bypass
Dec 27 2004, 18:09
Iesakiet animi. Bez maz vai mēnesi or so neesmu skatījis, vismaz neko prātīgu.
Kondīcijas tās pašas vecās:
* ieteicams nepārsniegt 26 ep robežu;
* iņčīgs storijs;
* lielākā, mazākā mērā reālistiski čari un animācija;
* būtu vēlams sci-fi, bet var būt pilnīgi jebkas, ja ~ atbilst minētajiem noteikumiem;
* un, pats galvenais, laba mūzika.
QUOTE(bypass @ Dec 27 2004, 17:09)
Iesakiet animi. Bez maz vai mēnesi or so neesmu skatījis, vismaz neko prātīgu.
Kondīcijas tās pašas vecās:
* ieteicams nepārsniegt 26 ep robežu;
* iņčīgs storijs;
* lielākā, mazākā mērā reālistiski čari un animācija;
* būtu vēlams sci-fi, bet var būt pilnīgi jebkas, ja ~ atbilst minētajiem noteikumiem;
* un, pats galvenais, laba mūzika.
Infinite Ryvius?
deleted-ray
Dec 27 2004, 19:20
Hikaru
Dec 27 2004, 19:58
Full Metal Panic - Action, Mecha, Schoolkids,
Science-FictionFull Metal Panic? Fumoffu! - Comedy (super comedy)
Shinobi-sama
Dec 27 2004, 21:41
"Macross ZERO" 5OVA njem "anbu" razhoumus(DVD)... noteikti.. pavilka taas
fast pace battle un muzikaalais noformeejums ar saistosh
skatiit sheitum "Juuni Kokuki (twelve kingdoms)" noteikti skataams.. seerijas ir 45 nu bet ts pofig... Action, Adventure, Drama, Fantasy. .anime augstu koteejas.. pats esmu noskatiijies tikai 18 epas.. nu bet panjem viennoziiimiigi
skatiit sheit
Witch Hunter Robin
Kinos Travels
Shinetsutan Tsukihime
Wolfs Rain
Vismaz ar šīm būs patīkami iepazīties. Katrā ir sava odziņa un grafiskais izpildījums neliek vilties.
bypass
Dec 28 2004, 12:30
Pēc topika izveidošanas atklāju downloād direktorijā Paranoia agent, kas man jau nu baigi patīk, vismaz pirmās divas ep. Atbilst visiem noteikumiem, atskaitot to, ka nav sci-fi, bet tas, kā jau es minēju, nav tik svarīgi.
Pirmās Wolf's Rain epizodes mani atstāja vienaldzīgu, ja neskaita grafisko izpildījumu un mūziku.
Macross Zero ir tīri ok, pēc pirmās ep(1/5) spriežot.
Noteikti iečekošu visas minētās animes.
Galvenais nepalaid garām Chobits!!!
Shinobi-sama
Dec 31 2004, 22:45
aaa un veel... iesaku izlasiit "berserk" mangu...
bet pirms lasiit.. intereses kapainaashanai noskaties 25 seeriju "Berserk"
sheitanime ir izcenzeets un sagraiziits liidz peedeejam.. bet ja tevi aizraus.. tad notikumu gaitu meklee mangaa...., jo manga ir jau cits staats.. un daudzkaart labaaks
Dzonis
Dec 31 2004, 23:23
no manas puses vareetu naakt Gits(to jau laikam zini), Paranoia Agent, Outlaw Star.(skatos saraxta kur ieraxtits uz diskiem esoshie seriaali bet vairs nevar atcereeties par ko tur bija..hmm...)
Kino no tabi... Sweet story:)
Tenjou Tenge... Nja, nav ko piebilst.
aaa un veel... iesaku izlasiit "berserk" mangu...
Netaisos lasīt komiksus.
anime ir izcenzeets un sagraiziits liidz peedeejam.. bet ja tevi aizraus.. tad notikumu gaitu meklee mangaa...., jo manga ir jau cits staats.. un daudzkaart labaaks
Man cenze netraucē, galu galā, es skatos nejau vardarbības un hentai dēļ. Bet jau jau storijs ir viduvējs, tad labāk neskatos vispār.
Galvenais nepalaid garām Chobits!!!
