Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fate/Stay Night
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
Righorn
Tam, jau no 7 janvāra ir parādījies jauns anime Fate/stay night zanrs - FAntasy! Esmu tikai redzējis pirmās trīs sērijas(tik jau arii tikai pashlaik ir..), un jau jūtu ka shim ir laba naakotne! Storijs ljoti labs- Notiek piektais Svētā grāla karsh(The holy grail war) un tiek izveeleeti 7 burvji(magi) kuri kljuus par 7 kalpu(servant) pavēlniekiem(master)! Taa vinjiem ir lemts ciiniities kameer paareejie 6 servanti vairs nepastaav, kursh uzvaar ieguust sveeto graalu, un vinjam tiek izpildiita 1 vēeleeshanaas, galvenais varonis(Emiya Shirou ar servantu Saber) kursh ir noleemis nepieljaut lai graals nokluust nepareiza cilveeka rokaas arii izveelas ciniities...
QUOTE(Sigfa @ Jan 23 2006, 19:26)
Erm, nevis viena veeleeshanaas, bet visas vinja veelmes tiek piepildiitas...

Seriaals labs, pagaidaam. Redzees, kas buus taalaak, shobriid veel nevar spriest.

Skatos Eclipse subus. Labas pieziimes un tiiri ok tulkojums.
*

vai tad nebija tikai viena????
Sigfa
Erm, nevis viena veeleeshanaas, bet visas vinja veelmes tiek piepildiitas...

Seriaals labs, pagaidaam. Redzees, kas buus taalaak, shobriid veel nevar spriest.

Skatos Eclipse subus. Labas pieziimes un tiiri ok tulkojums.
edg
Veel var njemt veeraa, ka Fate tiek taisiits no gatavas speeles sizheta, taapat kaa Tsukihime, taapeec shis seriaals nekaadi neizveertiisies par Naruto.
Revol
Un tie kam ir interese te var novilk angliski tulkotu Fate/Stay Night speeles demo.
Ir it kaa dzirdeets ka kaut kas straadaa pie visas speeles tulkojuma, bet tas tikai baumu liimenii.
Katraa gadiijumaa japaanaa ljoti populaara speele, kaa jau arii citas TYPE-MOON speeles, un taa kaa izskataas ka shii dabuus pilnu sezonu [24 seerijas] tad varees arii plashaaku speeles dalju iekljaut saliidzinot ar to kas bija iespeejams iprieksheeja TYPE-MOON speeles paarveidojumaa uz anime - Shingetsutan Tsukihime.

btw, Eclipse tulks ir liels Fate/Stay Night speeles fans, taadeelj arii vinji sho projektu uznjeemaas, un tas arii ir iemesls kaadeelj es izveelos vinju reliizi skatiities, bez tam kliist baumas ka Eclipse vareetu saakt veel tresho versiju saakt izlaist augstaakaa izshkirtspeejaa, no labaakiem hdtv rawiem kas kjuust pieejami.
Sigfa
QUOTE(Revol @ Jan 23 2006, 21:12)
Eclipse tulks ir liels Fate/Stay Night speeles fans, taadeelj arii vinji sho projektu uznjeemaas, un tas arii ir iemesls kaadeelj es izveelos vinju reliizi skatiities, bez tam kliist baumas ka Eclipse vareetu saakt veel tresho versiju saakt izlaist augstaakaa izshkirtspeejaa, no labaakiem hdtv rawiem kas kjuust pieejami.
*

Speeciigi. Un es jau domaaju, kur vinji izrok informaaciju prieksh tiem footnotiem smile.gif . taadaa gadijumaa Eclipse all the way.
Kikyou
QUOTE(Revol @ Jan 23 2006, 20:12)
btw, Eclipse tulks ir liels Fate/Stay Night speeles fans, taadeelj arii vinji sho projektu uznjeemaas
*

Un es jau domāju, kur viņi tos visus paskaidrojumus rauj... o.o Forši!

