Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scribble-dee-doo
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4
Kenshin
wooot, this is just fascinating... biggrin.gif blink.gif
riktiigi labi nimy... blink.gif
nu, nu, kad es waru naakt uz privaatstundaam??? ph34r.gif tongue.gif
Sērfijs
The manga is just GREAT, nemaz nerunājot par pārējiem darbiem. Dzimusi māksliniece. Izcili!!
Winry
Nu es teiktu...SUPER!!!Tās mazās kļūdas var izlabot....no problem!!!!

Tiešām te var teikt , ka ir talants!!! biggrin.gif ...Tā turpināt!!! cool.gif
Winry
Galvenais ir tas , ka tev pašai patīk savi darbi!!!! biggrin.gif
Ella
Kad būs turpinājums?!!!!!!!
Rudoru-san
Woooooooooot... this is just SO GREAT! biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
AmnE
tieshaam nav ko teikt... superiigi darbinji.... tas jau laikam ir biezhi dzirdeets, bet es apskauzhu un arii priecaajos, ka cilweekam ir taads talants!! taa tik turpinaat!! cool.gif
pinksakura
tiešām superīgi zīmējumi....man ļooooooti patīk...
Jackal
Man trūkst vārdu lai aprakstītiu šos fantastiskos zīmējumus........Nav ko pielikt vai noņemt, jo tā ir PILNĪBA !
Man tikai žēl, ka es nebiju klāt, kad Laimes Māte dalīja šādu talantu zīmēt! biggrin.gif
ReD_FoXy
Taas eenas... sejas izteiksmes... anatomija... klausies Kazuki starbriizhos skolaa tu buusi mans sensejs oki? happy.gif
ReD_FoXy
Just look how perfect wub.gif Nimi ziimeeja mani tipa happy.gif BEAUTIFUL!!!

image
Closeup...
image
iewucis
..eeu baigi labbssss... smile.gif
+Chibi+
*šņukst* It's to good to bare.... It's jsut unfair taht someone is so incredibly talanted in everything! happy.gif

Kas mnai fascinē, ir tās sikās detaļas, piemēŗam, pleijera austiņas ar visu vadu... nu kuram ienāks prātā to atzīmēt arī? ^^
Kaede
Hmm. Interesansts zīmejums. Skaists, oriģināls...
Man patika!
Kikyou
O.O!...
*nokrīt no krēsla aiz skaudības*

Tik fooooorši... ;__; Un tad vēl tie mazie kaķīši malās...
Un vispār viss tik detalizēts... Es arī tā gribu mācēt. T_T
Arts
Wow......Tik labi zīmēt.....Man ir visādu veidu tutorials,bet es pat nevaru uztaisīt fan-art.Pat rokām nav nekādu vainu.

You are perfect drawer...submit your pics to world and gain triumph.
Looking below: rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Tigra2
Līdzīga...ko lai saka. smile.gif
Darbs detalizēts, izstrādāts, pavirši māksliniecisks, nav kur piesieties...es tā nevaru.
Par iepriekšējiem darbiem - Wau... huh.gif Tik labi anatomiju...ideāli.
Red Devil
*Apakshzhoklis nokriit liidz zemei un ne par kaadu cenu negrib celtiess aogshaa* wow! nav ko teikt. vieniigais ko vareetu dariit ir tevi apskaust...
zeloco
*uzlec uz Ito no Kazuki un saak laiziit* My preciousss.....
<3<3<3
anishuara
eu tik tieshaam super ziimeejums... uzskatu ka shis maxliniex ir labaakais shaja forumaa.. biggrin.gif bet paareejie plz neapvainojaties.... laugh.gif jo sheit visiziimee forshi...

PS: nevar buut jau 500 posts... wink.gif laugh.gif
Ito no Kazuki
Who-A, man pat pashai nikas nav jaaliek happy.gif Wih, during the long period of absence I've been productive ONLY in the last few weeks. Visu uzreiz jau nelikshu, heheheh...Heh, dazhs jau ir redzeejis, bet nu ko...Kazuki atkal zirgaa...

