Es arī izdomāju padalīties savā pieredzē par šo pele & planšete tēmu.
Pirmais ko nopietni mēģināju nofinišēt ar peli, tieši pirms gada ap šo laiku ir šis:
Var redzēt cik nelīdzens ir krāsojums un mati sanāk tā kā tādas plastmasas stieplītes, kas manāms īpaši uz galiem. Taču kaut kā jau visu aizkrāsoju.
Taču te ir arī otrs moments - es zīmēju to visu tā uz reālistiskāku pusi, nevis anime, kur tomēr ir noteiktas kontūras, līnijas un krāsojums var būt pavisam vienkāršs, tipa cell shading [piemēri no pokefreak -
klik un
klik - viņam padodas yummīgs šeidings]. Kas nenormāli lielu skilu neprasa, galvenais pacietību un biškucīt krāsu un objektu/cilvēku/whatever saprašanu.
Te vēlviens ar peli taisītais, mazliet vēlāk, kkad februārī.
Nūm grūti man ar to peli gāja, bet tik ļoti gribējās kaut ko tādu zīmēt, ka tomēr kaut kā saņēmos. :'D
Ām, nu jā, atradās vēl kkas vecāks. XD Te nu ir tās līnijas, kas norobežo to nevienmērīgā krāsojuma malu. Bet nu still, zis is full of fail
Beigu beigās, lineartiem iesaku to pašu, kas jau te iepriekš minēts - SAI - ar to. em. vektoru zīmējamo sadaļu whatever. xD Uzskatu, ka tur viss ir tik vienkārši un arī lots of fun to play with the lines.
Mja. Skill is needed. Still..