Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yu-gi-oh
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Dzonis
no EL traumu uz paaris meeneshiem var dabuut kaa nemetas smile.gif
edg
QUOTE(ShinChan @ Nov 4 2004, 20:58)
Lūk viens pseido-anime upuris. Nekas, gan jau mēs šo cilvēku apgaismosim un parādīsim viņam izeju no līdzšinējā maldu muklāja, kurā viņš kā redzams ir smagi iestidzis.  biggrin.gif
Bet vispār pirms ko viņam iesakiet padomājiet vai tiešām vajag, jo nezin vai tas pats Elfen Lied būtu labākā skatāmviela šāda vecuma cilvēkam.
*

laugh.gif Es izlasiiju pirmo rindkopu un jau gribeeju postot: "Jaa, Elfen Lied paraadiisim - taa apgaismosies..." biggrin.gif

Bet pa iistam - nezinu iisti, bet man liekas, ka DragonBallz (vai kaa vinju tur sauca rolleyes.gif ) ir taadam vecumam. Ne?
Animy
sad.gif Wai tad tas ir noziegums,ka man patiik multenes...man ir daudz vecaku draugu kuriem ari patiik...
edg
QUOTE(Animy @ Nov 5 2004, 15:01)
sad.gif  Wai tad tas ir noziegums,ka man patiik multenes...man ir daudz vecaku draugu kuriem ari patiik...
*

Protams, ka nav noziegums! Mums te visiem patiik multenes (norijiet veelmi piekasiities shitam vaardam), taapeec jau mees te esam.
Tas, ko mees sakaam ir, ka taas multenes, ko esi redzeejis ir meesls saliidzinot ar taam, kaadas veel ir.

Un par to vecumu tu nepareizi saprati - tava uzvediiba atbilst 10-14 gadu vecuma pokemonu stadijai, un mums iipashi nepatiik ar beernudaarzu aukleeties... Protams ir veel te jauni cilveeki, bet vinji jau ir izgaajushi no "viii, es gribu pachatot, un es neko neesmu redzeejis(usi), bet izlikshos, ka visu zinu, viiiiiii!!!!"

Un kaitina taa paarmeeriigi lielaa kakja bilde. Paarlieku nu lielaa.
Takashy
Pa TV3 neskatos jo man labaak patiik skatiities pa RTL2 Anime(Man nepatiik Lv tulkojumi).. Kautvai taapat tagad pa RTL2 ari laikam atkal atkaarto vecaas seerijas,un liidz jaunajaam arii laikam jau kaads laiks veel buus...

Ps:Ja jau tulko latviski,kaapeec ta netulko to viietu kur paraada kautkaadu to ziimi un "dzied" Yuuuuuu-Gi-Oh... lol,deiezkaa izklausiitos ka to dziedatu pa Lv... laugh.gif
edg
QUOTE(Takashy @ Nov 5 2004, 22:18)
Ps:Ja jau tulko latviski,kaapeec ta netulko to viietu kur paraada kautkaadu to ziimi un "dzied" Yuuuuuu-Gi-Oh... lol,deiezkaa izklausiitos ka to dziedatu pa Lv...  laugh.gif
*

Aha, un Yugio jaatulko kaa Jaanis smile.gif
Tomorrow_angel
zini Red Devil.es saku skatities so Anime, kad vins vel negaja Latvija.....pa RTL2, tad man patika. Visp'ar man patik tikai pirma sezona, otra makslinieki galigi nohalturejusi. Tagad Yu Gi Oh neskatos, jo iet Latvija un visa si padarisana ir palikusi parak komerciala... blink.gif
ShinChan
QUOTE(Tomorrow_angel @ Nov 8 2004, 10:19)
Tagad Yu Gi Oh neskatos, jo iet Latvija un visa si padarisana ir palikusi parak komerciala... blink.gif
*