Random Naruto fanart (alas, sen jau vairs neskatos -__-)
image

Mirror (illustration)
image

2.lpp iz vienas no manaam mangaam - "Journal Intime"...Pagaidaam ir 7 gab, bet es nezinu, vai tur viss ir iisti PG13 - taa kaa shitas taads sneak preview. More to be seen soon ^^

Pagina 02
image

Angel in a Mac (b-day card) - viena no taam disproporcionaalajaam meitinjaam ar lielu galvu, purr
image
Arts
OMG it's so darn perfect!! ohmy.gif Es nevarēju atrast atšķirību starp orģinālu un tavējo!!Uz papīra un pardot Leņingradā par 20$ gabalā un izķers ka čeburekus. tongue.gif
Kenshin
WIIII biggrin.gif Nim, shame on you par to ka ti ilgi bij` jaagaida kuach vismazaakaa aktivitaate blink.gif
beet, Naruto komix ir laugh.gif tiiiik labi tongue.gif un tik, tik... tiesi naglai uz galvas biggrin.gif wiii biggrin.gif
un tas otrais, njaaa, sexy boooys is cool tongue.gif heh, vajga veel laugh.gif
Kaede
Tā pati pēdējā bilde. Nu, eņģelis. Vāks, cik skaisti! rolleyes.gif
ReD_FoXy
My SENSEI!!! My only beloved sensei! wub.gif wub.gif wub.gif

Tavi darbi ir paaraak labi lai buutu issti dry.gif KAD TU VIENREIZ SAAKSI ATKLAAT MAN SAVUS NOSLEEPUMUS??? mad.gif

Kr4 vispaar malacis!! Superiigi darbi. Un muusu izsalkums nav apmierinaams ar 1...2...3...4... tikai 4 ziimeejumiem laugh.gif Gaidam veel!!! happy.gif
Nirvana
Otrs darbs ir vienkaarshi perfekts. Vai to tev nodariijusi kaada maakslas skola?
Ito no Kazuki
QUOTE(Nirvana @ Jan 11 2006, 17:15)
Otrs darbs ir vienkaarshi perfekts. Vai to tev nodariijusi kaada maakslas skola?
*

Pašmācība un tikai, honto ^^

Eeeeh, gribu tomēr ielikt savu sāpju bērnu "Journal Intime" - bet tie, kam iebildumi pret NAKED bOObieS, tad te būs

DISCLAIMER - tālāk seko EROTISKA RAKSTURA AINAS, lūdzu novērsties no ekrāna (nesitiet!) happy.gif

JOURNAL INTIME - page 01-07 (bez vāka un intro peidžiem, tas nāks, kad man būs iedvesma tongue.gif ) TURPINāJUMS SEKOS peic nenoteikta laika...

Very sorry, man bija slinkums pārrakstīt texte bubbles ar datoru X.X

image

Lai redzētu otro lapu, paskrollojiet uz iepriekšējo manu postu, xhe...

image

image

image

image

image
Winry
Zini ideaali...vnk IDEAALI...un varbuut iztaisi vieni lielu mangu un mees visi lasiitu uz nebeedu laugh.gif (nezinu vai visi, bet es noteikti) biggrin.gif
Aven
ES ARII!!! shii (mini) manga vienk rulee-so perfect so simple so..so beautiful tongue.gif luudzu veel!!
CirvjaKaac
NEKAS, atkārtoju NEKAS tik labs vēl nebij redzēts! Tiešām feini! A nu ka turpinājumu uzzīmēt!
Winry
Kazuki - san tu nedriiksti muus spiidzinaat........aaaaaaaaa....vajag turpinaajumu...(es taa kaa peec Fruits basket mangas, bija taada pašas sajūtas) laugh.gif
Ghoul
... *tiira siekalas no klaviatuuras*.....OMFG.... es neko citu nevareeshu pateikt......

PS.
Ar ko ziimeeta manga? Ar tushu????
Zuzix
*žoklis pa grīdu kkur... Zuzei wienalga..wiņa tik skatās uz to skaistumu* Omg... Kā war tik izstrādāti, skaisti uzzīmēt ķermeni??? O.O
You're a goddess of art!
LeoR
Me bez vaardiem. blink.gif
Laikam, ka ilgi ir jaatreneejas, lai dabuutu taadaa liimenii. Vienkaarshi superiigi sanaak, rokas, kaajas viss pareejais... (Pievienojos tavas mangas lasiitaaju pulcinjam) smile.gif
Righorn
Čari līdzīgi labākai mangai ever!!! Angel Sanctuary!!!
Ito no Kazuki
QUOTE(Righorn @ Jan 15 2006, 02:45)
Čari līdzīgi labākai mangai ever!!! Angel Sanctuary!!!
*

OI, lielāku komplimentu nevaru iedomāties! Paldies liels, man gan vēl tālu jāattīstas, bet tomēr - arigatou wink.gif Būs laikam jānoziedo kādas pāris miega stundas un jāuzzīmē nākamās divas lapas....