Čobits manā uztverē nav laba anime. Storijs tur ir nesakarīgs. Ir pāris smieklīgas scēnas, bet to dēļ skatīties visu seriālu negribās. Tīņiem adresēta anime - no thanks.
Tenjou Tenge... Nja, nav ko piebilst.
Vēlviens kolbas naruto stilā, izlaižu.
Gits(to jau laikam zini), Paranoia Agent, Outlaw Star
Gits redzēts, paranoia agent nupat jau arī un atzīts par labu esam. Jāievērtē būs Outlaw star.
Pēc pirmajām ep Infinite Ryvius šķiet ok, mūzika gan nepārāk iet pie sirds, pārāk futūriska un atgādina Crest Of The Stars dzirdēto. Dodu priekšroku orķestriālam izpildījumam.
Pamanījāt, esmu bezgala iedomīgs un izvēlīgs.
QUOTE(bypass @ Jan 2 2005, 20:52)
Čobits manā uztverē nav laba anime. Storijs tur ir nesakarīgs. Ir pāris smieklīgas scēnas, bet to dēļ skatīties visu seriālu negribās. Tīņiem adresēta anime - no thanks.
Nee nu ko šitā var teikt par Chobitiem! Tu esi apvainojis vai visus otakiešus!!
*me šokā*
Jaa veciit shitaa nedriikst teikt par Chobits !!!
Nesaki neko sliktu pirms nezini, kas tas ir
Zinu kas tas ir. Pat liidz galam noskatiijos - manupraat viduveeja anime.
Vispaar piekriitu Bypass teiktajam.
QUOTE(bypass @ Dec 28 2004, 11:30)
Macross Zero ir tīri ok, pēc pirmās ep(1/5) spriežot.
Heh, redzēsim ko tu teiksi pēc 5. epizodes noskatīšanās...
QUOTE(bypass @ Jan 2 2005, 20:52)
Jāievērtē būs Outlaw star.
Pēc pirmajām ep Infinite Ryvius šķiet ok, mūzika gan nepārāk iet pie sirds, pārāk futūriska un atgādina Crest Of The Stars dzirdēto. Dodu priekšroku orķestriālam izpildījumam.
Iespeejams Infinite Ryvius tev vareetu labaak patik. Outlaw Star man likaas vairaak simple action orienteets - noskatiities un aizmirst.
Man IR ljoti patika. OS noskatijos neshkobiidamies, bet iispashu iespaidu tas neatstaaja.
vecais Bubblegum Crisis, OVA 8 ep. - 80-to gadu vidus rock mūzika, sci-fi, drusku no Blade Runner, drusku sci-fi, v obshem babes with guns ar normāla izmēra krūtīm (nevis melonēm ala Pamela) un lai cik dīvaini nebūtu - ar minimumu fanservisa
jaunais Bubblegum Crisis Tokyo 2040, TV 26 ep. - mēģinājums pastāstīt to pašu, tikai mūsdienīgāk un ar pabeigtu story.
Macross - Do You Remember Love filma
Yukikaze OVA
Veel kaut kas no Sci-Fi oriented:
Planetes
Visai reaalistisks staats par 'kosmisko atkritumu vaaceejiem'. Ja interesee reaalistiska Sci-Fi par iespeejams ne visai taalu naakotni - iesaku noskatiities.
Lost Universe
Tiek deeveets par 'Slayers in space'. Ideja liidziiga (labie glaabj pasauli no ljaunajime), animaacija liidziiga, iespaidi arii liidziigi.
RahXephon
Mechanime nge stilaa... Dauzi gan zaakaa tieshi shiis liidziibas deelj. Citi slavee vairaak kaa nge... Jebkuraa gadiijumaa animaacija un muuzika ir top notch.
Runaajot par muuziku - Ja patiik klausiities Yuki Kajiura (Noir, Hack Sign), nav iebildumu pret action Noir stilaa, tad var pameeginaat paskatiities Madlax.
Planetes
Visai reaalistisks staats par 'kosmisko atkritumu vaaceejiem'. Ja interesee reaalistiska Sci-Fi par iespeejams ne visai taalu naakotni - iesaku noskatiities.
Savā ziņā unikāla anime un čarteri. Neparasta nākotnes vīzija. Redzēts.
