Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime festivāls!
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
Pages: 1, 2, 3
zenofex
Ok ir atveerusies festivaala majas lapa:
http://www.animefest.lv

Nekas iipashi jauns no infas tur pagaidaam nav.
Saiko
.. ak tie latviskotie nosaukumi wacko.gif
ShinChan
QUOTE(Saiko @ Oct 16 2004, 23:01)
.. ak tie latviskotie nosaukumi wacko.gif
*

Negribaas jau pilināt to darvenieku lielajā medus mucā, tacju vismaz filmu nosaukumus varēja daudz maz atbilstosji iztulkot, vai vēl labāk, vispār netulkot, bet kopumā lapas dizains ir visai tīkams. Neatstāj sasteigta darba iespaidu.
bypass
Ir tīri okei. Nebūs jāstaigā pa animenfo un citām vietnēm, lai uzzinātu, uz kuru animi iet.
Neesmu īstens html frīks, bet varu teikt, ka kaut kas nav īsti pareizi ar charsetu.
Imo, vajadzētu būt šim:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
aizvietotam ar:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1257"> <meta http-equiv="Content-Language" content="lv" >
vai kaut kam tml.
tostermaize
QUOTE(zenofex @ Oct 16 2004, 20:35)
Ok ir atvērusies festivāla majas lapa:
http://www.animefest.lv

Nekas īpaši jauns no infas tur pagaidām nav.
*

man tai lapai lat val kārtīgi nestrādā

P.s ko juus no piedaavaataa iesakiet man noskatiities???
bypass
man tai lapai lat val kārtīgi nestrādā
P.s ko juus no piedaavaataa iesakiet man noskatiities???
That's what im talking about. Izskatās, ka tas tagad jau ir izlabots. Jāpiezīmē, ka vēl arī pareizi norādīts links uz quick taimu.

Es iesaku noskatīties vampire-hunter D un ninja scroll. Pārējos visus neesmu redzējis(ja neskaita spirited away), bet plānoju noteikti iet uz wonderful days un vēl... hm, kārtīgi jāizčeko liste.
bypass
Oops, nē, šur tur vēl nav izlabots... biggrin.gif
standby
To Zenofex - par latv medijiem

Labi butu sagatavot jedzigu preses relizi un aizmest to uz BNS, LETA, BBI. Starp citu par Mangam ir raxtijis ari Dienas Bizness (pielikuma stils) - ari vinjiem var nosutit.

aizmetiet uz visiem zinju portaliem uc. sikak vari griezties pie manis smile.gif

(regulari to daru)
Puma
kad beidzot buus zinaama ziimeeshanas konkursa teema?
Rags
mani interese bilesu cenas, jo es kautgan daudz anime neesmu redzejis, bet gribetu uz visu iet un skatities, tomer ne katru dienu tadas lietas notiek rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
zenofex
Veelaties lai jums ar karotiiti baro? Luudzu - shajaa threadaa ir viss:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=579

Un ja veel nepietiek tad http://www.animefest.lv
Taka
Zeno, tak cilvēkam pamaurot vienmēr ir vienkāršāk, nekā pakustināt pers. pēcpusi un pastīties citos topicos... rolleyes.gif
Westy
Skatiijos tos seansus utt., bet kapeec nav ieklauta visulaiku populaaraakaa anime DBZ ??? laugh.gif huh.gif
Yume
laugh.gif hehe, nevajag aizskart tādas temas, savādāk kāds sāks bļaut, kur -Pokemon'i nē nu labi, to neskarsim, bet- Sailor Moon.. tas arī ir gaužām populārs. biggrin.gif
jurc
kaads te nav no Liepaajas kurš brauc uz animefest? Baigi negribaas 4Ls autobusam kjeernaat.
Hikaru
DBZ filmu animācija nav visai laba. Drošvien tāpēc arī nerādīs.
Seriāla animācija vispār ir briesmīga.

