Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rīgas Balss par anime festivālu
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
Pages: 1, 2
edg
Diemzheel presei izsuutiitajos materiaalos nekas (!) par sho zhanru nebija
paskaidrots, taadeelj par pieljauto kljuudu zinaama vaina jaauznjemas abaam
puseem.

Man likaas, ka festivaala organizeetaaji vispaar nebija presei neko suutiijushi... kas tie taadi par materiaaliem tad?
Leonheart
Varbuut shaubos, bet Ha-san vienu reizi piemineeja par press relizi kaut ko. Nu tad PR vel nebija gatava, un joprojam saitaa PR sekcija ir "COMING SOON!" :D
Seven_of_zero
Interesanti vai Lolitai Rozei par to visu "mazga galvu" vai ne biggrin.gif
zenofex
Mulkjiibas bija gan pressreliize, taa gandriiz pilniibaa kaada bija, ir izlasaama delfos:

http://notikumi.delfi.lv/news/movies/article.php?id=9343136

Nu ok ja vinji uzrakstiis pamatotu un objektiivu textu par anime tad buus nedaudz nomazgaajushi savu vainu.
Reiki
Varu cilvēkiem paziņot, ka šīs pašas autores (Lolitas Rozes) tādā pašā stilā rakstītu rakstu par šo pašu tēmu var atrast "Atpūta TV" 1.-7. novembra nr.
jurc
es tik ceru ka nakamajaa aviizee vinji atvainosies!
edg
Man taa arii neatnaaca atbilde. Varbuut meegjinaat nosuutiit veelreiz un shoreiz ar kaut kaadu virsrakstu(subject)? tongue.gif huh.gif
kaarleens
Nezinu kā vakar novērēju anime festivāls ir labi apmeklēts zāles nebija pilnas bet nu aizpildītas uz praktiski visiem seansiem bija variāk par pusi tākā nezinu moš nevajag aiztikt šitos mulķīgos rakstus kā sacīt mazāk sūdu aiztiksi mazāk smirdēs ph34r.gif
deleted-ray
Nu mazliet vajag gan, lai naakotnee taads pats joks nebuutu
Crio
rolf

Es no smiekliem par to rakstu gandriiz bikses pieliku, izraadaas, ka aprobezhotu cilveecinju netruukst arii zhurnaalistu aprindaas.
standby
Ak jel!!
Nu uzraxtija viena dulla (bet varbut gudra) zhurnaliste shausmu lietas par anime. SO WHAT! Kas lasa Rigas Balsi??? Tie ari tapat doma btw un uz festivalu un kino neiet vispar, bet skatas mex ziepenes. Vismaz vairums I belive.

Starp citu Melnais PR ari ir PR. Un zhurnaliste panaca par sho raxtu taaadu feedback, ka var tikai sapnjot. Domaju ka vinai par to premiju pieshkjirs tongue.gif. "Gudra doma" bija ari aizsutit tadu bildi no Kite ohmy.gif

Un ar blaustishanos komentos "mes atnaksim un jus noshausim" ari nekas nav lidzets.

Varbut var ar vinu sazinaties un piedavat brivbiljeti uz My beatiful girl Mary, vai kaut ko lidzigu.. lai gan domaju ka diez vai vina ies un turpmak neko labaku neraxtis, jo NEZIN ko raxtit mad.gif

Man starp citu shkjiet ka ta ir izplatitaka attiekmse par anime - nezin kas tas ir bet noteikti kaut kas slikts un perverss..
kaarleens
ja kāds presē pamana vai pa tv dszird kādas atsauksmes par animefestu iepostējat kau kur te lūdzu
Ghoul
Baigais sviesc, man pie tam katru dienu jaadzird kautkas tamliidziigs. Visi manaa skolaa baigie ANTIANIME.
jurc
QUOTE(S.U.D @ Nov 2 2004, 16:35)
Baigais sviesc, man pie tam katru dienu jaadzird kautkas tamliidziigs. Visi manaa skolaa baigie ANTIANIME.
*

vo vo... Da ja vinjiem nepatiik tad lai taa arii paliek... Bet nav jau uzreiz mums jaagruzii virsu... "Pokemonmiilis, multenju skatiitaajs utt..." ZB! Anime ir daudz labaakas par dazhu labu filmu!
Dzonis
heh...man te situaacija bishk labaaka.pat dazjus esmu ievedis anime pasaulee, bet jaaskaidro gan daudz un gari un ar no animes atziist tur dragonballz un tamliidziigas zemaakaa limenja filminjas,sak ar pliku kaushanos pietiekot..zjeel, bet gan jau ar laiku
Tador
fantastiskaas dienas - korejieshu darbs?
edg
QUOTE(Tador @ Nov 2 2004, 20:36)
fantastiskaas dienas - korejieshu darbs?
*

