Help - Search - Members - Calendar
Full Version: digimons forewa
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
aivvv
nju kurss veel te bez manis ir digimonu fans vai arii juus neviens to nespeejat noveerteet ???
MitSuki
Es Digimonus skatijos 2 gadus atpakal toreiz es par viniem fanoju, bet taka laiki mainas un uzzinaju ka ir daudzas labakas animes par Digimoniem taka beidzu skatities...
jurc
Nu nez, vislabāk man patika digimoniem pati pirmā sezona, tagad nu tā ne visai....
Dzonis
vieniigaa kaut cik normaalaa digimonu sezona ir 3aa..1aa kaa jau 1aa, 2 jau sviesc un par 4 vispaar nav veerts runaat (atziishos. esmu redzeejis taas visas, bet tikai intereses peec)
un digimon faniem varu pateikt ka netiishaam (nopietni!!) uzskreeju zinjaam, ka buus arii 5aa un 6aa sezona kas buus tasiita 3D(taa sapratu)
p.s.visas digimon filmas !!! (esmu nostiijies 1..pareejas izshtjirstiijis)
p.s.s. NEESMU digimon fans smile.gif
ShinChan
QUOTE(aivvv @ Nov 15 2004, 04:33)
nju kurss veel te bez manis ir digimonu fans vai arii juus neviens to nespeejat noveerteet ???
*

Laika atskaite sākusies. Interesanti cik nedēļas vai mēneši būs pagājuši līdz tu līdzīgi kā vairums šejieniešu uztversi Digimonus kā anime "sliktāko" galu.
zenofex
Nespeeju noveertreet... nu nekaadiigi nespeeju...
edg
QUOTE(Dzonis @ Nov 15 2004, 10:24)
vieniigaa kaut cik normaalaa digimonu sezona ir 3aa..1aa kaa jau 1aa, 2 jau sviesc un par 4 vispaar nav veerts runaat (atziishos. esmu redzeejis taas visas, bet tikai intereses peec)
un digimon faniem varu pateikt ka netiishaam (nopietni!!) uzskreeju zinjaam, ka buus arii 5aa un 6aa sezona kas buus tasiita 3D(taa sapratu)
p.s.visas digimon filmas !!! (esmu nostiijies 1..pareejas izshtjirstiijis)
p.s.s. NEESMU digimon fans smile.gif
*

Kaut esmu tikai redzeejis pa dazhaam(5-20) seerijaam no katras sezonas, turpretii liidz galam izmociijis visas digimonu filmas (digimonu filmas ir kaa skatiities gliemezi ejam paari celjam tikai daudz kaitinoshaak un apkaunojoshaak), piekriitu pilniibaa Dzonis veerteejumam.
p.s. NEESMU digimon fans smile.gif
deleted-ray
Kaadreiz patika pirmaas 2 sezonas jo bija sasaistiitas kopaa - visas paareejaas ir sviests
Dzonis
3 ir labaakaa.labaak ziimeets un "nav vairs tik beernishtjiigs"(saprotams ka visai nosaciiti) kaa pirmas 2as
Takashy
laugh.gif Digiomon bija pirmains Anime kursh man iista iepatikaas.(Varetu teikt,ka digimon deelj man iepatikkaas skatiities Anime).... Taa ka tas man itkaa pirmais anime kursh man patika man tas veel labu laiku paliks atminjaa... smile.gif
Yume
Jap... trešā sezona ir viss skatāmākā.
Un ja tiešāk man šķiet viss kawaii, jo viens Guelmon's ar savu "Takato!!!" cik bija vērts.
Ito no Kazuki
*sweatdrop* Vīīī, man vislabāk patika pirmā sezona *fonā atskan daudzbalsīgu balstiņu murdoņa, kas visu laiku atkārto: "Matt, Matt, Matt!"*
image
Nu, labi, Mats alias Yomato Ishida i' mans visu laiku mīļākais Digimon characters un mīļākais anime characters, pirms man vēl bija pieeja internetam un DC++ ^__^
Bet arī trešā sezona ir skatāma - it īpaši Guilmona dēļ (kawaiiiiiii!)
ShinChan
Ļaudis, varbūt beidziet, pirms foruma tēlam vēl nav nodarīts neatgriezenisks kaitējums? biggrin.gif
Yume
Urusai Shin-chan... tongue.gif redzi cilvēki iegrimuši melanholiskās atmiņās par bērnību..
Dzonis
cik n u berniibu..pirmo digimonus raadiija pagashgad....vai arii kljuudos?vecums naak,atminja var pievilt..un runaajot par textiem, dodu priekshroku no 3 daljas tam monmantai (taa vismaz saklausiiju.kaa raxrta,nav ne jausmas) ko atkaartoja tas lielausainais kaavinjutursauc..
p.s.joprojaam gribu piebilst ka pa digimoniem nefanoju
Rob_X
1. sezona visorigjinalaka wink.gif
2. stinx
3. visskatamaka
4. stinx
5. (spriezhot pec pashreizejiem bb, poke6mokiem un vel nezin ka) stinx
6. skatit 5.
Yume
mmm.. nu runājot par to kad viņus rādīja.. nez kad jūs skatījāties, bet es piemēram pirmo sezonu redzēju 1999 gadā. tas ir labi pasen.
tostermaize
QUOTE(Yume @ Nov 15 2004, 19:25)
Urusai Šin-čan... tongue.gif redzi cilvēki iegrimuši melanholiskās atmiņās par bērnību..
*

