Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BitTorrent klienti
Anime forum > Anime > Resources
Pages: 1, 2, 3
Taka
KAA ripo ASV relīzotos (R1) DVD. Ja kaut kas vēl līdz galam ASV nav izlaists, tad tieši tas viņiem arī ir "not completed" statusā. Sūkāt kā reiz viņi nesūkā.
Par iemesliem kāpēc KAA bano BitComet var izlasīt viņu foruma FAQā.
Man personīgi tas neliekas iemesls, lai banotu kādu torrent klientu, bet nu labi...

Kā labi teikts vienā wareza saitā: "tas ko tu te saņem ir par velti, tāpēc ņem ko tev dod un nelecies, ja kaut kas nepatīk - ej ... "

Tā ir interneta (nu vismaz wareza) pamataksioma - inetā neviens nevienam neko nav parādā, un ja kāds ar kaut ko dalās, viņš to dara no savas brīvas gribas un ir tiesīgs jebkurā brīdī to pārtaukt, nesniedzot nevienam nekādus paskaidrojumus.
Dero
QUOTE(Taka @ Aug 26 2005, 22:15)
Kā labi teikts vienā wareza saitā: "tas ko tu te saņem ir par velti, tāpēc ņem ko tev dod un nelecies, ja kaut kas nepatīk - ej ... "
*

Zini tev ir taisniiba, tu esi mainiiji manus pasaules uzskatus es vairs nekad nesuudzeeshos par bezmaksas filmaam... B.la b.la b.la laugh.gif

savaa zinaa tev ir tainiiba nevajag noniecinaat piraatus ir tikai jaaizveelas savs.
Hikaru
KAA vispār ir vislabākā ripotāju grupa. Kvalitatīva skaņa un video un pat dažreiz PAREIZI noripo DVD blink.gif (ar visiem 29.97 kadriem/sekundē) atšķirībā no pārējiem subotājiem/ripotājiem.
Taka
Tieši tā - nepatīk, ka KAA neļauj lietot BitComet - nelieto viņu saitu. Tava izvēle. Un beidz vienreiz lekties, ka tev neviens neko nenes klāt.
Dero
taada nopietniiba piemiit tikai draugieu.lv lietotaajiem, jums tachu vajadzeetu buut vienalga, ko es lietoju vai velku.
bubu
Mums ir vienalga, ko tu lieto un velc.
Hikaru
QUOTE(Dero @ Aug 27 2005, 13:16)
taada nopietniiba piemiit tikai draugieu.lv lietotaajiem, jums tachu vajadzeetu buut vienalga, ko es lietoju vai velku.
*

Tas vienkārši tu lasi nopietni tekstu. biggrin.gif
Justy
QUOTE(Inc @ Nov 27 2004, 11:26)
BitComet, jo:
x
x
x
x
x
* iespeejams noteikt katra faila prioritaati torrentaa (teiksim no batcha novilkt pirmo epu un jau saakt skatiities)
x
x

*

Hmm.. Es skatoties faila preferences redzu tikai iespeeju iechekseet kaadu no taam daudzajaam seerijaam. Ja es vareetu smuki salikt lai velkas viena peec otras, tad es buut laimiigs. Paslaik man ir ~70% no katras dry.gif Ja shim taa nevar, tad pasakiet kaadu progu, kas var.
bubu
Justy: labā poga uz faila, un tur var likt prioritāti: High/Normal/utt
Šo pašu fīču nodrošina arī vairums citu klientu: BitSpirit, BitTornado, Azureus, u.c.
Justy
High/normal/low esmu atradis tikai pasham torrentam (kuraa ir daudzas seerijas). Man interesee kaa var tieshi izveeleeties, lai kaada no taam seerijaam buutu pirmaa vilkshanas rindaa. Kaut gan man jau viens pateica, ka tas nav iespeejams bet unsure.gif
bubu
Hah, viena tante teica... hahaha.
Izvēlies torrentu (uzklikšķinot uz tā), tad kreisajā apakšējā pusē izvēlies Files, un tad labajā apakšā, kur būs failu saraksts, klikšķini to labo peles pogu un uzstādi to priority. (ja vispār tiek BitComet domāts, cik saprotu)
Justy
Atradu happy.gif Zeel tikai, ka ir highest, high, normal, disabled. Vareeja jau uzlikt 10 settingus x_X Meh, shis arii labs.

