir ļoti daudzi, kuriem tas nepatīk, jo tie spamo un, velns vien sazin, ko vēl dara... dry.gif
ShinChan
Dažiem cilvēkiem piemīt apbrīnojama spēja izraudzīties savai būtībai pilnīgi atbilstošu niku.
Kikyou
Savādi. Tas bija pirmais ko iedomājos kad izlasīju to postu ko tas eroors rakstīja... laugh.gif
aivvv
nja bet kaa juus varat teikt ka kaads spamo ja nav nekaa kas noraadiitu kas ellee ir spams ????????????????
tad aju tie bilzzu pavedieni kur tiek baazti dubuult posti un pat nezcik posti peec kaartaas ir vienkaarssi naturaalaakasi floods spams vai velns vinn zin kaada veel kropliiba bet kaa lai zin vai tas ir ellee atllauts vai nee ja foruma varas pamatojuma zinnaa ir pilniigs vakums ??? modi = dievi = this mmm jums passiem taa neliekas ???
edg
Paskaiti kaadreiz, kaados tempos savaa laikaa tika rakstiiti yugioh sadaljas posti un cik daudz normaalam otaku nevajadziigas informaacijas tur sarakstiits, un tad ej kaktaa nokaunies. Bilzhu sadaljaa ir normaalam otaku patiikamas bildes. Un normaals otaku ir taads, kuram interesee arii kaut kas taalaak par konkreetu anime, taads, kas jau redzeejis un intereseejas par vairaakaam anime.
Sigfa
khm, runaajot par spamu, tikko sanjeemu (ar "patiikamu" paarsteigumu) spam veestuli par kautkaadu tur dienu, kur jaanosuuta tik un tik cilveekiem, ja nee tad buus pakaljaa. Nu, uzminiet no kurienes shis spams? no Yurgja sadaljas spamera, baseballbatboy.

Un Aivvv, noteikumi sheit nebija nepiecieshami liidz te atnaaca Yurgji. Atnaaca Yurgji, atnaaca spams. TAAPEEC mees censhamies no vinjiem tikt valjaa.
Kikyou
Aivvv tu cirvi...
Art sadaļā nav jābūt sazin cik sakarīgiem postiem, cik vismaz pati atceros... -__-
Padomā pats; priekškam ir tas Art topics? PAREEEIZI! Tāpēc lai vienkārši postotu bildes...
Laikam to var skaitīt pie legāla spama... laugh.gif

Un vispār... Iemācies rakstīt. Tā milions un viena jautājumzīme man jau sen sakritusi uz nerviem.... -____-; Sasodīts... šitā bojāt garastāvokli....

khm, runaajot par spamu, tikko sanjeemu (ar "patiikamu" paarsteigumu) spam veestuli par kautkaadu tur dienu, kur jaanosuuta tik un tik cilveekiem, ja nee tad buus pakaljaa. Nu, uzminiet no kurienes shis spams? no Yurgja sadaljas spamera, baseballbatboy.

Es ar tādu dabūju, tikai no .SD. .... nez kas būs nākamais?
"Send this PM to 10 members and you'll become an admin"?
baseboalbatboy
QUOTE(Sigfa @ Feb 5 2005, 07:40)

Un Aivvv, noteikumi sheit nebija nepiecieshami liidz te atnaaca Yurgji. Atnaaca Yurgji, atnaaca spams. TAAPEEC mees censhamies no vinjiem tikt valjaa.
*

huh.gif Ko es! Es to sūdu saņēm no .SD. un elemet
vienmēr jau visiem patīk dirsties uz manīm
sandzi
pareizi vinme vainigs smile.gif smile.gif
Kikyou
QUOTE(baseboalbatboy @ Feb 5 2005, 18:13)
huh.gif Ko es! Es to sūdu saņēm no .SD. un elemet
vienmēr jau visiem patīk dirsties uz manīm
*

Vai tad tas, ka tu viņu saņemi uzreiz nozīmē to, ka tev viņu ir obligāti jāpārsūta tālāk? o_0;
sandzi
es to vestuli uzreiz izdzesu baigas jegas tu talak sutit
.SD.
Es to vestuli sanemu no element.
sandzi
jautajums kurs vinu sutija talak citiem????
.SD.
Ok ok vainigs.
Pazemigi ludzu piedosanu un apsolos ta vairs nedarit
Sigfa
Nu, man iisteniiba ir vienalga, vai t atvainojies vai nee, jo neko labu tas nedos, bet vaidzeetu tomeer saprast tik elementaaras lietas, ka nevienam taadu suuda veestuli negribaas lasiit- pat trakaak, kriit uz nerviem!
Taka
QUOTE(aivvv @ Feb 5 2005, 05:37)
njā, bet kā jūs varat teikt ka kāds spamo ja nav nekā kas norādītu kas ellē ir spams ????????????????
tad jau tie bilžu pavedieni, kur tiek bāzti dubultposti un pat nezcik posti pēc kārtas ir vienkārši naturālākais floods, spams vai velns vien zin kāda vēl kroplība, bet kā lai zin vai tas ir ellē atļauts vai nē, ja foruma varas pamatojuma ziņaa ir pilnīgs vakuums ??? modi = dievi = this mmm jums pašiem tā neliekas ???
*

Nomierinies. Un ievēro pieklājību, apnicis jau lasīt to tavu lamāšanos.

