Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sveicinaati mani sauc aivvv
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Pages: 1, 2, 3, 4
zenofex
Pilniigi piekriitu Takam, man ir pilniigi vienaldziigs tas marasms kas te centneriem tiek gruuzts. Hm, kaut gan esmu nedaudz sekojis liidzi tekstiem un shaadas taadas atzinjas par rakstoshajiem man ir radushaas.
Sigfa
user posted image
ShinChan
Ok, vadīsjos pēc mūzjsenā principa, ka gudrākais piekāpjas, jo savādāk, jūtu, ka viņi mani uz "pieredzes" paņems. Nebūtu arī sevisķi godīgi no manas puses apgrūtināt paarējos foruma biedrus un apmeklētājus (vismaz prātīgo to daļu) ar sjādiem bezjēgas threadiem. Ceru, ka otra puse pratīsies, lai gan uz to cerības nelieku, jo sajutusji asins garsju grbēs vēl un vēl. Uzskatu, ka mērķis tika sasniegts, kurbijkurne (ar tās autoru prieksjgalā) sevi pamatīgi diskreditēja un LOF nenolaidās līdz tās līmenim. Prieks vismaz par to. Ja kādam vēl nebūs miera, lūdzu sūtīt man PM. Respektēsim paareejo cilvēku tiesības nelasīt stulbības.
Roze
un rose es varu atbildeet par saviem vaardiem...
manupraat sseit ir paaraak vienveidiigi viedoklli buus jaaieviess dazzaadiiba

Jā lūdzu, taču viedokļus vajag izteikt par tēmu (šajā gadījumā anime, fantasy, savām izjūtām / atziņām utt) nevis par pašiem cilvēkiem..
Lasīt par to cik kurš kuru uzskata par pieaugušu vai nepieskaitāmu manuprāt ir garlaicīgi (nu varbūt kādam patīk, bet tad ir krietni labākas vietas ar šāda veida saturu) un nevienu neinteresē..

Līdz ar to lūdzu (visiem) "savu patiesību" vai nu paturēt pie sevis vai izrunāt privāti, ja tomēr ir vēlme noskaidrot attiecības..
Taka
user posted image
kaarleens
man ļoti patīk harijs poters esmu izlasījis visas 4 grāmatas un ar baudu izlasījas tas ir izlasīju praktiski neatraujoties kopš pirmās daļas ,ka viņa iznāca latviski (angliski gan nelasīju iesāku bet atmetu ar roku )gaidu ar nepacietību palikušos turpinājumus forumos par viņu negribu piedalīties, jo grāmatas man patrīk uzturēt sevī un ar nevienu neapspriest patīk vispār fantasy žanrs luķanenko kuks wizards rules cikls mifs vedmaks utt. nesaprotu no kurienes pēkšņi tāds topiks ar tādu naidu pret mums ka 1 kau ko pateica brr man ļoti patīk lasīt grāmtas un to es darīju krietni pirms saku skatīties anime, bet kāpēc vienam 2 jāpliek a ? ehh pa šito topiku fui man tas vis nepatīk gribās vien delete uzspiest negribu , lai mūs reklamē un te nak tādi cilvēki kas diršās brr un runa pa galīgi principāli neintresojošām tēmām vē wacko.gif
vispaar neskarīgs text iznāca
tie kam waig mani taapat paziis
ehh man ljoti zheel ka atnaaca muusu foruma, khmm, supermoderators, saaka dirsties & noskanjoja lielaako dalju shejienieshu negatiiwi pret muusu forumu. dry.gif nu ko lai dara - ir arii taadi ciuweeki mums forumaa dry.gif. par sewi waru pateikt wien to agraak man hp baigi patika & so bet paudies jaanjtaarpinjam man paargaaja biggrin.gif. tad man ikaa baigi patika gp bet arii tas paargaaja biggrin.gif. taga wispaa nepostoju hp/gp sadaljaas & kurbijkurni izmantoju wieniigi sarunaam par sho to & neko happy.gif. ok shic posts laikam dikti truli izklausaas biggrin.gif bet tas ko es gribeeju teikt ir - ne wisi forumaa i taadi trulikji kaa aivvv & zin kaadu tualetes papiiru cuukkaarpaa lieto & kaadu tabaku piipee gendalfs. dry.gif hp man patiik wieniigi kaa lasaamwiela kad naw ko dariit & gp kaa lasaamwiela kad wnk gribas kauko kinda dziljdomiigu palasiit happy.gif. nu ko es iebraucu pilniigaa arbuuzaa tomeer weuaizwien ceru ka shii foruma biedri tomeer nespriediis par sho forumu peec shatered & aivvv textiem [winjiem wienmeer ir bijushas probleemas ar pashweerteejumu wink.gif]
Guest
jaa starpcitu aizmirsu piebilst - par to uusu augshanu 12 gados... manam braalim i 11 bet winjam jaw saaka ugt uusas o.O bet nu tas taa - starpcitu biggrin.gif
Ljipa
QUOTE(kaarleens @ Sep 20 2004, 11:38)
man ļoti patīk harijs poters esmu izlasījis visas 4 grāmatas un ar baudu izlasījas tas ir izlasīju praktiski neatraujoties kopš pirmās daļas ,ka viņa  iznāca latviski (angliski gan nelasīju iesāku bet atmetu ar roku )gaidu ar nepacietību palikušos turpinājumus forumos par viņu negribu piedalīties, jo grāmatas man patrīk uzturēt sevī un ar nevienu neapspriest patīk vispār fantasy žanrs luķanenko kuks wizards rules cikls mifs vedmaks utt. nesaprotu no kurienes pēkšņi tāds topiks ar tādu naidu pret mums ka 1 kau ko pateica brr man ļoti patīk lasīt grāmtas un to es darīju krietni pirms saku skatīties anime, bet kāpēc vienam 2 jāpliek a ? ehh pa šito topiku fui man tas vis nepatīk gribās vien delete uzspiest negribu , lai mūs reklamē un te nak tādi cilvēki kas diršās brr un runa pa galīgi principāli neintresojošām tēmām vē  wacko.gif
vispaar neskarīgs text iznāca
*

