Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Njā.. just so
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Yume
Hmm, nu man te vajag nelielu palīdzību no kāda profesionālāka cilvēka kas zin ko darīt ar akvarelēm. Tā kā es pieradu zīmēt ar akrilu, un eksperiments ar akvareli neļoti izdevās..
Nu te būs tas, kas ne ļoti izdevās..nu jā, gomen par kvalitāti, ta ir fotogrāfija, formāts priekš skanera par lielu.

user posted image
Ito no Kazuki
Woot, luv luv guy pics! Reāli smukais pikucis ^^ Man šķiet, ka experiments labi izdevies, un vēl labāk to varētu saredzēt, ja būtu bīīīš labāka quality (jo skenējumu ar original īsti nevar salīdzināt) Man ļoti patīk izteiksmīgās acis (kaoriyukīgas ^^) un matiņi ^^ Kaut kas it kā mazliet traucē sejas kontūrā, bet faktiski ilgi, nikni jāpētī pirms var sākt piesieties. Palieku pie tā, ka smukucis ^^
Yume
Es zinu gan kas traucē sejas kontūrā, man pagrieziens nepareizi sanaca, zods biš nobraucis.. tur ir kļūda, bet īstenībā ta bilde ir pilna ar tādām kļūdām, bet man jāzin, kā pareizi zīmēt ar akvareli.. jošitas nekādā gadījumā nav pareizi.
Starp citu, zināšanai, tas ir fanart's uz Sanzo no Saiyuki. happy.gif
aya-angel
Wow! blink.gif Ko tad es te redzu??
Yumenes darbus!!! Nu, ko? Beidzot esi saņemusies un liec savus darbus publiskai apskatei? wink.gif Sen jau bija laiks! Man prieks par tevi!
It's not ur best work, bet es zinu, ka tev ir vēl vismaz 100 reiz labāki darbi! wink.gif Nē, nedomā, ka es tev braucu augumā biggrin.gif Es vienkārši secinu, ka tu pamazām kļūsti par profesionāli!! Un nu ir laix to show the world what you're about!!!<---- he, he biggrin.gif tas no sērijas "Mūsejie uzvarēs!" *Aya ir patriote*

P.S. ES ĻOTI CERU, KA IERAUDZĪŠU TAVUS DARBUS ANIME FESTA IZSTĀDĒ!!!!!!! Ja kas, es pati tos nodošu publiskajai apskatei!!!!:P
Tador
Iesaku pameegjinaat vairaak uudens kraasoshanas procesaa.
Yume
nep, mēģināju, problēma tada ka zīmēts ir uz vatmana.. tongue.gif, stulbā es neiedomajos, ka uz viņa ūdens nežūt.
Kikyou
BISHY!!!! =D Ne ljoti izdevaas? Nu ko tu mums te muldi smile.gif Man ljoti ljoti patiik happy.gif
+Chibi+
ph34r.gif wow...
aivvv
smuk selfinnss vieniigi zzoklis par garu lakam buuz mazinnss kautkur iespiedis biggrin.gif:D:D
X_Kamui
He.. Yume forš zimejums smile.gif .....................
es nu gan neuzzimetu ko lidzigu es vispar ar akvareli neprotu zimet unsure.gif
Yume
ek, cilvēi, es prasaīju lai man kāds paskaidro kā tadīsti ir j''azīmē ar akvareli, nevis īsti to ko jūs satrakstījāt. labi, kad tikšu pie skanera, ieskanēšu kādu zīmējumu kas tapis ar piekāīgu akvareļu izmantošanu.
martin2
patiešām labi pat ļoti labi es neko tādu nemāku uzreiz pasaku.
Kikyou
QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 09:30)
ek, cilvēi, es prasaīju lai man kāds paskaidro kā tadīsti ir j''azīmē ar akvareli, nevis īsti to ko jūs satrakstījāt. labi, kad tikšu pie skanera, ieskanēšu kādu zīmējumu kas tapis ar piekāīgu akvareļu izmantošanu.
*

...a ja nu mums patiik? o_o
aya-angel
YUME-chan!!!!!!!! Kāpē vairs neko mums nerādi no saviem mākslas darbiem?? Es tak zinu, ka tev to ir daudz!!!!! A nu ka, skanē un liec iekšā!!!!!!!! mad.gif
SheWr
skaisti, man baigais skaudiens naak...A kaads nevar pateikt kur visu to ziimeeshanas maakslu var iemaaciities...?
aya-angel
Nu ja ir liels talants, tad mācīties nemaz nevajag tongue.gif A ja nopietni, tad iesaku apmeklēt kādu mākslas skolu.
SheWr
QUOTE(aya-angel @ Jan 6 2005, 19:15)
Nu ja ir liels talants, tad mācīties nemaz nevajag tongue.gif A ja nopietni, tad iesaku apmeklēt kādu mākslas skolu.
*

Es jau labraat, bet jelgavaa ne suuda nav...(atvainojos par valodu...)

