Cik forši ir novērot progresu. -u-
KuroRyuuD
Jun 25 2011, 19:44
Paldies paldies, laiks tākā bij izkrāsot jamo.
Enjoy~
KuroRyuuD
Jun 26 2011, 19:08
moar monstaz!!
Minēšu, ka ar laiku te būs sensejs. Gan nemēģināšu prognozēt, pēc cik ilga laika
Darbi nav pārak daudz, bet TĀ DETALIZĀCIJA mmmmm...
Viss tik rūpīgi sataisīts ir ka prieks rodas pilnīgi.
KuroRyuuD
Jul 14 2011, 13:44
Paldies, paldies, es gan nepretendēju uz Senseja statusu, lol, whatever...
Te būs pārzīmēta, mazliet savādāka meitene no bildes kas redzama #98 postā.
KuroRyuuD
Jul 22 2011, 20:16
Double Posts FTW!
lilion
Jul 28 2011, 17:01
Nav pieres, vai zoda izlem pats
yukito-San
Jul 30 2011, 15:14
Drīzāk jau nav zoda, izskatās ka apakšžoklis būtu saudzīgi izņemts.
Piere samērā normāla. Tā detalizācija man neļauj nekur piesieties, grūti ievērot kļūdas
Ā un man nepatīk kājstarpe, kautkas tur nav normāli...
Kājstarpe tiešām jokaina, kajām nevajadzētu sākties vienai no otras tik tālu manuprāt.
Izkrāsotais zīmējums man sāk atgādināt AeonSeraph pavecākos darbus
zenofex
Aug 8 2011, 12:29
QUOTE(sunder @ Aug 8 2011, 00:52)
Indeed. Par to jau ilgāku laiku lauzu galvu. Droši vien tikai sakritība. Viņa Deviantarta lapa
http://aeonseraph.deviantart.com/
FuschichO
Aug 8 2011, 18:42
QUOTE(zenofex @ Aug 8 2011, 12:29)
QUOTE(sunder @ Aug 8 2011, 00:52)
Indeed. Par to jau ilgāku laiku lauzu galvu. Droši vien tikai sakritība. Viņa Deviantarta lapa
http://aeonseraph.deviantart.com/Man gan neliekas, ka tā būtu kāda sakritība. Man liekas, tur ir kaut kas līdzīgs skolotājs-māceklis formācijai
KuroRyuuD
Aug 9 2011, 23:09
Nja, man vēl daudz jāpiestrādā ^^'
Interesanti ka jūs pacēlāt tēmu par Aeonseraph`u, jo man liekas, es kautkad senāk biju pieminējis to, ka man ļoti patīk viņa darbi un viņa stils.
Es neceru zīmēt viņa detalizācijas līmenī, man tam trūkst pacietības, bet es noteikti vēlos sasniegt viņa līmeni, vismaz no viņa 2007 gada darbiem.
Lai nu kā, man līz tam vēl tālu un tā nav gluži nekāda skolotājs-māceklis formācija.
sunder
Aug 12 2011, 14:59
Nu es vispār arī sāku zīmēt tikai tapēc, ka redzēju viņa darbus un tie baigi patika, diemžēl zīmēšana man īpaši nepadevās, vai arī man pietrūka pacietības. Tomēr man patīk apskatīt ko citi ir zīmējuši, un vērot progresu laika gaitā. Paša sauciens tomēr ir programmešana nevis zīmēšana.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.