man arī. kautkā, tuvak sirdij, tuvāk mājām.
Redzot to visu tik kraasainu man tieshaam naak praataa amerikaanju komiksi...Lasot domaaju, vai tik Neuzvaramais Halks driiz neizleks laukaa...
Pilniig piekriitu W&B kaa manga ir ideaalaak
Starpcitu, kāds nevar pateikt, kur šito Airmaster var dabūt?
Krumons
Feb 27 2005, 21:22
Eh, man shitie amerikaanju koiksi besii. Tie izskataas samaaksloti un domaati maziem beerniem. Gatvais suuds!
Kristap, kuru tu domaa kaa amerikaanju komiksu? Trigun?
Krumons
Feb 27 2005, 21:27
da tos, kur tie roboti un veel visaadas fignjas
,
Krumons
Feb 27 2005, 21:28
tos, kas pašaa augšaa, Matiis!
Nespamo! Edito ieprieksheejo postu!
Rekur dazhas Naruto mangas bildes:
Kikyou
Feb 27 2005, 22:08
Kamichama Karin. :3 Šito mangu nesen iesāku lasīt... Kā man patīk Koge Donbo mangas... :3
gribu veelreiz skatiit NGE (mnagas iepsaidaa), bet ripas ta aizdotas :_( gandriiz vai ar galvu sienaa jaaskrien
Brendon 2.
May 21 2005, 18:35
nekas labaks nav
un tagad protams arii Bleach;
neliels naruto, no naruto mangas ko lasu.
pie shiis lapas es totaali nirdzu!
bloody_dragon
Jun 12 2005, 22:53
sandzi
Jun 13 2005, 00:05
berserk <3
not_alone
Jun 27 2005, 18:52
anishuara
Jun 27 2005, 19:25
shis tas, no naruto mangas.
kas notiek peec triis gadiem.
Ichno-sama, a tas pēdējais bija spoilers, es piemēram tik tālu mangu vēl nelasīju, un nu tagad zinu to ko nevajadzētu. nava ieteicams tādas bildes likt
X_Kamui
Jun 28 2005, 07:40
QUOTE(-Kai- @ Jun 28 2005, 07:40)
no kā ir īs?
X_Kamui
Jun 29 2005, 00:29
QUOTE(anti @ Jun 28 2005, 07:49)
QUOTE(-Kai- @ Jun 28 2005, 07:40)
no kā ir īs?
Dead Note....
Church
Jun 29 2005, 01:55
QUOTE(-Kai- @ Jun 28 2005, 23:29)
Dead Note....
labojums, Death Note. reti interesanta manga.
X_Kamui
Jun 29 2005, 17:50
A nu ja, kļudijos sorr....
pat ļoti, intersanta manga
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 09:39
Redfoxy, tu nepareizi izproti shii topika jeegu. Te nav jaasaspamo kaudze mangas lappushu, lai cilveekiem buutu ko palasiities un iepaziit (vai nostaljgjiski atcereeties). Ja ir veelme reklameet kaadu konkreetu mangu, var taisiit topiku Manga sadaljaa. Shis topiks vairaak ir it kaa interesantu, smiekliigu, skaistu v.tml. mangas fragmentu paraadiishanai. 4 lpp fragments jau ir blaakjis, labaak pieturies pie izgrieztiem paaris kvadraatinju gabaliem - tos edg un liidziigie(...) ir speejiigi arii izlasiit.
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 10:35
QUOTE(edg @ Jul 21 2005, 11:32)
Redfoxy, tu nepareizi izproti shii topika jeegu. Te nav jaasaspamo kaudze mangas lappushu, lai cilveekiem buutu ko palasiities un iepaziit (vai nostaljgjiski atcereeties). Ja ir veelme reklameet kaadu konkreetu mangu, var taisiit topiku Manga sadaljaa. Shis topiks vairaak ir it kaa interesantu, smiekliigu, skaistu v.tml. mangas fragmentu paraadiishanai. 4 lpp fragments jau ir blaakjis, labaak pieturies pie izgrieztiem paaris kvadraatinju gabaliem - tos edg un liidziigie(...) ir speejiigi arii izlasiit.
Vispaar tas ir mans miiljaakais moments mangaa... Bet nu labi... varu arii savu postu iznjemt...