Nu lūk, ja es saliktu HP vietā šajā tekstā anime sanāktu manas domas par anime. (tikai neiedziļinieties sīkumos par tām četrām grāmatām un vēl nezko. laugh.gif )
aivvv
nu davia pagaidaam peace process ir saacies atskannas jau ir arii manaa forumaa paskatiisiemies kaa ssitas viss muus buus iespaidojis...

es eju skatiities anime lai paproveetu iebraukt.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kaarleens
vispā jau 5 laugh.gif pēdējā samērā nesen ziemā tika izlasīta smile.gif 4 daļu mēģināju eng lasīt bet vispār tagad pedējā laikā lasīt sanāk krietni mazāk
Crash
QUOTE(Guest @ Sep 20 2004, 12:04)
jaa starpcitu aizmirsu piebilst - par to uusu augshanu 12 gados... manam braalim i 11 bet winjam jaw saaka ugt uusas o.O bet nu tas taa - starpcitu biggrin.gif
*

Norm. Man kaados 12 or 13 gados saaka augt. Preciizi neatceros, bet atceros, ka tieshi uz to laiku, klases chixaam ar shis tas saaka augt tongue.gif
zenofex
Nu, Taka! Pietiks taksh! Pabraukaajaam, un viss!
smile.gif
Crash
QUOTE(kaarleens @ Sep 20 2004, 16:47)
bet vispār tagad pedējā laikā lasīt sanāk krietni mazāk
*

The same with me. PC baigi daudz laika panjem... sad.gif
Yume
Njaa, izskataas ka juus netaisaties beigt amaaties.. daargie cilveeki jums tieshaam ir tik garlaiciigi?
Ljoti uz to velk... ja jau juus seezhat un turpinat striidu kas radaas nenokaa un nebeigsies nekur.. it sevishki ja taa turpinaasies...
Guest
hee.. he... njaa mees netaisaamies beigt lamāties. he... he... man vēl labs vārdu krājums padomā šodien trollii samācijos. he... he... kamikadze... he... he...
ShinChan
QUOTE(Guest @ Sep 20 2004, 21:38)
hee.. he... njaa mees netaisaamies beigt lamāties. he... he... man vēl labs vārdu krājums padomā šodien trollii samācijos. he... he... kamikadze... he... he...
*