Lost Universe, Madlax, Bubblegum Crisis, Yukikaze - būs iečekots.
RahXephon - tā kā man nepatīk NGE, tad cerības šai paliek makten mazas.
Bēdīga atziņa par sci-fi animēm, ka lielākajā daļa no tām storijs pārsvarā grozās ap mečiem(cilvēku vadāmiem un tiem līdzīegiem robotiem), damn...
Jaa veciit shitaa nedriikst teikt par Chobits !!!
Nesaki neko sliktu pirms nezini, kas tas ir
Nemēdzu runāt par to, ko es nezinu, bet, redzi, es zinu, kas ir Čobits.
Vajadzēja topiku taitlu nomainīt uz iesakiet ļoti labu, aizraujošu animi. Nu, nē, DBZ, Naruto, FMA, etc neietilpst šajā kategorijā.
QUOTE(bypass @ Jan 3 2005, 18:49)
Bēdīga atziņa par sci-fi animēm, ka lielākajā daļa no tām storijs pārsvarā grozās ap mečiem(cilvēku vadāmiem un tiem līdzīegiem robotiem), damn...
Must be something about Japanese and big things..
Paskat kaa vinjiem godzila patiik...
Lost Universe, Madlax, Bubblegum Crisis, Yukikaze - būs iečekots.
Neesmu gan paarliecinaats, ka tev Lost Universe ies pie sirds. Bet nu iemeeginaat vari...
Bēdīga atziņa par sci-fi animēm, ka lielākajā daļa no tām storijs pārsvarā grozās ap mečiem(cilvēku vadāmiem un tiem līdzīgiem robotiem), damn...
Tad jau labāk uzreiz pabrīdināšu:
Yukikaze arī ir par lidmašīnām, tikai viņas nav transformējamas. Just lidmašīnas. Ar AI. Un pilotu. Darbība nenotiek uz Zemes.
Daudzās Sci-Fi animēs ir kaut kādi lidaparāti vai braucamie, patiešām nesaprotu kur ir tava problēma?
Pat Solaris ir vismaz tā kosmiskā stacija, 2001 ir Discovery un HALs.
Pagrūti iedomāties dajebkādu Sci-Fi grāmatu, filmu vai spēli bez Sci daļas, tobiš bez jebkādas tehnikas.
Kāpēc japāņiem patīk tieši cilvēkveidīgi utml mechi? NEZINU!
Prasi viņiem. Man Macross un Gundam dizaini... patīk. Stilīgi.
Bet šajos story mecha nekad nav bijusi priekšplānā, nr. 1
Žēl, ka tev ir tik daudz aizspriedumu, ka negribi redzēt, kas tur vēl ir iekšā.
ja godīgi, mana gaume ir stipri aizdomīgi līdzīga bypass un es ar lielu interesi noraugos šajā diskusijā.
Nu manupraat no tiiri praktiskaa viedoklja mecha ir absurds... Manupraat to pashu funkcionalitaati (Izniideet peec iespeejas vairaak tautas) var panaakt ar daudz efektiivaakiem liidzekliem. Rezultaataa ja es gribu nopietnu Sci-Fi - tad mechas nedaudz bojaa visu noskanjojumu. Bet nu esmu daudzmaz apradis.
Man nepatīk tieši cilvēkveidīgie, cilvēku vadāmie meči (turpmāk CVCVM).
Protams, iekš sci-fi bez tehnikas jau nu nekur un man pret to nav ne mazākie aizpriedumi, bet bez augstāk minētajiem var stabili iztikt.
* Ierubī Macross Zero otro epizodi. *
Skat, pašā sērijas sākumā tiek zemtekstā kultivēti CVCVM. That's what im talking about.
Nu manupraat no tiiri praktiskaa viedoklja mecha ir absurds... Manupraat to pashu funkcionalitaati (Izniideet peec iespeejas vairaak tautas) var panaakt ar daudz efektiivaakiem liidzekliem. Rezultaataa ja es gribu nopietnu Sci-Fi - tad mechas nedaudz bojaa visu noskanjojumu.
