QUOTE(edg @ Dec 6 2004, 23:32)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 6 2004, 19:52)
Es nezinaju, kas ir Chi un Totoro. So what?
Nav tachu tik gruuti saprast no manis ieprieksh teiktaa: manaas aciis tu par anime nezini gandriiz neko, kaa arii necenties uzzinaat, un tas raada tevi par pilniigu anime necieniitaaju. Tas ir taapat kaa buut kristiigajam un nebuut lasiijusham Biibeli. Bet veelreiz piebilstu, ka taas ir tikai manas domas.
Un tavam naakoshajam "So what?" uz priekshu atbildot: "Man tachu vienalga! Ja tev arii, tad stresa nav! Neviens neapstriid to, ka neviens cits neizveeleesies, ko tev skatiities."
zini, neko sāpīgāku man nevarētu pateikt. Tikai tādēļ, ka es nezināju, kas ir Chi un Totoro. A varbūt mani neinteresē tāda veida anime, a?
Bet - izlaižot subejktīvo apvainojuma daļu - vai tad nav tā, ka mūžu dzīvo, mūžu mācies? Tu jau arī kādreiz nezināja, kas tie ir! Vai arī īsts anime cienītājs piedzimst ar zināšanām par visām animēm?
Es gan uzskatu, ka zināšanas cilvēki dzīves laikā uzkrāj.. Un pienāca diena, kad arī es uzzināju, kas ir Chi un Totoro! Bet tas jau nenozīmē, ka pirms tikai uzzinot to, es kļuvu par otaku.
Un pēdējais. Salīdzinājums ar Bībeli. Ha! 8 no 10 kristiešiem t ir tikai turējuši rokā.
Sorry, es vienkārši jūtos dziļi aizvainota, jo manā gaumē, redz, nav mīļas, jaukas, tipiskas animes.