Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kas pie velna ir metaals?
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Mūzika
Pages: 1, 2
Arts
FuschichO
mkay Arta, Kikyou,

es atzīstu, ka man kaut kas ar galvu pēdējā laikā galīgi nav kārtībā un sarkasmu/ironiju/cinismu internetā manas smadzenes vispār atsakās uztvert. Well, tas laikam nav pārsteigums, tā kā dzīvē es arī palieku aizvien dīvaināka :S
edg
Metaals man paliidz salgabaat intereses fokusu. Citaadi man ir ADD. Nemeegjinaashu izlikties, ka saprotu iemeslus zem taa (skaljsh, nepaartraukts, saistiits troksnis paliidz koncentreeties?), bet paliidz, un man tas patiik. Izsmalcinaataaka muuzika (kuru es veel nezinu no galvas) pieveersh uzmaniibu pati sev, taapeec nevaru padariit citas lietas (multitasking 0). Tuctuc pieveersh manu uzmaniibu katram sasodiitajam sitienam atsevishkji, ja neesmu dzeeris, taapeec nevaru padomaat vispaar nemaz, un tas kaitina. Jpop, turpretii, garlaiko liidz naavei, un, atshkjriibaa no metaala, pat nemeegjina izlikties, ka ir klausiishanaas veertas.
Kikyou
QUOTE(FuschichO @ Feb 16 2010, 20:35) *

mkay Arta, Kikyou,

es atzīstu, ka man kaut kas ar galvu pēdējā laikā galīgi nav kārtībā un sarkasmu/ironiju/cinismu internetā manas smadzenes vispār atsakās uztvert. Well, tas laikam nav pārsteigums, tā kā dzīvē es arī palieku aizvien dīvaināka :S

Vāks, "pēdējā laikā" gan ir kļuvis par ilga laikaposma apzīmējumu. ohmy.gif
FuschichO
Es sliecos domāt, ka man tā nav bijis vienmēr :S
Tam, kāpēc es jūs nesaprotu, ir gan pāris iemesli tādi, ka internetā vispār neko saprast nevar un es jūs nepazīstu
Arts
Keydan
Speed metal yah...

Kikyou
Lol, Dragonforce.
IPB Image
xikes
QUOTE(zenofex @ Feb 16 2010, 13:42) *

Protams, pūlēties saprast, kāpēc mūzikas eksperti iedala mūziku novirzienos, žanros utt. un mēģināt pašiem kaut ko iedalīt un saprast attiecīgo žanru pamatīpašības ir jauki un izglītojoši.
Vienīgi, na* tas vajadzīgs? Esmu klausījies pietiekami daudz dažādu mūziku savā dzīvē, lai saprastu, ka žanriem (man) vispār nav nozīmes. Žanri var diezgan plūstoši pāriet no viena uz otru, skaņdarbi savākt sevī dažādas atšķirīgu žanru īpašības un citādi jaukties. Vienīgās divas kategorijas, kuras man pastāv, ir "patīk" un "nepatīk". Ja patīk, uzzinu kaut ko vairāk, meklēju vēl līdzīgas lietas, un tādā veidā pilnveidojos.

Voot! Piekrītu šim viedoklim. Kāda starpība kā saucas (un pie kura no izdomātajiem žanriem pieder), galvenais, ka labi skan un patīk!

Metal, rock, whatever..
sympho-melodic-power-metal-rock-opera-like-piece-of-music
Man patīk Avantasia!
Nav ne jausmas pie kā šis precīzi pieder, bet, liekas, ka kaut kas uz apspriežamo pusi ir XD

GM
Nav ne jausmas pie kā šis precīzi pieder

Pie šī:

IPB Image
Kikyou
Iedomājies, ja tās būtu sievietes tais tērpos? +_+
FuschichO
I can fap to this
Keydan
QUOTE(GM @ Feb 19 2010, 17:11) *

IPB Image

Early metal... a bit more faggy than early rock! Oh wait.