Kas ir "trollis"? Vieta?
Crash
QUOTE(ShinChan @ Sep 20 2004, 22:56)
QUOTE(Guest @ Sep 20 2004, 21:38)
*

Kas ir "trollis"? Vieta?
*

Zveers, ja nemaldos rolleyes.gif
Guest
QUOTE(ShinChan @ Sep 18 2004, 21:06)
Lai nu taa buutu biggrin.gif Paziistu es sjos fantassy zjanra gjeenijus.  Sagjeerbjas kaa idioti (zekjubikses, maaksliigaas ausis + loks) un iet mezjaa izciiniit elfu karu pret gobliniem. Vai arii juusmo par Deivida Linča "Dune" kaa izcilaako filmu, vai arii zin no galvas visu GP gjenelogjisko koku. Wow, tas uz mani tik tiesjaam atstaaj milziigu iespaidu, zjoklis liidz griidai, nee uzgaidi, nupat jau izkaaraas pa piektaa staava logu.
*

eeee blink.gif un kaa tad ar tiem animistiem, kas savelk tos patizla paskata animes paltrakus, uz galvas sasprauzh kakja ausis & teelo krutos? huh.gif vinji skaitaas daudzreiz gudraaki & labaaki & pareizaaki par "idiotiem zekjubiksees un maaksliigajaas ausiis"? blink.gif & vispaar huh.gif kurbijkurnee, cik nu amn vismaz zinaams, briivdabas LS ir ar veesturisku, nevis GP motiivu.. n secinaam... veesturiskajaas briivdabas LS cilveeks vismaz kko nebuut iemaacaas, nekaa tajaas animistu sanaakshanaas... ja nu vieniigi juus uzriikotu kaadu hentai briivdabas LS, tad gan vareetu padomaat rolleyes.gif
Roze
Ja nu kāds vēl nav sapratis un grib ar kaut ko mērīties..

