Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kHe-kHeM...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
beta30
i'm ALIVE!!!!!

likšu turpmāk skicītes šajā saitā>>>>s-u-s-i-s.blogspot.com

esmu arī reģistrējusies deviantartā s-u-s-i-s.deviantart.com
B.E.I.D.Z.O.T!..citi domāja ,ka neizdarīšu to pat līdz viņu pensijām..bet,re kā..biju absolījusi..
(patiesību sakot tas notika piespiedu kārtā >>>mani noēda izslakuši paziņas,kas trakoti gribēja mani tur redzēt..blah...un tagad esmu kārtējais deviants...)
Lielāko daļu blogspotā postotās skicītes netiks liektas deviantartā..so..ja ir kāda interese-feel free to browse it!

~paldies

p.s....ja kāds tiešām browsos tos linkus, tad vēlreiz atvainojos par savu 'šķībi-greizo' anģļu valodu....klanos klanos*
MmmCokkies
Well, pēdējais skice patiešām ir daudzsološa wink.gif
Tev ir , gan kompozīcijas , gan telpiskuma izjūta ^^
Pieminēji kad esi students , tad tu gadījumā neesi students kādā no mākslas skolām vai akadēmijām ?
Arta
Man patīk.
/shall stalk your blog, yes.
beta30
heheh cool.gif

thank u....viva la stalker
beta30
excl.gif liels paldies par komentāru...emm, patiesību sakot, esmu gan! Esmu students mākslas skolā(precīzāk būtu teikt ,ka eju vēl vidusskolā, bet mākslas pasaulē vidusskolnieks pārvēršas par studentu..joprojām nevaru to īsti saprast līdz galam kāpēc tas tā, bet anyway..)wink.gif

achtung,achtung>>>>>šausmīgi garš memuārs, kaut kāda neizprotama iemesla dēļ, kas uzkurināja un lika man izteikt savu viedokli, ko domāju tajās pāris sekundēs ,lasot 3 teikumu garu komentāru(sorry, nevarēju to laikam paturēt sevī..esmu tāda pļāpa glare.gif...)wacko.gif

uzreiz ļoti atvainojos tiem cilvēkiem , kas zin� mani personīgi un iet tajā pašā skolā, kas nepiekrīt manam viedoklim ..un piedošanu tiem kurus esmu aizskārusi kaut kādā veidā.....esmu vēl jauna un stulba(šaubos ,ka kļūšu gudrākā arī turpmākajā dzīvē >W<)Un šis viedoklis ir>>>>>

>>>> lūdzu nevajadzēt uzreiz spriest par maniem darbiem ,uzzinot, ka eju mākslas skolā(pleas don't give any credits..and don't spare me),jo bieži ir piedzīvota replika :"Ak jā, nu protams, nav jau brīnums, kārtējais izlecējs un iedomīgais, nekas īpašs, varēja būt labāk"....utt. Man vienkārši patīk zīmēt un gribēju dalīties ar saviem darbiem. .i wanna share my optimism and love,i wanna inspire and be inspirited~~~~rolleyes.gifblush.gifhappy.gif

uzskatu, ka mākslai te nav ŠAUSMĪGI lielā ietekme. Šīs skices NEKAD NEKAD NEKaD netiks vērtētas, pārspriestas ar, rādītas maniem skolotājiem -` viņi nesapratīs un totāli mani noēdīs, ja redzētu ,lai gan apmērām zinu kas tur ir šķībi un greizi ..bet tamdēļ tās sauc par skicēm-,ļoti slinka, nevīžīga, nebeidzami pļāpīga cilvēka skicēm..blah<_<
(jebkurā gadījumā, zīmēju to intuitīvi, komponēju intuitīvi pat neņemot references un zinu, ka būtu tas jādara, bet esmu šausmīgi slinka....visu pārsvarā no galvas zīmēju, bieži ietekmējos no redzētām-jebkura veida ilustrējumiem, pēc reāli dzīvē redzētā/studētā utt)
....mūsu skola ir diezgan klasiska un nav galīgi tendēta uz šāda veida(anime /manga/.. jebkas ,kas saistās ar multenēm, o.c., industriālo u.t.t..lai gan kaut kas ik pa laikam arī paspīd no šī scenāŗija, kas mani ļoti iepriecina..bet. Varu droši teikt, ka viss tas ir treniņa darbs un pūles.
Nu jā, māca mums daudz..piem. anatomiju(tik pat labi to var arī pats apgūt),kompozīciju(par ko arī jau sarakstītas grāmatas) un vēl un vēl unvēlunvēl, bet tas viss vairāk velk uz klasiku un kārtīgiem, jebkādiem mākslas veida pamatiem.

