Red Devil
Sep 18 2004, 10:51
skataties kāds????
Jaa. Kopsh saaku geimu speeleet, taa ieintereseeja arii multene
Red Devil
Sep 18 2004, 10:55
man vel diemžēl nav games bet multene no pirmās sērijas aizrāva.......
tostermaize
Sep 18 2004, 10:56
multeni skatos pa rtl2 raada vinnu 16 :30 ja kaadu tas intresee
Red Devil
Sep 18 2004, 10:57
paldies!!!! bet viņa iet arī brīvdienās??
nezinu kaa juus, bet es tv3 tulkojumu paciest nebiju speejiiga...
Pirmkart tas ir no anglu valodas, tobish ASV versija, sekojoshi -banaali cenzeeta, otrkaart.. ko vinji ir izdariijushi ar charu vaardiem... untreshkaart.... lol, kaada Yugi tur ir balsss.... nee, mani nervi kautko taadu neiztureeja...
ShinChan
Sep 18 2004, 11:44
Ja lolojat cerību iemācīties kādu efektīgu taktiku prieksj kārsju spēles, varat velti laiku nesķiest. Prastāk vairs nav kur. Vienmēr pagadās izvilkt īsto kārti, vienmēr pirms katra gājiena banāla, moralizejosja muldēsjana pussērijas garumā. To visu vainago vienkārsji perversa dublāzja. Rezultātā mokas acīm, ausīm un prātam.
es savukārt nespēju skatīties kārtējo: man ir labāks pokemons nekā tev. nē man ir labāks. a es esmu krutāks pokemonu trenneris. nē es esmu krutāks. utt. utml. atgādina bērnībā spēlētos kazakus - razboiņikus: es tevi nošāvu, krīti. nē es tevi nošāvu pirmais, krīti tu. utt. utml.
QUOTE(ShinChan @ Sep 18 2004, 11:44)
Ja lolojat cerību iemācīties kādu efektīgu taktiku prieksj kārsju spēles, varat velti laiku nesķiest. Prastāk vairs nav kur. Vienmēr pagadās izvilkt īsto kārti, vienmēr pirms katra gājiena banāla, moralizejosja muldēsjana pussērijas garumā. To visu vainago vienkārsji perversa dublāzja. Rezultātā mokas acīm, ausīm un prātam.
Nu kaa to skataas... Patiesiibaa ne jau pati speeleshanas taktika ir svariiga, bet gan pareizi sakomplekteets deck. Un man tikai nesen izdevaas savaakt taadu deck, ka es vairs vispaar nevienu reizi neesu AI zaudeejis. Cita lieta, ka tas pats labais deck veel nenoziimee droshu uzvaru sacenshoties ar dziivu pretinieku...
Nav ne mazākās jēgas skatīties to crapu, ko rāda pa TV3. Tieši tas pats (Yugi) iet pa RTL2. Un vispār kādas taktikas ta var iemācīties no pirmajām sērijām? Tur tak visus monstrus var uzsaukt nevienu neupurējot.
QUOTE(Rune @ Sep 18 2004, 13:26)
Un vispār kādas taktikas ta var iemācīties no pirmajām sērijām? Tur tak visus monstrus var uzsaukt nevienu neupurējot.
Hehe, nu meeginaat kau kaadas taktikas iemaaciities no pashas multenes, imho, ir visai stulbi, jo multenee jau lielaakoties tik notiek ciiniishanaas ar high-end monstriem, kas pie tam tiek izsaukti neko neupureejot
Nez, par kaadu taktiku tur vispaar var iet runa, vinjiem tak pat noteikumi ir novienkaarshoti liidz peedeejam...
Lol, kaads ir redzeejis DualMaster... tagad pa RTL2 iet.. hehe, princips taapat kaa MtG, bet ko vinji ar noteikumiem sadariijushie.. lol, ja tev ir 20 mana's tad tu esi tiiraakais uzvareetaajs... heh, tas pat nav amatieru liimenis.. es taalaak par vienas seerijas skatiishanos netiku...
