Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime Fest, first impressions
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
Pages: 1, 2
Taka
Es cosplayā nepiedalījos jo nebiju uzmeistarojis sev Gundam kostīmiņu laugh.gif
Yume
Tā, nu es arī beidzot mājas...
sad.gif beidzās.. beidzās.. vis beidzās... ak Die's, kad mēs pavadījām igauņu cospley'erus.. nu vārdu sakot tagad sirds saplēsta gabalos j nevarēju paķert viņus līdzi... bet mēs noteikt brauksim pie viņiem uz festivālu...
Vienvārd sakot, mani ir tik daidz iespaidu ka es nevaru atrast vārdus.. tas ir, vārdus ta atrast varu, bet npoteikti ne īstos!
Pirmkārt, liels paldies visiem kas piegāja un apsveicinājās.. ja pat parunāja tad vēl lielāks paldies.
Otrkārt... liels paldies organizātoriem, par izdevību/
Treškārt, liels paldies kas ar mani kopā pavadīja šīs 4 dienas anifestā.
Domo Arigato!!!
CryRat
jā, nu ļoti jau labs pasākums !

biju piektdien uz 'Spriggan' - diezko man viņš nepatika, tāds stipri garlaicīgs action... nekas vairāk...

tad sestdien uz 'My beautiful girl, Mary' - skaista un patīkama anime, krievu dubi gan varēja noriebties, bet neko nepadarīs...

svētdiena bija tā labākā diena, aizgāju gan mazliet par agru ( muļķīgā pulksteņa pārgriešana <_< )
dabuju padziedāt ( ceru ka neviens pazīstams mani neredzēja ) -_-;; kā izskatijās ta dažām meitenēm tā dziesma ļoti iepatikās jo visu vakaru apkārt bļaustijās heh...
noklausījos to grupu ( 'The Movies' ? ) - nav gluži tas kas man patīk, bet bija interesanti... diezgan pat... tikai nevarēja labi sadzirdēt ko viņa tur dzied...
tālāk 'Blue submarine #6' - kvalitāte tāda pavāja ( VCR vai ? O_o ) un latviešu runātājs ar ne īpaši... bet tas nekas, anime sakarīga...
pirms 'Spirited away' tas pasākums ar bija interesants... kas tas īsti bija paredzēts nesapratu, bet meitene oranžajā tērpā skaisti tajā trubā pūta ^_^
un ta beigās uz 'Spirited away' - ļoti laba anime, ļoti laba kvalitāte, latviešu subi - vienkārši perfekti ! manuprāt labākais kas vispār bija...

ā es varētu nosaukt tos zīmējuma konkursa uzvarētājus... bet neatceros nickus... laikam otrajā vietā bija Wormboy, pirmajā un trešajā kaut kādas meitenes... ja kāds nosauktu nickus ta varbūt pateiktu, bat gan jau kāds ar labāku atmiņu zinās -_-

<EDIT> hmm... a par labāko kostīmu nedeva balvas ? kādēļ ? manuprāt ne mazāk pelnītas kā par zīmējumiem būtu...</EDIT>

nu ko... atsaucība izskatās ka bija ( gandrīz vai pilnas zāles vienmēr ) gaidam nākošo animefestu !
xikes
Kopumaa iespaids labs. Satiku/redzeeju dazus no forumieshiem, vispaar gariigo paceela, shaada veida pasaakums.. smile.gif
Biju patiikami paarsteigts, ka viss bija tik loti apmekleets..
The Movies gan bishku grieza ausiis.. nez.. nedaudz situaaciju glaaba fonaa raadiitie anime kadri, bet nu tomeer.. njaa sadzirdeet, ko vina dziedaaja patieshaam nevareeja smile.gif Manupraat par skalu prieksh tik mazas zaales, bet nu tas ir man viedoklis..
Naakoshgad vajag atkaartot! biggrin.gif
Shinobi-sama
YOSHAAA!

Beidzot tieku ineta, un gribu panjemt atpakalj dazhus vaardus par skanju - 6dien biju uz Girl, Mary un W Days un jaasaka ka skanja bija super un bassi ar ierulleeja. Pilniigi tada sajuuta ka vinji bij sadzirdeejushi manas vaimanas un skanja bija super, tapec ka ar to kas bija spriganaa un ah my goddes i saliidzinaat nevareeja.
Mums vajag regulaarus anime festinjus, skumjas paarnjem, ka tik iiss bija.

GANBAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!
Martins
Vienkārši pārpublicēšu še to, ko rakstīju par fesstu kurbijkurnes forumos. Arī dažas bildes.

---

Par sevi teikšu - man bija žēl, ka laika trūkuma un citu ieplānoto pasākumu dēļ galā izdevās apmeklēt tikai vienu no filmiņām. Pa starpu satiku visus tos, kurus biju plānojis satikt un dažus neplānotus ar' No malas skatoties sestdien likās, ka festivāla organizācija varēja būt labāka, pārdomātāka. Piemēram, tas "konkurss", kurā es ieguvu plakātu bija diezgan traļi-vaļi stilā. Tāpat arī kautkādas grupas uzstāšanās pirms "Wonderful days" 15.30 un arī tas, ka sestdien manis kāroto seansu 11.30 atcēla, jo filmu nebija paspēts iztulkot, man atstāja tādu savārstītu kopiespaidu. Skaidrs, ka ir labi, ka kaut kas vispār notika. Kino bija apmeklēts gana, tā kā var cerēt, ka daudzi izmantoja iespēju iepazīt (un, ceru, arī iemīļot) japāņu animāciju. Tagad jāgaida rezultati veikalos nopērkamu filmu ierakstu veidā un labākajā gadījumā arī kā kino izrādāmas filmas.

image
image
image
image
image
image
image
Lija
Pasākums bija SUPER...smile.gif Ik pa brīdim šur un tur pavīdēja Yume skrienoša uz vienu vai otru pusi ar augstu paceltu zobenu...smile.gif
biju uz kopumā sešām filmām...
5.dien uz Yomu, teikšu godīgi - ne visai
6.dien uz Wonderfull days - baigi labā.. Spriggan - arī tīri tā neko,
7.dien uz Abiem Wampīriem Dī un Zilo Submarīni(tas gan bija jautri, pēc katras daļas, likās, ka jau viss, un tie komentāri no malas... pilnīgi līks no smiekliem varēja palikt)
šorīt bija tāda sajūta, ka to visu būtu redzējusi vienā dīenā...
žēl tikai, ka nevienā foķenītē netiku...sad.gif , bet nu labi...smile.gif
Shinobi-sama
QUOTE(Lija @ Nov 1 2004, 19:58)
žēl tikai, ka nevienā foķenītē netiku...sad.gif , bet nu labi...smile.gif
*

he hee noskanee kaadu no savas kolekcijas, un iepostee lai var vismaz siluetu atpaziit.

