Ito no Kazuki
Dec 25 2004, 16:34
Hweeet, man arī patīk ar zīmulīšiem padarboties...Melnajam, tušīgajam
Rotringam arī nav ne vainas...Bet no krāsām man ir vnk P A R A N O J A (vienmēr sabojāju tieši izkrāsojot) Woot, daži šitos jau ir redzējuši...:svilpo:
"Birth of the Rusted Venus"...Kiborgi - verī mīļa tēma...
"Puppet I"...salauztas lelles - banāli, bet var izvērsties
Te pāris
esquisses jeb skicītes...Very dirty, yuck yuck ^^
Giiiiirl....giiiirl....giiirl....
Dragonoīdi jeb drakonu hibrīdņi...mazliet špikots no BOF...
Veeeery nelabojami netīrs shonen ai pikucis...Ideja man puslīdz der, laikam būs jāpārzīmē biš labāks variants...
X_Kamui
Dec 25 2004, 19:07
Forši zimejumi
..........
Heh man ar neizdodas izkrasot savus kad saku krasot tad vis zimejums pagalam..................
Bwaaaaa O.O cool...
tev vnk lieliski sanaak dreebes... nevaru beigt apbriinot...
un taa pa labi shitam
ir perfekta... vnk perfekta... ne mazaakaas vainas... anatomija... emocijas, sejas izteksme... *drool*
Kikyou
Dec 26 2004, 00:44
Uaau... Tev reaali sanaak... Apskauzhu. <_>
asamashii ritori banpaia
Dec 26 2004, 20:06
emm, nu jā es tik gribēju izteikt dziļu respektu arī tev, tāpat kā visiem pārējiem zīmētājiem kas ir sasnieguši tādu līmeni - this is wow. un ja nav noslēpums cik ilgi tu jau zīmē? (tas tā lai varu nokaunēties, ka neko neesu sasniedzis)
сприган
Dec 27 2004, 00:06
wow =) I like the second one! good work!
P.s. chiiii...chiiii *gigling*
Man 1. BAIGI patiik arii otrais un par dreebeem taisniiba tew labi *za4ux pliist labaa greizsirdiibaa* sanaak, pat ljoti labi!!!
X_Kamui
Dec 27 2004, 20:01
Uuuu....... man visvairak patik 3 bilde -super
Ito no Kazuki
Dec 27 2004, 23:09
Konkrēti anime zīmēju kopš...*paskaita uz pirkstiņiem* njā, laikam kādi trīs gadi jau sanāks. Bet sākumā tas bija tāds anime + personal style miksējums. Un tāds progress manāms tikai pēdēja pusotra gada laikā...
Ok, sum other junk...šādas tādas skicītes un skribelējumi, neko tādu nopietnu (kā tie pirmie divi) pagiadām nevaru piedāvāt - take sum time tomake 'em *nervozi pakasa pakausi*
Some psycho with a sickle ^^
Angelic Disgrace (yaoi never dieeeees)
*tāds pavisam jancīgs ēnojums - sākumā jau visp gribēju tīri lineāru zīmējumu taisīt, bet baisi plakani sanāca ><
Kazuki fanarts
*nodreb aiz skaudiibas...* That skill.. that talent...
X_Kamui
Dec 28 2004, 01:13
He 1 forši izskatas........
TIIK superiigi darbi.......................
Wa
Kazu-chan.
Visa cieņa, bet zini ko es tev slti ieteiktu- tu pieradi zīmēt ar zīmuli un ēno ar pildspalvu tajā pašā stilā. pamēhini uztaisīt dažādus toņus nevis izmanot faktūru.
Nice..
Ito no Kazuki
Dec 29 2004, 22:07
Gothca, Yume-san ^_~
Woot, jaunākais pikucis...biš noņēmos...
Ophelia Immortal
aaaa... pirmais iespaids bija taads itkaa vinjai paari galvai kaads traktrors buutu paarbraucis paaris.. vai nu kaads padarbojies ar ugunsdzeeshamo aparaatu! kautkaa nereaali taa acs uz saanu izspiezhas, ja vinja staaveetu ta acis vinjai buutu pie pashaam ausiim! Bet nu paareejais ir ljoti labs.. it iipashi backgrounds...