Visiem - merci beaucoup par komentiem! happy.gif
zeloco
*is SOOOO excited* meep!!! *drool* Zeloco grib veell.... Kazuki ziimeejumu truukums asiniis.... meep...
Marekso
lol kāda n00be... nemāk zimēt! (Joks protams)

*paliek sarkans un sit pa galdu kliedzot ka grib arī tik skaisti,ideāli,brīnumaini
zīmēt* wink.gif Nu = tev iznāk tiešām ideal! smile.gif
Kaede
Pēdējais, tas komiks, čist ideāli: Zīmējumi super un sižets... rolleyes.gif
Kenshin
... *tiira siekalas no klaviatuuras*.....

aha.... mellow.gif duuh, nim more, more more of your art, nu baac es juutos kaa narkomaane....><
asamashii ritori banpaia
uzzīmē lielu katanu lai es varu uztaisīt seppuku
nekodzuki
aaa.... man visi tavi zīmējumi ļooti patik... rodas vien vēlēšanās pašai ko uzzīmēt... bet man ar to zīmēšanu ir tā kā ir... sad.gif
rebel
ehh. nu,un kad buus turpinaajums mangai? vai tiem puishiem kkas bus? XD *virtule*
murasaki
blink.gif
taa vien liekas, ka esi piedzimusi ar ziimuli rokaa... vareni.. shobriid atrodos vieglaa shoka staavoklii, taapeec neko sakariigu nevaru uzrakstiit..
Ragana
QUOTE(Ito no Kazuki @ Mar 6 2005, 22:13) *

Anyhoo, te būs jaunākais chef-d'oeuvre - atkal jau Kazuki...Nevaru, nevaru tikt vaļā tongue.gif Viņš man vajā...At first glance, Ito no Kazuki is being considered by many people to be one of the prettiest anime shojos...until they find out that he's actually a shonen x_x

No kuras anime taa/tas Kazuki ir?

Lai nav spams - es gaidu tavas briiniskiigaas mangas turpinaajumu...
Savaada pasaule - dazji(piem, es) nevar pat liiniju uzvilkt, bet citi ziimee tik skaisti, ka tie otri kljuust atkariigi no vinju darbiem.
Arfija
*notek gara,gara siekala un cilveekam iestaajas miilestiibas aina...*
es taa vien redzu kaa apskauju tavus skaistos ziimejumus!!

*aaaa* to nevar izteikt vaardiem!Tie ir vnkaarshi superiigi ziimeejumi!Mna pat vaardu truukst! aaaaaaa!! SUPER!
Catgirl
baigi labie darbinji.....pati es tikai nesen sāku pievērsties zīmēšanai.....un ne vienmēr to daru, jo uznāk slinkums, bet no manis respect+ laugh.gif
Neptuuns
Man sāk likties ka puse no šitā foruma iet franču licejā. Nu jaa un par ziimeejumiem neko jaunu nepateikshu- perfekti, bez kljuudaam, interesanti, blah,blah,blah
Ragana
QUOTE(Neptuuns @ Dec 9 2006, 23:05) *

Man sāk likties ka puse no šitā foruma iet franču licejā. Nu jaa un par ziimeejumiem neko jaunu nepateikshu- perfekti, bez kljuudaam, interesanti, blah,blah,blah

Franču valodu var iemācīties ne tikai licejā, mon ami...
Man patīk, kā Kazuki zīmē profilus un sejas vispār - tās izkrāsotās lūpas, caururbjošās acis... Tas varbūt ir tāpēc, ka taviem tēliem acis ir tādas puspievērtas - plakstiņs mazliet nosedz varavīksneni, vai ne?
Es varētu iemīlēties tajā blondajā čalī, viņa dzimumzīmīte ir dievīga.
Neptuuns
Ne jau tāpēc, ka franciski runā- es jau no piektaas klases eju tajaa skolaa un veeljoprojaam iisti labi nerunaaju franciski, bet Kazuki pati personiigi pateica ka viņa mācās licejā un vēl divi atbildētāji (nee laikam atbildeetaajas) peec konteksta vareeja izspriest ka maacaas turpat. sorrii par offtopiku, nav ko ontopikaa piebilst.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.