Paldies!
Karamele
kas tik nav izmēģināts, taču esmu palikusi pie BitComet, tas, mani pilnībā apmierina ^^
Ragana
es lietoju uTorrent un mirstu nost, man ratio ir galīgi čupā... jo sāku kā pēdējā stulbene vilkt anime, kurai esmu vienīgais ņēmējs.

bet normāls, resursus rij tik daudz kā viena draugu bilde, varu mierīgi uzlikt, lai lādējas sērijas, tā kā es vēlos.
Un kaut kādā veidā viņš no mana DSL izspiež labo ātrumu, un pat nebremzē netu, kad lādēju pa dienu...
Niks
Jēziņ! Tu varbūt vienlaicīgi velc n-tos seriālus? Parasti vienlaicīgi nevajag būt aktīviem vairāk kā 4 - vairāk var pavilkt tikai ļoti labs nets un spēcīgi dzelži.
P.S. Parasti labu ratio var uzturēt, ja grib.
Ragana
Ak, gan jau tikšu ar to ratio galā...

Pagaidām vispār kontu noliku stāvietā, jo pārceļos, un kādu laiku nemaz pie kompja netikšu.

Nē, parasti es vienlaicīgi velku tikai vienu vai divus.
Nets man ir sūdīgs, dzelži vēl trakāki, bet es tiešām nesaprtotu, kā no pDSL var izspiest vairāk kā 110k/s...
un browsēšanu tas neapgrūtina, lādējas tāpat kā agrāk.
Neptuuns
Bitcomets, jo ērtāk, kaa jau zinaams, downloadot failus, kuros apkopotas visas seerijas, tachu tad jaagaida daudz ilgaak, bet bitcometaa var viegli mainiit prioritaati un tas kautko tieshaam arii maina.
Ginta
BitSpirit - tur ir viss, ko vien var vēlēties kāds, kam vienīgais pagaidām pieejamais dators ir ar w98 un 6gb cietni (total; free parasti ir ~1)
kahi
man tik viens jebkad bijis - bitcomets. mīlu viņu un nemainīšu ne pret ko citu. velku no baka-updates.com, nu, ziniet, neko vairāk nevar vēlēties.
jurc
QUOTE(kahi @ Sep 10 2006, 13:20) *

bitcomets. mīlu viņu un nemainīšu ne pret ko citu.

Nemainīsi ne pret ko citu, kamēr nebūsi pamēģinājis uTorrent. Maziņš, izmanto ļoti maz sistēmas resursus, nav pārbāzts ar visādām ubermega (lasit 'nevajadzigām') fīčām.

Tā kā pašreiz lietoju linux bāzētu OS, tad man izpaliek uTorrenta lietošana. Ir kautkāds pakaļdarinājums, bet galīgs šits. Pašreiz lietoju Azureus - smags, salīdzinoši ilgi palaižās, uzplijas ar stulbiem paziņojiem, like "tavs ratio ir par mazu šim failam, vai tiešām gribi apstādināt seedot?" Doooh.
bladez
Heh, daudzi nezina, bet uTorrent var buut pat labaakais pasaulee par jebko, ja cilveeks maak "pachakareeties" ar kodu!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tie kas reaali kautko saprot, tiem ir daudzi bonusi biggrin.gif
Niks
/me ripinās. µTorrent nav OSS, ja vien neesi devs, tev µTorrent kodu neredzēt, tā kā nezinu, ar ko tu tur čakarējies.
Bah, Firefox 2.0 atkal jau encoding sap***s. dry.gif
edg
QUOTE(jurc @ Sep 10 2006, 15:29) *

Tā kā pašreiz lietoju linux bāzētu OS, tad man izpaliek uTorrenta lietošana.

Wine nepaliidz?
Taka
edg, laist windows emulatoru, lai dzenātu vienu mazu programmeli ir slimi. Wine lieto, lai ko pamatīgu palaistu, nevis lai torrentus vilktu...
edg
Neredzu iisti atshkjiriibu. Nav izpratnes par wine uzbuuvi. Nezinaaju, ka mazaam programmaam vinju lietot ir sliktaak kaa lielaam. Tikai paintereseejos.
fuzz
Azureus
Taka
QUOTE(edg @ Sep 12 2006, 22:06) *

Neredzu iisti atshkjiriibu. Nav izpratnes par wine uzbuuvi. Nezinaaju, ka mazaam programmaam vinju lietot ir sliktaak kaa lielaam. Tikai paintereseejos.