IPB Image
GM
Jā, KISS jau nu ir ļoti "early" roks. Bezmaz vai paši pirmie, kas sāka to spēlēt. Paldies, ka dalījies šajos faktos iz vēstures, habilitētais doktor historiogrāf.

Skumjā patiesība gan ir tāda, ka, ja visvisādi mediocre rokeri pēc idiotiem izskatījās galvenokārt septiņdesmitajos, tad 1337 metālisti no LARP-stage vēl nav izauguši joprojām:

IPB Image

Izskaidrojumu (vai attaisnojumu...) šim faktam noteikti sagaidīsim no smagās metalurģijas dieva keydan
Keydan
Oh gawd... Where is Captain Obvious when you need him?

Rhapsody of fire spēlē tādu fantasy/medievel metalu, klipos vīniem ir pili, ezeri un meži. Dziesmas par pūķiem, maģiju, tumšiem bruņiniekiem, varoņiem un emerald swordiem. Thus jāgerbjas medievelish.

Pafosa pilni pop-idoli, repa nigeri, j-rockeri... visiem ir kads default stils kurām viņi seko. Just think.

Ģērbšanas stils un mūzikas stils it ka strādā kopa.

Also, Manowar ir vecs (80tie)... ne tik vecs, ka Black sabbat, bet vecs... Un ka visi hard-core vecie rokeri un metalisti vīni joprojām seko veciem pieradumiem.
Arta
Nepievienošos īsti tēmai, bet off-topiks -
japāņiem tomēr labāk piestāv šīs drag/queer-ish/gender-benderīgās drēbes. biggrin.gif

Šitiem jau arī, man liekas, bija kkāda smagā metālisko gōtiskā ōr kāda tur mūzika. Moš pat metāls! biggrin.gif Bet tas viss iet ar viņu tērpiem un ōperiskumu or smth.

IPB Image

IPB Image

Viņi vismaz izskatās eleganti~ =D

Bet es nepiekasos pie tiem nenormāli rēcīgajiem tērpiem from back in the day. :'D

*iedomājas KISS kleitiņās un ar emō makeapu*

..

GEEZ XD Tas tik būtu smieklīgi.. :'D amerikāņi & eirōpieši ir pārāk tough-looking priekš šādiem izgājieniem..
GM
Paldies, keydan, ka nepaguris turpini skaidrot visus šos parastiem mirstīgajiem nezināmos faktus. Veselas paauzdes izglītojas!!!

Lūk, vēl pāris jautājumi, kurus ir iesūtījuši mūsu skatītāji:

1) Kāpēc metālu sauc par metālu?
2) Vai visi doom metālisti bez grimma ir gejnerdi no tādiem forumiem kā šis?
3) Kurās Blind Guardian dziesmās ir visvairāk references uz iepriekšējā bildē redzamo Manowar vokālista pautu sargu?
4) Kurā vecumā tapi kontuzēts tiktāl, lai nesaprastu, ka par tevi atklāti ņirgājas?
5) Ja jau Manowar nav true metāls, tad vai šie veči ir true metāls...
IPB Image
FuschichO
Omg, Arta. Vai es redzu locekli tajos šortiņos pēdējā bildē?
*vemj dēļ locekļa*

Jā, tas laikam ir eleganti, bet jābūt laikam ļoti, ļoti lesbietiskai, lai TIK sievišķīgi tērpti cilvēki liktos saistoši un galvenais... erotiski. Nu, vismaz man ir svarīgi, lai kaut viens no grupas dalībniekiem dabūtu manu atzinību un would make me moist.

Nu jā- bet vari neskaidroties- mēs visi esam dzirdējuši un sapratuši, ka Tev patīk querious stuff. Katram sava gaume utt.
Keydan
QUOTE(GM @ Feb 19 2010, 21:41) *

Paldies, keydan, ka nepaguris turpini skaidrot visus šos parastiem mirstīgajiem nezināmos faktus. Veselas paauzdes izglītojas!!!