Ja tev tie jugimoni tā iet pie sirds - lūdzu, savāc viņus visus uz kurbijkurni, goda vārds es neapvainošos!
Cik var ņemties...

Un ko tu esi uz Sigfu uzēdies? Tiesa, es nesekoju visam ko viņš raksta, bet kaut kā neesmu piefiksējis ka viņš lamātu kurbijkurni. blink.gif

Man personīgi dziļi vienalga teksim, ko par animi domā reperu forumā laugh.gif
Manis pēc var lamāt animi no panckām ārā, viņu tiesības. Nevienu no šeit esošajiem kurbijkurne neinteresē tik ļoti lai to visu laiku šeit apspriestu, varbūt tur arī slēpjas problēma?

Tu visu laiku te nāc un centies ieviest savu kārtību. Vienīgais ko tu spēj panākt ar savu ņemšanos ir krist uz nerviem. Kā tāds sīks, pretīgi kvankšķošs šunelis, kurš rinķo ap kājām un vaukšķ, jo ne uz ko citu nav spējīgs.

Atrodi kādu ārpusinterneta mērķi, kur sevi realizēt. Satiec kādu meiteni, vai...

Modi-dievi? Jēziņ, ja šeit esošie modi tēlotu dievus, tad Yugio sadaļa jau sen būtu noklapētu un ne gailis pakaļ nedziedātu.

Katrā forumā ir sava publika, savas intereses. Nevienu šeit ar varu nevelk, ja kādam tas neinteresē - lai dodas tālāk. The net is vast and infinite, katram ir izredzes atrast kaut ko sev.

P.S. Atļāvos izrediģēt tavu post, pielabojot gramatiku un latviešu valodu, jo citādi nespēju šos postus lasīt. Latviešu valodā eksistē garumzīmes un pieturzīmes.

Un tavā parakstā esošās frāzes oriģinālā runa gāja par spļaušanu akā. Tavuprāt klaji rupjš paraksts ir augsta intelekta vai asprātības izpausme?
ShinChan
Taka aizskāra vienu būtisku jautājumu par kuru arī es gribētu tikt skaidrībā. Kas tas tev (Aivvv) par "Buša kompleksu" mācīt pārējai pasaulei kā jādzīvo? Tu lēkā uz ecešām par tādām lietām, kuru saistība ar tevi ir maigi izsakoties nekāda. Rikšo apkārt pa svešu forumu, pamāci moderatorus kā tiem izturēties pret daļu no forumiešiem. Starp citu, jautājums par YGO sadaljas ciet klapēšanu jau bija ar putekļiem klāts. WTF? Vai kāds no šejienes velkas uz kurbijkurni un pukst par tur valdošo kārtību? Nezinu, varbūt, taču man šķiet, ka tādu kadru nav. Ja ir kaut kas pret Sigfu, mani (es joprojām gaidu, kad kāds pieteiksies mani "nospārdīt, pēc tam kad būs uzzinājis manus pases datus un dzīvesvietu") vai kādu citu personu, tad to var nokārtot divpusējā kārtā, nevis piesārņot forumu ar savu greizo skatījumu par lietām kādas tās ir vai nav iekš otaku.lv
aivvv
pirmkaart pret sigfu kaa taadu foruma sakaraa nekas nav un vinnu es te vienk pamaniiju.....

un ticiet vai nee man sseit ir jautri un ee veel es neciessu mietpilsonismu kuram teoreetiski domaajot nju nekaadi nevajadzeetu maajot cilveekos kas nodarbojas ar kaut ko alternatiivu bet diemzzeel sseit ir manaams biezaa slaanii veel es neciessu diskriminaaciju kas arii te tiek praktizeeta protams neajuv visi un arii nejau tie kas to dara dara visu no nosakuktaa bet vairaak vai mazaak tomeer dara

lloti iespeejasm ka sseit var sastapt visu kas kaitina mani (labi viena lieta jums te nepastaav un slava bogu.... bet vateva) aa un iisteniibaa mani te saista arii paaris juusu biedri kas ir mani draugi un es labpraat palasos kaa vinni sse nnemaas.... wink.gif
Yume
Emm, Aivv pirmkārt, nu kas tev grūti piespiest pogu detranslite? Lai nebūtu tā valodas ķēmošana? krīt taču uz nerviem.
Un otrkārt, tu tuešām lien pastāvīgi ne savās darīšanās (ek, tavs tirgus bābas raksturs)
Šis forums nav salīdzināms ar k-kurni, kurā tu pieradi uzturēties. Kā jau tika minēt, šejienes likumi ir nerakstīti, un tas dod ceļu demokrātiksia pieejai problēmām. Es pieņemu tādu variantu, ka tev šāda peeja ir visais sveša, ja tu to tik asi kritizē.