Neviens jau nevar kaadu interneta linku uz kaadu guide iedot? Kaadu iisu pamaaciibu par pamatiem - proporcijaam, u.t.t.
aya-angel
Nu zini, ja meklē, tad atrod. Jelgava nav galīgākie lauki... I'm sure tur ir kaudkāds zimēšanas pulciņš or something. Personīgi es gāju uz skolas zīmēšanas pulciņu...... Pamatus tak jebkur var iemācīties, gan mākslas skolā, gan parastajā skolas zīmēšanas pulciņā.
SheWr
hehe....teiksim taa, cik es zinu, Jelgavaa nav kultuuras...kur nu veel japaanju...
aya-angel
Mmm... a kurš teica, ka es kaut kādā īpašā japāņu mākslas skolā gāju??? Nē, skolotājai nemaz nav jāzin, kādā stilā tu gribi zīmēt. Atrodi kaut vai pamatskolas zīmēšanas skolotāju un palūdz viņai lai iemāca tev zīmēšanas pamatus. Tālāk viss būs atkarīgs tikai no tevis- how hard you will try.
SheWr
QUOTE(aya-angel @ Jan 6 2005, 19:43)
Mmm... a kurš teica, ka es kaut kādā īpašā japāņu mākslas skolā gāju??? Nē, skolotājai nemaz nav jāzin, kādā stilā tu gribi zīmēt. Atrodi kaut vai pamatskolas zīmēšanas skolotāju un palūdz viņai lai iemāca tev zīmēšanas pamatus. Tālāk viss būs atkarīgs tikai no tevis- how hard you will try.
*

1) Vispaar tev taisniiba...buus jaaiet skolaa uz pulcinjiem, jaaprasa lai maaca ziimeet cilveekus, tad no taa samaaciita, varbuut vareeshu mangas uzskribeleet...
2) Shis jau baigi aizgaaja dialoga...
aya-angel
Yap, aizej gan! Un atceries, visam ir nepieciešams laiks- arī pasaule netika radīta vienā dienā! wink.gif No sirds ceru, ka tev viss sanāks!! Turies!!! Lai tev veicās!!! smile.gif
Ceram, ka Yume neapvainojās par mūsu dialogu smile.gif
SheWr
Piedod Yume par shito garo spamu...

Liels paldies par uzmundrinaajumu. Ja kaadreiz ziimeeshu mangas, tad noteikti veltiishu kaadu teelu tev, par to ka devi iedvesmu...
aya-angel
Thanx a lot!!!!! Mans būs stars!!!!! laugh.gif Ja vajadzēs aizsūtīšu tev kādu savu bildi! biggrin.gif

Yume- nesit man!!!!! *aizsedz seju ar savu Fushigi Yuugi artbuku*
Ghoul
Nu man patiik kaa kraasots uzziimeets ariilabi ( bet YAOI Argghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!) ph34r.gif ohmy.gif blink.gif huh.gif wink.gif
aya-angel
Yume is da best n biggest Yaoi fan in our land!!!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Yume
blink.gif tiko ieraudzīju kāda te mistkaste, nu fui... kauna jums nav.. Развили базар

OK, te būs kautkas, ko ieskanēju, bet kas faktiski pat naz uzskatāms par zīējumu. Tā ir skice tērpam, priekš cospley'a.
Viņa ir netīra un nepabeigta, bet man vajag kāda gudra cilvēka padomu * sevī klausīties jau apnika* kas tur nav riktīgi?
Un pie reizes, nu tas ir pēdējais ko vispār zīmēju uz baltas lapas, nevis grāmata.
image
Kikumi
Hm, manuprāt, plaukstas ir kaut kādas ne tādas... Bet pārējais ir super! wub.gif Mans fano par Yume-sama! biggrin.gif
Yume
*paņem un pieraksta blociņā, tā kā blociņa nav, raksta uz galda -plaukstas*
njā, viņas ir pārtaisīšanas stadijā, jo es nezinu ko ar siksnam uz rokām īsti darīt.
X_Kamui
smile.gif Manuprat .....
"правая нога какаето странная - помоему коротковата (а мож и нормальная blink.gif ) и ступня маловата..... ну и для полного счастья - у левой руки кисть (руки) непонятная ......."
hmmmm...... viss ....... biggrin.gif