Ja MTG buutu pieejamas virtuaalaa formaataa, proti normaalaa speelee, tad es protams, speeleetu MTG. Bet vieniigaa MTG pc speele ir labi ja nozheelojama tutorial liimenii...
deleted-ray
Sep 18 2004, 16:25
Es noskatiijoos taas 70 seerijas kas bija uz pc un nekaadu tutorialu nevajadzeeja - uzreiz pa taisno zinaaju kaa jaaspeelee. Bet tieshaam un beigaam apniciigi. Vieniigais ko vinji tur dara ir tikai dueleejas, vieniigais jaunums tas ka jaunas kaartis. A citaadi taa ir kaa ir
+Chibi+
Sep 18 2004, 23:21
Heh... Nu ja, kad sanāk, tad skatos.... Ne pārāk bieži.. Man ļoti nepatīk dubbed anime. Man vajag dzirdēt japāņu valodu, angļu ierunātāji parasti ir briesmīgi [īpaši jau šajā animē
*cough*Yugi's gamer form*cough* ].
brrr.. nemaz neatgaadini... kur 16gadiigam dzhekam ir tik nopiipeeta balss... baisi paliek
tostermaize
Sep 19 2004, 10:39
vinnu raada darba dienaas
Nez.. kaapeec nav varianta : "Neskatos, jo esmu jau redzeejis.."
Ramiel
Sep 23 2004, 13:04
huhu esmu arii jau redzeejis, taalaakaas seerijas viss labaakaas.
kapeec vinjam taada balss paliek - vinjaa ir gars 0.0, tas ir biku vecaaks ppar vinju
tostermaize
Sep 23 2004, 13:30
mnupraat pa paaris tuukstosh gadiem
Ramiel
Sep 23 2004, 13:33
haha tas tiesa
martin2
Oct 18 2004, 18:53
yugioh rulzzzz baigais labais nu eu ja kas šite ieej tam kam viņš patīk.
šeit laba lapa pat ļoti.
deleted-ray
Oct 18 2004, 19:06
UJJ. Das ist sausmas
Kam nav televizors, tas neskataas...
martin2
Oct 19 2004, 17:37
kas ir šausmas/?????? laba lapa vai tad ir citas lapas tādas.
deleted-ray
Oct 19 2004, 17:42
Ne jau lapa
Lapai ne vainas
TV 3 nevaar skatiities... Kas par YugiO Muto?! Dzirdeet nevaru, shausmas...
tostermaize
Oct 20 2004, 09:35
Yu-gi-oh pa tv3 var VARBŪY skatīties ja izrubī skaņu.
Da juus te striidaas par sizhetu... Yu-Gi-Oh ir intresants, lai arii jau saakumaa ir zinaams kursh uzvarees, bet tomeer ir intresanti... Un vispaar tas ir domaats vairaak prieksh 3-10 gadiigiem, kuriem tas liekas kruti un nediskutee kaa mees te
QUOTE(JurCHiX @ Oct 21 2004, 13:33)
Da juus te striidaas par sizhetu... Yu-Gi-Oh ir intresants, lai arii jau saakumaa ir zinaams kursh uzvarees, bet tomeer ir intresanti... Un vispaar tas ir domaats vairaak prieksh 3-10 gadiigiem, kuriem tas liekas kruti un nediskutee kaa mees te
nu nezin gan , ja iipaashi paskataas peedeejaas seerijas pa rtl2 tad man taa gan neliekas un 2001 gadaa World champion in Yu-GI-HO cards bija francuuzis ap 30 gadiem...
šajā sakarā lūk šis:
5. Collectible Card Games
Public Humiliation: 96.8%
Some experts claim that living a moment of completely pure humiliation is impossible, since that can only be achieved through some kind of lethal masturbation accident. But those experts have never seen the shame on a grown mans face whos just been caught by someone he knows playing Pokemon cards with a 10-year-old stranger in a hobby store.
Damage to Sex Life: 89.3%
All the carefully constructed card decks and assault strategies become useless once these geeks discover that a womans vagina contains no defending dragon harpies. Ha ha, thats one of those double ironic jokes, because anyone who took high school biology knows that they actually DO.
Distinguishing Characteristics: This geek is always carrying a backpack, at least one more type of case for emergency miniature statues, and a thick layer of atrophied blubber to drip feed them nutrients.
QUOTE(Inujasha @ Oct 22 2004, 02:29)
QUOTE(JurCHiX @ Oct 21 2004, 13:33)
nu nezin gan , ja iipaashi paskataas peedeejaas seerijas pa rtl2 tad man taa gan neliekas un 2001 gadaa World champion in Yu-GI-HO cards bija francuuzis ap 30 gadiem...
Nu bet runa iet par multeni nevis par speeli!!!
ShinChan
Oct 24 2004, 00:14
Nu bet runa iet par multeni nevis par speeli!!!
A "multene" ir nekas vairāk kā kāršu spēles reklāma. Tas arī izskaidro šī ražojuma pastulbo sižetu.
