Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kur ir mans sensejs?!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Patachan
Okey, Patrīcei laikam ir pielipusi Alice slimība, tāpēc viens tāds veiklais Alice darbiņš, lai jums būtu par ko smieties biggrin.gif

Click to view attachment
FuschichO
Muahahha. hahaha. hihihi... dry.gif

Centusies esi un tagad labosim kļūdas ^^
* Varbūt seju varēji nedaudz anime-iskāku, bet patiesībā tam nav nozīmes, jo seja sanākusi patiešām normāla, ja neskaita šķībās acis (savieno ar līniju abus iekšējos acu kaktiņus un tad abus ārējos. Pēc visiem likumiem šīm līnijām jābūt paralēlām, ja seja ir pretskatā)
* Kakls ir pārāk tievs un īss. Tad galva izskatās kā uzsprausta uz lielāka korķa. Paskaties uz savu kaklu.
* Alise izskatās sabiedēta, jo viņas pleci ir taisni. Varbūt, ka tas ir speciāli, bet normālā, relaksētā stāvoklī pleci ir slīpi. Aproces arī ir šķības un pati Alise nedaudz atgādina nebarotu airētāju (baigi platie pleci salīdzinājumā ar vidukli un rumpim nav sievietēm raksturīgās maigas plūdlīnijas, bet ja Alise joprojām ir maza meitene, tad stāsts ir vēl savādāks, bet man slinkums
* Vēl var piebilst ka rokas ir taisītas no kokiem un pirksti no papīra, jo ļoti plāni. Ir tāda teorija, ka cilvēka ķermenis sastāv no lielākām un mazākām lodēm. Savā ziņā tā ir tiesa.

Nu tad vairāk pieliec savas zināšanas nākošajiem darbiem. wink.gif Allaž domā par to, ko īsti tu zīmē. Iedomājies, ka tu esi Dievs (nē, tas nav grēks)- kādu tu veidotu cilvēka ķermeni, lai tas darbotos un nebūtu lūznis... tas tomēr prasa iedziļināšanos. Parasti ir tā, ka mēs visi visu zinam, bet kad sākam kaut ko darīt, tad visu aizmirstam.
Sushi
Un kurš tiek vainots Alises slimībā? >:D
Njam, Fushchi, man labāk patīk teorija par kastēm, nevis lodēm. XD Uun, nē, šī Alise nav maza meitene, tas ir fanarts American McGee's Alisei, kura vairs nav maza meitene. Drīzāk gan nozīmēta, ne fanarts, vai ne, Patrīc?
Anyway, pastrādājusi esi normāli, tagad a nu, ka zīmē no galvas! >:O
vampiregirl
QUOTE(FuschichO @ Jul 22 2008, 00:18) *

* ja neskaita šķībās acis (savieno ar līniju abus iekšējos acu kaktiņus un tad abus ārējos. Pēc visiem likumiem šīm līnijām jābūt paralēlām, ja seja ir pretskatā)

Savienojot iekšējos un ārējos kaktiņus, šajā gadījumā, līnijas BŪS paralēlas, bet ar lapas malu gan paralēlas nebūs ^^

Tavs pēdējais darbs vispār izskatās tāds....em.......jocīgs biggrin.gif Man japiekrīt tam, ka šī Alise nemaz pēc mazas meitenes neizskatās, bet pēc pusaudzes arī nē, jo viņai dēlis + viņa arī izskatās uzka4āta plato plecu dēļ. Zināji ka galvas platumam 2 reizes jaiet iekša plecu platumā??? A cik te sanāk? Laikam jau kādas 3 reizes būs. Mans ieteikums nākotnei - kad zimē kādu darbu kārtīgi izdomā cik vecs būs tavs tēls un zīmē konkrētās proporcijas atbilstoši vecumam!
FuschichO
WTF Vampiregirl, līnijas arī jāmācās novilkt vai??? dry.gif

IPB Image

Mr. Dobičins man vēl ir teicis, ka cilvēks sastāv no trīsstūriem. Kam lai tic? blink.gif

Arts
Jā,palūko tik,mēs visi sastāvam no ploigoniem(trijstūriem). biggrin.gif
Varēji kārtīgāk ar zīmuli izzīmēt,lai nav gaišo laukumu,man nospļauties par proporcijām,bet darbs leikas paviršs.Kā savējos zīmēju.
Patachan
QUOTE(Sushi @ Jul 22 2008, 05:30) *

Un kurš tiek vainots Alises slimībā? >:D Uun, nē, šī Alise nav maza meitene, tas ir fanarts American McGee's Alisei, kura vairs nav maza meitene. Drīzāk gan nozīmēta, ne fanarts, vai ne, Patrīc?

Hmm, tu esi vainīga! >:D
aha un tā vairs nav nekāda maza meitenīte!
Jā, un nāksies vien atzīt, to, ka šamā meiča ir nozīmēta, pietam, datōriskā versija un viņai tie nolādētie pleci tur tādi bija!

P.S.
šito zīmējumu es te ievietoju,lai jums nebūtu garlaicīgi

anyway...paldies FuschichO par kritiku! ^^

ā jā un nākamreiz centīšos zīmēt cilvēku nevis briesmoni!

QUOTE(Arts @ Jul 22 2008, 12:40) *

...bet darbs leikas paviršs...