nu biezzāk rtl 2 vajag skatīties un digimoni varētu būt ap 5 gaiem ja nnem no 1. sērijas un esu redzējis 4 dallas llooooooooooooooooooooooooooooooti saraustītā veidā
aivvv
nju ceturtaa sezona mani vair nesaista taa iipassi bet pirmaas triis ir viena par otru labaakas un digimoni man tik lloti iepatikaas it sevisskki taadeell ka tas bija pilniigs pretstats pokemoniem kur nekas nenotika un visaas seerijaas pikaccu sadeva visiem pa pakallu...
bet tas taa un jaapiekriit paareejiem ka tressaa sezona bija daudz pieaugussaaka kaa pirmaa otraa un arii ceturtaa lai gan es teiktu arii daudz stiliigaaka pats kauju process una riii dalla teelu ....
Dzonis
heh...man tieshi 4ja nepatika tas kaushanas stils.viss balstiits uz fusion un tas staasts ar vairs nebija tik interesants.likaas baigi garlaiciigs (varbuut taapeec arii visu nenoskatiijos)
Tomorrow_angel
Zini, manuprat, vislabaka ir tresa dala- ta ir vislabak uzzimeta, nav stulbs sizets, ka 4 dalaa(arpraats!). Tomer vislabak patik pirma dala- visjaukaakaas atminas no manas berniibas biggrin.gif
Ghoul
Pirmaa bij laba( ja saliidzina peec citiem DIGIMON) bet ljoti beerniskjiiga un ar laiku piegriezas. Otraa nu vienkaarshi !!!. Treshaa mana miiljaakaa dalja mazliet sastiepta bet sho Digimon dalju tieshaam var skatiities.Ceturti taapat kaa otrie !!!. smile.gif
tostermaize
labi saakam strīdēties kurš digimons ir labāks rolleyes.gif
Tador
QUOTE(tostermaize @ Nov 16 2004, 21:58)
*

umm/// tas laps-veidiigais... absoluuti nezinu kaa vinjus saukt... kaukaadaa muuvijaa figureeja. shkjita kruts, lai gan redzeejo to pirms krietna laika...
Westy
Atceros veel tos laikus, kad pirms daziem gadiem pirmaa anime, ko redzeeju bija tieshi digimoni smile.gif dry.gif Talaak jau legenda DBZ, un taa nu tas viss aizgaaja liidz Naruto ... ph34r.gif ph34r.gif
Agraak digimoni loti patika, bet tagad ne iipashi, tad veel pie digievoluucijaam man tirpas pa kermeni skreeja blink.gif dry.gif biggrin.gif
aivvv
taa jau es zinaaju dzilli sirdii lielaakai dallai patiik digimoni biggrin.gif
bet protams tas jau neav nekas slikts
un tiessi par digimoniem runaajot man vienmeer ir paticis endzzamons lai gan tas jau laikam ir dikti klasiski un lilljmone un no tressajiem protasm guilimons taads baigi sveetijs un labestiigs....
Tador
nonaakam pie secinaajuma, ka digimoni nav nekas toxisxs?
Yume
vāau, kāda atziņa, jā viņi ir kautkas digitāls..
Tador
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 23:24)
vāau, kāda atziņa, jā viņi ir kautkas digitāls..
*

vispaar vinji ir kaut kas jociigs... driizaak...
+Chibi+
QUOTE(tostermaize @ Nov 16 2004, 22:58)
*

