Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manejie
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Tamashi
Es ar dabuju melnos markierus : 0.1 Baigi forsi ar tiem, BET iztaigajot visu savu pilsetu neatradu udens noturigos(krasainos) markierus, tikai melnos un tos dokumentu markierus, vis kas bija- Udeni viegli nomazgajamie markieri.
Bljiiin, ta negribas doties uz rigu vinus meklet...
Paliksu pagaidam pie ta kas ir.
Click to view attachment
anti
Pēdējais tev ļoti reālistisks sanācis.
Ūdenskrāsas?
dmonster
Looks shopped, actually.
Sigfa
mm, shokolaade.
FuschichO
Ūdensnoturīgie tika ieteikti gadījumam, ja gleznosi pāri ar ūdenskrāsām, doh. Un, ja vēlējies būt sarkastisks, ieliekot to sūdu, varēji viņu ielikt normāli, nevis ar to retardēto thumbnail fīču.
Tamashi
QUOTE(anti @ Dec 3 2009, 21:58) *

Pēdējais tev ļoti reālistisks sanācis.
Ūdenskrāsas?

laugh.gif

QUOTE(FuschichO @ Dec 4 2009, 14:30) *

Ūdensnoturīgie tika ieteikti gadījumam, ja gleznosi pāri ar ūdenskrāsām, doh. Un, ja vēlējies būt sarkastisks, ieliekot to sūdu, varēji viņu ielikt normāli, nevis ar to retardēto thumbnail fīču.

Neesi nu tik launa.
Sorry, nezinu kaa citadi ielikt bildes.
Arta
Tamashi - http://otaku.lv/index.php?showtopic=5612 - reku izlasi. ^^ Tur kru tā oranžā bultiņa.
K, tur nekas nav paskaidrots, bet, kad raksti jaunu postu, tev tādu vajadzētu pamanīt. ^^
Tamashi
O blink.gif nebiju to ieverojis! Paldies arta!

A, un tiem kas kraso ar akvarelj krasam, kadas man labak dabut, kancleros parsvaraa tik 6 vai 12 krasu paletes, vai man vajag dabut kadas specefiskas, vai ar tam pasham labi?
FuschichO
sākumā ar tām pašām labi
ja māki jaukt krāsas tad ar 6 pietiks, bet labāk jau kad ir vairāk
Tamashi
QUOTE(FuschichO @ Dec 21 2009, 14:35) *

sākumā ar tām pašām labi
ja māki jaukt krāsas tad ar 6 pietiks, bet labāk jau kad ir vairāk

Wakatta, arigatou.
Tamashi
Yo, tadaima.
Pa brivdienam uzzimeju sho, bet taa kaa velu to pabeidzu, slinkuma un japanju valodas delj, ievietoju to sheit tikai shodien. Man vel japabeidz mana "manga", ja ta vinu varetu nosaukt.

IPB Image

p.s. sry, ka neieliku bildi kaa nakas jau saakumaa.
Shumins
QUOTE(Tamashi @ Dec 30 2009, 15:36) *

japanju valodas delj

Kādā veidā japāņu valoda ietekmē to, ka vēlāk ievieto zīmējumu?

Tā visādi citādi zīmējums jauks, patīk tas kreisā pusē priecīgais zaķis.
Kikyou
Es pieņemu, ka japāņu valodas stundu dēļ nevarēja pabeigt. laugh.gif
Arts
Man patīk! Izskatās kā no kaut kādas animes izgriezts, kārtīgi ir izkrāsots, čari ar proporcionāli, nav kroplīgi, smukas dzīves izteikmses, feinas mantas. Man patīk! smile.gif
FuschichO
QUOTE(Arts @ Dec 30 2009, 23:58) *

čari ar proporcionāli

I do object to that
Tamashi
QUOTE(Shumins @ Dec 30 2009, 23:36) *

Kādā veidā japāņu valoda ietekmē to, ka vēlāk ievieto zīmējumu?

A vot taa, ka pec macishanaas nav garigais zimesanai. (vienalga vai ta ir jap. val. vai kaut kas skolas mac. priekshmetiem sleep.gif )

QUOTE(Arts @ Dec 30 2009, 23:58) *

Man patīk! Izskatās kā no kaut kādas animes izgriezts, kārtīgi ir izkrāsots, čari ar proporcionāli, nav kroplīgi, smukas dzīves izteikmses, feinas mantas. Man patīk! smile.gif

mellow.gif Thnx !
Tamashi
Nu, es visu laiku nevareju senemties so darbu pabeigt, jo no melnrakstiem parzimet uz tiras lapas ir gruti. Gurklat vajadzeja tulkot 2 valodas.
Bet beidzot te nu i ! Enam izm O.O5 markieri, pat nezinaju ka tads ir!
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Kludas ir, ja runa par perspektivem, bet tas tapec ka linealu izmantoju tikai taisnam linijam, parejais ar roku.
Tamashi
Tadaima!
Sito parzimeju no melnrakstiem un izkrasoju.
Man kaut ka shvaki uz krasu izveli. sleep.gif
IPB Image
Sorry ka iznemu uz bridi araa! Aizmirsu saspiest attelu uz normalu lielumu!
FuschichO
o, šis man liekas foršs. Tā sejas izteiksme gan tāda fanātiska, bet, man liekas, ka mums te aug ļoti, ļoti daudzsološs mangas mākslinieks.
kabuki
tikai dēlis bišku nepareizi stāv.. esot gaisā, bez kāju kontakta ar dēli, to ir praktiski neiespējami noturēt taisni smile.gif īsumā- varēji viņu kkā nedaudz sagriezt, tad izskatītos labāk..

bet visu cieņu- man nenormāli patīk..

manga- pefekti
Tamashi
Nu.. ja godigi, es vairak raustijos, ka man par labo kaju(no zimejuma redzama puisa puses) visi bobardes laugh.gif
Thnx
kabuki
skeiteriem ļoti elastīgas potītes ir obligātas biggrin.gif tur tev viss pareizi...
Tamashi
Pagajis kads laiks un es atkal gandriz neko neesmu uzzimejis. biggrin.gif
Kad bus labaks garigais sazimesu vairak.