Shitam peedeejam padaudz kljuudu, lai gan, vizuaali pilniigi noteikti ir visiespaidiigaakais.
Ito no Kazuki
Dec 30 2004, 00:34
Hai, honto, to ausi nepamanīju >_< Par šito es manāmi sastresojos...Laikam uzkrāvu vairāk nekā varu pavilkt, iedzinos strupceļā. It kā esi ļot daudz izdarījis, bet redzi, ka kaut kas ir neglabjami
sajāts. Atliek vai nu dragāt tālāk tādā pašā modē, vai arī mest miskastē. Pirmais variants, pēc divu stundu darba, turp arī aizlidoja. Otrā žēl palika, atļāvu dzīvot
C'est la vie
Pēdējais ir vienkārši grandiozs... (kļūdas speciāli nemeklēju, jo nevēlējos bojāt šo patīkamo iespaidu)
asamashii ritori banpaia
Jan 3 2005, 20:19
to peedeejo nebiju pamaniijis... zheel
bet ir riktiigi krutta. tik taas acis man ljoti viltotas izskataas, taakaa stikla leecas buutu iistajaam priekshaa uzliktas... bet nu jaa - respect, respect, respect
...
zenofex
Jan 3 2005, 20:50
Kaameer neizlasiiju paareejo piekasiishanos, darbs likaas iistas sajuusmu veetras veerts. Tagad skatos un tieshaam, kautkas ar to augsheejo aci nav kaartiibaa.
Lai gan man tas netraucee baudiit kopeejo noskanju.
berzinsh
Jan 3 2005, 20:57
mmjaaa... SHITAA ziimeet... respect, no more comments, respect..
DarkRockslizer
Jan 4 2005, 21:04
QUOTE(Sigfa @ Dec 25 2004, 19:39)
Bwaaaaa O.O cool...
tev vnk lieliski sanaak dreebes... nevaru beigt apbriinot...
un taa pa labi shitam
ir perfekta... vnk perfekta... ne mazaakaas vainas... anatomija... emocijas, sejas izteksme... *drool*
Viss reāli tikai tā meitene, kura notupusies, viņai kājas lejasdaļā par lielu!!
e? kur? neredzu... viss izskataas labi.
DarkRockslizer
Jan 4 2005, 21:32
QUOTE(Sigfa @ Jan 4 2005, 20:13)
e? kur? neredzu... viss izskataas labi.
Salīdzinoši - pēdu izmērs tāds varētu būt večiem.
X_Kamui
Jan 4 2005, 21:42
Man ar liekas ka tur viss ir kartiba....
kapeec tu taa domaa? pavisam proporcionaali. Viss tur ir pilniigaa kaartiibaa.
Ito no Kazuki
Jan 4 2005, 22:36
Woot, tur ir zināma matemātika tam apakšā ^^ Pie tam refernece no tutoriala. Man pašai ir 40 izmērs. Big-footed gals rule
40 nav liels o.O 40 ir veel ir ok... vot 43 jau ir probleema...
Ito no Kazuki
Jan 5 2005, 00:39
Zābaciņus pērku uz 42 - lai varu brīvi kustināt īkšķus
Bet visas elegantākās kurpītes ir uz ne lielāku kā 38 >__<
{._O} 4 izmeeri starpaa? nu i nu amplituuda... Man nekas mazaaks par 40 vispaar virsuu nelien
Ito no Kazuki
Jan 5 2005, 18:20
Nē, nē, tur jau tā škrobe, ka elgenatākās kurpītes nevaru iegādāties
(ok, lai nav pilnīgs oftops, ar nākamo postu kauko ielikšu
)
DarkRockslizer
Jan 5 2005, 18:34
Okay, gomen, tā varbūt tikai mana uztvere.
Ito no Kazuki
Jan 6 2005, 18:06
Nu, te būs vēl pāris
esquisses ^^ (alias - dirty sketchy stuff)
Hydra
Mes Petits Pierrots
Yuki Eiri fanart (not the most successful one ><)
Shonen: Kiss
Ej tu nost...
peec shiim bildeem liekas ka tu tieshaam vari ziimeet pati savas animes...