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Dzonis
biggrin.gif biggrin.gif nezinu vai labaakais bet stiliigaakais bija Beelzemon's ar savu moci un apgriezto divstobreni...(mans dies cik taalu esmu nonacis... )
Shinobi-sama
Eh eh... es to animesku saktiijos.. jo cereeju.. ka redzeeshu ecchi cool.gif, bet vairaak man patika taa kawai meitenitie kurai bija kakja-mons.... sore dake
Viss pareejais manaa uztveree paliek kaa absoluutaakais kiddy stuff.... tur prakstiski nebija nekaa par ko smadzeni lauziit vai savaadaak fanot...., ja nu vieniigi pirmaas sezonas openings.. man pat kaut kur meetaajas ph34r.gif
Westy
Man "prikolii Wargreymon-X

image

un orginaals

image

Teikshu kaa ir visaas animees saakumi (t.i pirmaas sezonas, pirmaas seerijas) ir visorginaalaakaas un labaakaas (iznemot DBZ smile.gif ).
tostermaize
smile.gif) nu vispār tas bij domāts kā joks labi lai iet vmons laikam no 2 dllas
ShinChan
Mans mīļākais -mons bija Bezdeļmons. Parādijās visās 4 sezonās un pamanījās pilnīgi sabezdēt visas sērijas. Bet mīļš par spīti tam.
edg
QUOTE(ShinChan @ Nov 17 2004, 18:51)
Mans mīļākais -mons bija Bezdeļmons. Parādijās visās 4 sezonās un pamanījās pilnīgi sabezdēt visas sērijas. Bet mīļš par spīti tam.
*

Ir pietiekami daudz citu topiku, kuros tu vari izteikties arii taa, lai no tava posta arii buutu kaadam kaada jeega. Turpretii shii topika lasiishana bojaa gan tavu gan paareejo psihi. Cilveekiem ir tiesiibas izveeleeties, kas vinjiem patiik. Ceru, ka izteicos pietiekami iisi un konkreeti. dry.gif

P.S. Ja meetaa pilniigi stulbus teikumus, tad visus taadus, bet, ja ironizee, tad kaartiigi un tikai. Ja jauc kopaa, tad tas neizskataas peec taa, ka tu veeleetos pajokot (jo vienkaarshi nav smiekliigi), bet gan peec taa, ka ljoti veelies izteikt savu izteikti negatiivo viedokli (atkaartoti).
ShinChan
QUOTE(edg @ Nov 17 2004, 19:15)
Ir pietiekami daudz citu topiku, kuros tu vari izteikties arī tā, lai no tava posta arī būtu kādam kāda jēga. Turpretī šī topika lasīšana bojā gan tavu gan paarējo psihi. Cilvēkiem ir tiesības izvēlēties, kas viņiem patīk. Ceru, ka izteicos pietiekami īsi un konkrēti.  dry.gif

P.S. Ja mētā pilnīgi stulbus teikumus, tad visus tādus, bet, ja ironizē, tad kārtīgi un tikai. Ja jauc kopā, tad tas neizskatās pēc tā, ka tu vēlētos pajokot (jo vienkārši nav smieklīgi), bet gan pēc tā, ka ļoti vēlies izteikt savu izteikti negatīvo viedokli (atkaartoti).
*

Kādam šodien slikts garīgais, atkal smagas bezpārtikas,bezmiega mācību stundas?

Šādu pārmetumu, kādu tu man velti es būtu gatavs uzklausīt no jebkura cita, bet tikai ne no tevis un no Shinobi-sama, jo lielākā daļa mūsu līdzšinējo postu ir bijuši diskutabli.

Un, patiesībā, mani slaidi noslienāties par to, ka kādam varbūt nepatīk mana nostāja -monu jautājumos un veids kādā es šo nepatiku paužu. Visiem mīļš nekad nebūsi.
edg
QUOTE(ShinChan @ Nov 17 2004, 19:30)
Kādam šodien slikts garīgais, atkal smagas bezpārtikas,bezmiega mācību stundas?

Šādu pārmetumu, kādu tu man velti es būtu gatavs uzklausīt no jebkura cita, bet tikai ne no tevis un no Shinobi-sama, jo lielākā daļa mūsu līdzšinējo postu ir bijuši diskutabli.