Rinchis
Oct 24 2004, 20:10
Īstenībā es domaju ,ka yu-gi-oy būs kārtējais sū... , bet vēlāk aizrāva
Kikumi
Oct 24 2004, 20:12
Hnn, ja nerādītu amerikāņu tizlo dublējumu, tad skatītos pa TV3, bet tā kā tas tā nav, tad to nedaru. Pa RTL2 jau ir jēdzīgāk, lai gan tur arī tiek demonstrēts amerikāņu dublējums...
krelline
Oct 30 2004, 12:52
[B][I][COLOR=red]wow tik daudz fanu par Yu-Gi-Oh!
un man neviens neko nesaka? Kaadam ir shiis isstaas kaartis vai nav! Es u mani 7 draugi speeleejaam sho speeli pie manis! Katru sveetdienu mees savaacaamies ap 12:00 - 13:00 un nevienu negaidam un priecaajaasmies par speeli! ja ir interese zvaniet pa mob.6725604
esmu Kamui
Kautkad nesen gaaju garaam beernu veikalam un aaraa uz taa saucamaa "spoka" (taas reklaamas kas staav laukaa...) bija rakstiits: Pie mums paardoshanaa Yu-Gi-Oh kaartis!
Biju domaajis ieiet apskatiities kaadas ta vinjas izskataas, bet taa arii neiegaaju...
Ziniet, pirms gada ka psihs pa rtl2 lureju InuYashu un citas animes un tai skaita ari Yu-Gi-Oh! Kad paskatijos pa tv3 man uznaaca nelaba duusha un uzreiz galvaa virmoja jautaajums: "Ko pie velna es liidz shim esmu skatijies???" Ticiet man cilveeki! Labaak skatiities valodaa ko nesaproti!
Tas tachu ir iists beebju gabals! Labi vien bija ka nesajeedzu ne kripatinjas no vaacu duba... tagad pat to skatities negribas
Njaa, es arii kaadreiz skatiijos pa RTL2..un skatiijos ar patiku .. un arii vaacu val. sapratu tiiri labi..
Kad saaka raadiit pa TV3.. eh.. nav labi kaut kas ar tulkojumu.. nez kaut kas galiigi nav labi..
Skatieties anime, ko netulko latviski, jo veel neesmu redzeejis lv tulkojumu, kuru skatoties negribas paargriezt kanaalu...
JP! Taa ir wislabaakaa anime ko es pashlaik esmu redzeejusi ^.^
Skatos jau no Janvaara,pa rtl2 ,tas ir tik forshi ,ka weel tik daudzi Latvia zin par YGO lol ...wieniigais stupied,ka Eglish episodes ir izgriezts daudzkas interesants,taapeec pa widu serijam raada to Yuu-Yugioh...
...anyway,forshi uzziimeeta anime
deleted-ray
Nov 4 2004, 19:57
QUOTE(Animy @ Nov 4 2004, 19:55)
Laikam jau neko daudz neesi redzeejis(usi), jo labaakaa taa nu to4 nav
QUOTE(Ray @ Nov 4 2004, 19:57)
Vo, vo, manupraat, taa ir viena no sliktakajaam anime kaadu esmu redzeejis.
QUOTE(Ray @ Nov 4 2004, 16:57)
T_T ...bet man patiik...ja man jaaizweelaas no Pokemoniem,Digimoniem,Beyblade un weel dazaam multeneem,YGO ir wislaadziigaakaa
...nu labi,pa rtl2 tomeer bija labak...
Visas siis tavas nosauktaas buutu noziegums saukt par animi, jo tajaas nav nekaa, kas padara anime taadu kuru buutu veerts skatiities.
...pasaki kaadu labu animi
Ir daudzas labas Anime, paskaties vecos topikus, tur jau cilveeki ir rakstiijusi par labaam Anime filmaam un seriaaliem, kurus dareetu noskatiities.
jp,ir jau daudz citas normaalas animes...YGO butu forshaaka anime,ja raaditu japanju newis anglju
Animy piedod man ja, bet man rodas sajuuta ka tev ir kaadi 10-14 gadi... Taa ir?
taa arii ir..(skatiit ieksh profiliem)..negribas jau galiigi uz reiz noraxtiit..vis naak ar laiku..hm...tev nets normaals ir pieejams?ja taa, tad jau var sataisiit listi kas buutu deriigs shim vecumam (komeedijas, school-kids(man liex taa saucas)vait ko taml..)...
ShinChan
Nov 4 2004, 21:58
Lūk viens pseido-anime upuris. Nekas, gan jau mēs šo cilvēku apgaismosim un parādīsim viņam izeju no līdzšinējā maldu muklāja, kurā viņš kā redzams ir smagi iestidzis.
Bet vispār pirms ko viņam iesakiet padomājiet vai tiešām vajag, jo nezin vai tas pats Elfen Lied būtu labākā skatāmviela šāda vecuma cilvēkam.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.