Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Njā.. just so
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
xikes
Wow.. apskauzu cilveekus, kas maak labi ziimeet dziivniekus.. blink.gif
Un shitais veel A1.. taadu pie sienas gleznas vietaa vareetu likt.. smile.gif
not_alone
nju laikam pirmais mans posts tavā topic..skaisti smile.gif me likes,really..un tas kaķēns,kas atteicās no jūrasskolas..tā apmēram es viņu arī biju iedomājusies,jā..un tavs minka vispār super smile.gif
Sinistry-Orleo
Wow...WOW. *acis - 1 m,mute - 3 m* T...t..Tev,Yum,ir ta;ants...Un kāds vēl...Es pilnīgi apžilbstu....Tev pat skices sanāk vairāk kā dievišķīgi...Wow.

bet Maij...Jūs abi ar Yumi esat lieliskas.Lieliskas,pat vairāk.

*ūja,ūja,swordiņ! >< Tiklīdz visi sanāk pret tevi,tu uzreiz taisnojies - "Nu,bilde jau laba!"!Tā,draudziņ,ir vēlēšanās paspīdēt!
Yume
hehe.... nu kaus jau protams, tā kā s vairs nekā nezīmēju..em, nu ok, skices ir, bet krāsot aizmirsu pat kā.
Kauns kauns par mani. ph34r.gif

Reku šito jau pāris mēnešus mēģinu pabeigt, un nekādi... vajag purniņu pielabot, un roku aizmugurējo zemāk pielikt, un protams izkāsot..a figa... kā karājās pie sienas puspabeigts, tā karājās. (atvainojos par kvalitāti, foto no A1 lapas, tas ir, džekiņš ir 1:1 izmēra)

image
Sushi
Skaisti! Man riktiigi patiik kaa tu ziimee. smile.gif
Paklau, tu vinju noziimeeji?
Un centies pabeigt Yumiit!!! biggrin.gif
Kaede
Burvīgi darbiņi! Īpaši jauks bija tas tīģerēns. pēdējais arī reāli patīk!
X_Kamui
A1 nav par lielu^^

Bet ziimejums ir labs, pat ļoti, tikai viņa seja izskataas kaut kaa netaa ,))))
Tigra2
Tam jūrasskolas kaķēnam ēnas pie kājām vietām samainītas.
A1 Kaķis, reti smuks. Es tā nemāku.
Pēdējais būtu jāliek pie sexy boys. smile.gif
+Chibi+
*čukst* Pēdējais izskatās pēc Konrada... happy.gif
Yume
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 9 2005, 21:31)
*čukst* Pēdējais izskatās pēc Konrada... happy.gif
*

dry.gif man nepatīk Konrāds.
Tas noteikti nav vinš...*aiziet izdzēst feisu*
lastguru
Yume, ieliec sheit zhuzhiku wink.gif pretty please!
Yume
Mha.. nu jau jau ta prasi, te būs.. ^^
tiem kas nelasa LJ- skricelējumi tapa vienā no ķīnas literatūras vēstures lekcijām. Ar manu kursabiedreni uz pusēm, melnā pildspalva bija man rokās, zilā viņai. Pārējo var izspriest loģiski. happy.gif
image
Sushi
Hahahaaa! Smiekliigi moshkjiishi! Zjuzjiks un taas austinjas riktiigi smiekliigi!! laugh.gif
Kaede
Baigi jaukas darbs likās. Patika tas ķepainītis! Foršiņš! laugh.gif
ReD_FoXy
The thing.. The catboy... happy.gif
image
vampire_kiss
sanzo chan!!!!!!!
forshi!!!!
Yume
hehehe biggrin.gif to, ar ko es nodarbojos lekcijās.
Scetche-scetche
BTW, tas uzrakts nav manu roku darbs... ieraugot šo skici, man kursabiedrs ar prieku nosauca viņu šajā skaistajā vārdu savienojumā. Tas tā arī pielipa..
Starp citu, tā personalija bildē kvadrātsakni alfai no kautkāda n-tā skaitļa velk.

image
kaiva
laugh.gif uzraksts ļoti labs...
smukiņš, tāds mazliet skumji aizsapņojies...
eh atkal mana piedzērusies fantāzija, bet tiešām ļoti skaisti, prieks skatīties.
Pakkun
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 19 2005, 18:57)
The thing.. The catboy... happy.gif