being an otaku is hard; we admit that.
  1. singing: we can't
  2. compared with anime chara, we can't dance either!
    . . . and we look really silly when we try.
  3. people look at you funny when you use sailor moon's trademarked line
    . . . in public
    . . . in japanese
  4. besides, no matter how hard we try, those lines never sound as cool when we say them.
  5. and if you thought the trademark pose looked silly on them
    . . . it is impossible to turn super-deformed ;_;
  6. malletspace does not exist
    . . . . neither does the infinite budget of all anime characters (especially the ones who claim to be broke!)
  7. CURSE THOSE EVIL OCTOPI!!
  8. it is impossible to jump 20 meters in a single bound.
  9. NO KI-BASED ATTACKS!! (itasou. . .)
  10. and no dragon slave, either!
  11. we don't regenerate when the camera cuts away.
  12. videotapes are expensive. (damn you VIZ!!!)
    . . . lds are even worse!
    . . . everything comes out first on ld!!
  13. you always feel left out when people are discussing the x-files
  14. the tragic shortage of bishounen.
  15. reality has no fan service.
  16. fan service gives us a bad image
  17. so does hook-ups.
  18. it doesn't help that it's easier to find the hentai anime in stores than all the other types.
  19. the love hexagons centered on idiots don't help our reputation any.
    . . . because girls do not, in reality, cluster around nerdish otaku.
  20. people just aren't built the way they are in anime!
    . . . (when shirow's characters look realistic,you've got problems.)
  21. military otaku do not look as threatening as most other military groups.
  22. merchandising otaku are so pathetic!
  23. there are no affordable manuals to becoming an otaku!!
  24. "otaku no video" is inspiring.
  25. sometimes we actually have to hear manga video's english dubbing.
  26. try telling the dmv you want a license to operate a giant mecha.
  27. for that matter, mecha cost too much!!
  28. Belldandy doesn't exist! I want my bell-chan!!!
    . . . neither does urd!
    . . . for those of you with a lolicon, neither does skuld!!
  29. that lolicon makes it difficult to relate to normal society.
  30. the existence of idol project
    . . . the existence of aika.
    . . . the existence of pokemon.
    . . . even worse, the existence of the power rangers.
  31. There are no dramatic gusts of wind when you need them.
  32. The lights do not dim for those dramatic moments either.
  33. and cherry blossoms don't bloom year-round for romantic scenes.
  34. no cute fangs!
  35. bosozoku clothing is really silly.
  36. we just can't set our beeper's vibrator high enough
    . . . no buruccha.
  37. by snack standards, pocky is really expensive.
    . . . so is all japanese food!
    . . . heaven help you if you want your favorite character's favorite meal.
    . . . and you're beyond divine help if your favorite character's lina.
  38. you can't put away enough food to feed at least three small nations in one sitting
  39. time doesn't stop so that you can make dramatic speeches.
  40. our eyes don't glow, even when we're really annoyed.
    . . . or when we're being really evil. . .
  41. there are no fuzzy little kawaiko handing out magical powers left and right in the real world.
  42. got mokona?
  43. that 'patented anime eye-twitch syndrome' doesn't work for us at all. . .
  44. our heads do not grow to threatening sizes when we really want someone to do something.
  45. scanning the lists of otaku symptoms for things to do is a bad thing.
  46. when we facefault, it really hurts!
  47. our spaceships will never, ever, be as cool as the swordbreaker.
  48. nor can we ever hope to own a '67 Shelby Cobra GT 500.
  49. when they say the world will end in 1999, it happens. when we say the world will end in 1999. . .
aivvv
vareetu paluugt latviski lol
bet ja nee nee smile.gif
Ljipa
Njaaa visai iespaidiigi kaads control + c un control + V palietosjis, bet man ar angļu mēli tā čābiskāk tā ka nelikšos traucēties..... sapratu vien ka virsrakstā kautkas par sirdi un beigām teikts...
deBUGa
ar angļu mēli tā čābiskāk
tur jau viena no taam lielajaam atshkjiriibaam... anime otaku bez anglju (vai japaanju) valodas zinaashanaam - tas tik buutu reecamais gabals... laugh.gif
Batou
ja nereģistrētie nebeigs kult tukšus salmus (piem. "es arī nezinu angļu valodu", tu domā, ka tas kādu interesē ibio rio?), būsim spiesti aizliegt nereģistrētajiem postēt.
Roze
Hmm jājautā kā tad jūs lasāt to fantasy etc? Gaidāt kad HP izdos latviski?
diezgan nejēdzīgi un nožēlojami nezināt valodas..

šeit daļējs tulkojums, jo "lai arī cik ļoti mēs censtos, mūsu izteicieni nekad neskan tik forši"

