liels paldies par komentāru...emm, patiesību sakot, esmu gan! Esmu students mākslas skolā(precīzāk būtu teikt ,ka eju vēl vidusskolā, bet mākslas pasaulē vidusskolnieks pārvēršas par studentu..joprojām nevaru to īsti saprast līdz galam kāpēc tas tā, bet anyway..)
achtung,achtung>>>>>šausmīgi garš memuārs, kaut kāda neizprotama iemesla dēļ, kas uzkurināja un lika man izteikt savu viedokli, ko domāju tajās pāris sekundēs ,lasot 3 teikumu garu komentāru(sorry, nevarēju to laikam paturēt sevī..esmu tāda pļāpa
...)
uzreiz ļoti atvainojos tiem cilvēkiem , kas zin� mani personīgi un iet tajā pašā skolā, kas nepiekrīt manam viedoklim ..un piedošanu tiem kurus esmu aizskārusi kaut kādā veidā.....esmu vēl jauna un stulba(šaubos ,ka kļūšu gudrākā arī turpmākajā dzīvē >W<)Un šis viedoklis ir>>>>>
>>>> lūdzu nevajadzēt uzreiz spriest par maniem darbiem ,uzzinot, ka eju mākslas skolā(pleas don't give any credits..and don't spare me),jo bieži ir piedzīvota replika :"Ak jā, nu protams, nav jau brīnums, kārtējais izlecējs un iedomīgais, nekas īpašs, varēja būt labāk"....utt. Man vienkārši patīk zīmēt un gribēju dalīties ar saviem darbiem. .i wanna share my optimism and love,i wanna inspire and be inspirited~~~~
uzskatu, ka mākslai te nav ŠAUSMĪGI lielā ietekme. Šīs skices NEKAD NEKAD NEKaD netiks vērtētas, pārspriestas ar, rādītas maniem skolotājiem -` viņi nesapratīs un totāli mani noēdīs, ja redzētu ,lai gan apmērām zinu kas tur ir šķībi un greizi ..bet tamdēļ tās sauc par skicēm-,ļoti slinka, nevīžīga, nebeidzami pļāpīga cilvēka skicēm..blah<_<
(jebkurā gadījumā, zīmēju to intuitīvi, komponēju intuitīvi pat neņemot references un zinu, ka būtu tas jādara, bet esmu šausmīgi slinka....visu pārsvarā no galvas zīmēju, bieži ietekmējos no redzētām-jebkura veida ilustrējumiem, pēc reāli dzīvē redzētā/studētā utt)
....mūsu skola ir diezgan klasiska un nav galīgi tendēta uz šāda veida(anime /manga/.. jebkas ,kas saistās ar multenēm, o.c., industriālo u.t.t..lai gan kaut kas ik pa laikam arī paspīd no šī scenāŗija, kas mani ļoti iepriecina..bet. Varu droši teikt, ka viss tas ir treniņa darbs un pūles.
Nu jā, māca mums daudz..piem. anatomiju(tik pat labi to var arī pats apgūt),kompozīciju(par ko arī jau sarakstītas grāmatas) un vēl un vēl unvēlunvēl, bet tas viss vairāk velk uz klasiku un kārtīgiem, jebkādiem mākslas veida pamatiem.
Ja atskatās uz pagātni, varētu teikt, ka sāku šos murgus zīmēt nesen..kaut kur ap 2007/2008 gadu. Iepriekš vispār nezināju kas ir anime vai manga. Zīmēt es zīmēju arī bērnudārzā , ja kas, bet ne šos brīnumus..VISS IR ~90% TRENIŅŠ UN 10%APGŪTĀ
. Visus šos gadus, līdzko uzzināju un tiku neglābjami ievilkta industriālajā pasaulē ,zīmēju gandrīz katru dienu, katru brīdi, jebko, jebkur un jebkad. Hehehe. Visas burtnīcu malas tika apzīmētas un ,ne tikai burtnīcas vien...
AR VISU ŠO BEZGALĪGI NEJĒDZĪGO PENTERI ES GRIBU PATEIKT/IEDVESMOT/VADĪT UZ DOMU ,KA KATRS ir SPĒJĪGS LABI ZĪMĒT, kur nu vēl 3010 reizes labāk par mani,...JO VISS SLĒPJAS TRENIŅĀ..nu, tas ir mans viedoklis balstoties uz pašas pieredzēto un apjēgto..;)blah i'm done..now u can eat me alive
~lai veicas treniņos zīmēšanā un ,paldies jau iepriekš par visu!