Help - Search - Members - Calendar
Full Version: digimons forewa
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
deleted-ray
Tagad skrobiigi ka pa muusu kanaaliem neraada no riitiem neko skatiishanaas veertu sad.gif. Tad veel kautkaads debiilais halks iet. Visparar pSc sad.gif
aivvv
ssin ccan es nekad neemsu teicis ka man nepatiik muultenes tongue.gif tongue.gif tongue.gif

fma ir lielta kas tevi aizskar liidzsirds dzillumiem un nezzeeliigi sanikno jo teemas kas tur ir atteelotas aizskar passus aizliegtaakos tabuu kaadi ir normaala emocionaala cilveeka psihee... es piemeeram nevareeju ciest glutoniju un baigi gribu zinaat kurss biaj tas aks vinnu radiija kaa arii es gribu zinaat kaata velna peec honheims radiija to stuulbo ggeneraali....
Yume
mmm, nez vkā tu skatījies aivv.. tur beigās viss ļoti smuki bija petikts. man piemēram palika jautājumi tikai par nakotni, un tie paši retoriski. bet nu labi.. tas jau nav vairs pie šīs tēmas.
Shinobi-sama
QUOTE(Yume @ Nov 22 2004, 20:03)
man piemēram palika jautājumi tikai par nakotni, un tie paši retoriski.
*

heh ziilnieciitei vienmeer buus kaads padominjsh, ja maldies tagadnes dzhungljos un naakotnes tev liekas vilinoshaaki... tad kaads vieteejais sharlataans.. pakorigjees tavu likteni cool.gif
kaarleens
a zinat man niez knaģi šito topiku idzēst bet nu labi katram savas dīvainas lietas pa ko fanot rolleyes.gif
Yume
man arī sākumā ļoti gribējās izdzēst, bet nu... lai takš ir. YGO nav diez ko labāks, bet to takš atstaj.. šim arī jādod iespēju. happy.gif
tostermaize
ko nez pa šito forumu domās paarējie ja šitādā garā turpināsim nu cilvēki sannematies tongue.gif tongue.gif
Jaladin
Nu visa taa anime ir diezgan debiila... Skatiijos oi ku sen (pa RTL II) agraak uzskatiiju, ka pirmie ir labaakie... Liidz tos noskatiijos veelreiz. Otrie bija piekaasiens un tiiiiiiik debiili. Treshie bija kaut cik skataami, bet arii aatri piebesiija. Ceturos nespeeju skatiities.... Kopumaa diezgan debiila anime...
Un luuuudzu izdzeesiet sho topicu!!!!
NOLF
QUOTE(tostermaize @ Nov 23 2004, 17:52)
ko nez pa šito forumu domās paarējie ja šitādā garā turpināsim nu cilvēki sannematies  tongue.gif  tongue.gif
*

Hmz, man kā jaunpienācējam likās, ka topiks ir radīts, lai paņirgātos - ņemot vērā pārējās diskusijas kurās aivvv piedalās, taču var jau būt, ka kļūdos >_<
edg
Vai nu lai panjirgaatos vai nee, bet buutu stulbi dzeest topiku aaraa. Ja jums pa ielu pretii naak cilveeks gjeerbies klauna kostiimaa un debiili smaida, tad arii varat atskaldiit sho cilveeku, bet tas vienalga buus stulbi. Galu galaa, lai tachu staigaa, tik ljoti jau netraucee. Cita lieta, ja vinjsh jums uzbaaztos. Bet vai tad shis topiks ir tik ljoti uzbaaziigs? Vai jums vinjsh obligaati jaalasa? Liecieties tachu mieraa...
Yume
hehehe, runa gāja par Digimon'iem nevis par topiku biggrin.gif
Un Aivvv.... jap, es tieši tāpēc sākumā gribēju dzēst laukā, bet nu lai paliek. pareizi teikts, nevienam jau nemaisa.

