Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vampire Knight
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Arta
QUOTE(mellošoks @ Feb 1 2009, 13:06) *

QUOTE(Art`a. @ Jan 31 2009, 23:24) *

Pirmo sezōnu nosaktījos [finally..]
Skatīšos otro, t.i. guilty.

Nav tā, ka anime baigi aizrauj vai arī, ka nepatiktu vai garlaikotu, bet man kkas pietrūkst..

Bet skatīties var un galīgi nomests laiks arī nav. ^^
Male chari ļoti smuki sazīmēti heh. ^^

Un par to Zero vs. Kaname. Hmm.. Zero tomēr ir foršāks. Un tas ar tumši sarkanajiem matiem, kuru reti rāda, arī ir foršs. biggrin.gif

otrajā viņu vairāk rādīs.)

ōo yesyesyesyes. biggrin.gif
Arta
YOSHi!
Nu tad arī 2. sezōnu esmu nosaktījusies un viennozīmīgi Guilty man patika daudz labāk.
Jo tagad bija zināms šāds tāds charu backgrounds un kas ar ko pagātnē ir ''sadarbojies'' utt, un bija interesanti skatīties kā viss atrisināsies. ^^
Sacerējusies, ka manu beloved Shiki, Senri rādīs vairāk: kā ar bomi pa galvu - viņā iemiesojas viens ne-labais un vēsais Shiki vairs nav Shiki, pffft. Un jām, visp Rima & Shiki piestāv viens otram. ;D

Beigas gaidīju citas.. <.<
Tik ļoti Zero tur cīnijās visu šo laiku & blah blah blah un tad viņš tur paliek, bet visi pārējie baigi laimīgi kkur aizvācas prom. -.-

Nu jām. Tas laikam ir arī viss. xD
liana135
Arī esmu no Zero piekritējiem.

Kaname mani vienkārši kaitina jau no pašas pirmās sezonas. Patiesībā Yuki arī kaitina ar savu mīlestību pret Kanami un vispār daudzas citas lietas saistībā ar viņu ir kaitinošas. Un vispār beigas mani kaitina. xD

Un vispār Zero ir pelnījis kādu labāku par Yuki.

Vispār bija skatāmi, bet gribas turpinājumu, jo gribas citas beigas... Otrās sezonas beigas mani kaitināja un skumdināja.
Domu sapratāt.
Tenma
QUOTE(liana135 @ Apr 9 2009, 16:07) *

Un vispār beigas mani kaitina. xD

palasi mangu - tur nekā tāda beigās nedz ap to vietu nav. manga vēl turpinās un tur Yuuki un Zero attiecības pēc tam, kad viņa ir mainījusies, ir krietni vien savādākas wink.gif
YuukiChan
num Pirms vēl nesāku skatīties VK , biju aizrāvusies ar Naruto biggrin.gif
Bet pašlaik...ta sir , no augusta līdz pat sodienai skatos VK. ! kawaii...Kaname ar Yuuki jauki izskatās...Bet...tomēr man ir žēl Zero, un nujā...Man vairak gribētos lai tomēr Zero , ja jau viņš Yuuki tik ļoti iemīlējis, arī darītu kko lai iegūtu viņas sirdi...:/
burunduks
Kāds gadījumā nezina vai būs S3? smile.gif
Strawberrycat
Kaads var ieteikt kaadu interisantu animi?^^
Ginta
QUOTE(burunduks @ May 30 2009, 20:23) *

Kāds gadījumā nezina vai būs S3? smile.gif
Liekas, ka pagaidām nekās tāds nav paredzēts. (Lai zinātu, kas un kā notiek tālāk, vienmēr jau var lasīt manga. wink.gif )

QUOTE(Strawberrycat)
Kaads var ieteikt kaadu interisantu animi?^^
Pie reģistrēšanās foruma noteikumus neizlasīji? Ja pats nevari apskatīties, kas Tevi ieinteresētu un vajag citu palīdzību, tad visticamāk to vajag vaicāt >Requests< sadaļā.
Gothic-Lolit
Pateicoties šai anime manā iecienīto mūziķu listē ir pievienojušies on/off...biggrin.gif Par anime runājot, sāku skatīties nesen un iepatikās uzreiz...Interesants sižets,piesaistoša grafika...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.