Taka
Reperu forumā tiek diskriminēta popmūzika, iespējams ka viņi pat ņirgājas par animi, nu un tad? Pēc tavas saprašanas man būtu jāvelkas uz šo forumu un jāsāk viņus gruzīt cik nepareizi un diskriminējoši viņi ir?
Tev nešķiet, ka tas jau ož pēc klīnikas? Smagā formā.

Un vispirms noskaidro vārda "mietpilsonis" jēgu pirms to lietot. Tā vien izskatās ka tas ir mīļākais vārds kaut kā sev nemīlama apzīmēšanai. Visbiežāk lietotais vārds Latvijas netā. Ļoti bieži - bezjēgā.
"Praktizēt" mietpilsonismu nav iespējams, tā ir rakstura īpašība, prāta stāvoklis, ja gribi, nevis darbība.
Miepilsonis nozīmē garā trulu, aprobežotu personu, tādu cūci pie siles - ēst, gulēt, urkšķēt. Šeit tādus pagrūti atrast.
Tavuprāt mietpilsonis automātiski ir jebkurš, kurš kādus 5+ gadus vecāks par tevi?

Un tad tā pa kaklu solīšana, es personīgi esmu piefiksējis draudus Sigfam un Shin-Chan'am.
Animefesta topicā es tev jau piedāvāju šo pasākumu, lai realizētu savus draudus un iespēju sadot pa kaklu Sigfam - tu attiecies, pamatojot ar to, ka gadus 5 neesi kāvies un vēlies palikt pie "virtuālā karatē".
Kad pietrūkst argumentu, ķeries pie draudiem? Virtuāla pa kaklu solīšana vienkārši ir smieklīga. Suns kas rej, nekož. Tu tikai padari sevi vēl smieklīgāku.

Un anime nav kaut kas alternatīvs, tā ir daļa no popkultūras visā pasaulē. Pamazām tā kļūs par tādu arī Latvijā. Alternatīvs nebūt nenozīmē "konfliktā ar visu esošo".

Ir daudz lietu, kuras kaitina, nu un? Lieta, kas tevi kaitina nebūt nenozīmē, ka tā ir slikta. Pierodi. Gribi kaut kur ieviest kārtību - sāc ar sevi, savu forumu. Izmainīt tu vari sevi, savu pasaules redzējumu, nevis pasauli pašu.

Kurbijkurnes auditorijas vidējais vecums ir ap 14, otaku.lv - ap 18-20.
Tās ir divas dažādas vecuma grupas, kuru intereses ne vienmēr sakrīt. Tāpēc tika izveidota atsevišķa "smilšukaste" - Yugio foruma sadaļa, lai gados jaunākie otaku varētu tur darboties. Pēdējā laikā viņu skaits ir katastrofāli pieaudzis, kas noved pie vienzilbju besakara "vīīīī!" tipa postiem visos topikos, un vecajiem foruma biedriem tas mazliet nepatīk.
Tāpēc tika izveidots šis topiks, lai to apspriestu ko darīt. Ja šeit eksistētu modu vienvaldība, Yugio subforums tiktu nogalināts, nevienam neprasot. Un kā redzi, vairākums nebūt nebļāva: "galvu nost! galvu nost!"

Un ja kāds no šejienes tiešām ir aizgājis uz kurbijkurni un tur kādu apvainojis tad tieciet ar to galā paši. Jums ir pilnas tiesības šo cilvēku saraut gabalos. Bet! Savā forumā! Nevis skriet uz šejieni un ar putām uz lūpām draudēt visiem slotaskātu. Atvaino ka tā saku, jo pagaidām nav nācies redzēt Poteru pielietojam da jebkuru patiesi destruktīvu (fireballi neskaitās-bērnu līmenis) maģiju, šķiet ka Roulingas pasaulē tāda neeksistē.
Neviens šī foruma dalībnieks nenes nekādu atbildību par citu šī foruma dalībnieku rīcību gan šajā forumā, gan ārpus tā.
Tikpat labi tagad mēs varētu skriet uz kurbijkurni un žēloties par tevi.