Pilnīgi piekrītu. Bet, ja viss pārējais izpildījums ir līmenī, tad ir jāpacieš
nu nesen jau bija diskusija par to, kas ir mecha un kas nav. manuprāt tas ir vienkārši neizskaidrojami. tāpat kā vienam var patikt futbols, bet otram hokejs. vienam tumšmates, otram blondās. vienam makaroni, otram rīsi. etc etc
Nezinu, man kautkā meča animēs netraucē.
Lai arī bērnībā kautkādā animē mani viņi nedaudz biedēja, tas nekādu iespaidu vēlāk neatstāja.
;
QUOTE(bypass @ Jan 3 2005, 21:33)
Bet, ja viss pārējais izpildījums ir līmenī, tad ir jāpacieš
Tas nav tas briesmīgākais.
) Vel reizēm tāpēc jāpacieš primitīva datorgrafika, hyper lieluma krūtis visiem sieviešu čariem - piedevām nopietnā sci-fi, nevis eči komēdijā vai hentajā
QUOTE(Outlawz @ Jan 3 2005, 23:19)
nu nesen jau bija diskusija par to, kas ir mecha un kas nav. manuprāt tas ir vienkārši neizskaidrojami. tāpat kā vienam var patikt futbols, bet otram hokejs. vienam tumšmates, otram blondās. vienam makaroni, otram rīsi. etc etc
wikipēdijā ir tīri labs izskaidrojums manuprāt...
Dzelzis ar pilotu - mecha, dzelzis ar saviem mozgiem - robots.
Mechu pilotē, battlesuitu uzvelk.
QUOTE(Taka @ Jan 4 2005, 07:17)
Dzelzis ar pilotu - mecha, dzelzis ar saviem mozgiem - robots.
Mechu pilotē, battlesuitu uzvelk.
Es veel piebilstu, ka dzelzis ir taisiits peec kaadas dziivas buutnes parauga (ne obligaati humanoiida).
kaarleens
Jan 4 2005, 17:31
must seen - Great teacher Onizuka
Naruto
Chobits
FMP 2 sezona shitos peec tam
Chikyuu Shoujo Arjuna... Mazliet savādāka anime.
bypass
Jan 10 2005, 20:56
Turpinam.
Berserk - liels čuvaks ar lielu zobinu, pass.
Outlaw Star - tudaže... futūriskais rembo (izšauj visu aptveri un netrāpa) seriāls.
FMP - skatāms, neskatoties uz to, ka satur CVCVM.
Dzonis
Jan 10 2005, 21:14
mjaa..peedeeja laikaa tieshaam nekas jeedziigs nav skatiits..nesen tik aluukots DearS, kas diemzjeel bija paaraak paredzems, lai gan pat pasmieties vareeja, tad tika ieveerteets Witch Hunter Robin, kursh taalaak par 5 epu netika jo tai bija skanjas probleemas un tagad, kad pieljauju kad vis sataisiits, vienkaarshi vairs negribas vilkt (laikam jau taapeec ka nekaa iipsha nebija..fons un viss).pashlaik tiek skatiits Rurouni Kenshin, kas ar sagaadaaja vilshanos..atliek tik sagaidiit peedeejaas Evangelion (noskatiitas 19) un GitS epas ar ceriibu ka taas spees uzlabot sho tukshumu..hm..laikam Paranoia Agent bij laps, parkuru vareeja iejuusmot..
(p.s.ar shito laikam gribeeju pateikt ka ar neateiktos no kaada jaunuma)
Shinobi-sama
Jan 10 2005, 21:46
QUOTE(bypass @ Jan 10 2005, 19:56)
Turpinam.
Berserk - liels čuvaks ar lielu zobinu, pass.
nuu kaa parasti tu spried peec ietinamaa papiiriisha.. laikam tu nekad nespeesi atbriivoties no shiii ieraduma.... un vispaar animee reaali skataams bija vinja izaugsme(par to kaa vinjsh pievienojaas "band of Hawks" un par tokaa tas beidzaas) kura bija daudzmaz identiska mangai.... anu bet paareejais viss ir mangaa...
