Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime LV televīzijās
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Church
$ & viewer count.
cdmax
Ja atrod sponsoru kurš ir gatavs mest naudu arā tad var. Jo Latvijā adeve tādam kanālam nebūtu nekāda. Vienīgi varbūt kādreiz nākotnē atvērsies interneta tv.
aruka_sei
QUOTE(cdmax @ Dec 2 2012, 20:34) *

Ja atrod sponsoru kurš ir gatavs mest naudu arā tad var. Jo Latvijā adeve tādam kanālam nebūtu nekāda. Vienīgi varbūt kādreiz nākotnē atvērsies interneta tv.

Nu kābeļkanālu gan jau varētu uztaisīt.
aruka_sei
QUOTE(cdmax @ Dec 2 2012, 08:35) *
Ne TV3 ne LNT nav atbildējuši ne uz vienu no maniem e-pastiem, jo viņiem jaunatne neinteresē.

Protams ka neatbildēs, jo 1 vai divi cilvēki pierakstija vēstuli/
Bet ja pieraksta 50 cilvēki, tad kaut kāds rezultāts jau būs wink.gif

QUOTE(Ginta @ Nov 30 2012, 21:26) *
Tieši tāpēc, ka gana veca, tā noteikti nebija no dārgākajām. +Neaizmirsīsim, ka tā bija kaut kāda eng tulkotāja licenzes franšīze vai kas tāds - tas parasti ir vēl lētāk. (Arī cenzētā US Yugioh versija noteikti sanāca lētāk nekā, ja viņi ņemtu oriģinālu.)

Nu ja pēc tavām domām vecas animes ir lētas, tad kāpēc viņi nevar parādīt piemēram Sailor Moon?
Tā taču arī ir veca anime un pēc 15 gadiem licenze arī palikusi lētāka wink.gif
3rdHalf
QUOTE(cdmax @ Dec 2 2012, 20:34) *

Vienīgais iemesls kādēł kāds būt ieinteresēts sponsorēt kådu šovu ir, ja ir iespējams kaut ko pārdot.
Tādēł, arī pa televīzoru rāda Bakugan, nevis Ghost in The Shell.

QUOTE(aruka_sei @ Dec 6 2012, 02:05) *

Nu ja pēc tavām domām vecas animes ir lētas, tad kāpēc viņi nevar parādīt piemēram Sailor Moon?
Tā taču arī ir veca anime un pēc 15 gadiem licenze arī palikusi lētāka wink.gif

Tādēł, ka Sailor moon ir morāli novecojusi anime, bez nekādas merchandise pārdošanas vērtības.
Church
Rezumeeshu pa vidu. Naudas normaaliem shoviem/filmaam nebuus, 3rd rate crapa raadiishanai pa TV plusus neredzu. So - kamdeelj vispaar par to springt? "Chto by bilo"?
aruka_sei
QUOTE(3rdHalf @ Dec 6 2012, 10:16) *
Tādēł, ka Sailor moon ir morāli novecojusi anime, bez nekādas merchandise pārdošanas vērtības.

Lietuvieši rādija viņu 2007 gadā un viss bija okey, Igauņi arī rādija viss bija okey.
Lai mūsējie tv kanāli parāda kaut 1 sezonu, tālāk būs redzams. wink.gif
Church
Phe, imho ja izveele ir raadiit sailormoonu, vai neko, tad labaak otrais. Vismaz mazaakai LV sabiedriibas daljai veidosies stereotips, ka viss animeisks ir krapaini powerpuff girls (+panty shots protams) liimenja pamatskolas vecuma beernu muljkjiki.
Niks
50 cilvēki ir aptuveni divas skolas klases, kopš kura laika kaut vienu interesē tāds apjoms. Un vēl jo vairāk nevienu neinteresē otaku.lv publika, jo vismaz agrāk šejienieši tāpat prata atrast un noskatīties, ko sirds kāroja, nevienam TV kanālam neko neprasot, tādēļ mēs galīgi neesam vietējo TV kanālu auditorija, drīzāk jau tieši pretinieki. Jaunie tagad palaidušies slinkumā un neko citu kā 360p strīmošanas saitus ar hardsubiem nepazīst, bet mani tas uztrauc apmēram tikpat, cik tas, vai kāds TV kanāls raida multenes.