Piebilsot par to The Movies... Ar kuru stiigu vinjiem smadzenes ir zaagjeeetas?
Vinji telpaa ielika aptuveni 3000+ W jaudiigu skanju sisteemu un telpa nebija lielaa, taakaa skanjai nebija iespeejas izplesties pluss veel vinji liekas uz maksimumu bija uzgriezhus, tobish sajuuta bija ka "peak load" bija. Rezultaata taas bija mokas ausiim un vinji izgaazaas, pa pilnu programmu. Pasniedzot nevis koncertu bet "KAUT KO skalju". To var izdariit tikkai totaali idinji, nu bet tiem "faniem" kas tur seedeeja kaa abstulbuhi, jau bija pofig. Interesanti zinaat vai vinjiem vispaar kaada nojeega ir par stereo effekta radiishanu, nelielaas telpaas. Hammerheads!!!
Spectre
NU taa veel viens mazinsh posts no manas puses.
Svetdien Hunter Dii - Bloodlust laikaa mans pazina seedeeja un klausijaas austinaas latvisko tulkojumu....... kur bija jaasaka Mans deels bija dzirdams Mans Sins un tad aatri pateica Mans Deels. Kaa arii kad klausijaas Krievu valodaa strpaas bij labi dzirdama latvieshu valoda nevis Krievu valoda laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tas taa bikiit par truukumiem.
Ito no Kazuki
Hweee, gomen, Martin, man ir pusaizvērtas aces pēdējā bilžukā >< Rodas tāds iespaids, ka tikko esmu dabūjusi ar bomi pa galvu, un tagad pamazām attopos laugh.gif *piezīmē zvaigznīšu apli sev ap galvu*
bypass
Ņjā, man tā arī nesanāca tikt uz Blue Submarine(mierinājums, ka šī itkā bija sliktā kvalitātē). Citreiz vajadzēs laiku labāk saplānot, jo tā arī tikai uz vienu seansu sanāca aiziet plānoto 2-3 vietā dry.gif, i nedabūju redzēt īstu kospleju biggrin.gif. Cik noprotu, cilvēki ir bijuši pietiekoši un pasākums varētu tikt atkārtots pēc gada, diviem?
Yume
Īstenībā, nākamgad.. bet tas vel ir plānošanas stadijā. happy.gif
zenofex
Bai ze vei, LFFB lapaa http://www.lffb.org/ ir aptauja par AnimeFestu, iesaku aiziet nobalsot smile.gif
Rags
atrāk vajag, kautkad pavasarī-vasarā rolleyes.gif
tas arī tāpēc lai cosplay vieglāk taisīt, savadāk tak nosalt var biggrin.gif
Spectre
NU ja runaajam par aatraak, tad jau uz Ziemassveetkiem dereetu vimaz kadu 1 or 2 animes palaist kautkru kiniishos, vareetu mosh vienoties ar kaadu kinozaali par telpu izmatoshanu, par ko protams maxaatu kaa par normaalu seansu, tik kaads atnaak ar dvd ieliekam vai nodod operaatoram, tad visi draudziigi noskataas un dodaas apmierinati ............. nu, kur dodaas, tas jau katram ir pasham jaalemj tongue.gif
+Chibi+
hmpzeee... es tagad kino Riga juutos kaa maajaas, heh heh heh.. tik daudz stundas no vietas pavadiijusi kinoteaatrii veel nekad nebiju bijusi.. pilna maaja piemeetaata ar biljeteem tagad.. laugh.gif

Redzeeju ljoooooooooooooti daudz... heh... A teoreetiski vajadzeeja maaciities arheologjijas exaamenam, nevis visaadas animes skatiities... rolleyes.gif
Kima
njaa tik un taa bija forshi...wieniigais ko nozheeloju ka naudas nepietika lai apskatiitu WISU!!!Nju un es weel atkal jau izceelos, aizwedu gjimeni iepaziities ar anime uz Ninjas manuskriptu (nu ljoti gjimenisks kadrs) un sizhets bija tik klasisks un priekshaa paredzams, ka es wisu laiku smejos, arii mirkljos kuros buutiiba iipashi sentimentaali (<- pareizi?) wareetu arii paraudaat...toties wienaa mirklii filma uzkaaraas un tad wareju izsmieties, un wisa zaali arii smeejaas wink.gif
Bet Yume bija super!!!Liels tew paldies par izspalidziibu...nju un kas tagad ar to karaoke?
NOLF
Nez, kaut kā nebiju pārliekā sajūsmā. Galvenokārt krievu dubu dēļ. Kaut kā skatīties dubus (vienalga, angļu/krievu/vācu) galīgi neiet pie sirds. Pat ja japāņu valodu nesaprotu, dodu priekšroku subtitriem sad.gif

Saprotu, ka fansubus šāda mēroga pasākumā rādīt nedrīkst, taču palika tāda kā vilšanās sajūta, nedzirdot 'īstās' balsis.

Nezinu, varbūt uz nākošo pasākumu, kad tāds notiks, arī aiziešu, taču diez vai gaidīšu tādu notiekam.
Yume
ar tiekm krievu subiem un dublāžu bija tā.. tā kā lai rādītu kautko k/t vajag rēķināties ar autortiesībām, tad vienīgais ko mūsējie varēja dabūt bija tieši šis..vārdu sakot, labākais no pieejamā.
Lai iepirktu anime no ASV vai pa tiešo no Japānas mums vienkāŗi nepietiks naudas, jo viens festuvāls izies visā Latvija budžetā.
Bet pērkot no Krievijas ir tieši šī problēma, ka nevar atrast kautko bez krievu valodas. dry.gif
Es jau arī labprātāk redzētu to visu ar angļu subiem, bet nu. jāapmierinās ar mazumiņu.. labāk tā, nekā nekā.
zenofex
http://www.animefest.lv ievietota info par festivaala rezultaatiem. Uzmetiet acis, paardoto biljeshu skaits bijis visai iespaidiigs, manupraat.
Yume
blink.gif vai, iespaidīga infa.. bet tās bildes.. ui, es vairāk ārā uz ielas neiešu...
jurc
un taa tie cilveeki paliek slaveni....
Yume-sama
Shinobi-sama
QUOTE(JurCHiX @ Nov 9 2004, 23:20)
un taa tie cilveeki paliek slaveni....
Yume-sama
*