Par animi. Šo gabalu jau gaidīju no Septembra. Pašlaik iet visai lēni, bet man jau liekās, ka drīz iešūposies. Saber rullz. XD
edg
QUOTE(Revol @ Jan 23 2006, 20:12)
Ir it kaa dzirdeets ka kaut kas straadaa pie visas speeles tulkojuma, bet tas tikai baumu liimenii.
*

Vari likt savu kedu kjiilaa, ka taa arii ir. Tas gan veel nav oficiaali, bet driiz, driiz... Bet ko gan tas dos? Teksta, ko tulkot tur ir dafiga un aatraak par pusgadu sagaidiit anglisko versiju taapat nav ceriibu. Veel viens stimuls maaciities japaanju valodu.
Righorn
ES BIJU DOMAAJIS RUNAAT PAR ANIMI NE SPEELI!!!! mad.gif
TAD EJIET UN UZTAISIET TOPIKU: GEIMOS
UN MAN LIEKAS KA SABER IR ZANNA D'ARKA!!!
Ja buutu admins tad saliktu varnus ka shkiist!!! tongue.gif
edg
Par speeli mees tikai mazliet un vispaariigi. Nervus vajag valdiit!
harpy
Tsk, nju kaa man patika kaa viens cilveeks pa sho anime izteicaas - lielbudzheta anime, kas nav nekas sevishkjsh.
Cik nu es noskatiijos tad tieshi to pahsu ar varu pateikt, nekaa sevishkja, smuki saziimeeta, bet pagaidaam nekaa iipasha tur naf un nekas spiidosha ar nesolaas paraadiities, bet cereet jau driikst smile.gif
Vienvaardsakot pagaidaam vislielaakaas ceriibas un shiisezonas jaunumiem veejoprojaam ir Ergo Proxy un Ayakashi - Japanese Classic Horror, un Hellsing Ultimate( tsk tiko noskatiijos "fake"pirmo ep, taads pagarsh trailer klips, taa neko izskataas he he)
Church
QUOTE(harpy @ Jan 24 2006, 19:32)
Tsk, nju kaa man patika kaa viens cilveeks pa sho anime izteicaas - lielbudzheta anime, kas nav nekas sevishkjsh.
...
*

hrm. es veel nenjemos peec 3jaam epaam spriest. pa agru. bet ljoti ceru. tikai taapeec, ka pirms shiis vinjiem ir izdevusies tik reti miilja man Shingetsutan Tsukihime.
harpy
QUOTE(Church @ Jan 24 2006, 21:20)
hrm. es veel nenjemos peec 3jaam epaam spriest. pa agru. bet ljoti ceru. tikai taapeec, ka pirms shiis vinjiem ir izdevusies tik reti miilja man Shingetsutan Tsukihime.
*

Taapec es ar ceru, ka kautkas tur tomeer beigaas buus, kautkgan manupraat arii Shingetsutan Tsukihime ir nedaudz paarveerteeta. Manupraat tur ir dazhi sizheta peveersieni, kas tur bija ielikti tik, lai aizpildiitu vietu un iistas noziimes vinjiem nebija, lai gan anime ka taada man patika, vampiiri paliek vampiiri, tur nu es nevar paliidzeet biggrin.gif ( Karin neskaitaas, Karin ir kauns un negods visaam anime kas jelkad raditas par vampiiriem)
edg
QUOTE(harpy @ Jan 25 2006, 09:38)
Manupraat tur ir dazhi sizheta peveersieni, kas tur bija ielikti tik, lai aizpildiitu vietu un iistas noziimes vinjiem nebija
*

