QUOTE(Tigra2 @ Nov 7 2009, 20:45)
Man dažkārt liekas, ka tu esi nevainīga meitene, kam nav bijis nekādas seksuālās pieredzes, jo kaut kā, nez, tas viss izskatās kaut kā ne tā.
Dzīvē tas liekas krietni vien pozitīvāk un vairāk fun, bet tur... naaaaaa... Liekas ka tas džeks cenšas iebāzt visu viņas krūti sev mutē(vai arī it kā zīstu nevis krūti bet peni) un viņa tā domā: "Kas man bija galvā, kad parakstījos ar šito kaut ko bīdīt?" Proporcijas jau tev labi padodas un tā, bet tās sejas izteiksmes un noskaņa, nu sorry. Galīgi lame.
Tas ir kā playboy video, it kā kaut kas ir, bet tā galīgi nav.
Un tagad man pubilski jāatzīstas, ka neesmu nevainīga? Ja tu to dari citādāk, tad turpini tādā pašā garā, bet nebāz deguntiņu šajos zīmējumos, jo es jau teicu- tas nav domāts, ne meitenēm ne arī tiem, kam tas nepatīk. Šis ir viens no gadījumiem, kad jāpatur mute ciet. Bez tam, šis topiks pats par sevi nav domāts kritikai.
Tev tas ir lame- es tā centos parādīt maigumu vai ko tādu. Sejas izteiksmi gan es palaboju, bet nah- neskaties, kad iepostošu, citādi atkal sāksi šausmās brēkt.
Es nezinu, kāpēc, bet man asinīs ieplūda adrenalīns un paātrinājās asinsrite, lasot šīs muļķības. Pirmo reizi dzīvē apvainojos par to, ka kāds mani sauc par nevainīgu. Taisnība- mani "piedzīvojumi" izskatās nedaudz citādāk, bet es jau netaisos zīmēt savu autobiogrāfiju, ffs.
Nākošais zīmē... hmmm.... kā TAM jāizskatās. Vēlams akcents uz sejas izteiksmi, jo kā mēs noskaidrojām, tai ir sevišķi liela nozīmeJā, esmu aizvainota. Tagad visi variet ieteikt man griezt vēnas or GTFO