Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hollow art
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
DarkDevilCat
p.s

tad, kad FuschichO man uzimes, ka jazime kermenis, tad ar es to ziimesu klat o.o << kautka taa smile.gif

paldies arta smile.gif

p.s
why the f.ck i cant edit? ohmy.gif
nu nekas, naksies taisiit double/triple/quadra utt. postus XD

ev labs vins auto edit uztaisija XD

man jau patik sii fi4a biggrin.gif

lalala? biggrin.gif
Rainie
man patīk smile.gif
FuschichO
Jā, šis pēdējais tiešām labs.

Es uztaisīšu tutorial, kad Radītājs man dos apgaismību par to, kā vienkārši un saprotami to izdarīt. Pagaidām not really possible.
DarkDevilCat
QUOTE(FuschichO @ May 31 2009, 00:57) *

Jā, šis pēdējais tiešām labs.

Es uztaisīšu tutorial, kad Radītājs man dos apgaismību par to, kā vienkārši un saprotami to izdarīt. Pagaidām not really possible.

ja ne tu tad neviens biggrin.gif
sarauj sarauj laugh.gif
Tenma
Vai tas esi Tu pēc iepriekšējo komentu izlasīšanas? rolleyes.gif
DarkDevilCat
QUOTE(Tenma @ May 31 2009, 05:56) *

Vai tas esi Tu pēc iepriekšējo komentu izlasīšanas? rolleyes.gif

hora? dry.gif
DarkDevilCat
grr... im stuck O_o
jaunajam ziimejumam gribu uzimet kermena augsdalu, bet nifiga =/ kautka job~nuti izskatas -.-
kadam mos ir ieteikums, ka ziimet kermeni, pec ka orenteeties? ta pavisam primitivi, lai manas smadzenes spej to sagremot (sun)
Rainie
Rainie's zīmējumi - tur ir 3.lapā norādes - pats pirmais komentārs.
DarkDevilCat
@ raine*? nu pec ta fakingi drankiigi izskatas mans ziimejums, es tads nestandarts > tapatas ar mani zimejumi xD

bet kautka uzimej ceru ka bus ok ph34r.gif

Click to view attachment

ahh... mendogsena* -.-

riitdien stulbais examens matene sad.gif
FuschichO
Šis ir interesants- tukls kaķēns. Un vienīgais, ko tu neuzzīmēji, bija rokas, bet tik tālu, cik tu tiki, ir ok.
DarkDevilCat
QUOTE(FuschichO @ Jun 1 2009, 15:20) *

Šis ir interesants- tukls kaķēns. Un vienīgais, ko tu neuzzīmēji, bija rokas, bet tik tālu, cik tu tiki, ir ok.

es jau talak nemaku xD
tu man ta ari neuziimeju tut. ph34r.gif
Rainie
.

QUOTE(hollow @ Jun 1 2009, 14:48) *

riitdien stulbais examens matene sad.gif

Man arī , man arī...stulbā 9.klase s.ck...xD -__-`
DarkDevilCat
ev nu kads nevar uzimet tutor. tadam galigam neaptestam cilvekam, lai varetu uzimet 4ermeni, pareizi? ^^
a pretty please ^^
DarkDevilCat
her ya go, my new masterpice =/
del to ka ta ar neviens man nevelas uztaisit tutu. 4dummys ka ziimet kermeni, nacas man to nospikot O_o
Click to view attachment
be gently (>^,^)>/
nikitaa
Jēēēzus! Kam tev ir vaidzīgs lai kāds speciāli zīmē pamācības, ja nets ir pilns ar tādām lietām!? Google is awesome, ja nezinaji... +_+`

Kā zīmēt galvu?
http://snigom.deviantart.com/art/Face-Patt...torial-44290362
http://crysa.deviantart.com/art/Drawing-An...torial-27409024
http://www.anticz.com/heads.htm

Kā zīmēt plaukstu?
http://www.anticz.com/handtut.htm
http://snigom.deviantart.com/art/Arms-and-...torial-44397669

Kā zīmēt ķermeni?
http://snigom.deviantart.com/art/Male-Anat...tterns-44663581
http://snigom.deviantart.com/art/Female-An...tterns-43675502

*Kā arī tepat http://otaku.lv/index.php?showforum=40 var sameklēt daudz infas, kur FuschichO un zeloco pašas pat ir sataisījušas tutorialus.

Ja gibi vairak, tad meklē, cilvēk!

Par pēdējo darbu - nav īsti ko teikt, jo nozīmēts, un tas nozīmē to, ka tas darbs neatspoguļo TAVAS spejas!