Es jau tev aciis neteikshu, ka tu daudz muldi, kad neko nejeedz, bet, ja es taa teiktu, man buutu taisniiba dry.gif
Tsukihime ir monstraali garsh staasts. Anime tika iekljauta tikai maza daljinja no taa visa. Tur vareeja likt iekshaa veel un veel un bez uztraukumiem uzziimeet pilnu sezonu. Nelaime ir tur, ka muusdienaas lielaakaa dalja animes, diemzheel ieskaitot Tsukihime, tiek taisiitas tiiri naudas pelniishanas noluukos. Vinji censhas peec iespeejas mazaak izdariit, bet lai tajaa pashaa laikaa buutu ljoti daudz skatiitaaju. Tsukihime tas izdevaas. Un vinjiem izdevaas veel vairaak - taadi kaa es, kas speeli nebija speeleejushi, ieveeroja, ka sizhets ir sasteigts un saaka intereseeties par to kaapeec. Tieshaam neticami, bet sizhets bija sasteigts. Tas tika pasniegts ljoti, ljoti leenaa veidaa, bet, kur tieshaam naaca sizhetiski svariigas detaljas, taas biezhi tika vienkaarshi pamestas taa starp citu. Taapeec sho anime, vismaz man, bija diezgan pagruuti skatiities. Tajaa leenajaa garaa bija jaauztver jaasagremo un jaaneaizmirst dazhaadas detaljas. Peec taas beigaam tik riebiigi daudz palika neatrisinaats, ka, protams, logjisks man solis ir, ko pashlaik daru - gaidu, kad beigsies Tsukihime speeles angliskojuma beta testeeshana. Bet tam visam cauri, man patika Tsukihime anime tieshi deelj shaam lietaam, ko nosaucu, plus veel dieviiga muuzika. To nenoliedzu, ka vinju var uzskatiit par paarveerteetu, bet cilveeki, kas skatiijushies sho anime paarsvaraa dalaas divaas daljaas - 1. nespeeju iztureet, nav prieksh manis 2. omg omg zomg!!!!!! Protams, es atkal "nedaudz" paarspiileeju, bet ideja ta skaidra.
harpy
QUOTE(edg @ Jan 25 2006, 11:22)
..
*

Nez pa ko tu cel breeku - es teicu, ka tur daudz ir iesakts un nav pabeigts, tu saki, ka daudz ir iesaakts un nav pabeigts veel jovairaak ja njem veeraa, ka es runajau par anime nevis staastu(mangu) kaa taadu vai kautkaadu tur speeli.
Galu galaa neviens neteica, ka anime ir slikta tikai paarveerteeta. Arii labu anime paarveertee wink.gif
Visu to garais penteris ko tu sarakstiiji - ieliec vinju game sadaljaa tiem, kas intereseejaas par speeleem tas buut interesanti image
edg
Tu laikam esi akla... blink.gif
Paskaties tachu, ko esmu izciteejis! Par to es tev pretii runaaju, nevis par to, ka kaut kas nebuutu pabeigts (ko, starp citu, neteici ne tu, ne es).
Un viss tas garais penteris bija tieshi par anime.
Es saprotu, ka tev ir gruuti dziivot, jo esi maza un dumja, bet par to buutu jaakaunas un jaaizvairaas rakstiit pilniigi nelogjiskus idiotismus! Vai tad forumaa truukst spama?
Righorn
Edg ja nemaniiji tas ko tu te muldi arii ir spams un citreiz pilniigas novirzes no teemeas... blink.gif
Tsukino
piekriitu edg, spama pietiek, un Type-Moon works ir baigi labie, pie tam man pashai liekas ka to visu kas bij Shingtsu-anime bij kaa 1/5 dalja no 1/3 filmas - pamaz, paaraak lielaa pakaa, jo VISU ko tu redzi/dzirdi ir vienk jaatceras, jo viss nebij pateikt, bij veel ljoti daudz jaapasaka, to ko pasaka, taa anime-ver. ir vieniigaa infa. noskatijos Artbook History & Prologue [peec pamatiigas rakaashanaas internetaa] un sajeega bija lielaaka, un ja kad saaku skatiities, man staasts likaas briinishkjiigs, tad tagad man taa ir #1 anime un staasts liekas nepaarspeejams, labaaku nezinu.