Kad tad ir bijis citādi? Šīs anime mērķis jau no saakta gala ir bijis reklamēt kāršu spēli, kur nu vēl tīrāku komerciju?
deleted-ray
Pie mums skolaa jau komercija rit pilnaa sparaa - prifejniicaa sapeerkas kaartis pa 10s pakaa (nezinu cik tur iekshaa) un tad tik saak cjakareeties. Iisti nezinu kaa taas kaartis uzskataas, bet kad uzmetu aci bija uz mata kaa speelee kas uz pc. Pasaule iet postaa biggrin.gif
Shinobi-sama
Atceros vecos laikus kad kraajaam fantikus kads atceras "donaldenju" bumus un ta veel "pembo" bija "tip-top", kaa atceros nostalgjija paarnjem........
Taks pamatskolaa visas palodzes bija apseettas ar to fantiku sishanu.. atceros dazh pat pieziimi noraava jo peedeejos solos izceelaas triids par virsinjaam. Kaad tik komercija negaaja.. vaajpraats taisni atceros "bombi-bomb" automashiiniites pa rubli(vecais labais krievijas rublis) pat gaaja. Toreiz tak nebija datoru un smeekjeeshaana tika publiski nosodiita,, kaa rii narkotiku nebija, jaunatne juka praataa par visu rietumniecisko... 3. klasee mees no skaudiibas vai nosmakaam kad mums bija viens klasesbiedrs pabijis vaacijaa un vinjam bija vesela donaldenju fantiku kolekcija gliiti sakaartota pastmarku albumaa.. .kaa atceros no smiekliem jaaklepo laugh.gif
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 11 2004, 13:08)
Atceros vecos laikus kad kraajaam fantikus kads atceras "donaldenju" bumus un ta veel "pembo" bija "tip-top", kaa atceros nostalgjija paarnjem........
Taks pamatskolaa visas palodzes bija apseettas ar to fantiku sishanu.. atceros dazh pat pieziimi noraava jo peedeejos solos izceelaas triids par virsinjaam. Kaad tik komercija negaaja.. vaajpraats taisni atceros "bombi-bomb" automashiiniites pa rubli(vecais labais krievijas rublis) pat gaaja. Toreiz tak nebija datoru un smeekjeeshaana tika publiski nosodiita,, kaa rii narkotiku nebija, jaunatne juka praataa par visu rietumniecisko... 3. klasee mees no skaudiibas vai nosmakaam kad mums bija viens klasesbiedrs pabijis vaacijaa un vinjam bija vesela donaldenju fantiku kolekcija gliiti sakaartota pastmarku albumaa.. .kaa atceros no smiekliem jaaklepo  laugh.gif
*

Mees laukos nelietojaam krieviskojumus, taapeec nevaru buut iisti droshs, vai ar "fantiki" tu domaaji "koshljenju papiiriishus", bet taa nu gan izskataas, ja jau figureeja taadi vaardi kaa "virsinjas", "sishana", "bombi-bom". Es tieshi shopirmdien rakaajos pa plauktu, kuraa saglabaaju visaadus suudus no dziives, un atradu chupinju tos papiiriishus - taadas atminjas... Atceros, reiz es pat ar draugu pamatiigi sapleesos, jo vinjsh bija pie manis ciemos un veselu chupinju nospeeera biggrin.gif Baac, laikam Turbo bija pashi labaakie papiiriishi... Ja pareizi atceros, pret vienu Turbo papiiriiti divas citi (kaa vinjus tur sauca - iekshinas vai? stulbi izklausaas), bet pret vienu taadu papiiriiti divas virsinjas. Man, btw, ir viena DragonBallZ virsinja - ja kaadam interesee, par lielu naudu varu paardot tongue.gif Es veel aizvien nepaziistu vairaak kaa divas lozeeshanas sisteemas - akmens-shkjeeres-papiiriits, vai stipraakaas kaarts vilkshana (peec zoles skalas, protams...). Reiz mees pamatskolaa bijaam aizbraukushi uz Riigu orkjestris speeleet, un tur dzirdeejaam, ka kaut kaadi saka "aams triis" (vismaz taa izklausiijaas), un taa shamos izreecaam par debiilu saiisinaajumu (mums, protams, likaas debiils, jo neko taadu nebijaam veel dzirdeejushi), bet veelaak mees pashi to izteicienu paarnjeemaam, jo vienai muusu skolotaajai bija iesauka "kaamis", un mees saakaam teikt "kaamis triis". Baac... tik maza daljinja palikusi un taa pati pashas suudiigaakaas virsinjas. Kur es paareejo nobaazu?
Kanako
Es skatos, jo man patik shis ANIME (piekritu, ipasi taktiku tur tu neiemacisies)
Man patik, ka ari realitate duelu briesmonus spele... skatos arii pa RTL2 un vispar sis ir mans milakais ANIME (aiz DBZ biggrin.gif )
Yume
ŪUuu, labi favorīti, bet nu.. hehe..katram savs. ^-^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.