Lūk, vēl pāris jautājumi, kurus ir iesūtījuši mūsu skatītāji:

3) Kurās Blind Guardian dziesmās ir visvairāk references uz iepriekšējā bildē redzamo Manowar vokālista pautu sargu?
4) Kurā vecumā tapi kontuzēts tiktāl, lai nesaprastu, ka par tevi atklāti ņirgājas?
5) Ja jau Manowar nav true metāls, tad vai šie veči ir true metāls...
IPB Image

Rite... Sorry dude.
Man jau sak apnikt barot troļļus, ar tadiem jautajumiem labak pie Dr. Google. Vai 4chan (just try not to look troll like you do now).
Sērfijs
QUOTE(Keydan @ Feb 19 2010, 22:59) *

Rite... Sorry dude.
Man jau sak apnikt barot troļļus, ar tadiem jautajumiem labak pie Dr. Google. Vai 4chan (just try not to look troll like you do now).

Skatos Keydan, ka tavs metal-sense tingles, visiem tādu percepciju, kā Tev.
Kikyou
QUOTE(Art`a. @ Feb 19 2010, 21:17) *

IPB Image

Tā malējā blondīne ir tik aizdomīgi skaista, ka tas laikam tomēr ir pamatīgi nogrimmēts džeks, ko?...
edg
Man gan nav slinkums rakstiit atbildes.

Jo ir akmens un izdomas pilnas hiperbolas.

Glamdoom?
Man ir iespaids, ka doom metaalisti vismazaak iederas tavaa bilzhu kolekcijaa, bet tas nav aicinaajums tev darbinaat savus skillus, lai sagrautu manus labos uzskatus.

Salvadors Dali arii bija ar novirzeem, bet vai gleznotaaji priecaajas par shiim novirzeem tikpat kaa par vinja maakslu? Domaaju, ka nee, jo maakslinieki nemeedz izcelties ar nespeeju saprast, kas ir suuds, un kas nav. No aciimredzamaas replikas vari atteikties, jo ieprieksh jau mineeju vienu iemeslu, un neticu, ka tu nespeej izdomaat citus, kaapeec cilveeki klausaas metaalu.

QUOTE(Kikyou @ Feb 20 2010, 19:44) *

Tā malējā blondīne ir tik aizdomīgi skaista, ka tas laikam tomēr ir pamatīgi nogrimmēts džeks, ko?...

Man peec meitenes neviens no vinjiem neizskataas. Ja ir, man ljoti zheel.
Arta
QUOTE(Kikyou @ Feb 20 2010, 19:44) *

QUOTE(Art`a. @ Feb 19 2010, 21:17) *

IPB Image

Ir, ir. Hizaki.
IPB Image

Es veirāk interesējos par viņu vizuālajiem nekā mūziku. biggrin.gif Man tā ir ar daudzām grupām. o.o''
ETM
QUOTE(Art`a. @ Feb 21 2010, 12:49) *

Es veirāk interesējos par viņu vizuālajiem nekā mūziku. biggrin.gif Man tā ir ar daudzām grupām. o.o''

Ej prom no manas skaistās, šaurās metāla pasaulītes! Subforuma nosaukums ir "Mūzika". Apspriest visādu geju izskatu var arī Art sadaļā.
Arts

Arta
QUOTE(ETM @ Feb 22 2010, 10:52) *

Ej prom no manas skaistās, šaurās metāla pasaulītes! Subforuma nosaukums ir "Mūzika". Apspriest visādu geju izskatu var arī Art sadaļā.

F THIS SH!T, nejau es sāku. xD

QUOTE(Arts @ Feb 16 2010, 00:51) *

* sešas bildes *

So.
Man tomēr jāprasa. ;D
Show me proof of their gay`ism other then their stage looks [appearance doesn't mean anything. o.o]

Vispār besīgi, ka vēljoprojām ir cilvēki, kas vērtē citus pēc izskata.. cik nu vērtē, bet gan jau pats saprati. ;D
Keydan

Ir, ir. Hizaki.
IPB Image

Wouldn't mind more of her... in bikini if possible rolleyes.gif

Also MORE METAL!