Un starp citu, manuprāt, nav nemaz tiks slikta anim etie Digimoni. ja ta labi padomā, bērniem līdz 18 gadiem, vai nu līdz 16, ir ļoti ieteicama, mīļa, par draudzību, kautkas pamācošs arī atrodams. Nu OK, par 2 sezonu es nerunāju. Sevišķi sākumā.. tāds sviests.. bet nu.. tomēr.
aivvv
blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
f.ck kur es iepostoju par fma???
huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif
un pameigginiet tik izdzees tmanu miillo pavvedienu par digimoniem bet par to fma gan izdzeesiet....
es paarkopeessu uz pareizo pavedienu....
tostermaize
QUOTE(aivvv @ Nov 25 2004, 22:26)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif
f.ck kur es iepostoju par fma???
huh.gif  huh.gif  huh.gif  huh.gif
un pameigginiet tik izdzēs tmanu mīllo pavvedienu par digimoniem bet par to fma gan izdzēsiet....
es paarkopēssu uz pareizo pavedienu....
*

Cik es saprotu neviens tavu topiku netaisās izdzēst aivvv
tāka nomierinies
Shinobi-sama
Izdzeest ai kaa vaidzeetu un tam liidz vaidzeetu paraut Yu-gi-oh subforumu.... *brrrrrr* savaadaak par kindergaardenu paliek shis forums.. it kaa jau nekas bet ka dpa visu normaaliem postiem patraapaas 3 posti ar smailjikiem un 2 vaardu kombinaacijaam.... cmoon... lai tak vinji uzbuuuvee sev forumu kur yugijisti var novaaktiies
Nedod dievs es nakarkaju, bet ja te veel atveers pokemonu/bayblade/sailormoon sadalju, es... karoch man nav vaardu lai aprakstiit, par ko paarveertiisies shis forums mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
virgin
Es pirms paaris gadiem, kad pa LNT raadiija Digimonus, vinjus skatiijos ljoti biezhi smile.gif. Kad saakaas otraa sezona, vair nebij tik interesanti unsure.gif Paareejaas es taa arii neesmu redzeejusi. Bet pirmaa ljoti miilja un patieshaam palikusi atminjaa smile.gif It iipashi jau Mets. happy.gif Vinjsh bij tas, kursh man tur visvairaak patika biggrin.gif
X_Kamui
QUOTE(virgin @ Nov 26 2004, 12:12)
Es pirms paaris gadiem, kad pa LNT raadiija Digimonus, vinjus skatiijos ljoti biezhi smile.gif. Kad saakaas otraa sezona, vair nebij tik interesanti unsure.gif Paareejaas es taa arii neesmu redzeejusi. Bet pirmaa ljoti miilja un patieshaam palikusi atminjaa smile.gif It iipashi jau Mets. happy.gif Vinjsh bij tas, kursh man tur visvairaak patika biggrin.gif
*

Man gan tur pilnigi visi patika smile.gif un ja es nemaldos tos radija TV3 smile.gif

(vispar pirmo reizi es redzeju LNK lietuviešu kanals tur ļoti daudz multeņu radu tagat tur rada visus Dragon Ball daļas -parasto ,Zun tagat Dragon Ball GT)
AnimaaCija
uuuuu....he digimoni... oj cik sen neesmu redzejis biggrin.gif
Shinobi-sama nepsiho... beyblade man patik... bet yugioh ir tadi mazliet beeniskjigi karti var jau uzspelet bet vai tad tew tas vis maisa? smile.gif
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 26 2004, 11:55)
Izdzeest ai kaa vaidzeetu un tam liidz vaidzeetu paraut Yu-gi-oh subforumu.... *brrrrrr* savaadaak par kindergaardenu paliek shis forums.. it kaa jau nekas bet ka dpa visu normaaliem postiem patraapaas 3 posti ar smailjikiem un 2 vaardu kombinaacijaam.... cmoon... lai tak vinji uzbuuuvee sev forumu kur yugijisti var novaaktiies
Nedod dievs es nakarkaju, bet ja te veel atveers pokemonu/bayblade/sailormoon sadalju, es... karoch man nav vaardu lai aprakstiit, par ko paarveertiisies shis forums mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif
*

