Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesakiet labu animi
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
SheWr
Ehehe...nesaku ka tas man vieniigais. Tas ir tikai viens +. Bet kaa jau saka vienaa reklaamaa - 70% no priekshtata veido pirmais iespaids. laugh.gif Nu vienkaarshi tas, ka saakot skatiities kaadu animi, es jau nezinu kaads buus sizhets, taapeec pirmai seerijai es vienmeer animaaciju skatos... laugh.gif
Wiper
Ar jaunaajaam tas tiesa. Teoreetiski kaud kaadu informaaciju jau var dabuut, bet praktiski ar to ir shvaki.

Cita lieta ar vecaakiem seriaaliem - gandriiz vienmeer var atrast vairaakus reviewus un tad izlemt vai ir veerts meeginaat vai ne.
SheWr
Gribeeju tik pajautaat vienu lietu - Noskatiijos 1 Hack Sign seeriju, man taa vienaldziigi, bet luudzu pasakiet, vai taalaak ir veerts skatiities? veelaak buus labaak?
kaarleens
QUOTE(SheWr @ Mar 1 2005, 17:05)
Gribeeju tik pajautaat vienu lietu - Noskatiijos 1 Hack Sign seeriju, man taa vienaldziigi, bet luudzu pasakiet, vai taalaak ir veerts skatiities? veelaak buus labaak?
*

gjeniaala muuzika story spainkjerots sarezhgjiits es noskatiijos un ar nesapratu skatiities tieshaam ir veerts kaut vai taapeec ka shis ir spilgts piemeers kaa peec speeles jaataisa anime (Ragnarok the animation saliidzinot ar sho var iet uz poda cool.gif )
Nuin
Man ir viens jautājums, cik epas ir Bleach. Noskatījos 20 kuras deva nošārēt ar torentu, bet izskatās, ka tur ir vēl dažas. dry.gif
Revol
QUOTE(Nuin @ Mar 2 2005, 19:19)
Man ir viens jautājums, cik epas ir Bleach. Noskatījos 20 kuras deva nošārēt ar torentu, bet izskatās, ka tur ir vēl dažas.  dry.gif
*

Bleach tiek veeljoprojaam paaraidiits [japaanaa pashlaik ir transleetas 21 episode, nosubotas ir 20, naakamaa tiks transleeta 8. martaa], un pagaidaam nav zinaams cik ir plaanotas episodes kopumaa, bet kliist baumas ka vareetu buut tiiri daudz [virs 26, driizaak uz One Piece, Naruto, InuYasha garumu], taa piemeeram episode 19 beigas sakriit ar mangas 64 chaptera beigaam un pashlaik iztulkoti ir 167 mangas chapteri, taa ka vari iedomaaties cik gara apmeeram buus anime.
Kikyou
Nu, īstenībā jau Bleach anime samērā ātri iet. Kādi 2-4 chapteri vienā sērijā, ja nemaldos (noskatos vienu sēriju un izlasu mangu kādām trīs sērijām uz priekšu. laugh.gif), tāpēc, man vēl liekās, ka nevajadzētu būt nemaz ar tik daudz sērijām. :3

Bet tik pat labi zemo reitingu dēļ vispār varētu likvidēt to animi un tikai mangu atstāt. (;_; labāk nevajag)
Spike
Vakar paskatijos DEAD LEAVES loti interesants stils un ir smiekligi rekomendeju
no old anime AKIRA must have
Kagome
ja kaads nav redzeejis, iesaku noskatiities Tokyo Underground(26 seerijas) un Dragon Drive(38 seerijas). tieshaam forshas animes biggrin.gif
Wiper
Yee, beidzot Anime Empire izlaida peedeejo Tenshi na Konamaiki seeriju (Es tiesa biju jau redzeejis, bet taadaa pretiiga tulkojumaa, ka knapi vareeju skatiities).