nu kaapeec shim kaarteej\m kakjiisham aste ir kaa maajas krancim? kakjiem astes ir formiigaakas, koptaakas, pat klaidonjiem. taa aste ir vieniigais, kas nepatiik (un ausis ir kaa luusim vai vaaverei tongue.gif ) bet taa baigi smuki.
Keydan
Redzu tev patik tadi "cat-people"!
Labi zimejumi. Tikaj nepitek krasas!
Kirara
Ok peedejie darbi ir melnbalti. Laiks atkalpakraasot!
+Chibi+
Melnablatie ir ZE BEST. Man kaut kā daudz daudz daudz vairāk patīk melnablit darbi. Visumā un vispār. ^^ (es te skreinu caru visām glaerijām un skaitu normālos artistus... )
Nerine
ā, cik forši zīmējumi! baigi labie! wink.gif
it īpaši man patīk tas catboy un pēdējais zēns arī. baigi labie! bet vispār, tev ir talants! smile.gif
+Chibi+
NB: Ж, Ш пишеться через И.
Pakkun
es arii esmu PAR melnbaltajiem. tiem ir taada iipasha noskanja, klaatbuutnes sajuuta. RESTECP! tongue.gif
Yume
mhahaha.... es pat Londonaa nelieku mieru.. man rokas kasiijaas kautko iepostot, un taa kaa no internet kluba neko daudz neiepostot, tad likshu skechus..

IPB Image
Karamele
:3 būtu neorģinli to teikt, bet es tomēr pateikšu - tas ir vnk skaisti.
man ļoti patīk sejas vaibsti liekas nedaudz ar savu odziņu un šīs acis happy.gif
kahi
varu teikt vienu - tev sanāk rokas. nu, bet patiešām sanāk. un lūpas arī tādas jutekliskas. bet no viņam kreisā acs ir drusku zemāka un kaut kas ar uzaci nav kārtībā.
Kikyou
Zods šķiet nedaudz šķībs. Visādi citādi - visu cieņu. Ļoti skaista skice, plus tas zīmulis un dzēsene bildē arī dod savu efektu.
lilion
Tādā pusī varētu iemīlēties......
Visas kļūdas jau nosauktas , vienīgi dīvaini ka viena acs ir gaišākā par otru varbūt arī tieši tā vajag, jo acīs parādās kaut kāda dvēselīte. Skaists darbs
Erik4xp
Kā man patīk ohmy.gif šīs dzīvās acis...
Es tevi apskaužu ļoti. Man nekad nesanāk ielikt acīs tik daudz dzīvīguma blink.gif
Yume
hehe,manam skechambija atsauksmes..paldies...es negaidiiju..
Cowkiller
tev labi izdodas portreti...
taa turpinaat laugh.gif
Yume
a shitas man pie sienas karaajaas.. XD
Tapeshu vietaa pieliimeeju 'vatmanu' ar skici..
*yumes laasts - netikt paari skiceem*

IPB Image
jurc
pirmo aci uzmetot - šķiet ka viņam tā galva atrodas uz pleca. Attiecīgi - ta apkakle izskatās pēc kakla/krūtīm. Nepareizs ēnojums?

Bet tā jau smuki smuki. Viena no tavām labākajām skicēm.
Keydan
WOW!!! Man ļoooooti patik!!! 10+ happy.gif
Rokas tev iznak tik labi, ka istas!
Kazuki
kljuudas jau uzskaitiija jurc, taapeec neatkaartoshos, bet visaadi citaadi ziimeejums tieshaam skaists un tas uzraksts vispaar super ^^
Yume
Yume ienaaca atziimeeties..
shitas skatch kas nekad netiks pabeigts, jo man paiik arii taads..
sanaaca taads loti 'dolgovazij' dzhekinsh..bet tiiri atmosfeeriigi manupraat.

IPB Image
Keydan
Ow... that hurts... atcerejos uz reiz "death note"
Yume
QUOTE(Keydan @ Feb 19 2007, 22:57) *

e? kaapeec taa? man gan tobriid kad tas tapa nekas no anime/magas praataa nebija - tapa atmosfeeras iespaida..
Keydan
QUOTE(Yume @ Feb 19 2007, 23:53) *

QUOTE(Keydan @ Feb 19 2007, 22:57) *

e? kaapeec taa? man gan tobriid kad tas tapa nekas no anime/magas praataa nebija - tapa atmosfeeras iespaida..

Nju... vai iņam nav abols roka? smile.gif Un atceros kkur redzeju Laitu ar sparniem... laugh.gif
Yume
mhaha, vinjam nav nekaa rokaas..
taa ir vienkaarshi fotograafija, taapeec liinijas ir blurry un gruuti saprast siikums...
bet aabola bildee noteikti nav.. vismaz es vinju tur neziimeeju XD
Klokjvaarpsta
Bet aabols piestaaveetu kaa iemesls kaapeec vinjsh tur tik nozheelojams (a, kas zin, varbuut vienkaarshi noguris un aizmidzis?)
kahi
bet varbūt ābols nāk komplektā, pat neko nenojaušot?

man nu gan liekas, ka kājas viņam kā heidijai klūmai. tādas extra long.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.