Ā, un vēl pēdējā lieta. Kapēc art sadaļā ir jāčato??? KO, a? ph34r.gif
anti
Tieši gribēju teikt, ka rekur tak FuschichO pāris dienas atpakaļ ielika tutoriāli ķermenim, pēc kura tu ņaudēji. Bet nujā, vajag jau laikam, lai aiz rociņas aizved un ar pirkstu parāda, kur kas ir.
Arta
Esi gan noslinkojis tutorialu meklēšanā, bet šis zīmējums ir pat skatāms. ^^
DarkDevilCat
@anti un nikkita* << man vaijg tutu. 4dummys XD
es pec tiem nifiga nevaru uzimet smile.gif tad jau man vieglak pasam domat ka un ko, un skatiities un zimet no citam bildem neka lauzt dienu un nakti galvu no kautkadiem tutu. preks attistiitiem cilvekiem smile.gif
btw, noziimeta ir tikai poza -.- bet ne par to iet runa smile.gif
paldies arta <3
DarkDevilCat
ehreem biggrin.gif

reku ir tads, ka jauns zimejums, bet tai pasa laika ne iipasi kaa zimejums biggrin.gif vairak vnk trenejos pilnu kermeni zimet :? domaju nevienam neradit, bet ... izdomaju tomer, ka varetu iemest un ja kads pakomenteetu, tad varbut vismaz zinatu tas kludas kuras nakamaja zimejuma censtos nepielsaist smile.gif
Arta
Kopumā labi. ^^

Tagad tikai atliek zīmēt&zīmēt.. tā teikt trennēties, un ar katru zīmējumu tev ķermenis sanāks arvien labāks un ievērosi ko agrāk darīji nepareizi un tā. ~esi uz pareizā ceļa.
FuschichO
Kļūdiņas, protams, ir, bet es tās vairāk pierakstītu vienotas perspektīves trūkumam. Man patīk, ka esi uzstādījis salīdzinoši augstu standartu- ja reiz uzskatīji šo par nerādāmu. Priekš pirmā ķermeņa attēlojuma ir pat ļoti labs, lūk tikai plecu daļu un elkoņus vajadzēja "iegriezt" pareizāk.
Kaede
Tas eņģelītis ir ļoti mīlīgs. happy.gif Zīmēšanas spējas tev noteikti ir, pārējais jau atkarīgs no tā, cik daudz laika vēlies ieguldīt savā attīstībā. smile.gif
Saimons
Aw kawaii baigi forsie darbiņi šie divi pēdējie, a kur enģelītim rokas? biggrin.gif biggrin.gif
Tenma
man izskatās, ka rokas viņam ir starp kājām un jaka ir noslīdējusi pāri pleciem tādā kā šalles veidā wink.gif
DarkDevilCat
QUOTE(Kaede @ Jun 19 2009, 13:44) *

Tas eņģelītis ir ļoti mīlīgs. happy.gif Zīmēšanas spējas tev noteikti ir, pārējais jau atkarīgs no tā, cik daudz laika vēlies ieguldīt savā attīstībā. smile.gif

saksu ar tevi, kaede, nu ja ir, tad baigi mazins ^^ (neatklasu iisti kad) bet zimet varu tikai uz konkretu garstavokli smile.gif tas garstavoklis pedeja laika ir LOTI biezi, bet... zimesana man ir ka atputa, zimeju tad kad vairak atpuusos (no ta pipi gariga) biggrin.gif
es, lidz sim to4 ne, bet tagad tikai mazlietin, diemzel necensos iipasi attiistiit zimesanas prasmes, nezinu kadel, laikam jau tadel ka nezimeju biezi vairs ^^
agrak loti gribejas kad biju siiks un zimeju xD pieziimeju ~200 ziimejumiem un tad palika zb, jo 0 progress, bet tad es vismaz pilnigi domaju no sakuma lidz beigam savus 4arus un savas pozas, to bad cant do it anymore ^^

@Vanda x3 - liels paldies =))
un uz tavu jautajumu tenma atbild XD
DarkDevilCat
a fanart?
anyway, 13 epa, cheshire cat no pandora hearts animes
iesaaaku ziiiimeeet vilcienaa, pabeidzu maaajaas...
biju parak slinks lai ieskanetu, bet uz papiira izskatas labak, laikam jau del krasam :? ar mobiilo krasas ir ka [censored] =))
Click to view attachment

wops, srry, baigi nemeeriju, tadel laikam sanaca viena kaja garaaka, otra iisaaka blink.gif
well, hope its still watchable ...
Saimons
Šitas ir tāds burvelīgs wub.gif
DarkDevilCat
QUOTE(Saimons @ Jun 30 2009, 10:27) *

Šitas ir tāds burvelīgs wub.gif

:333
paldies
Rainie
īīīk ^^
man arī ļoti patīk pēdējais darbiņš smile.gif) rolleyes.gif
DarkDevilCat
welll baigi gribejas iemest ko jaunu, tadel uzimeeeju xD
well... es zinu ka kludas sini zimejuma ir tik daudz kad slikti metas, bet ko darit, es vel tik macos :s
pilnu kermeni zimet galigi nemaku =/ bet tagad censos tikai ta XD

