Help - Search - Members - Calendar
Full Version: good bye my summer...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Dzonis
mjaa..shaja pusee kupenas jau liidz celjiem (un pat bishk vairaak)..tas priecee smile.gif
kaarleens
neteikšu ka bija super jau 2 rītus pēc kārtas pusstundu mašīnu tīrīt
Taka
Labais! Bāc nu kāpēc es nomainīju auto no 4wd uz fwd sad.gif
4x4 ir labais cool.gif
Tador
graah!
shoriit SESHAS stundas biju celjaa no juurmalas uz centru...
FILE SYSTEM CHECK!!!
MitSuki
Sodien laiks 4ever smile.gif
Beidzot latvija ir normals laiks xe
Hikaru
Jā, šodien laiks bija ļoti jauks. Uz Rīgu braucu ar autobusu 45 min. vietā 90 min. smile.gif + vēl patīkama ilga pastaiga no Rīgas centra pāri Daugavai.
Ļoti patīkami bija nokavēt 3/4 no lekcijas biggrin.gif
MitSuki
Bet Hiraku tur jau ir tas labums ziema(ir atmaskas kad nokave kaut ko).. smile.gif
Rob_X
Aiperpeleeju liidz skolai kaa taads dzeeraajs... brrr super, nevar normali paiet nu tiesham ka dzerajs slaistijos pa ielam dry.gif tas pashas 8 minutes parvertas pa 12 un es nokaveju kimijas pirmas 3 minutes (es tads pedeja mirklja cilveks tongue.gif ) dry.gif
Yume
ek, man šodien no rīta pie mājas jau kādas 8 mašīnas iebuksēja.. op.. nē, jau deviņas... hehe, sniegs pa visām malām... un laukā netiek.
Ui kā man negribās kautkur iet.. a vajag dry.gif
Seven_of_zero
Tagad jau var Slēpot. biggrin.gif jeē. Tā kur es noliku tās slēpes...
X_Kamui
smile.gif Mde šodien gaju uz skolu no rita ......... ceļš ir tiraks par trotuaru!!!
Visur sniegs (forsi smile.gif ), ha-ha un pec skolas ta paslidu ................ sapigi bija sad.gif
Yume
mnjāāa... nesen pa rādi dzirdēju, ka pēdējās pāris dienāes esot uzsnigusi mēneša sniega norma. njā... nez, kas tad decembrī gaidāms? es jūtu ka man logs būs kupenas vidū.
jurc
ehzz... liepaajaa atkal no riita lietus lija, tagad viss sniegs gandriiz izkusis, ledus tik uz ielaam... un daudz daudz peljkjes dry.gif
Yume
bēēe, nepaskaužu, tad jau labāk sniegs.
Dzonis
mjaaa..shaja galaa ar sniega prieki beigushies.sniegs kuust un atkal viss kljuust peleeks sad.gif
Yume
mm, kam kūst, a kam vēl sētnieks pie logiem mēģina kautko satīrīt.
Shinobi-sama
Eh stabilus -15 es gribu.. tad sniegs ir patiikams. Un patiikami kraukshk zem kaajaam sniegs
Bet pats ideaalaakias ir -20 tad ir perfekts gadalaisk, jo ir anticiklons un spiid saule un arii prieks uz sejas paraadaas.. jaamauc kaajaas mokasiini un jaaiet sleepot kaut kur mezhaa jo tad ir vismukakaakais mezhs
Taka
4x4 un šipenes rullē tongue.gif
X_Kamui
smile.gif mde.... nu gan ........................... klusa ziemas nakts aiz loga smile.gif ..................
Ta gribas aiziet pastaigaties pa ielu sad.gif ................ heh ideja!!! iet gulet smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.