Help - Search - Members - Calendar
Full Version: This land is made of Love and Peace?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
ReD_FoXy
QUOTE(Shumins @ Jan 9 2010, 02:45) *

Pasaki tikai adminiem, lai tavu topic [url] pārvieto no Fan fiction uz Adult.

Uzraksti kādu stāstiņa fragmentu, un sarīkosim contest, kurš ar Hentai bildēm precīzāk attēlos to, kas stāstiņā aprakstīt. Domāju tavs topic būs bestsellers wink.gif

Kāds pievienosies Hentai ievietošānā, citādi no viena cilvēka nesanāks contests? Šoreiz nebūs nekāda aizliegtā humora cool.gif

Ak, piedod, bet neviens jau priekš Artam speciāli neko neievieto, viņš ir gana kreatīvs, lai pats visu izdomātu un bez motivācijas sāktu, tāpēc arī tavam jaunajam dzīves mērķim es atvieglojumus neveidošu. biggrin.gif Nemaz nerunājot, ka mans topics IR FanFiction topiks, tāpēc uz Adult sadaļu man nav nekādu vēlmju to pārvietot. smile.gif
UN mans mērķis nav, lai mans topic būtu uberpopulārs. Man patīk kā ir, daži reti gabaliņi tiem, kuri tiek lasīti, dažiem patīk.
Tāpēc tev nāksies paciesties, kamēr varēsi īstenot super hentai ievietošanu manā topicā. Veiksmi!
Shumins
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 9 2010, 01:52) *

Ak, piedod, bet neviens jau priekš Artam speciāli neko neievieto, viņš ir gana kreatīvs, lai pats visu izdomātu un bez motivācijas sāktu, tāpēc arī tavam jaunajam dzīves mērķim es atvieglojumus neveidošu. biggrin.gif Nemaz nerunājot, ka mans topics IR FanFiction topiks, tāpēc uz Adult sadaļu man nav nekādu vēlmju to pārvietot. smile.gif
UN mans mērķis nav, lai mans topic būtu uberpopulārs. Man patīk kā ir, daži reti gabaliņi tiem, kuri tiek lasīti, dažiem patīk.
Tāpēc tev nāksies paciesties, kamēr varēsi īstenot super hentai ievietošanu manā topicā. Veiksmi!

IPB Image
iespējams arī tematiski cool.gif
ReD_FoXy
Galīgi neiederējās. biggrin.gif
Jo es nemaz pat nesaprotu, ko tas skuķis tur ar to vīriešu rotaļlietu dara, bet sviestmaizes gan es māku taisīt dažādas un velnišķīgi gardas!
anti
Jēziņ, Šumiņ, es saprotu, ka tev uz Artu stāv, bet nu jau jums tur diezgan offtopiks aizgāja.
Savstarpēji izplūkties gan jau ka varat arī dzīvē, papildinot to ar Redfoksijas sviestmaizēm.
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.