Ieteiktu tev saakt ziimeet mangas, ja vien tu jau to nedari
DarkRockslizer
Jan 7 2005, 17:15
Labi.
Yuuu, tie peediigie feisi ir vareni... noziimeeji, vai pati?
Ito no Kazuki
Jan 8 2005, 00:06
It's fanart - bez zināmas
referrence tomēr neiztikt >< Faktiski ar to neaizraujos (but Eiri is a special case...nu jā, vēl arī Naruto ^^). Es nemēdzu nozīmēt - taisu pēc atmiņas (tāpēc arī nav īsti mats matā percīzi), ja nu gaaaaalīgi iet tūtē, tad uzmetu aci kādam oriģinālam, lai saprastu, kur nogājis greizi, un uzietu uz pareizā ceļa
wow.. kautko tādu bieži nenākas redzēt!!
Viss.. no rītdienas saakšu nopietni pievērsties zimēšanai! Tu man devi iedvesmu! Bet jautājums viens.. tu esi gājusi kādā mākslas skolā vai pašmācības ceļā?
njaa, ja godiigi man arii uznaaca neliela iedvesmas dalja, bet man tomeer iisti negribaas kjerties klaat... ziimeet es maaku tikai digitaali un pat taa pavisam shkrobiigi ><
Ito no Kazuki
Jan 8 2005, 16:51
Woot, I'm a muse
Patiesībā tas viss ir pašmācības ceļā ^^ Un mazliet palīdzības arī no tutorialiem (ko man asamashii sen atpakaļ iedeva novilkt - arigato man
) Sencītis artists mani ir norakstījis, un ar mākslu nekad nopietni nenodarbošos - bet hobija līmenī var
Tev ir talants baigi labie ziimeejumi!!!
Ito no Kazuki
Jan 11 2005, 00:14
Jau-nāāāā-kais (tūlīt aiz puisīša - sērijveida lācīšu slepkavas
)
Tricheur, mon beau tricheur: beloved scoundrel
сприган
Jan 11 2005, 21:19
great !
but the hands are very badly done !
Ito no Kazuki
Jan 12 2005, 20:22
veeery badly...
Jap, ar rokām bija murdziņš, jāatzīst - it sevišķi ar to, kurā iemutis sažņaugts...Bet tā, kura supposedly ir kabatā - njā, sākumā man bija smalkākas krunciņas sazīmētas, bet bija grūti izlavierēt, tāpēc vnk mālēju pāri ar tušu
Practice makes perfection - nākamreiz būs labāk
Ito no Kazuki
Jan 16 2005, 21:09
She Is My Sin - Vienspārnaino eņģeļu orģijas
Kariina
Jan 17 2005, 19:30
*nokriit no kreesla*, nu esmu taadaa sajuusmaa..nu man BAIGI patiik...gan tavs ziimeeshanas stils, protams ir manaamas siikas, nenoziimiigas klljuudinjas, bet taa vienk. SUPER...
plaukstas... PLAUKSTAS... PLAUKSTAS!
citaadi ljoti skaisti.
zenofex
Jan 17 2005, 19:52
QUOTE(Sigfa @ Jan 17 2005, 18:49)
plaukstas... PLAUKSTAS...
PLAUKSTAS!citaadi ljoti skaisti.
Po plaukstas! Ito no Kazuki ir viena no labaakajaam shii mazaa foruminja ziimeetaajaam! Viennoziimiigi. Punkts!
Ito no Kazuki
Jan 17 2005, 20:00
Plaukstas no Kaori Yuki zīmējumiem mācījos
Man gan vēl tik labas nesanāk - tādas iekāres pilnas, zirneklīgiem, agriem pirkstiem *shudder with delight* Vnk tās mazās, apaļās roķeles ar strupajiem, desiņveidīgajiem pirksteļiem nav tik erotic ^^
Kāpēc neviens, piem., nepamana, ka aizmugurē stāvošajam puisietim ķermenis neturpinās zemāk par padusēm? Njus ok, tas ir speciāli, lai neizjauktu kompeni...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.