Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fruits Basket
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Ayumi
Viena no manām mīļākajām animēm. biggrin.gif Yuki and Kyou is sugoi! XDD
Patika, ka katrā epā (vismaz līdz 23 ) varēju pārņirkt jēgu. (itīpaši, kad Kyo sastapa Kaguru tongue.gif ) Drāma arī tur bija īstajā vietā. Mūzika ir okey. Bishouneni. Tātad iesakāma anime! XDDD (brīnītos ja kāds nebūtu to redzējis.)
Kāds varētu pateikt kur Mangu novilkt (jo šo topicu šodien lasīt negribās biggrin.gif tas ja mangas vilkšanas vieta jau minēta) Es gribētu zināt, vai tas tiesa ka Akito ir meitene. biggrin.gif
Mei
cik es sapratu tad jā bet vai tā ir nevaru teikt jo nezinu
pinksakura
nju tad skataties un brīnaties
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
ir ir Akito sieviete....tagat redzat....
http://img152.imageshack.us/my.php?image=1...523small0hm.jpg
Mei
uzreiz viss skaidrs biggrin.gif
Kaede
Piekrītu, tad kad ieradās Kagura es gandrīz no krēsla norktiu, skaļi rēgdama. Tāda hohma ir tā meitene. Tas ir kaut kas. Beigas gan man likās krietni aprtautas. Es tā arī īti visu nesapratu.Tjip, Toru pieņēma un viss? Tik vienkārši? huh.gif
Moš es ko būs palaidus garām? rolleyes.gif
Ā, un man patika, kā Šagurei kaitināja to savu izdevēju!!! laugh.gif
Church
QUOTE(pinksakura @ Feb 8 2006, 18:43)
nju tad skataties un brīnaties
...

a ja nu shemale? ;D
shows viennoziimiigi starp miiljaako 25nieku. reti aizkustinosh .. sapnjaini atceros skumjo OP ..
Kaede
TE būs Juki bildītes... rolleyes.gif
~Nefi~
Es te palasījos, ko Jūs sakat un apstījos bildes un sapratu, ka dikti gribu šito redzēt!!!! Lūdzu, kāds nevarētu ielikt adresi, kur to visu var novilkt? Plīz!!!
Mei
es ar to vēlētos biggrin.gif

Church
QUOTE(Lonesome @ Feb 9 2006, 15:08)
Es te palasījos, ko Jūs sakat un apstījos bildes un sapratu, ka dikti gribu šito redzēt!!!! Lūdzu, kāds nevarētu ielikt adresi, kur to visu var novilkt? Plīz!!!
*

ceru, ka paaraak biezhi shaadi jautaajumi neatkaartosies tv/ova/movies sadaljaa. esmu paarliecinaats, ka zem resources ne vien reiz vien ir mineeti info/search/torrent/dc++ saiti.
.. iisumaa .. ja neatrodaas uz sitiena izplatiitaakajos resursos, kaa animesuki.com/boxtorrents.com/tokyotosho.com, - lookupot animes aprakstu anidb.net, paskatiities kaadas grupas subojushas, skatiities vinju homesaitos/irckanaalos peec linkiem uz direct http/ftp/dcc/bittorrent downloads. vai ja nekaa savaadaak - anidb's e2k links.
.. ja arii tad neatrodas - requestot turpat .. resursu/requestu sadaljaa <g>
Kaede
Es, piem, tā arī neko i-netā neatradu un meklēt negbiēju, bet nostījos pa taisno www.youtube.com, jo man riktīgi bija slinkums ko meklēt
kaitou-lala
Juss varat arii aiziet uz www.animegalleries.net tur i pa visaadaam anime.. laugh.gif
Kaede
Ir jau arī iespēja DC ++, tur manīju ik pa laikam pāris sērijas. smile.gif
Tomoko
Ahh.. man shii anime jau simts gadus uz DVD diska staav.. tikai viena epa pazuda.. dry.gif Vispaar Fruits Basket viena no pirmajaam animeem, kuru lejuplaadeeju (un peec manas izveeles)..

Un jaa.. par to izdeveeju vispaar bija lol! laugh.gif
Nerine
Man Fruits Basket mīļākā anime! Man multenes laikā ļoti iepatikās Kyo, Ayame un Hatori. Nē, visi tēli vispār ir forši!Bet sižets bija baigi labais! kad noskatījos pirmās 2 sērijas, uzreiz jau gribēju redzēt tālāk!
Un pēdējās divas sērijas vispār image
Un kur jūs rāvāt ka Akito ir sieviete?!!?! blink.gif
Es līdz sirds dziļumiem ceru ka būs arī otrā sezona. happy.gif
pinksakura
QUOTE(Thoru Kun @ May 14 2006, 18:21)
Es līdz sirds dziļumiem ceru ka būs arī otrā sezona. happy.gif
*

cik es zinu kad nebuus
un tas
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
kad Akito ir sieviete
es lasiiiju mangaa tapeec turpinaajumu visam lasi mangaa cool.gif
wesee
Sveiki, visiiem!!! biggrin.gif
Jā, es arī nesen noskatijos šo anime. ļoti jauka, mīļa un patīka. Man ļoti iepatikas galvenie varoņi. Īstenība, viņī man iepatikas tapēc, ka katram no vieņiem bija pašam savs spilgts un neatkartojams raskturs. smile.gif

Hm... jā es arī gribētu turpinajumu, bet ja nav, nu tad lasīsim mangu smile.gif
Rika
Man personīgi ļoti patika.tikai beigas neskaidras.Tas jau it kā ir labi,bet es sēžu un nekādi nevaru izdomāt,kā tur viss varētu beigties.Un tomēr ļoti interesanta anime.Ja kāds nev noskatījies,tad steidzieties skatīties,tas ir to vērts!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.