+Chibi+
Dec 11 2004, 20:00
skatos, skatos, un nekur nevaru atrast topiku par vienu no manām mīļākajām animēm....
Nevar būt, ka neviens neskatās...
nu, pastaasti, lai skataas
+Chibi+
Dec 11 2004, 20:47
a tev nepatiks! tur nav baigā action!
Tā laika tomēr ir vairāk meiteņu anime, kaut arī man liekas, tā ir uber smieklīga..
Nu, tur ir Sohma ģimene - viņi ir nolādēti ar 12 zodiaka zīmēm - katrs no viņiem pārvēršas par vienu no tiem zodiaka dzīvniekiem [plus kaķis. kurš ir outsideris], kad ir uztraucies, nravozs, vai kad to apkampj pretējā dzimuma pārstāvis. Heh.
Un tad tur ir Tohru, kas uzzina ģimenes noslēpumu un viņai atļauj dzīvot kopā ar 3 no viņiem [ Shigure -suns, Yuki -žurka, un Kyo - kaķis].
Īsumā tā... Tur ir drausmīgi daudz varoņu, bet tās situācijas ir vienkārši lieliskas, hah hah!
Tā ir tāda patīkama atpūta no dzīves pelēkām pusēm, tikai paskatīties kā savā starpā kašķējas Kyo un Yuki~!
Bah, Furuba forever. XD
Kikyou
Dec 11 2004, 22:21
Hmm buutu jaapaskataas vai kautkur nevar novilkt. :3
varbuuut kautkad iechekoshu
+Chibi+
Dec 11 2004, 22:57
QUOTE(Kikyou @ Dec 11 2004, 22:21)
Hmm buutu jaapaskataas vai kautkur nevar novilkt. :3
Tā ir nelietīgi licnezēta anime,tādēļ jāskatās DC++, bet man ir arī diskos, ja kas.... Vot kad man būs DC pašai, tauta, būs paradīze! XD
kaarleens
Dec 14 2004, 12:48
ļoti labs seriāls btw vairāk vinš velk uz drāmu nevis komēdiju bet nu beigas man šausmīgi patikās vienozīmīgi must seen anime
personīgi es šo anime vilku no šejienes
http://torrents.anime-4ever.org/ kval bija tīri ok nevajag tik noobīties no tā ka defaultā skan eng valoda parakņājotiers var uzlikt japāņu valodu un angļu subtitrus.
Esmu redzeejis vienu seeriju ( pirmo) ljoti patika........ gribu paareejaas.............
Kā nu neskatās. Ļoti nu jauka, turklāt samērā dziļi rok.
+Chibi+
Jan 13 2005, 02:08
Tas mani Furubā fascinē - ka tur tik vienkārši savienota drāma ar komēdiju... Bet pēdējās sērijas nu rihtīgi izplosa sirdi....
aya-angel
Jan 17 2005, 09:09
Chibi-chan, a tev Furuba uz CD ira? Mans dikti grib pazīrīt
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:11
Ir, ir, Chibi-chan daudz kas ir!
aya-angel
Jan 18 2005, 21:13
*^-^* Waaaaaaaa!!!!!!!!! *Aya kravā mantas un iet pie Chibi dzīvot*
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:17
Es jau varu tev iedot skatīties.. tikai to disku būs daudz, jo ite nav salikti kopā, bet gan mixā ar kaut kādām citām animēm... Tev taču būs kur skatīties, ja? Uz nākamo sanāxmi atnesīšu!
aya-angel
Jan 18 2005, 21:24
Jā, jā, jā!!!! *aktīvi māj ar galvu* Man ir, kur zīrīt!! LIELS TEV PALDIES!!!!! Varbūt gribēsi kādu mangu palasīt? Man ir "Wish" angliski
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:27
Tev ko pirmo nest - Furubu vai Yami no Matsuei?
Uuu, jā, es ar lielāko prieku kaut ko palasītu.... *iegailējas acis*
aya-angel
Jan 18 2005, 21:36
Furubu!!!!!!!!! *^-^* Yap, mans kaut ko tavam paņems
Tu vācu valodā lasi?