bet ANYWAY. par Fate/Stay Night. cik redzu [un es redzu daudz] shobriid var dabuut pirmaas 3 epas, velku cik aatri varu. bet, ppl, VISIEM ir ieteicams noskatiities vismaz KAADU no Type-Moon works, tas ir ljoti recommended!
image

Shitaa Fate arii ljoti recomended.
bubu
Pašlaik (pēc 3 sēriju redzēšanas) FSN man atgādina S.Tsukihime un S.no Shana krustojumu.
Church
QUOTE(bubu @ Jan 26 2006, 02:10)
Pašlaik (pēc 3 sēriju redzēšanas) FSN man atgādina S.Tsukihime un S.no Shana krustojumu.
*

hmm. tsukihimei imho bij bik lielaaks tragjiskuma/dramatiskuma moments. kaa bluuzos, kad "labiem cilveekiem iet slikti" ;>. liidziigs shanai, jaa. cerams nebuus sabojaats kaa shana ar iespraustaam fanservice epaam.
Tsukino
hmm. tsukihimei imho bij bik lielaaks tragjiskuma/dramatiskuma moments. kaa bluuzos, kad "labiem cilveekiem iet slikti" ;>. liidziigs shanai, jaa. cerams nebuus sabojaats kaa shana ar iespraustaam fanservice epaam.

lol, shitais gabals daudz jautraaks... lol, Tiger-senpai!

Varbuut ar pirmajaam epaam neko nevar saprast, bet jautri gan!
Hikaru
Noskatījos 1. sēriju.... un man kaut kas tur nepatika kā ir uzzīmēts – krāsas nepatika. Visas krāsas uztaisītas mutnas, bezkrāsainas. Kāpēc nav uzzīmēts kā anidb:
image

Animē krāsas ir galīgi garām:
image
Ok, tas attēls pārāk perfekti uzzīmēts, bet vismaz tādas pašas krāsas varēja izmantot animē. Es cerēju, ka būs skaistāk uzzīmēts (kā DNAngel, piemēram), varēs izbaudīt anime, ka siekala tecētu... bet nē. Krāsām nav sulīguma.
Tālāk anime būs mazāk intereses skatīties.
Par story pagaidām pēc 1. sērijas neko nevar teikt, jo šajā sērijā pilnīgi nekas nenotika. Varbūt kādreiz paskatīšos tālāk.
Sigfa
Lielaakoties kraasaam tieshaam nav smekjis, bet svariigajos kadros gan ir izziimeejushi uz goda smile.gif ieskau paskatiities taas ainas, kur paraadaas jauns chars, vai ir dramatisks nakts moments smile.gif
Church
noskatoties 4 epas saak likties ka shows buus above average. bet shingetsutan tsukihimi laikam nepaarsitiis. manaa veerteejumaa protams ;>
P.S. par kraasaam .. ljoti patika pielietotaas kraasu gammas izveele Tsubasa Chronicles un Air..
Sigfa
QUOTE(Church @ Jan 29 2006, 13:30)
ljoti patika pielietotaas kraasu gammas izveele Tsubasa Chronicles un Air..
*

Piekriitu ar visaam chetraam. Buutu labi ja paraadiitos veel taadi shovi. F/ST nebuut nav zemee metams.
Righorn
peedeejaas seerijas taadas leenas likaas, aiziet uz skolu , atpakalj un seerija jau beidzas... gandriiz jau pat saak apnikt
Ayumi
QUOTE(Righorn @ Feb 11 2006, 02:20)
peedeejaas seerijas taadas leenas likaas, aiziet uz skolu , atpakalj un seerija jau beidzas... gandriiz jau pat saak apnikt
*