Tā man tāda teorija, bet vai nav tā, ka anime TV proponenti vienkārši grib, lai vairāk "parasto" skatās anime, lai paši nejustos tik nepārliecināti par sevi, un nebūtu visu laiku jāstreso: "Ko par mani padomās"? Došu padomu, muskuļi + vienalga kura kaujas vai cīņas māksla (kaut bokss), un jums būs stipri vienalga, ko kāds par jums padomās; īpaši pēc skolas beigšanas, kad visiem jau ir īstas problēmas un nav laika neglīto pīlēnu atspārdīšanai.
Shumins
QUOTE(Niks @ Dec 8 2012, 21:47) *

50 cilvēki ir aptuveni divas skolas klases, kopš kura laika kaut vienu interesē tāds apjoms.

Pēc dažu minūšu pārdomas nonācu pie secinājuma, ka ideja nav nemaz tik utopiska. Tikai nevajag pa TV3 rādīt Anime, kuras domātas bērnu auditorijai - bet Mature 18+.

Un protams tāpat kā vācieši to rādīt pēc 11:00 no piektdienas uz sestdienu, vai no sestdienas uz svētdienu. Vecākai aditorijai būs pieprasījums pēc "Violence, sex, nudity and strong language". Un šajā kategorijā Anime ir tikpat kokurēt spējīga kā RUS TV-shows par mentiem. Un par cik liela daļa pēc darba ieslēdzas mājās ar alu pie TV - tad šī auditorija ir pat sasniedzama.

Tāpat liela daļa jau lieto internetu un ar Anime bildēm jau apraduši, kaut arī tie būtu banāli hentai komiksi. Tikai paši vēl nav tik izglītoti, lai atrastu ko sev interesantu.

Šai auditorija trūkst eiropeiskas domāšanas, jo tie ir izgājuši PSRS brainwash. Vadonis ar stipru roku, slepkavības ir attaisnojamas cēlu mērķu vārdā utt. Arī Jap domāšanā ir līdzīga rakstura iezīmes - spēks un vardarbība.

Tikai tādiem mēdijiem vajadzīgs pareizais Anime cilvēks, gandrīz kā Ha-sans, kur dzīvo šajā pasaulē un precējies ar kādu no Anime varoņiem. Tad arī būtu iespējams izveidot pareizu programmu par atbilstošu cenu, lai šis pasākums atmaksātos.

Var pat iepirkt Anime ar RUS dub no Krievijas, papildinot tās tikai ar LV sub atbilstoši likumdošanai.
Krievu valoda šai sabiedrības daļai ir uz TU.

Domāju, ka ideja ir reāla.

QUOTE(Niks @ Dec 8 2012, 21:47) *

vienkārši grib, lai vairāk "parasto" skatās anime, lai paši nejustos tik nepārliecināti par sevi, un nebūtu visu laiku jāstreso: "Ko par mani padomās"?

Tiem, kas vēl joprojām domā, ka Anime pasaule tos padara kādā veidā atšķirīgus - vajag ārstu.

Nezinu šīs slimības pareizo nosaukumu, bet es pats tai piešķīru savu nosaukumu - Nēģera komplekss.

IPB Image

Īsumā simptomi ir tādi, ka citu izturēšanās pret mani ir saistīti ar manu piederību kādai grupai.

Vai tāpat kā nēģeriem, ja es būtu baltais, tad mani vērtētu un pret mani izturētos savādāk, jo mani ierobežo melnā ādas krāsa.