aya-angel
A pričem tur stringas? Nevaru tevi stringās iedomāties.... khe, khe...... nevermind!
Yap, kreisā kāja ir pa tievu. Pluss- ne rokas a ķetnas laugh.gif
Yume
vaa... schprehen wier Russish. biggrin.gif
Nju, ar kājām, man tur arī kautkas nepatīk , mēģināšu labot.
*pieraksta turpat uz galda*
Kikumi
Ak, vai! Yumei kompleksi iestāsies! unsure.gif
aya-angel
Yap, yap un stringu arī izdzēs! tongue.gif
Kikumi
Nea, stringu nedzēs! Tas ir tāda kā odziņa visā bildē! laugh.gif
jurc
Jaa.. stringi lai paliek.. tas rlzz.. Īstenībā tur ar biksēm nav kautkas kārtībā kur stringi lien ārā.. Neizskatās labi, vai nu tās bikses mazliet augstāk uzvilkt vai nu kautko citu... Tā kājstarpe ar tāda jocīga liekas... Bet pārējais ir tiešām perfekti, pat ja tā ir tikai skice..
Yume
nu bikses... bikses.. lai kā skatītos, viņas tā arī izskatās, jo tās ir skicētas reālas bikses, kas ir man par lielu, un tieši tā viņas sanāk.. bet var mēģināt arī tur kautko pieštopēt. happy.gif
Yume
Nu, pilnīgi žēl, tas darbs ir liels, puse vatmana, un ieskanējot sanāca savādāk nekā bija sākotnēji. Škrobe, šādā veidā tas man nemaz vairs pat nepatīk.
Bet nu tā izziņai tur rakstīts " Kaķēns kurš atteicās no jūrasskolas" piedziedājums. Faktiski tas tapa šis dziesmas iespaidā, jo katrreiz klausoties man nāca prātā šāda bilde.
Bet, es kā viņa sabojājās. dry.gif
image
Puma
vispaar baigi labais smile.gif
kuuliigs biggrin.gif
swordsman
QUOTE(Yume @ Feb 5 2005, 22:44)
Nu, pilnīgi žēl, tas darbs ir liels, puse vatmana, un ieskanējot sanāca savādāk nekā bija sākotnēji. Škrobe, šādā veidā tas man nemaz vairs pat nepatīk.
Bet nu tā izziņai tur rakstīts " Kaķēns kurš atteicās no jūrasskolas" piedziedājums. Faktiski tas tapa šis dziesmas iespaidā, jo katrreiz klausoties man nāca prātā šāda bilde.
image
*

nu piu cik negliiti
dmonster
nu piu cik negliiti
*

Ko muld tas darbs ir baigi labs.Viņš(vai viņa, I duno) ir proporcionāli vienreizēji izveidots (varbūt man arī patīk, tāpēc ka man pašam neiet vēl tik labi tongue.gif )
Ella
QUOTE(swordsman @ Feb 24 2005, 17:10)
QUOTE(Yume @ Feb 5 2005, 22:44)
image
*

nu piu cik negliiti
*

A tu pats esi kko vispaar uzzimeejis? Zini cik tas gruuti? dry.gif Paraadi tad kaadu savu "meistardarbu", tad pastiisimies vai tev vispaar var dot tiesiibas kaadu kritizeet dry.gif
X_Kamui
QUOTE(swordsman @ Feb 24 2005, 17:10)
nu piu cik negliiti
*

sad.gif Nu ka ta var teikt - negliti
Ha... varu saderet ka tu pats neko sakarigu neuzzimesi dry.gif

swordsman
ja man buutu skeneris es jums paraadiitu bet man nau skeneris
Kikyou
QUOTE(swordsman @ Feb 25 2005, 14:58)
ja  man buutu skeneris es jums paraadiitu bet man nau skeneris
*

*apskatās profilu*...Šito čomu laikam tomēr nav vērts ņemt pierē...
Tev neviens nav teicis "Ja tev kautkas nepatīk, tad pamato kamdēļ", m?

Pašam nav nemaz tik labi jāmāk zīmēt, lai būtu tiesības kritizēt citu darbus.
Bet "nu piu cik negliiti" tā pat nav kritika, tas ir vairāk "Ai, ka tik kautko izspļaut..."

Apšaubu, ka tu labāk zīmē... ~_~ Arī, ja jau tu mums tik labi zīmē, bet tev neesot skeneris, pēc idejas, tu jau arī varētu paintā ar peli kautko normālu uzzīmēt.
swordsman
nu es pameeginaasu bat tur man labi neiet
swordsman

image
*

[/quote]

nee nu vins jau ir normaals tikai man nepatiik tas ka vinam rokaa ir tas puukis smile.gif
Kikumi
Mjā, tas pūķis nez kaut kā traucē... Varbūt tās ir tikai manas iedomas, bet man arī nepatīk, ka tās rokas ir uz augšu saceltas. Liekas, ka viņš domā: "Ak, kungs! Kur gan es esmu nokļuvis?!" No offence, tās ir tikai manas domas (vai labāk iedomas)... ph34r.gif
Yume
Aizbraucu, uz laikiem, atcerējos ka pagaišgas tur pie sienas atstāju vienu savu bildi, kur amna tīri labi patik.
Ieskanēt nevaru jo ir A1, bet nofočet vienmēr lūdzu.
image
Ayumi
Wow! tew pa tieshaam ziimeeshana labi padodas! cik ilgi jau treneejies?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.