Kā jau es teicu tas ir veiklais alises darbiņš, so... viņš nevar būt kārtīgs

šķiet, ka nākamreiz nelikšu darbus,lai tikai jums būtu interesanti, te laikam visiem vajag kārtīgi izstrādātus ar pareizām proporcijām zīmētus darbus. dry.gif
Tigra2
QUOTE(Patachan @ Jul 22 2008, 13:51) *

te laikam visiem vajag kārtīgi izstrādātus ar pareizām proporcijām zīmētus darbus. dry.gif

Vispār jau... ne gluži, cik daudzi šeit zīmē tādus? Figņa slēpjas tajā, ka darbam ir jābūt feinam.
Un tava problēma ir tā, ka tu neieliec savos darbos izdomu.

Puzis šai sakarā saka:
IPB Image
Sāc piestrādāt pie tēmām!

vampiregirl
QUOTE(FuschichO @ Jul 22 2008, 12:36) *

WTF Vampiregirl, līnijas arī jāmācās novilkt vai??? dry.gif

IPB Image

Ah, nju oky biggrin.gif Bet man uz aci izskatījās ga būs vien paralēlas, varbūt ka līnijas pārak biezas, bet nju oky biggrin.gif

Vispār jau... ne gluži, cik daudzi šeit zīmē tādus? Figņa slēpjas tajā, ka darbam ir jābūt feinam.
Un tava problēma ir tā, ka tu neieliec savos darbos izdomu.

Vot te es piekrītu. Vajag ko interesantu izdomāt smile.gif
Sushi
Vampiregirl, google tak tev strādā. ._.
IPB Image
un, davai, patrīc. tagad kaut ko tādu.. hmm. es zinu! O_O uzzīmē svena fanartu!
Patachan
QUOTE(Sushi @ Jul 22 2008, 15:04) *

...uzzīmē svena fanartu!...

Svena fanarts man jau ir uzzīmēts manā rūtiņu japāņu valodas burtnīcā biggrin.gif
Tigra2
Tad uzzīmē svenu kā sievieti XD
Patachan
Okey, es vēl neesmu sākusi zīmēt Svenu sievieti XD , bēēt es te atļaušo iepostot šodienas skices, ķēpājumi, kuri tika zīmētas Pokemonu burtnīcā nodarbības laikā biggrin.gif

Click to view attachment
Patachan
Okey, patrīcei palika garlaicīgi, un viņai sagribējās pazīmēt Paintā biggrin.gif

Click to view attachment

Unn..un šis zīmis māca to, ja jums nokrīt kartupelis uz grīdas, tad tam ir jāuzlīmē plāksteris, lai tas atveseļotos.
Jā, es zinu, es neesmu normāla laugh.gif cool.gif
vampiregirl
Tās skices man patīk, bet vot tas kartupelis ir krimināls biggrin.gif A un kad zimē em, cilvēka galvu ieteicams arī plecus piezīmēt, savādāk izskatās ka ir k-kas nocirsts (vismaz man)
Patachan
QUOTE(vampiregirl @ Jul 22 2008, 19:48) *

...bet vot tas kartupelis ir krimināls biggrin.gif

hmm, krimināls...krimināls?!
Kurā galā? laugh.gif
monk
man jau patiik tie "kjeepaajumi" jap valodas kladee. smile.gif
bet kartuupelis tieshaam kriminaals. biggrin.gif
Patachan
Vienu jaunu nupatās uzcepu. dry.gif
Art's teica, ka mani nenoēdīs dzīvu, ja ielikšu otaku.lv, tāpēc es ceru, ka tā būs biggrin.gif

Click to view attachment

Viņa izskatās very, very šķība, es zinu! biggrin.gif
Cowman
man tikai interesee caur ko tu vinju taisiiji? ( paint utml.)
vampiregirl
Njez, man tā meitene neliekās šķība, bet vot tie vēdekļi fonā gan tādi ir biggrin.gif
Patachan
QUOTE(Cowman @ Jul 23 2008, 11:51) *

man tikai interesee caur ko tu vinju taisiiji? ( paint utml.)

Es viņu taisīju caur Paint

QUOTE(vampiregirl @ Jul 23 2008, 13:54) *

Njez, man tā meitene neliekās šķība, bet vot tie vēdekļi fonā gan tādi ir biggrin.gif

nu jā, vēdēkļi ir šķībi, no lētās krāmu bodītes biggrin.gif
Patachan
Okey, es precizēšu kā es šo te uzzīmēju, lai Cowman būtu skaidrs.
Programma, kura tiek izmantota ir Paint.
Zīmējums tapis izmantojot pelīti, pī-pī!

Sumimasen par dubļupostu! ^^
Patachan
Sen nekas te nav postots, un rekā,sanāk dubult posts.
Rudeni gaidot.
Click to view attachment
FuschichO
Punkt..-kaut kāds-.. isms ?
Patachan
Iespējams biggrin.gif
Sushi
Prasās acu baltumi un bišķi skaidrāka zoda līnija. XD Bet tas viņas apģērbs man liekas smieklīgs. ¦D
Patachan
Jā, acu baltumi prasās gan.
Un tas apģērbs ar bija paredzēts jancīgs XD
Varu iedomāties, kā tu sēdi pie sava datõra un smejies, šādu skatu jau es esmu redzējusi.
vampiregirl
drusku miglains laugh.gif vsp šādā tehnikā kas zimēts s.ck tongue.gif
bet ja neņemam vērā ka man šī puantilisma tehnika nepatīk, tad ir labi ^^
Patachan
Ir pagājis ~pus gads, kopš es neko neesmu zīmējusi un ievietojusi šajā forumā.

Vakar naktī saņēmos uz uzzīmēju kko paintā. Muhahaha. >:3

Ā un jā, man pašai nepatīk tā meitenīte un zīmējuma krāsas xD
Catgirl
Kur rodas tā pacietība strādāt ar paint? Izskatās labi, arī kautkāda doma tam visam apakšā ir..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.