Un, patiesībā, mani slaidi noslienāties par to, ka kādam varbūt nepatīk mana nostāja -monu jautājumos un veids kādā es šo nepatiku paužu. Visiem mīļš nekad nebūsi.
*

Ja tu no riita atrastu cilveeku, kam ir faili, ko sen esi mekleejis, un uzzinaatu, ka nevari piekonekteeties vinja severim. Ja tu izmekleetos pa visaam malaam un atrastu, ka neviens to nevar. Ja tev cilveeki pateiktu, ka vinji ir atradushi vienai manis risinaatai probleemai risinaajumu, un tu jau nopriecaatos bet, siikaak apskatot, uzzinaatu, ka to risinaajumu pat kaa tualetes papiiru nevar izmantot. Ja tu sanjemtu izlabotu kontroldarbu, kuru tu zini, ka ljoti labi uzrakstiiji, un ieraudziitu suudiigu atziimi, kuru pasniedzeejs ielicis taapeec, ka vinjam patiik par stulbaam kljuudaam nonjemt visus par uzdevumu ieguut iespeejamos punktus. Ja tev no taas atziimes buutu atkariiga puse no galaatziimes, taatad ljoti liela noziime stipendijas sanjemshanaa/nesanjemshanaa, no kaa izriet vai dziive tev piespiediis saakt straadaat vai vareesi turpinaat neko nedariit. Ja tizlu apsktaaklju deelj tev buutu jaarij maize visu dienu. Ja tev buutu jaadzer kraana uudens, jo aaraa aardaas sasodiits lausks, un tu nespeej aiziet uz veikalu. Ja tu tikko izdomaatu risinaajumu, ka vareeja arii neest maizi visu dienu. Ja tu izdomaatu, ka tas risinaajums ir nederiigs, bet shrobe ta iekshaa paliktu. Ja tu neaizietu nodzerties peec shitaadas dienas, jo... vienkaarshi aizmirsi par taadu iespeeju. Un ja tev tas viss notiktu vienaa dienaa, tev arii nebuutu nekaads ideaalais gariigais...
Westy
Piekriitu edg. ShinChan shinii topikaa rosaas optimistiski noskanoti cilveeki, nevis taadi maak tikai kritizeet ! dry.gif mad.gif

Ja nevari pateikt, ko labu nesaki vispaar neko ...
ShinChan
QUOTE(Westy @ Nov 17 2004, 20:54)
Piekriitu edg. ShinChan shinii topikaa rosaas optimistiski noskanoti cilveeki, nevis taadi maak tikai kritizeet !  dry.gif  mad.gif

Ja nevari pateikt, ko labu nesaki vispaar neko ...
*

Un tagad izlasi edg pēdējo postu...
Izlasīji?
Kāds tev viņš izlikās? Optimistiski noskaņots?

Un uz priekšdienām silti iesaku mani bez pamatota iemesla nekušināt. Topiks ir domāts, lai paustu savu viedokli. Un mans posts bija vienkārši tēlains izteikums. Ja kāds jūtas aizvainots, lai vaino pats sevi.

P.s. 3. sezona tiešām bija vissakarīgākā
Takashy
Renamon... >.>
Rob_X
Gargomon wub.gif
X_Kamui
tongue.gif Tentamon no pirmas daļas!!!
Ito no Kazuki
Definately - Angemon ^___^ *luv*

image
neziniitis
(1. sezona) ieintereseeja
(2. sezona) apmierinaaja interesi
(3. sezona) piegriezaas
(4. sezona) totaals narkomanu darbs (cilveeki digimoni laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif )

BlackWarGreymon smile.gif
X_Kamui
Man liekas pirma daļa ir vis foršaka ..........................
jo tur nav nekadu pargudribu.. rolleyes.gif
Westy
QUOTE(-Kai- @ Nov 18 2004, 23:40)
Man liekas pirma daļa ir vis foršaka ..........................
jo tur nav nekadu pargudribu.. rolleyes.gif
*

piekriitu
Seto
monni, monni , visur monni - jap. tas tulkojas kaa monstrs vai ne? njaaa nez varbuut jau esmu par vecu visam shitam , bet ja jums patiik tad kapeec nefanot ...
Dzonis
ljoti shaubos vai lielaako dalju, kas shaja topika ieposto var pieskaitiit pie digimonu faniem..pac ar nefanoku un shii seriaala metjauditoriju arii esmu paaraudzis, bet redzeejis esmu, shis tas atminjaa palicis ir nu un tad arii padalos ar redzeeto
Taka
DigiMon=Digital Monsters, PokeMon=Pocket Monsters biggrin.gif
Mērķauditorija? Apmēram 10-14 gadus veci. Laikam.
Prikola pēc jau var reizēm pastīties, rīta kafiju dzerot, bet citādi diez vai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.