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 21 2005, 09:35)
Vispaar tas ir mans miiljaakais moments mangaa... Bet nu labi... varu arii savu postu iznjemt...
Sheesh, visu vienmeer vajag kjert pie sirds. Taa vieglaak dziivot?
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 11:22
QUOTE(edg @ Jul 21 2005, 12:18)
Sheesh, visu vienmeer vajag kjert pie sirds. Taa vieglaak dziivot?
Maybe...
bet nu lab... centiisimies saprasties... un beidzot respekteet tos mazos [taa laikam buutu arii es] kuriem ir vajadziiga ieveeriiba ieteikumi un paliidziiba no adminu puses... ja kkas nav ta var tach atsuutiit PM ar siiku izklaastu kas nav taa kaa vajag un kaa ir pienjemts utml...
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 21 2005, 10:22)
ja kkas nav ta var tach atsuutiit PM ar siiku izklaastu kas nav taa kaa vajag un kaa ir pienjemts utml...
Labaak ierakstiit topikaa, lai katrs var izlasiit un zinaat, nevis suutiit PM personiigi. Un no adminiem arii visu nevar gaidiit, vinji arii nav ubercilveeki.
Lai nav offtopic:
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 21 2005, 15:19
Chufanzo
Jul 21 2005, 17:32
Ziniet, ir labi apdomaaties pirms taisa kaadu jaunu topicu, jo - tieshaam vienkaarshi likt iekshaa mangu var bezgaliigi daudz un bez jeegas, taapeec vajag jeegu, kuru es shinii topicaa neredzu. Kaa jau Red_foxy teica te vareetu spraust simtiem lapaspushu un bez jeegas. Ja uztaisiitu topicu, kaa manga - sava miiljaakaa seriaala reklaama, tad buutu kaut vai daudz labaak un topicam uzreiz paraadiitos jeega...
Taas ir manas paardomas, taapeec vai to njemt vai nenjemt veeraa paliek juusu speekaa
redzies, šo tēpu es biju pacēlusi jau pirmaja ši topika lapaspusē. bet ta kā tauta urpina popstot, tad acīmredzot tas nozīmē ka viņi sparot kas būtu interesants un vērts postošanai te. un kamēr te nav spama, tikmēr manuprāt topiks nemaisa un tam tiek .ļauts pastāvēt.
Un lai nebarotu offtopiku..
Shis topiks jau ir ljoti vecs, un liidz shim nevienam nav bijushas pretenzijas [Edit: gandriiz nevienam]. Topika jeega: Manga bildes, apmeeram taapat kaa screenshots no anime. Citeeju sevi (redz cik taalu nonaakam): "Shis topiks vairaak ir it kaa interesantu, smiekliigu, skaistu v.tml. mangas fragmentu paraadiishanai." Ja taada jeega tev neliekas pietiekami laba, tad raudi.
P.S. Droshi var reklameet mangu, tikai nepaarcensties. Es jau varbuut paaraak strikts esmu par tiem apjomiem, bet tas vispaar ir pasha reklameetaaja labaa, ka posts ir iiss un visiem aatri izskataams, liidz ar ko vairaak ieintereseesies.
OK, lai ir miers, pielikšu topika nosaukumam apakša skaidrojumu, kam ir domāts topiks.
Tsukino
Aug 19 2005, 22:08
I can bet, you guy's will kill me after this, but...... Yuzu, this is for you.
Iipshi aptaureetajiem- Taa bija "love potion" un man liekas Kagome to gribeeja iebarot muusu InuYasha...
P.S. Red Foxy, vai tu vari man atsuutiit to Love Hina mangu?
ReD_FoXy
Aug 19 2005, 22:24
Tsukino... vinja nav pilniiga!!! Bet ja veelies varu iedot... Sor pa offtopic...
Tsukino
Aug 20 2005, 12:05
Tsukino... vinja nav pilniiga!!! Bet ja veelies varu iedot... Sor pa offtopic...
Kyuu! If I'd care, I woldn't ask....... Pliiiiiiiiiiiz!
GunMetaL
Aug 20 2005, 13:33
X_Kamui
Oct 21 2005, 23:10
AnGeL_LoVe
Oct 22 2005, 01:10
pinksakura
Oct 23 2005, 12:59
Sērfijs
Oct 30 2005, 20:11
Vēl reiz pārliecinos, ka Shigure rullē:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.