Ja tu shajaa forumaa gribeeji tikai nopietno anime un augstas klases atziito japaanju animaacijas un mangas meistardarbu apspriedi, tad piedod veciit, taa dziivee nenotiek! Ja shis buutu taads forums, tad to apmekleetu 5-10 cilveeki (kas vispaar nebuutu nemaz tik slikti), kuru postus lasiit buutu kaa lasiit aviizi. Ja tev gribas taadu forumu, taisi augshaa saveejo. Ceru tomeer, ka lielaakaa dalja foruma daliibnieku atziist, ka katram cilveekam sava gaume, katrs cilveeks driikst izteikties, kaa grib, katram cilveekam ir tiesiibas miileet anime, neatkariigi no taas maakslinieciskaas kvalitaates. Es saprotu arii tavus iemeslus - neveeleeshanos, lai shis paarveershas par beernu forumu, bet tieshi taapeec jau ir izdomaatas sadaljas. Yugioh sadaljaa tuseejas Offtopic-atkariigajiem (kaa es) pilniigi nepaziistami ljautinji, un vinji neiejaucas sadaljaas un topikos, kuros nav vinju vieta. Kameer vinji taa dara, mums jaajuutas prieciigiem un lepniem, un mums nav tiesiibu riikoties preteeji - jaukties vinju sarunaas. Ja tu staasti vinjiem, ka yugioh su...kaa, tad tas ir tas pats vinjiem, kaa tev, kad kaads atnaak uz forumu un saka, ka anime kaa taada su...x. Ir pilniigi dabiski baidiities, ka kaadu dienu vinji tomeer iedomaasies ienaakt citaas, vinjus neintereseejoshaas sadaljaas un jauksies iekshaa muusu nostiprinaatajaa videe. Bet vienmeer atceries - lielie ljaunie sirmie onkulji esam mees. Ja vinji muus traucees, mees paliidzeesim vinjiem aiziet. Bet pagaidaam vinji muus netraucee. Tu saki - paraadaas jau 2-3 vaardu posti? Nu bet a bet logjiski - vienmeer buus kaadi, kas tomeer nesapratiis tevi un tavas izjuutas par taadiem postiem. Bet paskaties, cik saliidzinoshi maz ir taadu cilveeku. Turpretii ir tik daudz jaunu cilveeku, kurus buutu muusu un arii Tavs pienaakums iemaaniit iistajaa anime pasaulee. TV3 mums vinjus iedeva uz paplaates, tev tikai jaapasniedz rocinja un jaaievilina sektaa! wink.gif Cita lieta, ja tu to nemaz neveelies. Bet taadaa gadiijumaa tu veelies priviligjeetu, noshkjirtu anime fanaatu grupinju, kas skataas uz citiem no augshas, jo vinji ir latvijas otaku elite. Vai taadaa gadiijumaa tu savaa dziivee esi tik maz izdariijis, tik maz sasniedzis, ka veel sirdii seezh shaads mazveertiibas komplekss, kas prasa shaadu paaraakumu paar citiem cilveekiem?

Piedodied nu gan visa tauta par uudens lieshanu... sen (dienaam) nebija gadiijies neko uzdrukaat.
Taka
Lai tak dzīvojas. Mani pers. viņi netraucē. Varbūt te kāda personīga nepatika pret posta aizsācēju? unsure.gif
Nevajag. Gan jau viņi ar laiku pāries no Yugio uz ko citu, normāls izaugsmes process.
Diez vai tu pats 12 gadu vecumā skatijies GiTSu tongue.gif
aivvv
hei ciest nevaru yugio ...aa un man ir 18...

taatad varbuut turpinaasim par digimoniem...
imageimage

imageimageimageimage
Batou
ak dievs nē ohmy.gif kaktuss iznīcinātājs sleep.gif
ShinChan
Biju jau piemirsis cik baisi ir Digimoni, bet pateicoties Aivvv esmu guvis jaunu šaušalu lādiņu.
Es saprotu, ka cilvēks var pakavēties nostaļģiskās atmiņās par pirmo redzēto anime (par laimi nav mans gadījums), bet jūs takš joprājām par šamo neviltoti jūsmojat blink.gif
aivvv
ssin ccan tev absoluuta taisniiba nezinu par citiem bet par mani gan laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
image
image
edg
QUOTE(ShinChan @ Nov 28 2004, 00:33)
Biju jau piemirsis cik baisi ir Digimoni, bet pateicoties Aivvv esmu guvis jaunu šaušalu lādiņu.
Es saprotu, ka cilvēks var pakavēties nostaļģiskās atmiņās par pirmo redzēto anime (par laimi nav mans gadījums), bet jūs takš joprājām par šamo neviltoti jūsmojat blink.gif
*

Tu esi saskaaries ar ainu, kad tev saka: "Es saprotu, ka var pakaveeties beerniibas atminjaas par multenju skatiishanos, bet tu tachu veel joprojaam fano par multeneem! blink.gif" Un tagad padomaa, ko pats atdarini...