Jebkurš emulators ir resursu ietilpīgs pasākums. Ja protams ir 3.8GHz CPU un 2GB RAMa, tad var izvirst, bet citādi labāk dzenāt kādu native Linux torrent klientu, nekā emulatoru+mazu win programmiņu.
Pats arī sen jau lietoju utorrent un esmu ļoti apmierināts.
Azureus mēģināju un kā jau jebkura java programma tas ir murgs, pēc pus dienu ilgas vilkšanas 1GB RAM pilns un CPU noslodze - 100%. Pārāk resursu ietilpīgs un lēns. Visu laiku piekasās par ratio utml...
bubu
QUOTE(jurc @ Sep 10 2006, 15:29) *
Tā kā pašreiz lietoju linux bāzētu OS, tad man izpaliek uTorrenta lietošana.

Nezinu kā jums visiem, bet es pēc utorrent GNU/Linuxī galīgi nu neskumstu. Labāku bittorrent klientus kā rtorrent un bittorrent oriģinālais (launchmany-curses izpildījumā) neesmu redzējis un vēlējies. Priekš Windows par tāda veida klientiem man droši vien sapņot un sapņot (vai arī variants - pašam noportēt vai uzrakstīt kādu ;)
Church
ja patiik origjinaalais bittorrent klients - iesaku bittornado. 1:1 kaa origjinaalais + ar nelieliem papildinaajumiem, no kuriem konkreeti man bija vajadziigas 2 lietas. - origjinaalais spraaga nost pie vairaaku tuukstoshu failu batchiem (eg. nesaarhiveetas mangas batchi), - neesu paarliecinaats, bet man liekas ar origjinaalo nevareeja izveeleeties konkreetus failus no batcha, ja tu veelies tikai dazhas epas no liela klucha.
- varbuut var nodereet pashrakstiits shellskripts --priority rindas gjenereeshanai konkreetu failu izveelei:

#!/bin/bash

usage() {
echo
echo "Script generates priority parameter line from batch torrent"
echo "according interactive user choice by using ncurses interface."
echo "To get filenames it uses btshowmetainfo.py command."
echo
echo "usage: `basename $0` batchname.torrent|help"
}

PRSELCTD=1
PRUNSELCTD=-1

selectfiles() {
dialog --backtitle "torrent: $TORRENT" \
--title "Unselect files to not download them from torrent batch" \
--checklist $"Use the space-bar to unselect:" 20 76 13 \
`for i in \`seq 1 $FILECOUNT\`;do \
echo -n " =$i= \\"\`cat /tmp/tmp_bt_filelst|head -$i|tail -1| \
sed -e 's/\ \ \ //' -e 's/\ /_/g'\`\\" on"
done` 2> /tmp/tmp_bt_selected_files
echo; echo " - use following string after \"--priority\" to specify files to download:"; echo
for i in `seq 1 $FILECOUNT`;do \
if [ `grep "=$i=" /tmp/tmp_bt_selected_files 2>&1 >/dev/null; echo $?` -ne 0 ]
then echo -n $PRUNSELCTD;else echo -n $PRSELCTD;fi
if [ $i -ne $FILECOUNT ]; then echo -n ","; fi
done; echo
}

case $@ in
'help')
usage ;;
*torrent)
TORRENT="$@"
btshowmetainfo.py "$TORRENT"|egrep ^" ">/tmp/tmp_bt_filelst
FILECOUNT=`cat /tmp/tmp_bt_filelst|wc -l`
selectfiles
rm /tmp/tmp_bt_filelst /tmp/tmp_bt_selected_files # ;;
#*)
# echo; echo "Provide batch torrentfile as parameter to script."
# usage
esac

