XD tas ir no animes (Gakuen Heaven Live Evil subi)
kopš kura laika Live-eviL subo Gakuen Heaven? Khem.. aarinfantasy ir vienīgie, kas pašlaik tulko šāda žanra animes. Tu mani nemulsini tā!!!
Bija, bija. Es pat uzķēros uz pirmās epas tieši no šiem suberiem... Tādi ķēmi... Bija visu epu nofeikojuši! >_<"
Yume
Jun 16 2006, 19:47
QUOTE(Kikumi @ Jun 15 2006, 23:30)
Bija, bija. Es pat uzķēros uz pirmās epas tieši no šiem suberiem... Tādi ķēmi... Bija visu epu nofeikojuši! >_<"
Es vakar principa pēc ielīdu Live-eviL un paskatījos, nava... Ja arī bija, tad laikam no manis to slēpj..
Kikumi
Jun 16 2006, 19:51
QUOTE(Yume @ Jun 16 2006, 19:47)
Es vakar principa pēc ielīdu Live-eviL un paskatījos, nava... Ja arī bija, tad laikam no manis to slēpj..
Viņi baidījās, ka atnāks lielā, ļaunā Yume un viņiem ausis noraus par ķēmošanos! Bet, ja nopietni, tad noteikti neparādījās tāpēc, ka tas bija fake subs. Tā kā tas iznāca 1.aprīlī, tad jau viss ir skaidrs... Nolēma vienkārši izspēlēt joku visām yaoi fanēm!
Viņi baidījās, ka atnāks lielā, ļaunā Yume un viņiem ausis noraus par ķēmošanos! Bet, ja nopietni, tad noteikti neparādījās tāpēc, ka tas bija fake subs. Tā kā tas iznāca 1.aprīlī, tad jau viss ir skaidrs... Nolēma vienkārši izspēlēt joku visām yaoi fanēm!
Страшноя шутка, для страшных яойшиц!!! *ilgi ņirdz par to faktu, ka šajā kontekstā sanāk ka Gakuen Heaven ir yaoi* khem, bet nebiedējiet mani vairāk tā... Es pārstāču cienīt Live-eviL..
Keydan
Jun 18 2006, 01:35
Kikumi
Jun 18 2006, 11:15
Green Green OVA
Lust
Jun 18 2006, 16:18
Atvainojos , kas taas par animeem
Shii
un
Un finaly
Kikumi
Jun 18 2006, 20:47
Tā pirmā ir Maburaho un pēdējā ir Ninin ga Shinobuden (2x2 Shinobuden). Par to, kas ielikta pa vidu gan nezināšu teikt...
Sorry, par spamu... >_<
edg
Jun 18 2006, 21:04
Tas nav nekaads spams! Tas ir par anime teemu, novirze no topika teemas ir maza un informaacija ir noderiiga. Pie tam, ja tu arii spamotu, tev piedotu (vismaz es), jo tu te esi no aizveesturiskiem laikiem (noraade par tavu vecumu! bljauj tagad! bljauj!) un neatceros tevi jebkad spamojam.
Keydan
Jun 19 2006, 00:57
Mazak runu! Vairak bilžu!!!
Kikumi
Jun 19 2006, 11:02
Oi, edg, paldies! Es vienkārši nebiju pārliecināta par to ierakstu, jo pēdējā laikā šajā forumā dominē spams... >_<"