kļūda biggrin.gif aiziet uz skolu, izkaujās nedaudz un iet akal mājās pie Sabel. biggrin.gif
Noskatījos līdz 5 epai (sestā itkā esot iznākusi, bet me vel nav meklējusi)
No sākuma šķita ka aiz garlaicības nosprākšu, bet kautkā intresantāk sāk palikt.
Emiya-kun(vai kā viņu tur sauca) ka tik akal nav džeks, kas stāv malā un ir vārgulis. Pieņemu ka viņam tur ir kautkādas spējas, bet pagaidām viņš ir tikai 2 reizes nosprādzis un stāv malā. Man patīk mūzika. Grafiks manprāt ir ok, tik Shakugan No Shana atgādina. Gribētu paspēlēt Fate/Stay night spēli.
Righorn
Pedeejaa seeerija mani vispaar diezgan ieintereseeja, bet man joprojaam bessi ka vinjsh ir tik shvaks, un tad veel kaujas viensd pats. un tad jau arii asins ainas paraadaas utt.. Kad vinsh beidzot iemaaciisies kaadu krutu burvestiibu????
Spectre
smile.gif es skatos, man patīk, spoileri neinteresē tongue.gif

IMHO visnotaļ diezgan standartizēts anime žanrs, viņš mēģina sevī ietvert visas pasaules sāpes, bet ar laiku sapratīs, ka šitā cīnīties nevar (refering to Gundam Seed/GS Destiny - Kira Yamato u.c. čari līdzīgi šim scenarijam gāja). Proti laikam jau patīk tas pokemonisms ar servantiem ... Saber es izvēlos tevi laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Anyway - parakājos pa pāris saviem :hentai: forumiem atradu Fate stay night H-game 1,7gb un vēl ost/doujin etc. collection aptuveni uz emmm .... kautkas tur kopēji bija minēts ap 12Gb ... :omfg:
kaarleens
Man patiik story skatiishos shito liidz beigaam animaacija ar patiik openings endings arii jauki ko veel vajag rolleyes.gif
Tigra2
Man šī anime ļoti patīk, ar nepacietōbu gaidu nākošo (10.sēriju);
Ļoti interesē kādas attiecības izveidosies starp Shiro un Saber...
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Vai man tā tikai liekas vai arī Shiro servants ir Žanna d'Arka...
Church
QUOTE(Tigra2 @ Mar 12 2006, 17:59)
...
Ļoti interesē kādas attiecības izveidosies starp Shiro un Saber...

mans mineejums - draamiska lovu-lovu. liidziigi tsukihimei. R.I.P. Saber.

*

ljoti iespeejams. jo nav nemaz tik daudz viduslaikos bijushu paziistamu sievieshu melee warrioru. no otras puses, nedaudz interesanti, kaa sizhetaa buus iepiits 'pre-servant life' 'unfinished duty/mission'. kopsh tiem laikiem tomeer daudz kas mainiijies. atriebiiba? uzvara vs. England? kristietiibas izplatiishana? hrm. visi mani mineejumi skan pietiekoshi liiki.
kaarleens
Uhu mani arii galvenais intresee kaa veidosies Shiro un Saber attieciibas, shows tieshaam ljoti labs prieksh animee peec games ljoti labi nevar nemaz saliidzinaat ar kaukaadu Raganarok the animation wink.gif
Kikyou
QUOTE(Tigra2 @ Mar 12 2006, 17:59)
Man šī anime ļoti patīk, ar nepacietōbu gaidu nākošo (10.sēriju);
*

10. jau ir ārā. :3

Man ar tā liekās. Neatceros vēsturē nevienu citu sievišķi bruņās.
ETM
un visus paareejos servantus jau atceries no veestures, ne? Tas ka maz zinaams ir, nenoziimee ka nav eksisteejis. Personiigi es negribeetu, lai jums buutu shajaa jautaajumaa taisniiba konkreetas varones dziivesstaasta deelj.
Spectre
ETM - es ilgi cietos, bet tomeer nospoiloshu ... tā tik tiešām ir Žanna D'Arka.

