QUOTE(harpy @ Jan 25 2006, 09:38)
Manupraat tur ir dazhi sizheta peveersieni, kas tur bija ielikti tik, lai aizpildiitu vietu un iistas noziimes vinjiem nebija
Es jau tev aciis neteikshu, ka tu daudz muldi, kad neko nejeedz, bet, ja es taa teiktu, man buutu taisniiba
Tsukihime ir monstraali garsh staasts. Anime tika iekljauta tikai maza daljinja no taa visa. Tur vareeja likt iekshaa veel un veel un bez uztraukumiem uzziimeet pilnu sezonu. Nelaime ir tur, ka muusdienaas lielaakaa dalja animes, diemzheel ieskaitot Tsukihime, tiek taisiitas tiiri naudas pelniishanas noluukos. Vinji censhas peec iespeejas mazaak izdariit, bet lai tajaa pashaa laikaa buutu ljoti daudz skatiitaaju. Tsukihime tas izdevaas. Un vinjiem izdevaas veel vairaak - taadi kaa es, kas speeli nebija speeleejushi, ieveeroja, ka sizhets ir
sasteigts un saaka intereseeties par to kaapeec. Tieshaam neticami, bet sizhets bija sasteigts. Tas tika pasniegts ljoti, ljoti leenaa veidaa, bet, kur tieshaam naaca sizhetiski svariigas detaljas, taas biezhi tika vienkaarshi pamestas taa starp citu. Taapeec sho anime, vismaz man, bija diezgan pagruuti skatiities. Tajaa leenajaa garaa bija jaauztver jaasagremo un jaaneaizmirst dazhaadas detaljas. Peec taas beigaam tik riebiigi daudz palika neatrisinaats, ka, protams, logjisks man solis ir, ko pashlaik daru - gaidu, kad beigsies Tsukihime speeles angliskojuma beta testeeshana. Bet tam visam cauri, man patika Tsukihime anime tieshi deelj shaam lietaam, ko nosaucu, plus veel dieviiga muuzika. To nenoliedzu, ka vinju var uzskatiit par paarveerteetu, bet cilveeki, kas skatiijushies sho anime paarsvaraa dalaas divaas daljaas - 1. nespeeju iztureet, nav prieksh manis 2. omg omg zomg!!!!!! Protams, es atkal "nedaudz" paarspiileeju, bet ideja ta skaidra.