Atveram google, ierakstam "wonderful days", un kaa pirmo atrodam ierakstu dievinaamajaa imdb.com, kuraa rakstiits: "Country: South Korea / USA "

Anime ir stils, nevis razhotaaja valsts iipashums. Taapeec jau arii "top" latvieshu anime project...
Yume
Heh, es šodien izlasīju tās paās žurnālistes daiļdarbu par to pašu tēmu TV-atpūtā.... izskatās ka viņa izlasīja divus rewiev šoreiz, uz Kite un uz Jin-roh.. un kā jau bija gaidāms nekādu pozetīvu atkasusmju tur nebija.. dry.gif
Tador
Bet ja taa pilniigi nopietni, gribeejaas dabuut paaris kiilo c4 ko "uzdaavinaat" dazhiem labiem zhurnaalistiem...!
jurc
naakamais fests buus tikai naakamgad?
Dzonis
QUOTE(JurCHiX @ Nov 2 2004, 21:00)
naakamais fests buus tikai naakamgad?
*

tikai!!?....heh..ja jau viss butu tik vienkaarshi, buutu kaut vai katru meenesi
deleted-ray
Iisteniibaa, ja taa padomaa, varam jau pashi uz Ziemsveetku briivdienaam kaut ko uzmeikot smile.gif Bet kosplejs, kosplejs...
jurc
QUOTE(Ray @ Nov 2 2004, 21:07)
Iisteniibaa, ja taa padomaa, varam jau pashi uz Ziemsveetku briivdienaam kaut ko uzmeikot  smile.gif Bet kosplejs, kosplejs...
*

Nu jaa... dabuut projektoru, kompi pilnu ar dvd ripiem, kautkaadu telpu un taa liidz ziemsveetku briivdienas beigaam no turienes neizliist... ta kaadam laikam pietiks smile.gif
Duarh
Ripi ljauna lieta. . .bet ja telpas atrastos, atrastos arii cilveeki, kuriem buutu legaali & kvalitatiivi DVD. Man jau ar kaut kas ir - pilna Key the Metal Idol kolekcija & visas triis Crest of the Stars sezonas (36 ep) - pie tam uz Ziemassveetkiem buushu Latvijaa, buutu jau labi paraadiit, bet parasti shiis domas nosliikst, jo nav, kur/pie kaa organizeet.
Yume
Nu ja jau te aizgāja sarunas par nākamo festu vai kādu tikšānos, mēs ar Yuki taisīsim karaoke-party.. tikai jaatrod pieklāīga vieta.. es piemēram nevienu nezinu.. dry.gif
Bet visi laipni gaidīti ar priekšlikumiem. Un starp citu.. kospleys noteikti vēl būs.. happy.gif
Tador
QUOTE(Yume @ Nov 2 2004, 22:30)
Nu ja jau te aizgāja sarunas par nākamo festu vai kādu tikšānos, mēs ar Yuki taisīsim karaoke-party.. tikai jaatrod pieklāīga vieta.. es piemēram nevienu nezinu..  dry.gif
Bet visi laipni gaidīti ar priekšlikumiem. Un starp citu.. kospleys noteikti vēl būs.. happy.gif
*

cosplay!
WAY! WAY!!!!!!! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
jurc
QUOTE(Yume @ Nov 2 2004, 22:30)
Nu ja jau te aizgāja sarunas par nākamo festu vai kādu tikšānos, mēs ar Yuki taisīsim karaoke-party.. tikai jaatrod pieklāīga vieta.. es piemēram nevienu nezinu..  dry.gif
*