Nolaadeets, cik jums cilveeki var staastiit, ka katram sava gaume... dry.gif Un es saprastu, ka kaut nu kaadaa forumaa, bet anime forumaa... paskatiities uz sevi no malas neprotat? saliidzinaat neprotat?

edg paardomaa iespeeju paskatiities, vai nav jaameklee kaads cits forums, kur saprotoshaaki ljautinji... mosh lffb ir kaads?

Bet outlawz piebilzhu deelj vien jaapaliek... tu gadiijumaa neesi naturaals pohujists?
Shinobi-sama
QUOTE(edg @ Nov 27 2004, 00:47)
*

*nopuuta" laime ja vinji tupeetu savaa sadaljaa.....
Taax kapee spurojos..... laime ja pagaadas zinaatkaars, potenciaalais "kaigan" biedrs("Genshiken" ir paraadiits kaadiem cilveekiem jaabuut lai vinjus cieniitu par to ka vinji veelas skatiities anime).
Ir starpiiba starp tiem kuri stulbi seko yugioh komercijas sliedei, starp to kursh to anime izmainot ka laipinju(tiltu) uz anime viduszemi(kluushana par specializeetu otaku). Paraleeles es velku ar ar poteristiem.. .it kaa jau lasa graamatu, bet ja taa ir vieniigaa graamata un vinjsh pat ignoree, citas graamatas. iemesls nav nezinaashana, bet gan standarta pieriites(tads kursh leilaaku fun saskata cigartes nosvilinaashanaa un pieriities draugu pulcinjaa)paklajaushana komercijai. Shaadus exepmlaarus pat nav veerts kustinaat, taadi ir jaaignoree un lai vinjs seezh uz savas palodzes ar n-tas pakaapes apgreidu savam yugioh card deckam.Taapat ir ar digimonistiem. Nu var tachu just intelektuaalo ptenciaalu no pstiem un vai ir veerst ignoreet.
Moska vareetu izveidot "forum rules and etiquet" kur buutu stingri iteiks paardomaat sava posta logjisko jeegu un atbilstiibu topickam(iepiit offtopick arii ir jamaaak nevis peekshnji uzdaut jautaajumu aarpuss teemas).
Un vispaar mums vajag formuleet katra foruma novirzienu. Kaaa arii muusu foruma meerkji kopumaa un veelamo publiku.
Kaa var maniit tad te ir dazhi taadi pieregjistreejushies kuri pat nespeej teikumu uzkonstrueet. Un shaadi juuzeri tiek nokjerti kad vinjsh www.google.lv uzraksat "digimon yu-gi-oh" pateicoties muuusu miiljajam google botam. Un vainiigi mees esam pashi jo izveidojaam lai panjirgaatos vai pagremdeetos nostalgjijaa bet rezultaataa esam spiesti nemitiigi uznjmet shos ar anime(tas ir tas ko mees saprotam ar anime un vaardu otaku) zhanru kaa taadu nesaistiitos subjektus.
ShinChan
QUOTE(edg @ Nov 29 2004, 15:32)
Nolaadeets, cik jums cilveeki var staastiit, ka katram sava gaume...  dry.gif  Un es saprastu, ka kaut nu kaadaa forumaa, bet anime forumaa... paskatiities uz sevi no malas neprotat? saliidzinaat neprotat?

edg paardomaa iespeeju paskatiities, vai nav jaameklee kaads cits forums, kur saprotoshaaki ljautinji... mosh lffb ir kaads?
*

