Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mangabase DC hubs?
Anime forum > Anime > Resources
Pages: 1, 2
Taka
Vienā maisā bāžami anyway. Kāda šķirba ar kuru tūli un kā tu velc?
Rezultāts viens, tikai huba hostētājam vēl čupa ar rulēm un tā čata uzturēšana. Nezinu kurš aiz labas gribas gribēs ar šitādu gemoroju ņemties.
Ja nu tikai kāds garlaikots sisadmins...
deBUGa
QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 15:08)
Vienā maisā bāžami anyway. Kāda šķirba ar kuru tūli un kā tu velc?
*
Ljoti krasa atskjiriiba pashos protokolu pamatos...

QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 15:08)
Rezultāts viens, tikai huba hostētājam vēl čupa ar rulēm un tā čata uzturēšana. Nezinu kurš aiz labas gribas gribēs ar šitādu gemoroju ņemties.
*
Nemaz tik traki nav (nemaz nerunaajot par chata "uztureeshanu" tongue.gif)... kautgan protams nekas pats no zila gaisa nenokritiis...

P.S. kaadreiz "sensenos" laikos, kad bija iespeeja, DC veel bija zili-mells un nepaziistams, uztureeju savu FTP serveri... i nekaada gemoroja... smile.gif
Taka
Redzi man, kā end-userim dziļi nospļauties ar kādu protokolu kāds toolis izmanto. Ka tik provaideris neapgriež.

Es nesaprotu, kāpēc tu par to tik ļoti ņemies? Nu ja tā vajag - liec augšā un uz priekšu! smile.gif

Man personīgi anime FTP serveris Latvijā neinteresē. Ir citi veidi kā apmainīties ar failiem, tiesa to dēļ ir jāatrauj pakaļa no datora tongue.gif
Reku Shinobi-Samam nav slinkums no Jelgavas uz Rīgu pakaļ matricām aizdoties, citiem atkal par grūti pāris kvartālus aiziet.

Ja kādam no manis vienu noteiktu seriāli vajag - uzstutēju FTP serverīti ar accesu vienam cilvēkam, lai novelk un miers. Pēc tam izslēdzu. Kaut kā nefanoju par gulēšanu vienā istabā ar strādājošu datoru.
deBUGa
QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 16:58)
Redzi man, kā end-userim dziļi nospļauties ar kādu protokolu kāds toolis izmanto.
*
Man parasti arii dzilji nospljauties, kad end-useri praato, cik liela "truba" un cietais disks vajadziigi viena vai otra servera uztureeshanai, bet dazhreiz paspruuk...

Es nesaprotu, kāpēc tu par to tik ļoti ņemies?
*
blink.gif ?par ko ta es "njemos"?

Nu ja tā vajag - liec augšā un uz priekšu! smile.gif
*
redz es ar to nodarbojos "sensenos laikos, kad bija iespeeja", tagad man taadas iespeejas nav... un tuvaakajaa laikaa neparedzas...

Man personīgi anime FTP serveris Latvijā neinteresē.
*
Mani arii...

Ir citi veidi kā apmainīties ar failiem, tiesa to dēļ ir jāatrauj pakaļa no datora tongue.gif Reku Shinobi-Samam nav slinkums no Jelgavas uz Rīgu pakaļ matricām aizdoties, citiem atkal par grūti pāris kvartālus aiziet.
*
Nu redz katram jau tie anime ieguushanas viedi ir savaadaaki... viss atkariigs no pieejamajiem resursiem un gribeeshanas... smile.gif

Man piemeeram praktiski nav pieejams torrentu variants un arii veeleeshanaas rakstiit visu drazu peec kaartas matricaas arii nekaadas...
zenofex
Ok taakaa man nebija ko dariit, uzbliezu veel vienu hubu - paarsvaraa buus vajadziiga anime shaare, minimaalaa pashlaik ir uzlikta uz 1gb...

Tas nebuus atveertais hubs, taa kaa ja kaads veelas pievienoties, suuta man nicku, pieregjistreeshu. Passwords buus pashiem jaaizdomaa un jaaievada kad hubaa iesiet iekshaa pirmo reizi.