P.S. zheel bet veeljoprojaam tu spried par anime peec vizuaalaa noveerteejuma... shi anime ir izgaashanaas no mana viedokla, jo tam ir pavisam nesaistiiti iemesli ar tiem kurus tu izmeti( ir jaalasa manga lai vareetu spriest), bet visaadi citaadi tas paraadiitais ir vienkaarshi pirmklasiigs it seviskhki maakslinieciskais noformeejums jo grafika un momenti, lai iegultos atminjaa, tie tika maksimaali pietuvinaati manga, un staastiijusm ljoti incants... (ja taa nebuutu tad visaa pasaulee cilveeku neseedeetu uz naglaam gaidot kaarteejo mangas chapteri, pati manga ir saakot no 89 gada - referenci nelikshi par cik tu nievaajoshi izsakoes par mangu..... pats esmu vienkaarshi sajuusmaa un nekaunos atziit ka esmu safanojies jau liidz aarsteejamai pakaapei
)
P.S.S. atljaushos izteikt drausmiigi kritisku pieziimi...
tev var ieteikt tikkai taadu anime kurai ir absoluutie logjikas principi, kaa arii perfekts vizuaalais noformeejums. Baigi jaunu izveeliigs tu te esi... spriezhot peec no liidzshineejaa tev nebuutu jeegas ieteikt "Gundam SEED" lai arii vinjam 50 epas un ir daudzi miinusi.. manupraat tur bija paraadiita lieliska draama un politisko intrigu saasinaajums.. pofig uz to ka CG tur nebija liimenii un arii pati animaacija bija taa teikt "in rush" kaa nekaa 50 seerijas....
Vaardusakot zheel ka tuesi kaa porcelaana siena, kura tiek stuteeta no muusu puses (anologjija domaata kaa tada ka tu luudz lai tev iesaka labu anime, uzstaadot noteikumus kaa princese uz zirnja) joptvai ja tev ir tik ahuuni noteikumi par to kaadai ir jaabuut animei un arii esi paarleicinaats par savu kritiku(tai labaakajaa noziimee) tad ej un meklee uz savu roku. existee n-taas anime datu baazes ar to aprakstiem un screenshotiem un vareesi arii galu galaa vareesi izveeleeties to anime ko skatiities peec saviem kriteerijiem ,
jo sheit izteiktie viedoklji un ieteikimi, uznjemos apgalvot, ir lielaa meeraa subjektiivi (es neesmu nekaads iznjemeums, jo biezhi vien pieveru acis uz miinusiesm kurus es speciaali ignoreeju kad redzu tos plusus kuru deelj es saktos anime / lasu mangu)
bypass
Jan 10 2005, 23:31
zheel bet veeljoprojaam tu spried par anime peec vizuaalaa noveerteejuma...
Nē, nē un vēlreiz nē. Vizuālajam manā uztverē ir sekundāra nozīme.
jo sheit izteiktie viedoklji un ieteikimi, uznjemos apgalvot, ir lielaa meeraa subjektiivi
Loģiski, ar to ir jārēķinās.
anologjija domaata kaa tada ka tu luudz lai tev iesaka labu anime, uzstaadot noteikumus kaa princese uz zirnja
Nu, bet, protams, es esmu izvēlīgs un, protams, es gribu sakarīgu animi ar iņčīgu, aizraujošu storiju, ar reālistiskiem čarteriem un saprātīgu viņu rīcību, ar baudāmu mūziku (ieteicams orķestriālo pavadījumu) un pieklājīgu animāciju. Vai tas tiešām ir daudz prasīts?
Kādēļ es nostādu kritērijus? - Gluži vienkārši, lai iesaka tādu animi, kas man iespējams varētu patikt.
Paranoia Agent bij laps, parkuru vareeja iejuusmot..
Bij' gan labs.
QUOTE(bypass @ Jan 10 2005, 22:31)
Nu, bet, protams, es esmu izvēlīgs un, protams, es gribu sakarīgu animi ar iņčīgu, aizraujošu storiju, ar reālistiskiem čarteriem un saprātīgu viņu rīcību, ar baudāmu mūziku (ieteicams orķestriālo pavadījumu) un pieklājīgu animāciju. Vai tas tiešām ir daudz prasīts?
Jā.