taks.. man ir paaris jautaajumi. Kas ir kospleys?? Nu cik es noprotu taa ir paargjeerbshanaas par anime varonjiem? Pasakiet ja kljuudos...
Un Yume.. karaoke-party... kaadaa valodaa dziedaasiet??? rolleyes.gif
Spectre
Jutchik Tev ir pilniiga taisniiba, tas trieshi taa arii ir. Cilveeki paargeerbjaas par kadiem anime teeliem un tad veel meegina kautko uzveidot tipash uzveduma veidaa or smth. like that. tongue.gif
Dzonis
par cosplay tu nekljuudies...
jurc
Tomeer jau kautko zinu smile.gif
Kas ta buus ar to party?
Yume
Nu kad es atradīšu kādu labu karaoke klubu tad savākšu cilvēkus, cerams uz to brīfi jau fankluba biedrus.. happy.gif un tad iesim dziedāt.. biggrin.gif
Hmm, ko dziedāsim.. tas varētu but tā ka vienkārši es paņēmšu un sastādīšu aptauju, kas ko grib, bet es domāju kadroši varētu mēģināt japānu valodā... redz., anime festālabi sanaca.. biggrin.gif
Inc
Kaķa lāsti debesīs nekāpj © kāda zvejnieka dēls
jurc
a kaads vispaar lasiija naakamo numuru? vinji neatvainojaas?
Yume
nē, eatvainojās gan.
Un tā "gudrā" sieviete turpina rakstõt gn Rīgas Balsī gan Sestdienā. Un viss ir vēlarvien tik pat aplams.
DarkRockslizer
Heh.. man mājās gan Mezzo Forte, gan Ninja Scroll, gan Hellsing, gan GreenGreen, un citas tādas lietas oficiālajās VHS kasetēs plaukta priekšā stāv smile.gif uz ķinīti biju aizgājis tikai dēļ Wonderful Days ar meiteni, viņa bija sajūsmā, man arī patika, kaut gan ir vietas, kur varētu piesieties, piemēram, tajā karnevālā publikas aizkadrā trūka.. oh, whatever. Tomēr labi sataisīts.

Vēl biju arī uz Spriggun - sākumā bija normāls, tālāk gan galīgs sviests. Kārtējā pasaules glābšana, Bandai animācija, pasaraustīta, atkātotie kadri visur.. bē. Visstulbākais bija, kur no augšas skata uzzīmēts, kā džips brauc. Tik biezām un sarautītām līnijām, ka bail skatīties pat. dry.gif

Nu.. MC Entertainment paši vainīgi, ka salika tik daudz Adult Rated animes pirmajā festivālā. Labi ja divas pilnīgi bērniem domātas rolleyes.gif . Nekāds labais iespaids tur nevarētu rasties.
Tomā un Džerijā gan neredzēsi, kā dēmons norauj vecim abas rokas un dzer no tām asinis un vēlāk vēl sāk izvarot vienu skuķeni, bet šeit vardarbība daudz labāk parādīta no negatīvās puses, kamēr tiem, kam patīk Toms un Džerijs, no bērnības ar tādām multenēm mācīts, ka labi sist un spridzināt kaķus utt. No kurienes tad tie mazgadīgie sadisti, dzīvnieku spīdzinātāji rodas? ph34r.gif
Taka
Nu jā, par mazgadīgiem dēmonu spīdzinātājiem nekas nav dzirdēts biggrin.gif
Toties par mazgadīgu meiteņu izvarotājiem gan blink.gif
zenofex
QUOTE(Taka @ Dec 12 2004, 16:35)
Nu jā, par mazgadīgiem dēmonu spīdzinātājiem nekas nav dzirdēts biggrin.gif
Toties par mazgadīgu meiteņu izvarotājiem gan blink.gif
*

Bāc ir gan bijushi pat liidz Panoraamai nonaakushi dazhaadi gadiijumi kad beerni spiidzina kakjus! Es gan nezinu, kas vinjus pamudinaajis taa riikoties, bet nevar noliegt ka gadiijumu nav.
Yume
aha, par to ka bērneliem knagi kasas un vini dzivniecinus moca, ir gan dzirdets. daudz un dikti, man iekas pāris menesus atpakal kautkada diena laikam bija par to garš garš raksts.
ShinChan
QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 17:44)
aha, par to ka bērneliem knagi kasas un vini dzivniecinus moca, ir gan dzirdets. daudz un dikti, man iekas pāris menesus atpakal kautkada diena laikam bija par to garš garš raksts.
*

Par to Dienā parasti Tekla Šaitere raksta. Sasodītie dzīvnieku nīdēji.
Toties par mazgadīgu meiteņu izvarotājiem gan

Vai driizaak, mazgadiigi mazgadiigu meitenju izvarotaaji rolleyes.gif
Taka
QUOTE(ShinChan @ Dec 12 2004, 18:22)
Vai driizaak, mazgadiigi mazgadiigu meitenju izvarotaaji  rolleyes.gif
*

Tas jau nav nopietni, tā jau tāda bērnu bakstīšanās vien! rolleyes.gif
standby
Tas jau nav nopietni, tā jau tāda bērnu bakstīšanās vien!

Pats fakts traģisks..bet kas par teikumu biggrin.gif !!

Tekla Šaitere!! Gandrīz vienmēr apraudos, kad lasu viņas raxtus.

Un vispār pēdējā laikā sirdsmiera labad lasu tikai Piraju kluba piezīmes wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.