vaa vecais.. uzmanies.. un nesaki ka nebriidinaaju...visaadi sufiksi shai muusu ar zobenu apjozatjai brunjinieces kaartaa neieceltai moderaatoorei wink.gif var izraadiities iemesls ka tas buus peedeejais piliens galiigajam spriedumam par tavu mentaalo staavokli biggrin.gif
Yume
hehe, kas teica ka mani neiecēla bruņinieku kārtā. Iecēla gan.. man pat kā visiem pieklāīgiem bruņiniekiem ir sirds lēdija, kuras sirdi ir jāiekaro ar jāprec, Tagad palika tikai baltu zirgu atrast, un stikla kalnā uzbraukt.
Leonheart
uz www.animefest.lv var novilkt video no festa
Yume
Baaaa.. kā viņi lēni velkās...
kuchieris
Vakar noskatiijos pirmo anime saprotamaa valodaa - "Spirited away". Biju beigts... Taa kaa pasaka beerniem, bet ... nu jaa ... skatiities dereetu arii pieaugushajiem. Esi lasiijis "Mazo princi"? Tad luuk, man liekas shii anime dabuuja balvas par ko liidziigu. Viss tik nereaals... Vajag protams noskanjoties uz izteeles atbriivoshanu utt. IESAKU!

Kaadam kas nepatiik? Pats vainiigs... rolleyes.gif
+Chibi+
QUOTE(kuchieris @ Nov 12 2004, 15:14)
Vakar noskatiijos pirmo anime saprotamaa valodaa - "Spirited away". Biju beigts... Taa kaa pasaka beerniem, bet ... nu jaa ... skatiities dereetu arii pieaugushajiem. Esi lasiijis "Mazo princi"? Tad luuk, man liekas shii anime dabuuja balvas par ko liidziigu. Viss tik nereaals... Vajag protams noskanjoties uz izteeles atbriivoshanu utt. IESAKU!

Kaadam kas nepatiik? Pats vainiigs... rolleyes.gif
*

es vispār nepazīstu nevienu cilvēku, kuram Spirited away neiepatiktos. Manuprāt, katram,kuram iztēle nenorobežojas ar ēdienkartes sastāvdaļu izdomu var tajā atrast kaut ko dvēselei.
Nezinu, kam Spirited Away ir kā brīvbiļete uz bērnību. unsure.gif
deleted-ray
Man ar baigi patika tas Spirited Away. Vismaz beidzot dabuuju jap valodaa ar eng subu nevis rus versiju kaa senaak.
jurc
Jep spirited away ir labs, ljooti beernishkjiigs bet nu ljoti intresants! Bet nu otro reizi laikam ka nav veerts skatiities, ja nu vienigi kaadu draugu, gjimenju lokaa...
deleted-ray
Iecekoju tos video no animefest.lv un iesaku citiem arii iecekot. Plus veel kvalitaate rulliiga un skanja ^^
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ Nov 12 2004, 21:15)
Jep spirited away ir labs, ljooti beernishkjiigs bet nu ljoti intresants! Bet nu otro reizi laikam ka nav veerts skatiities, ja nu vienigi kaadu draugu, gjimenju lokaa...
*

vienkam pašam mājās, ziemas rītā arī labi... smile.gif
arteck
QUOTE(JurCHiX @ Nov 12 2004, 20:15)
*

Es nu gan neteiktu, ka ļoooooti bērnišķīgs. Es pat gandrīz otrādāk gribētu teikt.
Duarh
QUOTE(arteck @ Nov 14 2004, 17:23)
QUOTE(JurCHiX @ Nov 12 2004, 20:15)
*