Lai arī lielākās sabiedrības daļai ir pofig par cilvēkiem un visus interesē nauda. Atrodas daži, kuri domā ir otakieši, sievietes, nēģeri vai aziāti, geji un dievs viņ zin kas, un tāpēc no apkārtējiem būs nez kāda savādāka attieksme.

Tāpēc labāk ieslēdzas mājās un noizolējas no sabiedrības. LOL?

Ja es būtu melns gejiņš, kura mīļākā izklaide ir Anime. Who gives a f**k?

Dzīvoju un baudu savu dzīvi.
FuschichO
Jāatzīst, kādreiz es gribēju, lai cilvēki būtu izglītotāki, un saprastu, ka anime nav vienkārši multenes maziem bērniem, bet tagad iesaistos diskusijā ar pārdomām par to, kā un ko varētu rādīt TV vienkārši diskusijas pēc. Personīgi es tāpat neskatītos TV. Nekad neesmu bijis traks frīks, kuru kāds apceltu anime dēļ (ja atskaita vecākus lol). Turklāt anime ir ļoti interesanta vizuālās izklaides tirgus daļa, kas nepelnīti palikusi neizmantota LV.
aruka_sei
QUOTE(Shumins @ Dec 9 2012, 11:17) *
bet Mature 18+.

A ko tad skatīsies janieši no 14 līdz 18 gadiem??????
Var pat iepirkt Anime ar RUS dub no Krievijas, papildinot tās tikai ar LV sub atbilstoši likumdošanai.
Krievu valoda šai sabiedrības daļai ir uz TU.
Domāju, ka ideja ir reāla.

Domāju ka mierīgi var, tikai LV televīzijas negrib sev lieko gemoroju dry.gif
Tiem, kas vēl joprojām domā, ka Anime pasaule tos padara kādā veidā atšķirīgus - vajag ārstu.

Tā kā es sapratu, tad pēc tavām domām visiem hipijiem, metālistiem, pankiem un reperiem arī vajag ārstu???

QUOTE(FuschichO @ Dec 9 2012, 12:36) *

Jāatzīst, kādreiz es gribēju, lai cilvēki būtu izglītotāki, un saprastu, ka anime nav vienkārši multenes maziem bērniem, bet tagad iesaistos diskusijā ar pārdomām par to, kā un ko varētu rādīt TV vienkārši diskusijas pēc. Personīgi es tāpat neskatītos TV. Nekad neesmu bijis traks frīks, kuru kāds apceltu anime dēļ (ja atskaita vecākus lol). Turklāt anime ir ļoti interesanta vizuālās izklaides tirgus daļa, kas nepelnīti palikusi neizmantota LV.

Parakstos zem katra vārda.
Shumins
QUOTE(aruka_sei @ Dec 9 2012, 14:03) *

Tā kā es sapratu, tad pēc tavām domām visiem hipijiem, metālistiem, pankiem un reperiem arī vajag ārstu???

Noslāņošanās pa interešu grupām ir normāla parādība.

Bet, ja metālisti velkot zāli un meditējot pie metāla - izpīpē jaunu dzīves atklāsmi, kas tiem traucē iejusties normāli sabiedrībā, tad jau ir problēmas laugh.gif

Vienalga vai tā būtu atpalicība no dzīves, ja laiks pavadīts šaurā cilvēku lokā desmit gadus ar trīs līdz četriem draugiem. Izveidojoties nespējai komunicēt ar citiem cilvēkiem. Vai arī citi iemesli, kas netiek uztverti kā risināma komunikācijas nobīde no tā sauktās vidējās sabiedrības "normālības".

Tā šodien ir ļoti aktuāla un nenovērtēta problēma. Varbūt novērtēta, bet nepareizi risināta.

Par ņēģera sindromu un tā sekām var uzrakstīt vesalu grāmatu. Bet šajā topic sadaļā tai nav vietas cool.gif
Shumins
QUOTE(aruka_sei @ Dec 9 2012, 14:03) *

A ko tad skatīsies janieši no 14 līdz 18 gadiem??????

Visu ko rāda pa Iphone? cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.