Click to view attachment

vsp sausmas :s kad nofo4e izskatas vnk pretigi xD
uz papiira izskatas ciesamak :S
well vins tads skiibs jo tada skiiba piza stava XD
bet nu... xD

QUOTE(hollow @ Jul 12 2009, 01:02) *

well vins tads skiibs jo tada skiiba piza stava XD
bet nu... xD

wops, poza XD
Arta
Proporcionāls ķermenis - fail.
Spārni - uz win pusi. ^^

Kopumā 5 or 6 no 10. Bet tapēc, ka spārni sakarīgi. ^^
Neiedziļināšos vairāk, keep practicing.
DarkDevilCat
QUOTE(Art`a. @ Jul 12 2009, 01:43) *

Proporcionāls ķermenis - fail.
Spārni - uz win pusi. ^^

Kopumā 5 or 6 no 10. Bet tapēc, ka spārni sakarīgi. ^^
Neiedziļināšos vairāk, keep practicing.

rolleyes.gif mhm ... taka tagad ta padaudz laika, es nedaudz paziimesu, drizuma iemetiisu vel ko jaunu ... xD
Saimons
Man tam darbiņam patīk seja un spārni wub.gif
Ķermenis to pašu, ko Art'a rolleyes.gif
Bet viss ok smile.gif
DarkDevilCat
QUOTE(Saimons @ Jul 12 2009, 11:58) *

Man tam darbiņam patīk seja un spārni wub.gif
Ķermenis to pašu, ko Art'a rolleyes.gif
Bet viss ok smile.gif

gan jau ar laiku, uzlabosies mana smadzenu darbiiba, un zimejot sapratiisu ka ir taisni un pareizi xD
paldies wink.gif
Nothinga
Iesaku, lai zīmējums pilnā augumā pretskatā sanāktu taisns - uzvilkt uz lapas vienkāršu taisnu līniju auguma garumā [vai lapas garumā]. Šo līniju izmantot kā sejas viduslījinu un viduslīniju, kas iet cauri rumpim, kā centrālo asi ap kuru veido ķermeni.
IPB Image
+ievērot ķermeņa proporcijas [tutorial sadaļā var atrast vairākus labus saistībā ar šo lietu]
vēl kas, iesaku sākt zīmējumus ar tā saucamo skeletu - tas palīdz ievērot proporcijas u.c. sīkumus.

Tā zīmējumi nav slikti. Ir vēl diezgan daudz ko mācīties par proporcijām un daži citi nieki, bet iesākums nav slikts. Atleik tikai zīmēt un zīmēt ^^ Ja zīmēsi [kaut vai skicēsi] katru dienu vismaz stundu, pietiekami drīz manīsi nelielu progresu.
DarkDevilCat
@Not..
thq smile.gif nu es so-so pagaidam zimeju shad un tad, pa to tot., es atradu sava "how to draw manga" ka zimet cilveku, vsp izskatas preaty* easy, tikai tur nava siiki pa tam proporcijam bet gan pati ta uzbuves pamats, or smthng like that wink.gif
es pec ta pameijginasu nedaudz smile.gif
Nothinga
btw - brīnišķīgs tutorials, kas var šo to iemācīt par cilvēka ķermeņa zīmēšanu ^^ - šeit

Btw - How to Draw manga ir vairāk uz nozīmēšanu balstīts ^^ tur šo to var iemācīties, bet minimāli ^^ iesaku pameklēt interneta tutorialus.
http://www.howtodrawmanga.com/howtodraw/tutorials.html var diezgan daudz iemācīties par detaļām, bet iesaku vispirms pamacīties real-life stila zīmējumus veidot, pirms kārtīgi ķerties pie anime.
DarkDevilCat
QUOTE(Nothinga @ Jul 14 2009, 00:30) *

btw - brīnišķīgs tutorials, kas var šo to iemācīt par cilvēka ķermeņa zīmēšanu ^^ - šeit

Btw - How to Draw manga ir vairāk uz nozīmēšanu balstīts ^^ tur šo to var iemācīties, bet minimāli ^^ iesaku pameklēt interneta tutorialus.
http://www.howtodrawmanga.com/howtodraw/tutorials.html var diezgan daudz iemācīties par detaļām, bet iesaku vispirms pamacīties real-life stila zīmējumus veidot, pirms kārtīgi ķerties pie anime.