Kaa arii excuse the dust, viss ir testeeshanas stadijaa baigaakajaa smile.gif

hubs ir anime.bug.lv:4111
ETM
Probleema jau nesleepjas faktaa, ka hubu truuxt. Vajag tik visiem sanaakt vienaa. Es jau seezhu 4 otaku-anime un tanii noip. vairaak par 5 hubiem ar manu aatrumu nav veerts lietot, un no otaku-anime negrasos atteikties, tapeec sakiet kur jaaseezh un tur arii seedeeshu, bet ne vairaak kaa vienaa vietaa.
zenofex
Netruukst, protams.
Vieniigais nav anime huba regjistreetiem lietotaajiem, mangabase ir atveerts hubs un tur lien useri arii no aarzemeem, lielajos Latvijas hubos atkal gruuti nozvejot tos kam anime ir shaaree...
Hideki
anime.bug.lv hubs downā?
jurc
Apskaties vienu rindinju virs seviim... tongue.gif
Naac uz animehub.no-ip.info
zenofex
Jaa. Admins nebija apmierinaats par kastes noslogotiibu. Ejiet visi uz animehub.no-ip.info un dziivojiet laimiigi ever after smile.gif
Hideki
Izskatās ka animehub.no-ip.info arī ir nogāzies. sad.gif Arī uz visiem laikiem vai atkal mainijis adresi? Vakarā pēkšņi pazuda un neiet arī pašlaik.
FaNtA
ja kaads zin kaadu hubu, vai vienalga ko, kas buutu te pat latvijaa kur var noka4aat, a to kkaa leeni vis tas iet dry.gif
jurc
QUOTE(FaNtA @ Mar 17 2005, 18:41)
ja kaads zin kaadu hubu, vai vienalga ko, kas buutu te pat latvijaa kur var noka4aat, a to kkaa leeni vis tas iet  dry.gif
*

emm.. palasi tak pāris postus uz augšu. Tur ir pieminēts tāds hubs kā animehub.no-ip.info:1606 Domāju ka tīri ok anime hubs, viss protams ka nav ko gribētos, bet nu daudz ko labu var atrast!
+Chibi+
vai es emsu vieniigaa, kuram jau otro dienu animehub.no-ip.info ir down?
X_Kamui
huh.gif Man tikai 6odien hubs nestrada........
+Chibi+
baaac, man vajag Nartuo. dry.gif BAAC!
Andromens
es domaju ka animehub.no-ip.info:1606 ir labais ;] jo cik es zinu tas ir vienigais anime hubs Latvija un tas cik un ko mes tur varam dabut ir atkarigs no taa cik mes tur pashi esam un sharojam, mans ieteikums ir popularizet sho hubu naime cienitaju vidu un stjuret visu anime tautu uz turieni tad bus ok smile.gif
+Chibi+
izskaidrojiet neaptēstajai Chibi, kapēc es nevaru piekļūt animehub.no-ip.info:1606 caur Revconnect?
Iori Yagami
Vai jūs zinat par torrent failem? Ir laba programma BitLord. Tur var atrast gandriz visu ko grībat (Naruto arī). Ja gribat pameiģīnat šeit ir programma

BitLord

Var but atrums nav tik foršs bet pameiģinaiet laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ETM
revconnect tiek bannots normaalos hubos.
+Chibi+
QUOTE(ETM @ May 26 2005, 19:55)
revconnect tiek bannots normaalos hubos.
*

aaaaa..... okish. happy.gif I just explore.
slay3r
QUOTE(Andromens @ May 8 2005, 18:43)
es domaju ka animehub.no-ip.info:1606 ir labais ;] jo cik es zinu tas ir vienigais anime hubs Latvija un tas cik un ko mes tur varam dabut ir atkarigs no taa cik mes tur pashi esam un sharojam, mans ieteikums ir popularizet sho hubu naime cienitaju vidu un stjuret visu anime tautu uz turieni tad bus ok smile.gif
*

Personīgi pats ņemu no Dattebayo izmantojot bitorrent.
CloudX
MSpirit's Anime Server

Viskas.
Tissana
khem.. palasot uz augshu manu,ka te visi gudri... nju un tad varbuut man kaadss paskaidros ka lai vispaar taadu hubu ko juus tur augstaak mineejaat atrodu??? zinu,ka likshos dumja..bet kaameer jau izkaavos ar DC++ lai saavestu vcinju dresuuras staavolkii normaala man pagaja laiks.. bet nu shito gan es nevaru pat atrast.. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.