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:38
Lasīt ta lasu, bet ar to saprašanu tā pagrūti... Texim tā - iesācējs es neesmu, bet tikai kāds 2 līmenis man varētu būt.. Vismaz tā mācos universitātē...
Tātad - vācu atkrīt. English, French. Russian <- heh heh, to gan brīvi.
aya-angel
Jan 18 2005, 21:43
Njā, ar fench un russian man gan pagrūti, tādā ziņā, ka man ava mangu šādās val. Angļu val. man ir visas "Wish" mangas un viena "Love Hina" manga. Pārējās tikai vāciski
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:44
WISH!!!!!!! [ jo Love Hinu esmu lasījusi]
Es būšu loti priecīga kaut ko palasīt...
Pusi seriāla esmu noskatījies, ļoti patika.
Jāskatās tālāk.
es nesen noskatiijos, tieshaam forss seriaals
, man shii anime tik ljoti patika ka pat uz matricaam ierakstiiju
Aizmirsu, ka šitāds topics bija. @_@
Aiiii Furuba laba! ^__^ Kādu laiku atpakaļ noskatījos līdz beigām. Tagad tā ir viena no manām mīļākajām animēm. :3
Mans brālis gan, pie 4. sērijas apstājās, pateica, ka šitais viņam neaizrauj... psh... piespiedīšu viņu līdz beigām noskatīties. >_<
QUOTE(Kikyou @ Jul 3 2005, 13:55)
Aizmirsu, ka šitāds topics bija. @_@
psh... piespiedīšu viņu līdz beigām noskatīties. >_<
pareizi dariisi, jo fruits basket ir veerts skatiities
X_Kamui
Jul 3 2005, 19:07
Baigi reeciga anime
ir veerts skatities
QUOTE(-Kai- @ Jul 3 2005, 18:07)
Baigi reeciga anime
ir veerts skatities
imho vairaak uz draamas pusi, nevis komeedijas.
un kur reti aizkustinosha OP
+Chibi+
Jul 3 2005, 20:00
Told ya.
Fruits Basket ar to ir lieliska, ka tajā ir gan komēdija, gan drāma.. Un viss loti dabīgi tiek apvienots un sasaistīts. Kā dzīvē. Heh. Tādēļ jau tā ir manu mīļāko anime top 3iekā. XD
kaarleens
Jul 4 2005, 20:22
jaa shii tieshaam vairaak velk uz draamu itsevishkji finaals.
bet tieshaam romance drame master piece nemazz neatpaliek ja ne paarspeej Kimi ga Nozomu Eien.
Protams var arii pasmieties, bet humors arii te dzilji rok voshem veel peec kaada laicinja sho shovu noskatiishos veelreiz
QUOTE(Kikyou @ Jul 3 2005, 12:55)
...
Aiiii Furuba laba! ^__^ Kādu laiku atpakaļ noskatījos līdz beigām. Tagad tā ir viena no manām mīļākajām animēm. :3
...
offtopic
Lasot shaadus saiisinaajumus nosaukumam nezkaapeec atcereejos komeedijainu sporta animi Eyeshield 21 par amerikaanju futbolu, kur vienam daliibniekam ciinjas sauklis bija "funuraba" .. meegjinot iedomaaties kaa liela auguma resnis speeles laikaa reec shiis animes nosaukumu .. tas ir mmm ;DD
Saki Hanajima
Jul 11 2005, 01:02
ir 'loti laba.
pat párák laba.
kas, nav redzējis, iesaku.
mans niks no šīs animes, lai gan nav gluži galvenais tēls, toties vismistiskākais
Man ļoti patika ''Fruits Basket"'.Itsevišķi beigas.....tās bija pašas labākās!!!!Tik interesanta!!!!
Skatoties šo anime nemaz nevar pateikt, ka beigas, tā izvērsīsies!!!!!
+Chibi+
Jul 14 2005, 18:07
man jua beigas bija nospoilotas, pirms skatiijos, tachu taadu effektu uz maniim es neibju gaidiijusi.. O.o
gjeniaali diologi
izcili teeli
Church
Jul 14 2005, 20:54
.. un vismaz man - reti miilja OP dziesma.