Nu, bet, protams, es esmu izvēlīgs un, protams, es gribu sakarīgu animi ar iņčīgu, aizraujošu storiju, ar reālistiskiem čarteriem un saprātīgu viņu rīcību, ar baudāmu mūziku (ieteicams orķestriālo pavadījumu) un pieklājīgu animāciju. Vai tas tiešām ir daudz prasīts? :rolleyes:
Eeee, tu aizmirsi veel 'no mecha' :P Citaadi RahXephonu tieshaam ieteiktu.
Varbuut Xenosaga galu galaa atbildiis tavaam prasiibaam (tur gan ir mecha, bet otraa plaanaa). Tiesa pats es esmu nedaudz viilies ar pirmo seeriju. Vai nu paaraak sasteigta story, vai kvalitaate nav taa, vai arii gaidiiju nezin ko...
Eh, nekas, februaari iznaaks Xenosaga2 uz PS2 :)
Shinobi-sama
Jan 11 2005, 17:28
Nu, bet, protams, es esmu izvēlīgs un, protams, es gribu sakarīgu animi ar
iņčīgu, aizraujošu storiju, ar reālistiskiem čarteriem un
saprātīgu viņu rīcību, ar baudāmu mūziku (ieteicams orķestriālo pavadījumu) un
pieklājīgu animāciju. Vai tas tiešām ir daudz prasīts?
pamatojumi deelj kuriem es ieteicu berserk... nu bet ja tu spried par seriaaliem peec 2 epaam tad gomen..... vairaak ar nekad neko neieteikshu... plotu var izveerteet peec tam kad ir skatiits vismaz tik daudz lai galvenaas sizheta liinijas buutu ieraudziitas...
shitsureishimasu... vairaak neko neiteiekshu, neredzu jeegas jo tev "story naglas" vajag jau pirmajaas epas bet taa parasti nekad nenotiek..
izmantoshu iespeeju un arii luugshu paliidziibu. Juus vareetu ieteikt kaadu labu animi ar action - kautkaadu jaunaaku gabalu. Liidziigu kaa FMA, vai Naruto.
bypass
Feb 26 2005, 00:34
Tenjou Tenge? Jāpiezīmē, ka šitajam kolbasam ir 24 epas.
Kikyou
Feb 26 2005, 08:16
QUOTE(SheWr @ Feb 25 2005, 21:52)
izmantoshu iespeeju un arii luugshu paliidziibu. Juus vareetu ieteikt kaadu labu animi ar action - kautkaadu jaunaaku gabalu. Liidziigu kaa FMA, vai Naruto.
Bleach. :3
Reku torenti.Kautgan tur comedy ir krietni vairāk par action. XD
Paldies, bet Bleach jau esmu redzeejis. Un Tenjou Tenge forsh. Kaadas veel citas jaunas animes juus varat ieteikt, luudzu sakiet.
kaarleens
Feb 28 2005, 14:06
vari pameegjinaat daudz lamaato Gantz
un Elfen lied kuri daudzi jau pierakstiijushi kulta statusu
QUOTE(SheWr @ Feb 26 2005, 08:58)
Paldies, bet Bleach jau esmu redzeejis. Un Tenjou Tenge forsh. Kaadas veel citas jaunas animes juus varat ieteikt, luudzu sakiet.
Kāpēc tikai jaunas? Ir daudz vecās animes, kura ir labāka par jauno...
Nu man vienkaarshi nenormaali patiik skatiities uz augstu kvalitaati - Slava Tenjou Tenge! tur ljoti laba kvalitaate. Nu bet vecos gabalus veelaak - nesaku ka vinji sliktaaki.
kaarleens
Mar 1 2005, 10:25
QUOTE(SheWr @ Feb 28 2005, 14:12)
Nu man vienkaarshi nenormaali patiik skatiities uz augstu kvalitaati - Slava Tenjou Tenge! tur ljoti laba kvalitaate. Nu bet vecos gabalus veelaak - nesaku ka vinji sliktaaki.
bet nu story tur bija auzaas aizlaists tapec ez uzskatu ka seriaals ir zem average ja patiik shaada stila animes iesaku ikkitousen peec manaam domam vinsh ir labaaks
Righorn
Mar 1 2005, 15:17
Visinteresantākias storijs ir X/1999
QUOTE(SheWr @ Feb 28 2005, 14:12)
Man gan vienmeer laikam pirmajaa vietaa bijushi characters/story, animaacija un muuzika tikai peec tam.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.