Visu tavu darbošanos šeit es varu noraksturot ar pāris vārdiem - līka ņemšanās. Tiešām nav kur sevi realizēt?
deleted-ray
Paarsuuti so 15 citiem cilveekiem. 24 stundu laikaa tevi noskuupstiis jo riit
ir nacionaalaa skuupstu diena.
Ja tu neiepriecinaasi citus cilveekus ar so jaunumu tad tev neveiksies 7 gadus.
Peec 4 dienaam atziisies miilestiibaa tev, tas cilveeks,
kurs tiesaam tevi miil!ja nenosuutiisi 15 cilveekiem tad neveiksies tev 7 gadus

Atnaaca man veseli divi shitaadi marazmi. A kaapeec postoju te - a taapeec ka no jugijistiem atnaaca mad.gif mad.gif mad.gif
Shitaadas lietas mani vienkaarshi besssiii aaraa.
aivvv
bomis ar diviem galiem....

ja man steksts nebuutu kaut cik veeraa nnemams tu ar mani nerunaatu...
protasm izteicieni par sadossanu pa kaklu iisteniibaa ir sameeraa mullkkiigi bet es tos nekad nedomaaju tiessaa noziimee es tos vienkaarssi lietoju lai pastiprinaatu savas domas noskannu...bet tas taa

starpcitu par reperu piemeeru vari aizmirsst jo iisteniibaa ssis ir jau klluvis arii par vienu no maniem forumiem jo dazzi mani posti jau tiessaam ir par teemu un tas ir pateicoties vienam ssii foruma biedram un es aizvaakties netasios taa kaa jums diemzzeel buus mani jaapaciess wink.gif

vaards mietpilsonisms ir attiecinaams ne tikai uz tevis teikto ""eest guleet urksskket"" bet arii uz uskatu paarlieku konservatiivismu un vienvirziena domaassanu(ne tikai eest guleet urksskkeet)]

un jugisti tiessi ir ssii popkultuura no kuras vienalga ar laiku izaugs anime profi tikai tas ir jaagaida nevias jaanogalina saknee....

aaq un yume tu lloti labi zini ka es rakstiissu tikai un vieniigi ssitaa smile.gif
Ella
QUOTE(aivvv @ Feb 6 2005, 22:54)
ssis ir jau klluvis arī par vienu no maniem forumiem
*

Kā tas būtu jāsaprot taviem forumiem??? blink.gif
Kikyou
QUOTE(aivvv @ Feb 6 2005, 22:54)
un jugisti tiessi ir ssii popkultuura no kuras vienalga ar laiku izaugs anime profi tikai tas ir jaagaida nevias jaanogalina saknee....
*

...laikam neesi pazīstams ar faniem, kas atmet visam ar roku, kad ierauga roza ziloni... -.-...
Tikai tāpēc, ka kāds ir sācis par kautko fanot, nenozīmē uzreiz, ka turpinās interesēties par tamlīdzīgām lietām.... o_0

aaq un yume tu lloti labi zini ka es rakstiissu tikai un vieniigi ssitaa

...vēljoprojām brīnos, kādā veidā tu atšķir autobusus no autobušiem (ja ss=ss un ss=š, I mean)... o_o;
Sigfa
Jā, es arī vienmer brīnos par to rakstīšanu. Ļoti grūti salasāms.

Un ja viņi grib izaugt par anime faniem, tad lai skatās kvalitātīvu anime, ne tikai jurģi. Šeit takš nav bērnudārzs, mēs te esam otaku nevis jaunās otaku paaudzes veidotāji. Give me a break. Šī nav kurbijkurne, kuras, tā vien šķiet, augstākais nolūks ir izaudzināt sīkpiržus par kārtīgiem potera faniem (paldies Dievam, ka tur ir LOTR forums, savādāk tā foruma auditoriju sastādītu 90% 10 gadīgie)

un par to vienvirziena domāšanu, pat ja mēs domājam vienvirzīgi, tad tu tā divkārt. Paarlasot tavus postus, nonācu pie secinājuma, ka tu no sava viedokļa neatkāpies pat ja tevi piespiež pie sienas un nogāž uz lāpstiņām. Talk about one-way thinking. Pirms pievērsies valstij, paskaties kas notiek tavā aizmājas dārziņā. [detranslit]

Ps. buutu labi, ja tu vismaz nedaudz izmantotu punktuaaciju (jaa, daudzpunktu tev gan varen razhiigi daudz, tev neshkjiet, ka tu to izmanto smiekliigi biezhi?).
Seven_of_zero
Nuu biju neliela RECON pastaiga uz K. Jaaa Aivvv ir problemas ar rakstisanu.
Batou
lai piespiestu distrofiķi aivv aizvērties un izbeigtu bezgalīgo stāstu ap to būt vai nebūt jugijo forumam - topic locked.

kad kādam rodas kāda patiešām ģeniāla ideja ko darīt ar jugijo subforumu - lūdzu izveidojiet jaunu treadu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.