būt otaku ir grūti; mēs to atzīstam.
  1. dziedāt mēs nemākam
  2. salīdzinot ar anime varoņiem, dejot mēs arī nemākam
    ... un izskatāmies reāli stulbi, ja mēģinām to darīt
  3. cilvēki skatās uz tevi jocīgi kad tu lieto sailor moon apģērba līniju
  4. starp citu, lai arī cik ļoti mēs censtos, mūsu izteicieni nekad neskan tik forši
  5. NOLĀDĒTIE ASTOŅKĀJI
  6. nav iespējams vienā piegājiena aizlekt 20 metrus
  7. NEKĀDU KĪ UZBRUKUMU
  8. un pūķu vergu ar ne
  9. mēs nereģenerējamies, kad kamera aizgriežas
  10. tu vienmēr jūties apdalīts, kad cilvēki diskutē par x-files
  11. traģisks bishounen trūkums
  12. relitātei nav fanu servisa
  13. tas, ka veikalā visvairāk var atrast hentai animes, nepalīdz
  14. mīlas sešstūri centrēti uz idiotiem nepalīdz mūsu reputācijai
    ... tapēc, ka meitenes patiesība nepulcējas ap tizliem otaku
  15. cilvēki vienkārši nav būvēti kā animēs
  16. otaku, kas tirgojas, ir nožēlojami
  17. nav nevienas pienācīgas instrukcijas kā kļūt par otaku
  18. iestāsti kādam, ka tev vajag tiesības, lai operētu gigantisku robotu
  19. pie kam tas maksā pārāk daudz
  20. nav dramatiskas vēja brāzmas, kad tev tās vajag
  21. un gaismas arī nekļūst blāvas, tajos dramatiskajos momentos
  22. un ķirši nezied visu gadu romantiskām scēnām
  23. nav arī ilkņu
  24. pocky ( http://www.glico.co.jp/pocky/pocky/index.htm ) maksā dārgi
    .. tāpat kā visi japāņu ēdieni
  25. laiks neapstājas, lai tu varētu teikt dramatiskas runas
  26. mūsu acis nespīd, kad esam sadusmoti<br>
    .. vai patiesi ļauni
  27. mūsu galvas neizaug līdz draudošam lielumam, kad vēlamies lai kāds kaut
    ko izdara
  28. mūsu kosmosa kuģi nekad nebūs tik kuri kā swordbreaker
  29. kā arī nevaram cerēt uz personīgu '67 Shelby Cobra GT 500
  30. kad viņi saka, ka 1999. gadā pasaulei pienāks gals, tas notiek, kad mēs sakām tad ..
ShinChan
QUOTE(Outlawz @ Sep 21 2004, 12:33)
ja nereģistrētie nebeigs kult tukšus salmus (piem. "es arī nezinu angļu valodu", tu domā, ka tas kādu interesē ibio rio?), būsim spiesti aizliegt nereģistrētajiem postēt.
*

Nu tehniski viņi it kā ir registrēti. Tā, ka vismaz pret sjiem kadriem tāda veida represijas neizdosies izvērst (lai kā man to gribētos) biggrin.gif
deBUGa
QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2004, 13:36)
*

Nu tehniski viņi it kā ir registrēti. Tā, ka vismaz pret sjiem kadriem tāda veida represijas neizdosies izvērst (lai kā man to gribētos) biggrin.gif
*

Tas bija domaats sakaraa ar kaadu nu jau padzeestu postu no kaada neregjistreeta lietotaaja...

Ljipa
QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2004, 14:36)
*

*

Kaa man patik ka tu šitā saki!!! laugh.gif Prieks, ka tu man netiec klāt!!! laugh.gif rolleyes.gif
Forgotten*Memory
Jums nepatiik neregjistreejushies viesi? Vai tad vinji traucee? Neesu maniijusi, ka kaads buutu kaut ko ljaunu izdariijis... tongue.gif
ShinChan
QUOTE(Niike @ Sep 21 2004, 14:08)
*

*

Kaa man patik ka tu šitā saki!!! laugh.gif Prieks, ka tu man netiec klāt!!! laugh.gif rolleyes.gif
*

...bet tu vairaak paspreegaa un palecies ar visiem sjajaa forumaa. Ir jau arii veidi kaa no registreetiem memberiem tikt valjaa.
Forgotten*Memory
...bet tu vairaak paspreegaa un palecies ar visiem sjajaa forumaa. Ir jau arii veidi kaa no registreetiem memberiem tikt valjaa.

Vai tad ir iespeeja tikt valjaa arii no Regjistreetajiem? Nu, ja neskaita izbannoshanu...
Kas tad ir vajadziigs, lai nokaitinaatu kaadu no shejienes patstaaviigajiem memberiem?
Ljipa
QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2004, 15:19)
QUOTE(Niike @ Sep 21 2004, 14:08)
*

*

*

*

A es to nemaz nevēlos. Nu, ka jūs no manis vaļā tiekat tapē centīšos šo robežu nepārkāppt un samierināšos tikai ar balansēšanu uz tās. A m'es tagad nespamojam??? blink.gif
tostermaize
ja niike prom nevaaksies tad es vaakshos prom jau no kaarteejaa foruma!!!!!!
deBUGa
Jums nepatiik neregjistreejushies viesi? Vai tad vinji traucee? Neesu maniijusi, ka kaads buutu kaut ko ljaunu izdariijis...
Ar to nodarbojas 'administrator'i... taapeec arii neesi maniijusi...