Es nu gan neteiktu, ka ļoooooti bērnišķīgs. Es pat gandrīz otrādāk gribētu teikt.
*

smile.gif aaha, tur piekritiisim. spirited away shis tas zem virsmas virmo, kas nav uzreiz ieraugaams.
Ghoul
Spirited Away ir superiigs gabals. Tikai beigas taadas kaa beerniibaa speeles speeleeju viss beidzas laimiigi kas saakumaa bija ienaidniki beigaas draugi... smile.gif
+Chibi+
a man liekas, tieši tādu filmu mums pēdējā laikā trūxt...
Ghoul
Nu jaa viss paarpildiits ar norautaam kaajaam un rokaam( Fullmetal alchemist, Hellsing) nav nekaa jauk un miilja. Bljaaviens laikam saakshu skatiities romance. smile.gif
+Chibi+
Es neteiktu, ka FMA ir tik ljoti vardarbīga anime... tā šaušalīgi spiež uz emocijām, jā, un visi FMA fani ir sava veida mazohisti, jo tā anime nudien nav domāta cilvēkiem ar vājiem nerviem, bet tajā tāpat ir diezgan daudz pozitīvu elementu arī...

Heh, sorry. Manā klātbūtnē nedrīxt pieminēt Fullmetal Alchemist. Mans vājais punkts. Pārāk aizraujos. wink.gif
Yume
*nodds* manā klātbūtnē lūdzu arī nē...
Nu un runājot par jaukiem anime... laikam visi kas nāk prātā ir Ghibli darinājumi. Totoro, Kiki's delivery service, Laputa.. utt.. starp citu, varētu kādā kluba strelkā noskatīties kādu no viņiem.
Shinobi-sama
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 17:25)
Heh, sorry. Manā klātbūtnē nedrīxt pieminēt Fullmetal Alchemist. Mans vājais punkts. Pārāk aizraujos.  wink.gif
*

heh paga kad es tikshu klaat kaadama seerijaam un saakshu jamo kritizeet peec pilnas programmas... jo esmu lasiijijis pietiekami daudz kritikas takaa man jau ir priekshtas ko no vinja var gaidiit

QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 18:12)
*nodds* manā klātbūtnē lūdzu arī nē...
Nu un runājot par jaukiem anime... laikam visi kas nāk prātā ir Ghibli darinājumi. Totoro, Kiki's delivery service, Laputa.. utt.. starp citu, varētu kādā kluba strelkā noskatīties kādu no viņiem.
*

ideja nav slikta... Laputa vai kaads no LUPIN piedziivojumiem buutu labs variants... taakaa ja kaadam ir DVD tad lai tik naak shurp
+Chibi+
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 16 2004, 19:23)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 17:25)
Heh, sorry. Manā klātbūtnē nedrīxt pieminēt Fullmetal Alchemist. Mans vājais punkts. Pārāk aizraujos.  wink.gif
*

heh paga kad es tikshu klaat kaadama seerijaam un saakshu jamo kritizeet peec pilnas programmas... jo esmu lasiijijis pietiekami daudz kritikas takaa man jau ir priekshtas ko no vinja var gaidiit

*

*paslēpj savus diskus* FMA nedrīxt kritizēt, jo tad es atkal aizraujos strīdā un viss aiziet galīgi traki... Passion to defend my proirities i have more than it's neccessary.
*sāk raxtīt aizstāvības runu*

Es vispār nespēju apjēgt, kā var nepatikt FMA... Heh. Fana debīlisms.
Yume
mha.. Stace.. neesi tāda viena.. bet būs jau labi, ja divi fanu metīsies kādam virsū, tad daudz pāri nepaliks.. *rrrr...*

Un runājot par Laputa.. nez vai tu domāji to pašu ko es. Mmmm.. Laputa castel in the sky? huh.gif
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 19:38)
mha.. Stace.. neesi tāda viena.. bet būs jau labi, ja divi fanu metīsies kādam virsū, tad daudz pāri nepaliks.. *rrrr...*

*

ph34r.gif *strikes a pose*
Shinobi-sama
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 18:38)
Un runājot par Laputa.. nez vai tu domāji to pašu ko es. Mmmm.. Laputa castel in the sky? huh.gif
*

yeap yeap tieshi to es arii domaaju.. .man vinja patiik

QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 18:41)
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 19:38)

*

ph34r.gif *strikes a pose*
*

Nuuu es taa juutu ka man tagadinj vaidzeetu apgaadaatiesa ar kaadu vezumu pamperu. Tikkai es pagaidiet kad es tikshu klaat tad es saakshu tik gandeet jums gariigo.. FMA.......... HA! Hellsingisti un Vampire Hunter D'sti var jau saakt buntoties, es varu publiski nokliegties ka tie ir apakaunojums vampiiru teemai kaa taadai *nesakariigi zhestikuleejot smieklos censhas nospiest "Add replay"*