Šis nav jautājums par gaumi, bet gan tās pagaidu neesamību. Ja cilvēka anime aktīvā ir vien Digimoni, Pokemoni, YGO, Gariem līdzi (nesaku ka slikta anime) un labākajā gadījumā vēl šis tas, tad par ko te var runāt. Ar gaumi nepiedzimst, to veido un liela daļa no tiem, kas te tagad stāv un krīt par Digimoniem, gados un prātā pieņemoties drīz vien sāks apšaubīt šī seriāla vērtību.
Ja jau kādam bija tik ļoti liela interese aizsākt šo tematu, tad varbūt to arī daudz maz prātīgi attīstiet, parunājiet par šīs anime labajām lietām, izcilajiem chariem, dziļo saturisko un filosofisko jēgu, dariet to, tikai Dieva dēļ nevajag pārpludināt šo thredu ar bezjēgas attēlu un smailiju jūru. Man šis forums no tiesas ļoti patīk un patīk tā biedri (tie kuri jau pie veterāniem pieskaitāmi), un man ir bezgala žēl noskatīties, ka tas soli pa solim pēdējā mēneša laikā tiek pataisīts par vietu, kur vairs nolasās YGO kartķožņiki un komerciala širpotreba cienītāji.
Vari pārmest man neiecietību (lai gan nevienu tiešā tekstā apvainojis vēl neesmu), bet tāds nu reiz ir mans viedoklis un savos uzskatos esmu noturīgs.
edg
Nebiju meegjinaajis uz to paskatiities no taadas puses, kaa Shinobi to pasniedz... Yugioh un digomoni arii ir anime, to es vienmeer esmu aizstaaveejis, bet nekad nebiju aizdomaajies liidz tam, vai Yugioh un digimonu fani ir anime fanu apakshkategorija. Jo galu galaa ja jau "anime fanus" definee kaa "cilveekus, kam patiik anime", tad to var tulkot dazhaadi. Liidz shim man bija doma tikai par to, ka sheit "anime" noziimee seriaalu vai vairaakus, bet nebiju aizdomaajies liidz tam, ka "anime" sheit vareetu noziimeet arii tieshi pashu zhanru. Protams, kauns un negods, ka nebiju padomaajis, bet aatrumaa arii nespeeshu un neveelos izveerteet, kuru definiiciju pienjemt par labaaku. Taapeec, atsakos no digimonu fanu kaa anime fanu aizstaaveeshanas poziicijas un ienjemu neitraalu, nogaidoshu, veerojoshu poziiciju, lai paardomaatu dziivi. Taa daljeeji ir arii atbilde uz ShinChan postu, uz kuru pilniigu atbildi taa arii nesniegshu, liidz netikshu pie paarlieciibas, par to, kaa pareizaak paarbuuveet savus uzskatus. edg oficiaali atkaapjas no savas poziicijas. Kur nu veel oficiaalaak...
Taka
Rakstiski atkāpies, rakstiski!!!! laugh.gif
aivvv
tur jaau ir juusu probleema ka juus juutaties paaraak kruti jo uzskatata ka esat absoluutaakaa elite un ka ja tas nepatiik jums tad tam nevajadzeetu patikt citiem vai arii ja tas citiem patiik tadd vinni nav juusu uzmaniibas veerti bet redz vinni nez kaadeell grauzz juusu kaa lai to nosauc kaut kaadu passlepnumu vai arii baidaties ka uz vinnu fona vairs nebuusiet tik stiliigi un par jums ne taa padomaas...
ziniet tas ir diezgan stuulbi so pavedienu un daudzus savus postus es izmantoju lai ieviestu te jaunas veesmas un paraadiitu ka to var uztvert arii citaadaak jo redzat man patiik gan digimoni gan fma gan tagad emsu saacis skatiities naruto bet anime kaa taada ir tikai neliela mana dziives sastaavdallaa taalaak naak graamatas un protams priekssplaanaa ir harijs poters un protams arii mums tur ir sava elite bet uzbuve pavisam citaadaaka tie kam ir liidziigi uzsklati kaa jums no taa saucamaas muusu ""elites"" vienkaarssi neliekas par citiem ne zinis taadejaadi netrauceejot vinnus paareejie luuk atkal lloti labpraat dibina kontaktus un man personiski ir desmiteim pazinnu un pat draugu kam ir 13 un mazaak gadu un kas kaa taadi jums ssajaa forumaa sskkiet liktos absoluuti neveelami veel varu teikt kaa arii taa galiigi nav manas dziives lielaakaa sastaavdalla ssiis darbiibas norisinaas tikai internetaa taalaak tas viss tiek parnests dziivee es pazisstu ap simts cilvleeku no interneta reaalajaa dziivee un tiekos ar lielu dallu es darbojos studentu korporaacijaa kas aiznnem manus vakarus es maacos latvijas universitaatee straadaaju drogaas par paardeveeju kasieri jo man ir nepieciessama nauda uzturu sakarus ar saveim vidusskolas un pamatskolas klasesbiedriem draugiem kuriem lielai dallai interesee vien uzpiipeet un iemest ...un protams veel ir mana ggimene nju vai jums sskkiet ka digimoni tiessaam aiznnem grandiozu vietu manaa dziivee vai anime vispaar kaa taada es vienkaarssi daru to kas man paatiik un man patiik paskatiities multenes taccu es taadeell nejuutos ne krutaaks ne zemaaks par kaadu un cilveekus neveerteeju peec taa tapee jau es ierados ka dazzi muus nodirsa... vai arii vinnus interesee anime vai nee vai vinni ir mainstreema paarstaavji vai nee jo cilveeki un vinnu savstarpeejaas attieciibas ir svariigaaki