A m'es tagad nespamojam???
Viss shitas 'topic's bija viens liels 'spam'a gabals...

ja niike prom nevaaksies tad es vaakshos prom jau no kaarteejaa foruma!!!!!!
A to juus varat nokaartot ar PM paliidziibu... nevienu neinteresee juusu savstarpeejaas attieciibas...
P.S. Nu varbuut iznjemot Forgotten*Memory tongue.gif
Forgotten*Memory
Tostermaize, peec tava posta spriezjot izskataas, ka tev nepatiik Niike! Vai taa ir?!
Atvainojos par SPAM!
bypass
Vau au, jautrais tooopiks. biggrin.gif

Arī manā skatījumā, runājot bez aplinkiem, Garijs Ploteris sūkā... hūū, hūū . Pareizāk sakot, Garijs Ploteris ir kiddy stuff (tā pat kā meči, naruto, full metal alch., crest of the stars etc.).

Tas ir loģiski, ka patīk kāda grāmata/ānime, bet kad unix programmētājs taisa kauntdaunu līdz Hermiones 18 gadu dzimšanas diena laugh.gif un kad bārdaini onkas nosvīduši dzenā kalambolu, tas ir stulbi (un jautri arīdzen biggrin.gif )

Atļaujiet man otro personu šajā forumā nosaukt par muļķi.
(zālē izceļas kņada, kam tiks tas gods?)
Tadāā!
Apsveicam, aivvv tu esi pilntiesīgs muļķis. wink.gif

Starp citu, šin čan, tu aizrādi, cik bērnišķīgas ir brīvdabas rpg, saki, vai Takas(kurš šajā topikā sazinās ar zīmju palīdzību huh.gif ) avatārs un paraksts nav tik pat muļķīgs?

Un kas gan ir tik slikts bērnišķīgumā? Well, who cares anyway...
aivvv
es atvainossos un iebildiissu ka ssii pavediena teemu es formuleeju jau pirmajaa pavedienaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

un juus nezzeeliigi spamojat smile.gif

un veel man prieks tevi satikt by pass sskkiet ka tu vismaz orienteejies visaa tiiri jeedziigi lai gan dereetu varbuut kautkur reggistreetie slai es arii varu pateikt ka tu esi mullkkis laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
bypass
Reģistrētos lai? Lai uzliktu sev avatārā pikačū? Lai uzliktu par parakstu pārgudru tautas gudrību japāniešu valodā? Lai apgrūtinātu sevi ar ielogošanos (cepumus es necepju)?

Jā, formulēji tu labi - mani sauc aivvv, esmu kurbijkrnes supermoderātors a la baigais iedomīgais gurķis un, ja jūs nebeigsiet izteikt savu pietiekoši pamatoto viedokli, es norakšu jūsu forumu, uzrīdot bariņu nosiekalojušos HP fanbērniņu.
Tu esi vīrs, tu esi varonis. Vīīī!

Ljipa
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 21 2004, 16:02)
Tostermaize, peec tava posta spriezjot izskataas, ka tev nepatiik Niike! Vai taa ir?!
Atvainojos par SPAM!
*

Nop taa nav. Mums ir ljoti jaukas attiecības. Nu labi varbuut ne internetaa... rolleyes.gif
starpcitu, ja jus kaads aizliegsiet man šeit ienākt arii vinjsh sheit netiks, ja? jo mums kaa nekaa taa IP adresiite ir vienaada. laugh.gif Nu taadaa gadijumaa uz priekshu bannojiet mani tik aaraa. laugh.gif ph34r.gif
tostermaize
ja nīke ir te es nevaru izteikt savas domas ko es tišā domāju
aivvv
bet zini kas ir pats labaakasi by pass tu esi taads nosiekalojies tiinis kas to arii dara taccu vis labaakasi ir tas ka es tevi te neesmu aicinaajis un kameer tu neesi reggistreejies tu vari necensties atspeekot ka tu taads neesi smile.gif
jo tu esi....
Crash
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 21 2004, 15:23)