Sērfijs
Jul 14 2005, 21:30
Dialogi ir vispar, bļins, klausoties to no smiekliem nokrīti no krēsla un turpini raustīties krampjos.
Nezinu kā jums, bet man liekas, ka Šigure ir izcilākais čars šajā anime. Ja viņu vēl ar Yukija brāli salaiž kopā.......
Protams ne jau visi dialogi bija reeciigi , bija arii briizji ka pavisam nopietni(pedeejaas seerijās itsevišķi)!!....Un Shigure ir vnk kruta chars!!!!
Kikyou
Jul 15 2005, 15:55
QUOTE(Church @ Jul 14 2005, 19:54)
.. un vismaz man - reti miilja OP dziesma.
Un arii ljoti klusa un mieriiga prieksh openinga, nevis taa kaa daudzaas citaas animees. XD
high school girls
high school girls
QUOTE(alt @ Jul 15 2005, 15:44)
high school girls
high school girls
QUOTE(Lija @ Jul 15 2005, 16:06)
vajag vinja beernishkjiki apgaroto sejas izteiskmi kad jams saka high shool girls
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 19 2005, 00:24
alt tu kaitniece. Man iepatikās. Gribu redzēt pārējo.
Vai kāds man var iedot fruits basket mangu?
GunMetaL
Jul 27 2005, 17:38
bija labs ka jau teica izcili dialogi, intresanti personāži un labs ending.
+Chibi+
Jul 30 2005, 12:46
QUOTE(Sephiroth @ Jul 14 2005, 21:30)
Nezinu kā jums, bet man liekas, ka Šigure ir izcilākais čars šajā anime. Ja viņu vēl ar Yukija brāli salaiž kopā.......
Indeed.
Un jā, par mangu - man ir. Datorā. Šārē. Bet lēni nāks. Var kaut kādā pasākumā iedot man matriciņu, unes ieraxtīšu.
Un tad visi uzzinās, ka Akito ir sieviete! [ja spoilot, ta visiem]
Kagome
Jul 30 2005, 20:36
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 30 2005, 12:46)
Un tad visi uzzinās, ka Akito ir sieviete! [ja spoilot, ta visiem]
Akito ir sieviete?
Chibi varees kaut kaa no tevis dabuut mangu?
pinksakura
Sep 25 2005, 20:55
[quote=Kagome,Jul 30 2005, 18:36]
[quote=+Chibi+,Jul 30 2005, 12:46]Un tad visi uzzinās, ka Akito ir sieviete! [ja spoilot, ta visiem]
[/quote]
Akito ir sieviete?
jā kaut kur lasīju šo faktu.
Jā pēdējās sērijas tiešām foršas...man vēl patīk sērija kur Yuki fan klubs nāca ciemos pie Hanas...
Fruits Basket labs
Tik forši personāži. Tikai nedaudz kaitināja tas lāsts, bet tas tā. Laikam jau mana mīļākā vieta ir:
Thoru: "He offered to do it so willingly. Shigure-san is such a caring person!"
Shigure: "High school girls~ High school girls~ High school girls are waiting for me~!"
EDIT: Nākamreiz palasīšhu topicku prims postoju >.<
Kenshin
Sep 29 2005, 08:29
sorz, ka neizlasiju kas pirms tam te raxtiits, bet ja kaadam savajagaas, varu iedot noskatiities.....(man tikai murgainaa seciibaaar citaam animeem kopa....)
es noskatijos 1 sēriju un skatijos vēderu turēdama
Es nostījos visas sērijas. Man patika. Mūzika laba. Saderās ar pašu tēmu. Chāru izskats ir labs, jo īpaši Juki un Kyo!!!
Patiesībā, anime, pie kuras var labi izklaidēties, bet man ļoti patīk pamācošais elements tajā! Tas ir pozitīvi!
Vienbīgais, kas man nepatika- viņi nav izstrādājuši visus zīmējumus un, būtībā, baigi šmaucas uz daudziem kadriem uzzīmējot tikai kaut kādas aprises tēliem un tā. Tas riktīgi kretinēja. Bet kopumā vērtēju diezgan pozitīvi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.