Anime festivālā varētu parādīt INUYASHA filmas, kurās ir ļoti laba animācija.
DBZ jau ir novecots. Tagad Inuyasha ir vislabākā anime - visas sērijas ir interesantas un ļoti labi uzzīmētas.
Yume
blink.gif par to vēl var pastrīdēties. Nevajag nevienu anime apzīmēt ar vārdu "labāzkā"-karam tomēr sava gaume, un kautkas savs patīk. Bet runājot par Inuyash'u, es gan nēesmu pamanījusi tur nekādu izcilu animācijas piemēru. Teiksim ar kādu Vampire Hunter D-Bloodlust nevar nemzas salīdzināt.
tostermaize
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 10:50)
blink.gif par to vēl var pastrīdēties. Nevajag nevienu anime apzīmēt ar vārdu "labāzkā"-karam tomēr sava gaume, un kautkas savs patīk. Bet runājot par Inuyash'u, es gan nēesmu pamanījusi tur nekādu izcilu animācijas piemēru. Teiksim ar kādu Vampire Hunter D-Bloodlust nevar nemzas salīdzināt.
*

kā jau tu pati teici gaumes lieta
Hikaru
Ok! Par gaumi nestrīdās.

Es jau nesaku, ka animācija ir vislabākā, bet tā ir laba.

Vampire Hunter D-Bloodlust ir tikai viena filma. Tā protams ir ļoti labi uzzīmēta, jo visu uzmanību pievērš vienam darbam.
Bet Inuyasha japaspēj uzzīmēt veselu seriālu un četras filmas, kur ir laba animācija.
Yume
Nu, labi... nestrīdēšos. Man arī lielu pretenziju pret inuyash'u nav, bet tomēr uzskatu ka k/t viņa nav rādīšanas vērta, kā arī ļoti daudzas citas.. bet tas tā.
Starp citu, ir daudz seriālu kuriem ir animācija un stils labāks par augstak minēto, bet tas ir tikai pēc kopotiem reitingiem, tāpēc neko nevar teikt ar noteiktību, viss ir relatīvi.
Taka
Festivālu rīkoja viena cilvēku grupa.
Viņi dabūja to ko VAR dabūt mūsu tirgum un to arī rādīs.
Es ticu, ka katram no mums ir kāda anime ko parādīt citiem, bet diemžēl, jārēķinās ar to, ko var parādīt legāli.
Ne visu pie mums var dabūt un rādīt.
Ja rāda mājās draugiem, tad var rādīt ko grib un kā grib.
Rādot kinoteātrī jārēķinās ar autortiesībām. Diemžēl.

Piedāvātais repertuārs ir tiešām neslikts. Es personīgi pat necerēju ka viņi tik daudz dabūs.

Ja gribat nākošajā festivālā redzēt kādu sev mīļu animi - iesakiet to festivāla organizatoriem!
Ja izdosies - varbūt redzēsit to nākošreiz.
ShinChan
Inuyasha tur, Inuyasha te. Tas ne tuvu nav izcils seriāls, es vispār diezgan šķībi skatos uz seriāliem, kas pārlec pāri 50 sērijām, jo ar tiem parasti ir līdzīgi kā arcilvēkiem. Jo lielāks sēriju/gadu skaits jo lielaks marasms un izplūdusi doma. Protams, par DBZ Inuyasha ir krietni vien labāka, taču neko par ko īpaši vajadzētu jūsmot es neredzu, varbūt tas ir tāpēc, ka paralēli Inuyashai eksistē kaudze tiešām labu anime.
Taka
Vēl gribētu piebilst, ka parādīt anime festivālā 50+ sēriju seriālu ir praktiski nereāli.
Maksimums ir īsas OVA ne vairāk kā 12-13 epizodes.
Tāpēc vairumā gadījumu arī rāda pilnmetrāžas filmas vai īsus OVA seriālus.
Kikyou
QUOTE(Hikaru128 @ Oct 25 2004, 12:44)
DBZ filmu animācija nav visai laba. Drošvien tāpēc arī nerādīs.
Seriāla animācija vispār ir briesmīga.

Anime festivālā varētu parādīt INUYASHA filmas, kurās ir ļoti laba animācija.
DBZ jau ir novecots. Tagad Inuyasha ir vislabākā anime - visas sērijas ir interesantas un ļoti labi uzzīmētas.
*

...kaa Yume teica, par gaumi nestriidaas... o_O
tostermaize
a vai kāds teica ka seriāls jārāda ir tak arī laikam 3 filmas
Hikaru
"Par gaumi nestrīdās" - To teicu es, vēlāk. smile.gif

