Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Go spēlēšana
Anime forum > Anime > Games > GO
Pages: 1, 2
serleons
man ienaaca praataa veel kautakas lgf.org vai kaut kas tamliidziiiigs jo mees tachu esam organizaacija latvijas go federacija un ja kas man ir labas zinas sakaraa ar biblioteku-tai piesleedza siltumuuuu (yeeeee) smile.gif
Fakia
lgf.lv <--- man nepatīk jo pārak daudz man ar to asociāciju (Latvijas Golfa Fed/ Let's Go Fishing...)

Tās LV jau uzreiz saka ka tas ir Latvijas Go. Tāpāc nedomāju ka ir jāpiliek to Latvijas/Latvian vārdu.

Domens ar pārak garu nosaukumu nav skaisti arī.

Es piedavaju nosaukt tā:

goban.lv
gogame.lv
gofed.lv
playgo.lv
Sigfa
nu, es straadaaju par flash developeri, arii web dizaina jomaa ir pieredze, zo varu pieliktu kaadu roku, ja vajag.
Sephy
Hmm es atceros ka kaut kas loti lidzigs bija savā laikā populārs uz papīra(tur gan laukums parasti bij rūtiņu lapa..) un iesaitīja tikai noķertos pretinieku punktus, nevis tukšo lauku blink.gif

QUOTE(Hikaru @ Nov 27 2008, 09:33) *

Visi saka ka vajag izmantot div, bet tāpat visi izmanto tabulas. biggrin.gif

Es izmantoju divus rolleyes.gif
Pj..
Juu.. Man ar ir adobe dreamweaver, tikai es nemaz viņu neizmantoju ^^;; es izmantoju Flash lai uztaisit websaitu... kurš man jau ir ^^(ar kuru 200x labāk sanāk, joo flešā var da-jeb-ko izdarīt)
Hikaru
Edit: Tā kā 10. janvārī man ir darba diena, kura tika pārcelta no 2. janvāra, manis nebūs. Skolniekiem tas tāpat ir brīvdiena.
Have fun bez manis.
Hikaru
Mēs pēdējā laikā esam pārcēlušies uz 1. stāvu. Pašā galā atrodas istabiņa, kur arī spēlējam.

Un drošvien ieteicams uztaisīt bibliotēkā lasītāja karti, lai justos brīvākam. Lai to izdarītu, ir nepieciešams personu apliecinošs dokuments (pase vai vadītāja apliecība). Kāda no bibliotekārēm var dažreiz pajautāt: "Vai jums ir lasītāja karte?"
serleons
jaa taaa ir dazkaart vini taa nekauniigi dara ka jautaa mums vai mums ir lasiitaaj karte. biggrin.gif
serleons
forshi es dzirdeeju ka shodien bija daudz jaunino tas mani ieprieceeja
Hikaru
Jā, bija jaunas sejas. Un viens jauniņais ir no nezināmas izcelsmes vietas atnācis (t.i., ne no otaku.lv un ne no anime.lv). Un, ja nākošreiz vēl 5 draugus atvedīs, tad būs gandrīz vai jāsāk domāt par plašākām telpām. biggrin.gif
Faplo
Izkalusās pārāk forši, ne? biggrin.gif Awesome, bet jautājums ir - cik no tiem 5 paliks spēlēt Go? 1 max? Tā nu tas reāli ir...
serleons
tu esi taads pesimists
Hikaru
Ir doma pasūtīt Go komplektus galda spēļu veikalā, tas kas atrodas uz Kr. Barona. Viens komplekts maksā ap 30 Ls. Ja pirkt vairākus, tad var dabūt atlaidi. Ja kādam vajag komplektu, tad piesakās pie manis līdz otrdienai.
Būtu labi zināt, cik cilvēkiem to vispār vajag. smile.gif
dzanis
Labdien,

Es esmu vientuļš go spēlētājs no ārpasaules smile.gif

Kā jums šīs Go spēles notiek joprojām ik sestdienu?
Ja nāk, vai jāņem līdzi savs go komplekts?
Hikaru
Labdien,

Es esmu no iekšpasaules. Ārpasaulē nekad neesmu bijis. smile.gif

Go spēlēs mums vēl joprojām notiek ik sestdienu.

Mums tur ir 5 Go komplekti. Parasti ar to pietiek.
serleons
jaaa veeljoprojaam katru 6dienu no 13:00 lidz 16:00 GO komlekts ja grib var panemt bet principaaa komplekti ir (ierobezotaa daudzumaa)

tu nu gan esi aaatrs hikaru
???
Man tāds stulbs jautājums,par cik visi zināt kas ir GO.
Kas ir GO ? tongue.gif biggrin.gif
Church
Go @wiki
Lielai daljai shejienieshu iepaziishanaas ar sho speeli iespeejams saakaas caur Hikaru no Go showu.
serleons
principaa taa ir galda speele!!!
Hikaru
Nāko­šo sestdienu (2. maijā) manis nebūs uz go spēlēšanu, jo atradīšos kadā citā ļoti svarīgā pasākumā.
Have fun bez manis.
serleons
esmu vaacijaa taadeel manis nebuus arii naakosho 6dien
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.