well pa to pirmo, ja es to zinu, un mana gramata, ir tas pats, tikai anime stila XD
well pa to otro, man no ta saita visas bildes nokopetas un metajas uz pc smile.gif

p.s

bet domaju ka tas vairak ir galiigakajiem iesacejiem, well tas otrais smile.gif
es itka visu to zinu, and so on, bet es zimejot kautka neiedomajos, aizraujos, aizsapnojos, nezinu ka to iisti nosaukt biggrin.gif
DarkDevilCat
------------------------------------------
a night work smile.gif

Click to view attachment

tas ka kļūdas ir daudz un dikti es zinu, bet velejos uzināt tieši par proporcijam, kas ar tām ir ciešami, vai ir galiigi drankiigi? ^^

p.s
ja kadreiz man nonems noedit, tad es editosu ar ieskanetiem visiem siem ziimejumiem, t.i vini visi bus normali un izskatiisies ka vaijg, nevis drankigi un zalgeni, del mobila xD

p.p.s

vel nava pabeigts, bet es tik ta, pirms es vinu sabojaju tongue.gif
kad meijgini nobeikt, parasti sabojaju ziimejumu :S

----------------------

btw, zinu ka rokas neizdevas, bet diemzel nezimeju es ar ziimuli, lai varetu ko dzest XD
p.s
bet centos ar to skeletveidiigo variantu ziimet smile.gif
Saimons
Man ellīgi patīk, kā tu krāso matus wub.gif
NJā redzu progresu laugh.gif Vai arī man vnk vajag bvrilles, bet nu izdomā pats tongue.gif
DarkDevilCat
QUOTE(Saimons @ Jul 16 2009, 11:36) *

Man ellīgi patīk, kā tu krāso matus wub.gif
NJā redzu progresu laugh.gif Vai arī man vnk vajag bvrilles, bet nu izdomā pats tongue.gif

brilles jau nevajaga XD man vaijg ieskanet ^^
paldies wink.gif
DarkDevilCat
domaju, ka jaiemet kas jauns wink.gif
Click to view attachment

gl&hf

p.s

es tik nez ko tur zimet vairs =(
taka vins tads puspliks zimejums vien ir...
nevelejos sabojat XD
Arta
Mani vienmēr ir biedējušas šitās nenormāli milzīgās chibišīgās acis. x.x *dies* xD

Zīmējums kā zīmējums, tev vajadzētu mazliet vairāk ''pariskēt''. Nevilkt tik uzmanīgas līnijas, drēbēm uzmest kādu kroku un ķermenim iedot izteiktāku formu. :]
DarkDevilCat
QUOTE(Art`a. @ Jul 21 2009, 13:22) *

Mani vienmēr ir biedējušas šitās nenormāli milzīgās chibišīgās acis. x.x *dies* xD

Zīmējums kā zīmējums, tev vajadzētu mazliet vairāk ''pariskēt''. Nevilkt tik uzmanīgas līnijas, drēbēm uzmest kādu kroku un ķermenim iedot izteiktāku formu. :]

nemaku xD
Arta
Nu bāc. biggrin.gif

Saņemies! xD

Ej zīmē vēl! Saskicē kko.. tā uz ātro, pēc tam uz lēno. ;D Iemācīsies. ^^
DarkDevilCat
umm... par ieprieksejo tavu postu, arta, par tam krunkam, lol xD es taks nezinu kuras vietas tas krunkas ziimet :s
ka ari, to izteikto formu kermenim, isti neizpratu xD
Arta
Varbūt kkad kkā varēšu izpalīdzēt, bet nu čeko tutoriāļus un krokas parasti rodas tur kur ķermenis ''locās'' vai mainās tā forma. :]
DarkDevilCat
uh te tikreti kas notiekas, kad domaju ka bezjedzigi ko likt, but well ^^
reku bus mans 1mais full ziimejums wink.gif t.i cilveks, pilna kermena + bg + color biggrin.gif
and the name of it is "waiting for some1 who will never come" nejautajiet kadel, vnk galva ienaca =))
Click to view attachment

p.s
zinu ka kludas ir te tik daudz, cik so noladeto cilveku uz pasaules :33
Tenma
jap, kļūdas ir - pirmā, ko izdevās nodefinēt - vienai rokai 3 pirksti, otrai - 4. un liekas, ak rokas dažāda garuma. pats jau visticamāk zini vislabāk, kas jālabo wink.gif
DarkDevilCat
QUOTE(Tenma @ Aug 5 2009, 22:37) *

jap, kļūdas ir - pirmā, ko izdevās nodefinēt - vienai rokai 3 pirksti, otrai - 4. un liekas, ak rokas dažāda garuma. pats jau visticamāk zini vislabāk, kas jālabo wink.gif

ja bet to es pamaniju kad izskrasjou smile.gif
btw, pa tiem pirkstiem, isteniba jau es pirkstues nemaz ta isti nezimeju tam rokam wink.gif tikai iikski un videjo biggrin.gif
es nemaku zimet rokas sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.