taatad pie digimoniem biggrin.gif:D:D
edg
aivvv, protams daudzi ir uztraukushies, ka tiks izjaukta visa forumaa izveidojusies kaartiiba. Tomeer tas shoreiz nav pats galvenais sarunas punkts. Ir svariigi noskaidrot, cik ljoti taadi cilveeki, kas fano tikai par digimoniem kaa taadiem, ir piederiigi anime faniem kaa taadiem. Un, ja cilveeks fano tikai par Elfen Lied vai tikai par Spirited Away, vai tikai par pokemoniem, vai tikai par GTO, vai vinju var pieskaitiit par anime fanu? Cilveeki tiecas novilkt robezhu starp anime faniem un cilveekiem, kas fano par tikai konkreetaam animeem (shinii gadiijumaa - digimoniem). Ir teema paardomaashanai, kaadu naakotni shis forums izveelas:
1. Forumu, kuraa apgrozaas visi cilveeki, kam patiik kaada anime (vienalga kaada) un kas grib par sho anime runaat.
2. Forumu, kuraa apgrozaas tie cilveeki, kam patiik tieshi pats anime zhanrs, kuriem vispusiiga pieredze anime, liidz ar ko vinji apspriezh mazaak sizhetu kaa pashu animaacijas veidu - ziimeeshanas, animaacijas tehniku, seiyuu, maakslinieciskaas kvalitaates, u.c.

Nesaskanjas ir radushaas taapeec, ka ir cilveeki (kaa tu), kas atbalsta pirmo iespeeju, bet ir cilveeki, kas atbalsta otro. Lai vai ko mees nospriestu, galavaards buus moderatoriem.
ShinChan
Par elites būšanu runājot - aivvv, papēti mūsu saraksti par potera tēmu. cool.gif
Par jaunām vēsmām runājot - neteikšu, ka šis forums tik izmisīgi pēc tām brēca.
Par anime runājot - uzskatu, ka būdams šī foruma biedrs drīkstu paust viedokli par to vai citu tematu. Nu nesaista mani īpaši ne Digimoni, ne YGO (kuram vajadzēja visuprims brucināt virsū). Tūlīt edg bļaus, ka nevajag līst topikos par tēmām kuras nepatīk. Var jau būt. Taču es uzskatu, ka labāk ir paust savu viedokli nekā to noklusēt. Vai es to nopostojot jūtos "krutāks"? Nē.
Par digimoniem runājot - esmu šo to redzējis no visām sezonām un tas man dod tiesības vērtēt šo anime.
Par tiem, kam nepatīk mans viedoklis runājot - ejiet ieskrieties, vai arī sūtiet PM.
edg
tongue.gif, ShinChan, taalu neesi no patiesiibas par manu bljaushanu.

Redzi, viedokli jau vari vienreiz pateikt, bet tu jau neliecies mieraa un turpini, taa, it kaa buutu apvainojies, ka tavu viedokli neviens iipashi nekjeera pie sirds...

Taapat, tu savu viedokli esi skaidri izteicis taa, it kaa tas buutu objektiivs viedoklis - taa nu nav vienkaarsha viedoklja izteikshana, taa ir sava viedoklja celshana paar citiem, un tam es arii oponeeju...
Rob_X
taaks... negribeejaas lasiit taas noveles tur augstaak, taa kaa nezinu, vai tur bija shitas jau raxtiits, bet 3. janvaarii 2005. gadaa ir reliize Digital Monster X-Evolution. Tas ir moviks saistiba ar pirmo sezonu. wink.gif
deleted-ray
image
image
image
image
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.