Yume teica, ka katram ir sava gaume. smile.gif

Ir 3 Inuyasha filmas un 4. filma Japānā būs decembrī.
Leonheart
IMHO:
1ais. Festivaals domaats netikai prieksh otaku, bet arii cilveekiem kuri nezin par anime. Lai iepaziit vinjus ar sho kultuuru utt.
2ais. Piekriitu Taka, es arii nevareeju sapnjot ka vinji dabuus tik daudz un nesliktaakus anime filmas un OVAs.
3ais. Shaubos ka tas buus racionaali radiit Inuyasha filmas, ja vinjus apmeklees cilveeki kuri neko nezin par Inuyasha, vinjiem peec noksatiishanas buus daudz jautaajumu, saakot ar "kas tas par pusdemonu kursh cinjas par kaadiem kristualu gabalinjiem etc" un liidz "ja tas ir anime, kaads veerts vinju skatiities?" smile.gif Ili fani kuri apmeklees katru seansu, nu tad vismaz apmaksaajas Inuyasha radiishana biggrin.gif
Siriuss[FN]
Ir kāda norūnāta vieta/placis kur saskrienas cilv no foruma, bla bla bla un tad kopīgi iet uz to pasākumu?
kaarleens
vietas laikam nav man intresē vai ir biļetes vispār palikušas uz festivālu es laikam tikai rīt spēšu biļetes nopirkt
ShinChan
QUOTE(kaarleens @ Oct 27 2004, 12:40)
vietas laikam nav man intresē vai ir biļetes vispār palikušas uz festivālu es laikam tikai rīt spēšu biļetes nopirkt
*

Jautājums vietā. šodien gāju pirkt biļeti uz rītdienas atkl. seansu un biju spējīgs vairs dabūt tikai kaut kādu sūd...u vietu kreisajā "flangā" cik nopratu no kasieres, visu "vidiņu" (atskaitot pirmās rindas) sev ir aizsituši vēstniecību dabinieki un visvisādas prominences. Tā ka ar šo seansu varētu būt grūtības, taču nedomāju, ka pārējie seansi būs tik izpārdoti (ar dažiem izņēmumiem biggrin.gif ). Bet steidzieties, steidzieties...
bypass
Doh, es svēti ceru, ka rīt dabošu savu biļetu uz brīnišķajām dienām / tb atklāšanu. unsure.gif
Yume
blink.gif ui, a man vel vakar teica ka esot problemas, redzieties biļetes nepērk. Heh, es jau domāju. nevar būt, redz laikam būs sajaucis.
Nez, cilveki, jūs zinat ka Wonderful days būs krievu valodā ar dublāžu latv.val. caur austiņā? Nez, man labāk patiktu ja būtu oriģināl, tas ir korejiešu valodā. sad.gif

Un par tikšanos, man arī būtu ļoti interesanti. paskatīties uz otaku.lv publiku dzīvajā.
Man ir piedāvājums.. tur būs lielais plazmas televīzors, īsti vēl vietu nezinu, bet būs, kā būtu pēc kāda seansa ( kādu norunātu dienu) sarināt tur?
zenofex
Es buushu riit, ko dariishu - nezinu, biski skaitos organizeetaajs smile.gif
BTW, reku links uz radio programmu, kuraa bija mans verveleejums par anime utml:
mms://ier-w.latvijasradio.lv/pppx/wmsx/20041027_1410_r1.wsx

Tas ir striims, teoreetiski ar Windows Media Playeri jaaveras valjaa. Es esmu kaut kur programmas otrajaa daljaa smile.gif
Yume
Ui, viņu nevar patīt..škrobe, viss jaklausās.. a vērvelēsana par mūziķiem mani ne ļoti saista..
*paiet kāds laiks* heh.... manpatīk tās "reportieres" jautājumi. Itsevišķi par animāciju tikai bērniem, un tā tālāk.. reku paradās mūsdienu latvieša aizspriedumi par vārdu -anime. unsure.gif
Hikaru
Gribat, izstāstīšu joku? smile.gif

Dzirdēju baumu, kā viens piegāja pie kases nopirkt biļeti uz Ah! My Goddess un pajautāja kādā būs valodā. Kasiere pateica, ka būs oriģinālā valodā, angļu.smile.gif
Laikam kasiere vispār nezin, ko rādīs Kino Rīga. Nezin, ka Ah! My Goddess ir japāņu anime.

Starp citu, nopērkot biļetes, es pamanīju uz tām kļūdu (laikam). Ir uzrakstīts vārds "Festval", kur ir izlaists burts "i". biggrin.gif

zenofex
Arii Neatkariigaa riita aviize ir ielikusi rakstu par Animefestu, tas gan vairaak izskataas ka intervija ar organizatoriem, bet nu... te ir:
http://nra.lv/article.php?id=2199690&true_id=1
deleted-ray
Vot 6ito es saprotu, nav taads samazgu spainis kaa RB smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.