Arta
QUOTE(Keydan @ Feb 22 2010, 19:04) *

Ir, ir. Hizaki.
*bilde*

Wouldn't mind more of her... in bikini if possible rolleyes.gif

Oh no u didn't! Tev vēl nav attīstījies drag queen atšķiršanas reflekss. Bet kā meitene, viņš gan jau ir cērtams. ;DD
Klikšķini tikai tad, ja negribi sagraut ilūzijas - at your own risk! http://www.lastfm.jp/music/HIZAKI/+images/20285825

On topic:

metāls rullē~
Keydan
http://downlode.org/Creative/Writing/Noteb...ns/itsatrap.jpg

Bilde nelādējas, Keydan.
- anti
Arts
IPB Image
Arta
QUOTE(Keydan @ Feb 22 2010, 19:51) *

Yes. Yes it is.
Arts
ETM
QUOTE(Arts @ Feb 22 2010, 19:56) *

IPB Image

Oh, the irony!

Un vispār šis nav topiks kur spamot random tutrubas embedus. Forums ir domāts diskusijām. Nevienu neinteresē ne no kurienes beztēmā ielikts klips, kam nav nekādas saturiskas saites ar diskusiju.

Ja redzi pamatojumu, kāpēc likt to embedu, tad to pamatojumu arī uzraksti vārdiem, pretējā gadījumā tas ir viens ienīgs spams.
Sērfijs
Domājams, ka te iederēsies.

IPB Image
ETM
Wait, WHAT? Dragonforce? Tur tak jābūt Manowaram.
Arts
Dream Evil ir smagāks par Manowaru. Faking overreited band.
ETM
QUOTE(Arts @ Mar 6 2010, 10:59) *

"Hardest" != "Smagāks"

Mācies svešvalodas vai arī klusē!
Keydan
IPB Image

That's better! biggrin.gif
davio
Sorry par jau miruša topica atdzīvināšanu, bet izlasot visu, kas šeit sarakstīts, nevarēju neielikt šo te tongue.gif

Steel Panther FTW!
Hikaru
lilion
Ahahahhhah dimmu :3
greycookie
QUOTE(Hikaru @ Jun 19 2010, 09:13) *

HaHaHa!!! Pure awesomeness!! \m/ ^^ \m/
aruka_sei
QUOTE(Arts @ Mar 6 2010, 11:59) *

da nu šito Trash Metal dry.gif labāk klausaties normālu Hard Rock un Heavy Metal.
3rdHalf
QUOTE(aruka_sei @ Aug 18 2012, 12:26) *

QUOTE(Arts @ Mar 6 2010, 11:59) *

da nu šito Trash Metal dry.gif labāk klausaties normālu Hard Rock un Heavy Metal.

No vienas puses tas ir gaumes jautājums, bet no otras puses es piekrītu aruka_sei.
Church
gjeniaali cuukaats K-on klipinjsh smile.gif

Par savu metaalveesturi varu pastaastiit, ka saakaas vienlaiciigi ar rebeling noskanjojumiem attieciigos jaunos gados, kam sekmeeja uztraapiishanaas uz paaris lieliskiem albuumiem tajaa laikaa, +regulaari metaala raidiijumi lokaalaa provinciaalaa televiizijaa, +studiju laikos live metaala koncertu apmekleejumi madmix klubaa un @rtu (dziivajaa taa shepte+daudz leeta alus+iejushanaas puulii, kur visus tas aizrauj, ir uima baudaamaaka pat nemetaaliskaam personiibaam smile.gif). No tiem laikiem ir palikushi tikai gari mati un dazhu labaako gabalu/albuumu/izpildiitaaju pa retumam klausiishanaas. Bet jau labi ja <5% gadiijumu no visa klausiitaa, nevis 70%, kaa kaadreiz. Ja kaadu interesee melodiskaakaaki metaali, iesaku saakt ar Metallica pirms Load/Reload albuumiem. Smagaakaas lietas labaak atstaat live pasaakumiem smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.