IPB Image

IPB Image
Cowman
tev drieksh anime stila kkas buutu jaapalabo ar seju tu taisi muti par platu degunu par taalu un acu dalju uz iekshu sanaak kkas liidziigs paviaana sejaiIPB Image

tev drieksh anime stila kkas buutu jaapalabo ar seju tu taisi muti par platu degunu par taalu un acu dalju uz iekshu sanaak kkas liidziigs paviaana sejaiIPB Image
Tamashi
@Cowman

Labi, degunu zimet gan jau iemacisos, bet kas vinas mutei? Tu gribi lai mutes ir blusu lieluma vai? ph34r.gif
Kikyou
Mutei viss ok. Deguni gan sākās uz augšlūpas.
Cowman
nee pa manam mute vareetu buud( dazos darbos) par 1/4 mazaaka
bet ja njem pa lielam mute var palikt kaada ir smile.gif
Tamashi
Yeep, varbut nelabakais zimejums ar ko sakt, pec visa shi laika, bet-
IPB Image
Sho zimejumu gribu uzdrukat uz melna krekla balta krasa (big pic) bet nezinu vai ta vares, bet cerams ka vares.
IPB Image
Tamashi
Nezinaju kadas krasas krasot, tapec actasu to prieku citiem.

IPB Image

wink.gif

IPB Image
Arts
Vairāk neliec pilnus, neapgrieztus skanējumus. Kādu skanneri izmanto, tur drošvien jābūt līdzi kādai progai ar ko var apgraizīt zīmējumus.
Vecmamma ir laba, čalis ar tārpiem ir izcili jauks, dominatriksa ar loli sulainēm ar ir laba.
Vajag piestrādāt pie anatomijas, lai ķermeņi sanāktu nedaudz proporcionālāki, tev šamie iznāk saspiesti, locekļi dažreiz ir par īsu.
Tamashi
Tiko izlaboju, sory, nepietika apgriezt attelus jo laika nepietika, bet tiko visu izlaboju.
Par anatomiju, tante ir skiba jo veca, lol. Es vienkarsi vinu uzzimeju 2 minutes, bez paliglinijam un daudz nepiedomajot pie proporcijam tongue.gif
Arts
Par anatomiju, tante ir skiba jo veca, lol.

Zīmējot karikatūrveidīgos ķēmus, nav jāievēro proporcijas, vislabāk ir, kad esi izdomājis tēlam savas proporcijas,kas padarītu viņu pēc iespējas komiskāku. Nezīmē uz rūtiņlapām. Izmanto maģisko fotožopa spēkus, lai tiktu vaļā no rūtiņām.
Haikis
Eu labs! Šite ir riktīgs potenciāls!
Tamashi
Neesmu seit bijis jau 2menesus,un neko daudz ary neiemacijos,lol
Bet cerams...
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Sigfa
pfffthahahahHAHAHA!

IPB Image

edit: ak jā, lai nu ko, bet paskaties netā ko nozīmē vārds "bugger" ^^
Arta
Vai dieeeeees` :'D
Engrish are you're speshality. ^^

Grūti zīmējumu ņemt nopietni, ja acīs grauž teksts. =D
Tigra2
Nu jā, teksts ģeniāls. Varbūt labāk pieturies pie Latviešu valodas? XD

Visādi citādi zīmējumi smuki un tīri, tomēr pārāk statiski un ne pārāk labi izvietoti priekš komiksa. Derētu pamācīties izvietošanas mākslu, tam tomēr ir visai paliela nozīme.
Tamashi
Mja, ar anglu val ir ta ka ir, par to liecina manas atzimes tongue.gif

A, un kadu vel izveidosanas makslu Õ_Õ ?
Arta
QUOTE(Tigra2 @ Jun 10 2010, 13:56) *

Derētu pamācīties izvietošanas mākslu, tam tomēr ir visai paliela nozīme.

QUOTE(Tamashi @ Jun 10 2010, 15:48) *

Mja, ar anglu val ir ta ka ir, par to liecina manas atzimes tongue.gif

A, un kadu vel izveidosanas makslu Õ_Õ ?

Un kādas tev atzīmes lasīšanā? [lol]
FuschichO
QUOTE(Art`a. @ Jun 10 2010, 16:00) *

Un kādas tev atzīmes lasīšanā? [lol]

Ne tikai šajā tredā ir tādi panākumi.
QUOTE(Tamashi @ Jun 10 2010, 11:54) *

QUOTE(burkanses @ May 9 2010, 22:51) *

Kads varatu pateikt , paradit, kaa japanu valoda rakstas vards - burvis ? baigi vajag to heroglifu!!!

ę� izrunaa ka - [to]

lai gan vairak izmanto vardu-doa ć�ć‚¢ ,taka tas nak no anglu val, tam nav kandzi
Tamashi
Mans psp gluchi un vinam nav Lv valodas, tape gadas parprast dazreiz (soreiz biezi), turklat, redze man ta ka vecam krakim.
Forshi ka visi sacel tadu breeku.
Sigfa
Brēku? Par tevi visi atklāti smejās.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.