QUOTE(Niks @ Dec 8 2012, 21:47)
50 cilvēki ir aptuveni divas skolas klases, kopš kura laika kaut vienu interesē tāds apjoms.
Pēc dažu minūšu pārdomas nonācu pie secinājuma, ka ideja nav nemaz tik utopiska. Tikai nevajag pa TV3 rādīt Anime, kuras domātas bērnu auditorijai - bet Mature 18+.
Un protams tāpat kā vācieši to rādīt pēc 11:00 no piektdienas uz sestdienu, vai no sestdienas uz svētdienu. Vecākai aditorijai būs pieprasījums pēc "Violence, sex, nudity and strong language". Un šajā kategorijā Anime ir tikpat kokurēt spējīga kā RUS TV-shows par mentiem. Un par cik liela daļa pēc darba ieslēdzas mājās ar alu pie TV - tad šī auditorija ir pat sasniedzama.
Tāpat liela daļa jau lieto internetu un ar Anime bildēm jau apraduši, kaut arī tie būtu banāli hentai komiksi. Tikai paši vēl nav tik izglītoti, lai atrastu ko sev interesantu.
Šai auditorija trūkst eiropeiskas domāšanas, jo tie ir izgājuši PSRS brainwash. Vadonis ar stipru roku, slepkavības ir attaisnojamas cēlu mērķu vārdā utt. Arī Jap domāšanā ir līdzīga rakstura iezīmes - spēks un vardarbība.
Tikai tādiem mēdijiem vajadzīgs pareizais Anime cilvēks, gandrīz kā Ha-sans, kur dzīvo šajā pasaulē un precējies ar kādu no Anime varoņiem. Tad arī būtu iespējams izveidot pareizu programmu par atbilstošu cenu, lai šis pasākums atmaksātos.
Var pat iepirkt Anime ar RUS dub no Krievijas, papildinot tās tikai ar LV sub atbilstoši likumdošanai.
Krievu valoda šai sabiedrības daļai ir uz TU.
Domāju, ka ideja ir reāla.
QUOTE(Niks @ Dec 8 2012, 21:47)
vienkārši grib, lai vairāk "parasto" skatās anime, lai paši nejustos tik nepārliecināti par sevi, un nebūtu visu laiku jāstreso: "Ko par mani padomās"?
Tiem, kas vēl joprojām domā, ka Anime pasaule tos padara kādā veidā atšķirīgus - vajag ārstu.
Nezinu šīs slimības pareizo nosaukumu, bet es pats tai piešķīru savu nosaukumu -
Nēģera komplekss.Īsumā simptomi ir tādi, ka citu izturēšanās pret mani ir saistīti ar manu piederību kādai grupai.
Vai tāpat kā nēģeriem, ja es būtu baltais, tad mani vērtētu un pret mani izturētos savādāk, jo mani ierobežo melnā ādas krāsa.
Lai arī lielākās sabiedrības daļai ir pofig par cilvēkiem un visus interesē nauda. Atrodas daži, kuri domā ir otakieši, sievietes, nēģeri vai aziāti, geji un dievs viņ zin kas, un tāpēc no apkārtējiem būs nez kāda savādāka attieksme.
Tāpēc labāk ieslēdzas mājās un noizolējas no sabiedrības. LOL?
Ja es būtu melns gejiņš, kura mīļākā izklaide ir Anime. Who gives a f**k?
Dzīvoju un baudu savu dzīvi.