Ja atskatās uz pagātni, varētu teikt, ka sāku šos murgus zīmēt nesen..kaut kur ap 2007/2008 gadu. Iepriekš vispār nezināju kas ir anime vai manga. Zīmēt es zīmēju arī bērnudārzā , ja kas, bet ne šos brīnumus..VISS IR ~90% TRENIŅŠ UN 10%APGŪTĀ excl.gif. Visus šos gadus, līdzko uzzināju un tiku neglābjami ievilkta industriālajā pasaulē ,zīmēju gandrīz katru dienu, katru brīdi, jebko, jebkur un jebkad. Hehehe. Visas burtnīcu malas tika apzīmētas un ,ne tikai burtnīcas vien...blink.gifwacko.gifcool.gif

AR VISU ŠO BEZGALĪGI NEJĒDZĪGO PENTERI ES GRIBU PATEIKT/IEDVESMOT/VADĪT UZ DOMU ,KA KATRS ir SPĒJĪGS LABI ZĪMĒT, kur nu vēl 3010 reizes labāk par mani,...JO VISS SLĒPJAS TRENIŅĀ..nu, tas ir mans viedoklis balstoties uz pašas pieredzēto un apjēgto..;)blah i'm done..now u can eat me alive

~lai veicas treniņos zīmēšanā un ,paldies jau iepriekš par visu! happy.gif
beta30
hug's and kisses to everyone

Arta
Oh my, es izlasīju visu tavu garo nu jā.. xD
Es neatceros, par ko tur bija *slinko pascrollēt uz augšu* bet es zinu, ka piekrītu. :'D

Liki man atminēties, ka pirms 5 gadiem, kad gāju mākslas skolā, man neko par cilvēkiem & anatomiju nemācija, bija tikai klusās dabas, kompozīcijas utt.. -.- Kas man izrādās nepatīk. =D Tur sapratu tikai to, kas ir kŗasas, kā tās apmēram izmantot un kā jāskicē audums. xD Pārējo mēģinu apgūt pašas spēkiem pēdējos ~2 gadus. x.x Lēnām, bet treniņš ir tiešām tas, kas nepieciešams lai progresētu.

Mīļš pēdējais zīmējums. :]
beta30
oho-liels respekts! !!..tu tiešām to murgu izlasīji?..paldies!!!

domāju, ka esmu jau nolēmusi veltīt savu dzīvi māklsai, tā kā citu neko nemāku (būs vien jāmokās tālāk)>W<-
..liels prieks ka patīk..tas bija tā kā apsveikums visiem jaunajā tīģera gadā ^__^
beta30
..yeah,esmu kaa reti sastopams,uz izmirshanu nolemts dziivnieks,konkretaak,radiijums,jo parados sheit reizi pusgadaa....ak-mani laikam driiz izdzesiis par manu pasiivo apmekleejumu..heheh...

nezinu kapeec,bet ielikshu peedeeja laika paaris darbinjus, laikam ,lai pabarotu savu EGO ,vai paradiitu savu progressu/regressu..un ka ES vispaar arii KAUT KO DARU...

..parpostoshu shos darbinjus, ja gadiijuma kaads nestalko mani jau blogspotaa...

so..skiciites,skiciites un skiciites...

ta-daa~

s-u-s-i-s.blogspot.com

s-u-s-i-s.blogspot.com

s-u-s-i-s.blogspot.com

s-u-s-i-s.blogspot.com

mazinji avataarinji-vajag tak reiz izmeegjinat..

IPB Image

IPB Image
Cowkiller
ohh jauki, skices ir ok...
iznjemot to uz dzeltenaa fona redzamo princi/karali?
Haikis
Man patika dinamika.
Suki
Tew jau baigi labi sanaak... camoon taa jau tik vajag turpinaat,es jau ar saaku domaat ka citiem mani drabi mesls liekas,bet saliidzinot vecos darbus ar tagadejiem ir jau atskjiriiba. ^^ biggrin.gif
Un ja jau citiem neiet pie duushas lai skauzh talaak. xD Man piem. patikaa. ;DD IPB Image
Arts
NEVER EVER GONNA GIVE YOU UP!!!
beta30
ak dievs..cik miilji-LIELS PALDIES JUMS VISIEM!!! blush.gif
beta30
~ buuu~ esmu joprojam dziiva,bet knapi.

Tikko beidzaas visi eksaameni un ir sakusies prakse,bet biju atradusi laicinju kaut ko arii uzziimet photoshopa...Man buutu jaasaak ziimeet nopietnaak un ilgaak...lai gan daru to parasti pat PAARAAK un nevajadziigi ilgi uhh
Nu bet,here it goes~

viens no maniem o.c. Bala Tourus
s-u-s-i-s.blogspot.com
..un nesen izveidotais o.c. Nikolas Oddē shis ir tikai close ups...pilnaa bilde ir manaa blogspotaa,lai gan taa veel ir jaapielabo
s-u-s-i-s.blogspot.com

p.s. veelreiz pateicos par uzmundrinoshajiem komentariem rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.