QUOTE(Yume @ Jul 24 2005, 00:46)
Uuuu, tauta.. es pilnīgi zinu kuras grupas skanus jūs izmantojat. :lol: shi-ran ir apsprādzis jau labu gadu atpakaļ, tāpēc turpinājums takašimas darbiem nebūs, tas ir tā bija vienīgā grupa kas tulkoja, un viņi ir nost. tagad ja nu vienīgais kāds paķer kautko, bet cik zinu -Last client ir licenzēts, harlem beat ir licenzēts, un Private magician arī ir licenzēts, tāpēc pieņeu ka turpinājumu viņiemnebūs, kautkad vel labi sen viņi solijās ka ņems priekšā jaunu takashimas mangu, bet ta arī to neizdarīja.
Un runājot par Naono Bohra.. hehe, to mēs visi draudzīgi grupveidā mīlam, itsevišķi pēc Three wolves mauntain. :D
mja, nu pēdējā laikā kaut kā jaunumiem līdzi nesekoju, un lūk arī rezultāts - nezināju, ka shi-ran ir baj baj. es jau gan vispār, kad vilku, tad tik vai no nu shi-ran, vai hochuuami, vai nakama.
visu licenzējuši.. skarbi. laikam jākrāj nauda un Takashimas darbi jāpasūta caur netu :/
no Three Wolves Mountain gan man ar tikai 3 chapteri ir.. būs kaukad jānovelk pārējais. man gan Naono darbi iepatikās pēc Denki un Hinata izlasīšanas :)
bezofftopika bilde :) šoreiz no No Money artbook'a