+Chibi+
Jan 29 2005, 11:45
pag, pag. Gimlins nav tas labaakais.. man, piem., fascinee Apkaartstaiga....
Shaisuke
Jan 30 2005, 01:33
roflmao, XD XD XD, kas pa terminu tad taa bija iztulkots??
Njaa, un nevaig aizmirst Samwise uzvaarda tulkojumu XD
Kikumi
Jan 30 2005, 12:00
Nez, lasīju W.I.T.C.H. un man tas stipri atgādina Winx Club. Varbūt otrādi? Who knows... Nepatika un viss.
es gan iipashi neeesmu to zhurnaalinju peetiijusi,bet no malas toch izskataas kaa kkas piemeeroc maziem beerninjiem....zheel,ka naw nekaa tada,kaa aarzemeez..kaa banzai waacijaa..nju,naw jaw nekas taa iipashi,bet tomeer labaak nekaa kkaac staasc par mazaam raganinjaam...waj tieshaam latwieshi /izdeweeji/ nemana augosho interesi /wismaz me taa domaa,ka aug,wajta ne?/ par anime,manga etc.? jo,ja tik atrastu kaadu sapraatiigu weidu kaa izdot,taa buutu iista zelta bedre...latwieshi tak tik daudz neatshkjiras no citaam tautaam,laj neintereseetos par to,par ko ir weerc intereseeties..un nebuutu jaw gruuti netaa pareklameet, kur daudz cilweeku apgrozaas...wajtad tieshaam tik gruuti ir jaunus izdewumus weidot???? /es jaw protamz par to nekaa nezinu,tik waru nozweereeties,ka,ja buutu,ko pirkt,me pirktu...un weel daudzi...ehh...pilniigi beediigi sametaas,ka buus jaadziiwo uz waacu izdewumiem..ehh...tomeer kkas.../
hmm iznak ka tas lv W.I.T.C.H reals sviests un nav verts vinu pirkt
QUOTE(Faplo @ Mar 28 2005, 17:34)
hmm iznak ka tas lv W.I.T.C.H reals sviests un nav verts vinu pirkt
lasiijis neesu. aizdomas taapat kaa tu. bet tas nenoziimee ka pilniibaa neatradiis meerkjauditoriju, driizaak to ka starp shejienieshiem/izveeliigaakiem/vairaak redzeejushiem/lasiijushiem buus mazaaks procents pirceeju.