Es kaut kur ieprieksh lasiiju, ka viens staaveeja un krita par Tenjou Tenge, kaa krutaako seriaalu ever.... tagad neredzu jeegu klaigaat par to seriaalu, bet ja kaac iepiiksteesies par taa seriaala krutumu, tad man ir garanteeti veseliigi smiekli

Hikaru
Nez kādā topikā sāka runāt par FMA... smile.gif
Es apskatījos FMA 1. sēriju un man vispār nepatika, ka tālāk i skatīties negribās.

...Es varu pateikt, ka vislabākā ir Inuyasha anime biggrin.gif, jo man super patika gandrīz visas sērijas, cik es esmu noskatījies līdz šim.
Un es uzskatu, ka Yamaguchi Kappei (Inuyasha) ir viens no visprofessionālākiem Seiyuu. Un vispār viņš vislabāk prot pateikt vārdu "Baka". biggrin.gif

Inuyasha FOREVER.....un nebūs vislabākā tikai FMA anime biggrin.gif

P.S. sorry mazliet neizturēju un aizrāvos
Ghoul
FMA bija domaats kaa piemeers animei ar norau tu kaaju un roku( burtiski) anime taair superiiga tikai tur baigi dauz raud( arii pasham dazrez uzdzen raudienu), bet skatiities ljoti patiikami! smile.gif
ShinChan
QUOTE(Hikaru128 @ Nov 17 2004, 16:14)
Es apskatījos FMA 1. sēriju un man vispār nepatika, ka tālāk i skatīties negribās.

...Es varu pateikt, ka vislabākā ir Inuyasha anime biggrin.gif, jo man super patika gandrīz visas sērijas, cik es esmu noskatījies līdz šim.
*

Negribu bļaustīties un likt pirmās vietas anime, jo vienmēr atradīsies kāds, kam tavs viedoklis neliksies pareizs. Taču, ja ikurāt vajag salīdzināt FMA un Inuyashu, tad jāsaka, ka krietnu strēķi labāka ir FMA. Pamatā jau tieši satura dēl, lai gan diskomfortu rada tas, ka vienā sērijā tā ir komēdija, bet nākamajā jau pilnīgs horors. Grūti pārslēgties.
+Chibi+
QUOTE(ShinChan @ Nov 17 2004, 19:48)
Taču, ja ikurāt vajag salīdzināt FMA un Inuyashu, tad jāsaka, ka krietnu strēķi labāka ir FMA. Pamatā jau tieši satura dēl, lai gan diskomfortu rada tas, ka vienā sērijā tā ir komēdija, bet nākamajā jau pilnīgs horors. Grūti pārslēgties.
*

Tas ir tas, kā dēļ man patīk anime... Dzīvē jau arī viss nav vienādās krāsās krāsots.. Excitment mijas ar sorrow, ne?

Un -OK, beidzam runāt par FMA. Es to uztveru pārāk personiski. Mēs ar Edo vienkārši esam pārāk līdzīgi, un mirklī, kad viano FMA, man ir sajūta, ka it's an insult for me. ph34r.gif Subjketīvi, jā, jā, es zinu...

Bet FMA patiešām ir ļoti labs sižets... dry.gif Viens stāsts, kas attīstas, nevis 100000000000 sērijas, kurās parāda varoņu gājienus uz veiklau un vecmāmiņas apciemojumus... *sniff*
FMA ir interesanta. Un aizraujoša. Un atšķirīga. Un... unsure.gif Anyway.
tostermaize
QUOTE(Hikaru @ Nov 17 2004, 15:14)

Un es uzskatu, ka Yamaguchi Kappei (Inuyasha) ir viens no visprofessionālākiem Seiyuu. Un vispār viņš vislabāk prot pateikt vārdu "Baka". biggrin.gif

Inuyasha FOREVER.....un nebūs vislabākā tikai FMA anime biggrin.gif

P.S. sorry mazliet neizturēju un aizrāvos
*

Ka Inuyasha ir vislabākā anime es pilnīgi piekrītu smile.gif smile.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.