Vai tad ir iespeeja tikt valjaa arii no Regjistreetajiem? Nu, ja neskaita izbannoshanu...
*

Var vienk izdzeest account cool.gif
Forgotten*Memory
Jaa un pilniigi bez briidinaajuma? Taa nav labi! tongue.gif
Taka
QUOTE(bypass @ Sep 21 2004, 16:08)
vai Takas(kurš šajā topikā sazinās ar zīmju palīdzību huh.gif ) avatārs un paraksts nav tik pat muļķīgs?
*

Whoa...
Nezinu ar ko esmu izpelnījies tik lielu uzmanību, varbūt tā man būtu jāuztver kā savdabīgs apsveikums dzimšanas dienā?
Godīgi sakot, nezinu, vai man jājūtas pagodinātam?
Esmu diezgan kautrīgs cilvēks, šāda uzmanība mani patiešām mulsina un es gluži labi varētu bez tās iztikt. Got the hint?! mad.gif

Par tām zīmītēm topikā - un ko Tu gaidīji? Es neiešu stundām ilgi klabināt klaviatūru, ja savu attieksmi pret to, kas notiek šajā topikā varu izteikt ar pāris bildītēm. Izlasi Zeno atbildi zem pirmajām 3 - viņš perfekti saprata, ko es ar tām domāju. Tevi šis topiks uzjautrina, mani sākumā arī, tikai es to izteicu citādiem līdzekļiem, un tad? Nav mana problēma, ka Tev nepieleca.

Muļķīgs? Īpaši neiedziļinoties, daudz kas ir muļķīgs. Muļķīgs ir garmatains džeks uz ielas Iron Maiden maiciņā, muļķīgs ir pīrsings nabā, muļķīgs ir Crest of The Stars (lieku savu mēnešalgu ķīlā ka pat neesi to skatījies, animes zelta fonda gabals btw un ne jau manis par tādu pasludināts), muļķīgs ir aivv ar saviem brēcieniem ar putām uz lūpām: "es jūs visus piespiedīšu mīlēt Raini!!!" err... Poteru, muļķīgs esi Tu pats ar savu it kā "skatu no malas" un nepārtraukto cenšanos visus šeit ārstēt.
Pats ne ar ko neaizraujies? Kaut kā neticu. Tikpat labi no kāda cita viedokļa arī tas var būt muļķīgs.

bypass kā visu vērtību mērs? Tev nešķiet, ka pārāk daudz uzņemies?
Ja Tev tas viss ir tik vienaldzīgs, kā Tu visu laiku to uzsver, tad kāpēc tērēt savu laiku lai šeit par to ņemtos?
Seven_of_zero
ph34r.gif http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showuser=6
Un paskatieties uz linkiem zem avatara ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Crash
QUOTE(Seven_of_zero @ Sep 21 2004, 23:17)
ph34r.gif  http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showuser=6
Un paskatieties uz linkiem zem avatara  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif
*

ROFL... Jams censhaas izraisiit flame war starp forumiem biggrin.gif
Seven_of_zero
1 linka labi var redzet ka tas vis sakas. biggrin.gif
Tikai 2 cilveku strids izraisa 3 pasules karu.

Kautkur es dzirdeju tadu stastinu. Viens vecis iesit otram tas trapa tressajam
pec tam tas vis iet talak un beigas sabruka varena CCCP.
Batou
ir iespēja aizliegt nereģistrētajiem postot (pat ja tagad viņi to var). un reģistrētos apklusināt uz kādu laiciņu (Robik kāds atceras?). un vēl ir iespēja ieviest warn levelus.
aivvv
taa pirmkaart staasti vaai nee bet es necenssos likt kaadam miileet poteru bet gan to neaplikt ja apr to neko nezini... taa taakaa atbillde tumsam

seven of zero tev zzetons nee pat divi lol par katru linku katraa gadienaa viss noteik laugh.gif laugh.gif laugh.gif

un arii noteikumus juus saakat izstraadaat...
varbut pat latviski uzrakstiisiet... wink.gif rolleyes.gif
Seven_of_zero
biggrin.gif Pirmo reizi apskatot neieveroju ka tie ir divi vienadi linki.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.