Kas veel nav skatiijies, iesaku smile.gif

kaarleens
Iesaku Beck vienkārši spārda.
Gaidu 2 pēdējās epas no AE
Wiper
QUOTE(kaarleens @ Apr 11 2005, 10:29)
*

Beck tika nezheeliigi un rupji nogriezsts sad.gif Manga ir daudz garaaka un veel turpinaas. Eh...
kaarleens
QUOTE(Wiper @ Apr 11 2005, 10:47)
QUOTE(kaarleens @ Apr 11 2005, 10:29)
*

Beck tika nežēlīgi un rupji nogriezsts sad.gif Manga ir daudz garāka un vēl turpinās. Eh...
*

Liidzko pabeigšu seriālu ķeršos klāt mangai rolleyes.gif
Sigfa
Mekleeju labu fantasy vai adventure gabalu (tobish- lodoss war u.tml.) Izpaliidziet biedram otaku biggrin.gif
Nuin
Paskaties Ragnarok. Nav jav man nekaada liela teikshana, jo pac neesu redzeejis. dry.gif
Sigfa
Ragnarok, gan viens, gan otrs, ir redzeets.
Wiper
QUOTE(Sigfa @ Apr 18 2005, 20:12)
Mekleeju labu fantasy vai adventure gabalu (tobish- lodoss war u.tml.) Izpaliidziet biedram otaku biggrin.gif
*

12 Kingdoms. Ja nav redzeets.
kaarleens
QUOTE(Wiper @ Apr 19 2005, 16:26)
QUOTE(Sigfa @ Apr 18 2005, 20:12)
*

12 Kingdoms. Ja nav redzeets.
*

12 kinghdoms ir great ja nav redzeets jaaskataas
veel nav slikts Scraped Princess
Sigfa
12 kingdoms ir redzeets gan. Ljoti labs bija biggrin.gif

Apskatiishos kas tas par scraped princess, aizmirsu piemineet, ka Fushigi Yuugi man ljoti, ljoti nepatika.
Wiper
QUOTE(Sigfa @ Apr 19 2005, 19:55)
Apskatiishos kas tas par scraped princess, aizmirsu piemineet, ka Fushigi Yuugi man ljoti, ljoti nepatika.
*

Man ar! Man ar!

Veel varu piemineet no fantasy gabaliem (sarindoti skatamiibas kaartaa):
Slayers, Mahou Senshi Riui, Tales of Eternia, Gokudo.

(Shie visi ir nenopietni action gabali)

anishuara
es iesaku samurai x un my nebour totaro... Shis ir labakas anime ever!!!!! ka ari ninja scroll... tas ir ari super...
cool.gif
Shinobi-sama
kad buusi redzeejis pietiekami daudz tad ari tu runaasi savaadaak... man piemeeram tagad viena no labaakajaam mecha parodijaam ever shkiet "martian successor nadesico"
SheWr
hehe....es te taa atkal pa vidu iejaukshos - kaads tagad kaadu normaalu/iisu (ap 10 seerijaam) action animi nevareetu ieteikt? Var jau ar kaadu parodiju.
anishuara
ai da labi..... es redzeju daudzus anime, bet tomer nonaku pie secinajuma ka vecie labie anime ir labakie, ka no psihologijas, ta ari no dzives viedokla... unsure.gif
Ghoul
QUOTE(SheWr @ Apr 26 2005, 10:54)
hehe....es te taa atkal pa vidu iejaukshos - kaads tagad kaadu normaalu/iisu (ap 10 seerijaam) action animi nevareetu ieteikt? Var jau ar kaadu parodiju.
*

Prodija (ljoti laba) Abenobashi Mahou Shotengai tai ir 13 seerijas ( ja pareizi atceros) action HELLSING bet to jau noteikti esi redzeejis, tad Angels sanctuary
3 seerijas pats gan neesmu redzeejis bet visi saka ka ljoti labs, Mezzo forte 13 seerijas reeciigs action un ar nopietnu hentai piedevu................. smile.gif
Church
QUOTE(SheWr @ Apr 26 2005, 09:54)
*

reekjinies ka daudz izplatiitaak i 12-13 / 25-26 epu TV showi piesaistot airoshanas periodiem .. mazaak par 12-13 parasti i OVAs.
Sigfa
Luugums: iesakiet kaadu anime ar labu humoru un nedaudz romantikas nebuutu slikti. ala School Rumble, Azumanga daioh.

Un atsevishkji- labu romance anime, ala Kimi ga nozomu eien.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.