Vai jums arī pārējos iespējamos - 3 storylines izstāstīt, jo es nezinu kuru viņi izvēlēsies animei smile.gif
Church
vai driikst paintereseeties, - storylines no kurienes? gaames? mangas?
Spectre
Proti ka no games smile.gif mangas cik man ir zinams shai animei nava tongue.gif
ETM
VOT KURSH KURSH, BET NU SPECTRE JAU VAREEJA LIETOT SPOILER TAGU!

nu kaapeec ir shitaa jaauzvedas. sabojaaji visu manu ceriibu sagraushanu animes skatiishanaas laikaa.
Tigra2
Mmmm, paliek interesantāk...un rēcīgāk.
Kā man patika Shiro seja...vispār šī anime man patīk arvien vairāk un vairāk.
Interesanti, kas kausu dabūs(loģiski, ja Shiro) un kādi būs pēdējie mači.
Visinteresantāk kļūs tad, kad Shiro būs jācīnās pret savu klasesbiedreni, vai viņš vispār to darīs?
harpy
un laikam esmu vieniigaa, kas no visas sirds zhaavaajaas shito skatoties, ko? nemaz nerunaajot, ka galvena varonja( lai nu kaa vinju tur sauca) teels un raksturs ir dikti neveikli veidots? vieniigais iemesls, kapeec es shito turpina skatiities ir tas ka tur ir Medus...em Servant Rider...
Spectre
Hihihii laikam one more spoiler, bet jāatzīst ka Rider is SEXY biggrin.gif biggrin.gif /rice
Servant rider will be destroyed or kautkaa tā
kaarleens
Doties man ar katru seerij arvien vairaak un vairaak patiik Saber wub.gif
Nopietni apsveru iespeeju uzgameet fathe speeli cool.gif
Tigra2
Pārsteigums pēc trīspadsmitās sērijas noskatīšanās bija kolosāls, nemūžam nebūtu ticējusi, ka Saber ir
karalis(t.i. karaliene) artūrs/ia (par lielu prieku feministēm)

pirmajā mirklī sejas izteiksme bija huh.gif pēc tam laugh.gif
tiešām pārsteidzoši
kaarleens
Laikam tv series no games reaali atshkjiraas, vai arii Spectre ir cardinaali sajaucis personaazhus laugh.gif
ETM
QUOTE(kaarleens @ Apr 3 2006, 18:46)
Laikam tv series no games reaali atshkjiraas, vai arii Spectre ir cardinaali sajaucis personaazhus  laugh.gif
*

Vai arii Spectre ir uzdaavinaajis man milziigu pireku samelojot par varonjiem, taadaa veidaa padarot skatiishanos interesantaaku.
Keydan
В игру не играл... Сериал - понравился!!! Незнаю почему, наверно потому, что я вообще люблю всякие там мульты мро магию, да здесь и мистика присудствует, и некая серьёзность!
А Арчера жалко... в 14ой умирает... (хоть он и подлая скатина)
LeoR
Taa visaa visumaa man patiik shis seriaals tikai 15 un 16 epizode, khem, man mazliet liek mainiit domas.
Diezgan jociigi, ka Shiro peec visaam taam probleemaam, ko sagadaaja taa mazaa slimaa sadistiskaa slepkava, panjem vinu pie sevis, taa it kaa vinjai peekshni vairs nebuutu kur dziivot.
Kaut gan vispaar kaut ko taadu jau vareeja gaidiit biggrin.gif
Spectre
Shiro ir labu domu vadiits un saskatija to, ka viņa ir mazs bērns un vienā epā viņa teica, ka viņai apsolija deduškam šito štelli izdarīt un viņai esot pateikts to darīt jebkuriem līdzekļiem, karoče viņš grib viņu pāraudzināt smile.gif
Church
saak aizvien liidziigaak kljuut origin, hentai/dating gaamei. parastajam chiku setam pievienojas loli.
loli 4tw! ;D
Spectre
NU un der 18-teen linku nespiest Fate/Stay Night -HG
NU te ir games otraa dala (shita man vel nava)
FSN - Hallou Atraxia

SHitai animei ir pat veselas 2 h games poplaritate sit augstu vilni

Es tagad nerunashu par to ka ir kerushies klat vairaki vieni no labakajiem Fan Art cilveeki (ecchi un hentai pasauliite) pie darba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.