QUOTE(ShinChan @ Nov 17 2004, 19:30)
Kādam šodien slikts garīgais, atkal smagas bezpārtikas,bezmiega mācību stundas?
Šādu pārmetumu, kādu tu man velti es būtu gatavs uzklausīt no jebkura cita, bet tikai ne no tevis un no Shinobi-sama, jo lielākā daļa mūsu līdzšinējo postu ir bijuši diskutabli.
Un, patiesībā, mani slaidi noslienāties par to, ka kādam varbūt nepatīk mana nostāja -monu jautājumos un veids kādā es šo nepatiku paužu. Visiem mīļš nekad nebūsi.
Ja tu no riita atrastu cilveeku, kam ir faili, ko sen esi mekleejis, un uzzinaatu, ka nevari piekonekteeties vinja severim. Ja tu izmekleetos pa visaam malaam un atrastu, ka neviens to nevar. Ja tev cilveeki pateiktu, ka vinji ir atradushi vienai manis risinaatai probleemai risinaajumu, un tu jau nopriecaatos bet, siikaak apskatot, uzzinaatu, ka to risinaajumu pat kaa tualetes papiiru nevar izmantot. Ja tu sanjemtu izlabotu kontroldarbu, kuru tu zini, ka ljoti labi uzrakstiiji, un ieraudziitu suudiigu atziimi, kuru pasniedzeejs ielicis taapeec, ka vinjam patiik par stulbaam kljuudaam nonjemt visus par uzdevumu ieguut iespeejamos punktus. Ja tev no taas atziimes buutu atkariiga puse no galaatziimes, taatad ljoti liela noziime stipendijas sanjemshanaa/nesanjemshanaa, no kaa izriet vai dziive tev piespiediis saakt straadaat vai vareesi turpinaat neko nedariit. Ja tizlu apsktaaklju deelj tev buutu jaarij maize visu dienu. Ja tev buutu jaadzer kraana uudens, jo aaraa aardaas sasodiits lausks, un tu nespeej aiziet uz veikalu. Ja tu tikko izdomaatu risinaajumu, ka vareeja arii neest maizi visu dienu. Ja tu izdomaatu, ka tas risinaajums ir nederiigs, bet shrobe ta iekshaa paliktu. Ja tu neaizietu nodzerties peec shitaadas dienas, jo... vienkaarshi aizmirsi par taadu iespeeju. Un ja tev tas viss notiktu vienaa dienaa, tev arii nebuutu nekaads ideaalais gariigais...