- tad attieciigi btdownloadcurses.py --max_upload_rate 40 --priority "ieguutaa rinda" bigbatch.torrent.
skripts pazaljsh, bet vlom debugot. works for me [tm]
bubu
Mani iemesli kāpēc izvēlos bittorent nevis bittornadu - pēdējais neuztur DHT (ar ko man izdevies atvilkt dažus labus torrentus, kuru trakeri jau sen pamiruši, un nekur citur nebiju varējis uziet tās retas lietas), kā arī neuztur protokola enkriptēšanu.
xMrXMurderx
uhm torentus nelietoju tikai Dc++!
Taka
Ar to nelielās biggrin.gif
jurc
Izmēģināju visādus torrentus - Azureus, ABC, tā blakusprojektu Triber, BitTorrent... Neviens mani neapmierināja. Tad vienā forumā atradu labu aprakstu par qBittorrent. Priecē tas, ka šis ir tīri jauns projekts, un viss vēl tik priekšā. Tīri patikams un viegls klients. Viena no patikamākajām lietām - ir iebūvēts search engine (Mininova, ThePirateBay, TorrentReactor, IsoHunt), kas ļauj ātri atrast vajadzīgo torrentu.
IPB Image
Protams grībētos mazliet vairāk iespēju (peer list, u.c.), bet nu ticu ka ar laiku tas viss tiks ieviests.

Gribēju pateikt to, ka tagad lietošu qBittorrent happy.gif

p.s. - klients paradzēts tikai *nix lietotājiem
Steam
Mani pilnībā apmierina BitComet
Saki Hanajima
khem khem.
a kā vispār lietot torentus? rolleyes.gif
sipps
Kāda gan īsti starbība ko lietot galvenais, lai strādā un pilda savus pienākumus, pārejais jau ir mazsvarīgi.
Taka
QUOTE(Saki Hanajima @ Sep 20 2006, 10:35) *

khem khem.

Piedod, Ar Karoti Mutē Ieliešanas Serviss šajā forumā ir profilaksē uz nenoteiktu laiku biggrin.gif
Google rullē.
Ragana
QUOTE(Saki Hanajima @ Sep 20 2006, 09:35) *

khem khem.

Nerullē gan..reku.
exile
hmm laikam es vieniigais kas lieto µTorrent.
Joe
Noteikti neesi vienīgais jo es ar jamo lietoju un vel dauzdus pazīstu kas µTorrent lieto
Taka
µTorrent'u lieto daudzi, vismazākais torrent klients priekš Windows, maz atmiņu aizņem. Noteikti viens no visieteicamākajiem.
Ginta
QUOTE(sipps @ Sep 20 2006, 16:26) *
Kāda gan īsti starbība ko lietot galvenais, lai strādā un pilda savus pienākumus, pārejais jau ir mazsvarīgi.
hai, hai.. tieši tā.
kad nessen pārvācos uz manu brand new computer, ar manu iemīļoto BitSpirit kaut kas lāgā negāja.. domāju- pamēģināšu citus, bet tiem ar'problemas bija.. vienīgais kuram tādu nebija - Azureus. (un lai gan izrādijās, ka bija ielikta kaut kāda sačakarējusies windows versija (laugh.gif) - pēc visa pārlikšanas tā arī nav bijusi vajadzība mēģināt vēlreiz citus..)
volzha
µTorrent - viennozīmīgi, my favorite.
Storm
Azureus - taakaa man uzkaatst uz tiem daziem mb rama ko vins rij un priecee piedavaataas iespeejas, kas atvieglo darbu ar torrentiem.
Niks
Funkciju ziņā Azureus ir ārkārtīgi labs BT klients, taču tie tavi "daži MB", piemēram, ir teju 200% no manas kastes kopējā RAM`a (vismaz ~ tik šams aprija, kad pēdējo reizi viņu pamēģināju).
Taka
java draugi, java... tai neviens kompis nav par ātru un nekāds RAM daudzums nav par lielu laugh.gif
Skyfall
uTorrent viennozīmīgi. Kad vēl bija vecāks kompis es galvenokārt viņu lietoju jo viņš rija maz atmiņu ... tagad tas būtu mazsvarīgi, bet es pie viņa esmu pieradis un viņš mani pilnībā apmierina.
Klokjvaarpsta
Es skjiet esmu viens no tiem, kas lieto pirmo, kursh patraapaas, taapeec veel arvien tas ir BitComet. Nekaadus truukumus nesaskatu, bet laikam jau tikai taapeec, ka nezinu kaadi vareetu buut plusi (doh!)
baseboalbatboy
lol,es biezhi vien velkos visam jaunajam no pakaljas (vai arii dazhos gadiijumos pa priekshu!) Nez es izmantoju Taadu BitTorrent vinjam taa ikoninja taada takaa Tjipa vilnis uz zalja fona!..?... Vareetu man luudzu kaads izstaastiit ar ko dazhi torrentu klienti atshkjiraas! huh.gif
bubu
Ar iespējām: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of...orrent_software
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.