Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fate/Stay Night
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
bladez
QUOTE(Spectre @ Apr 25 2006, 10:16)
NU un der 18-teen linku nespiest Fate/Stay Night -HG
*

Mrfghgfd......... dry.gif
Kur lai šito nokačā???? laugh.gif

Anyway, noskatījos pagaidām visas 17 epas un nu ķēros pie tulkotās spēles versijas ( sad.gif sad.gif sad.gif no hentai in this one thou).
Superīgs seriāls. Ļoti aizraujošs ar katru nākamo sēriju.
Spectre
Nu man ir biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif drīz būs arī otra gāme.

Sazipotā veidā velkam ... 5,58gb no ārzemēm rēķinot, ka kopējais downs no ārzemēm sastāda ap~ 20Gb neskaitot katru dienu pienāk pa pāris jaunām epām klāt utt.

Tiesa laikam viņa nestāv šārē pie Hgames iekš huba ... uz tā hdd pašlaik nav brīvas vietas ph34r.gif

Uzdāvinat kāds 200Gb+ HDD a to ar 500 nespēju dzīvot .... palēnām krīt izmisumā laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hikaru
Noskatījos līdz 17 epai. Diezgan normāla anime. Dažās vietās pietrūka Hentai. biggrin.gif Laikam spēle jāspēlē, ne?
Tikai, kas tā par modi, animēs ielikt mazu maņjakālu kawaii meiteni: "Hehe... Labrīt oniichan, es tūlīt tevi nogalināšu, traļi-vaļi ^^ ". Tas nenormāli kaitina. mad.gif
Keydan
Я вот не понял куда эта девчёнка, Сакура(кажется), делась на 4 серии? И что-то она совсем не грустит о убитом брате, или его не убили?
bladez
QUOTE(Keydan @ May 5 2006, 14:08)
И что-то она совсем не грустит о убитом брате, или его не убили?
*

Vo vo. Es tieši par to pašu iedomājos. Kā viņa var nesērot par savu brāli??? Vai tad neviens nebūtu atradis līķi??? Un kā Shiro varēja pieņemt pie sevis mājās Ilju, ja viņa bija aukstasinīgi nogalinājusi viņa labāko draugu???
Psycholog
Tapec ka shiro ir parak lidzjutigs un ar parak lielu sirdsapzinju, uz ko patiesiibaa arii viss tur balstaas...viss tas, kaadeelj vinj iesaistiijaas vispar tajaa ciinjaa...elementari (parak)...es patiesiba buutu lidz naavei sashutis, ja vinjsh to nebuutu izdariijis (jau kopsh ta meiteniite paradijas, zinaaju, ka tas notiks)
Lugums izmantot tomer nedaudz spoilerus
Kas attiecas uz to skumshanu par brali...nez, es ari nevaru saprast...bet nu mozh velak to kautkur iebaaziis smile.gif
Keydan
Широ вообще из этих - тихих сумашедших! Такой странный, прям под Тригана деланый!
П.С. 18ая серия вышла! Уже качаю! Муа-ха-ха-ха!
Kaede
Tikai tagad esmu sākusi skatīties, jo, nez kāpēc, agrāk nebija ne laika ne vēlmes uzsākt šo seriālu. Mans vienīgais vārds pagaidām- sugoi!!! Pat ļoti patīk, vismaz iesākums ir ārkārtīgi aizraujošs!!! rolleyes.gif
ShinChan
Šis projekts anime veidotājiem ir padevies krietnu strēķi švakāks par iepriekšejo veidojumu Shingetsutan Tsukihime (masterpiece). Šajā darbā ir pārāk uzkrītoši, ka anime taisīta uz hentai gāmes bāzes. Pilna māja bābiešiem, bet galvenais varonis, kura raksturs brīžiem šķiet nospiests no GantZ 1. sezonas centrālajiem tēliem flegmām neizlēmīgajiem pacifistiem, kuriem ir vieglāk noskatīties kā tos vienu pēc otra apslaktē nevis uzsākt rīcību, tad nu lūk šis varonis Shiro ir anime traucējošakais tēls. Par geimu neko nezinu, pieļauju, ka viņš ap šo laiku jau ir paspējis pa trīs lāgi katru meitieti aplekt, taču anime tas nenotiek, lai gan pēc visām pazīmēm tam vajadzētu uz to iet. Un tieši šī sižeta virzības un galveno varoņu uzvedības nesaderība ir tas, kas padara šo anime mazāk skatāmu (tai protams ir arī plusi).
Spectre
Par geimu izsakoties, tam ir 3 story lines + laikam kaadas 10 iespejas vinam nokert endingu pirms beigam, respektiivi tevi atvaac, un ar meiteneem sanaak ampaleeties izveleta story lines beigas. tongue.gif nekadu hareemu savaakt tur nesanak wink.gif jaizvelas vainu vainu .... visu nedod komplektaa laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Game ir laba happy.gif

Serialinam nav ne vainas ... lai taksh pacifee ... gan jau driiz pienaks luzuma punkts ka saks dusmoties. Rekur pedejaa epaa izradijas, ka vina "teetis" to slaktinu 10 gadi atpakal bija uzriikojis. Nu to final battle kur pilseta normali nodega un pats Shiro gandriiz atmira.
bladez
Vai tad nebija tā, ka Gāmē galvenā varone ir tā Shiro klasesbiedrene??? Es esmu spēlējis tikai pārtulkoto Demo versiju un bija tā tīri neko.
Kaede
Nu nez, es turpinu skatīties seriālu un man vēl joprojām ārkārtīgi patīk tajā notiekošais. Es tikai biju ārkārtīgi pārsteigta, kad ceturtajā sērijā pa vidu sērijai skanēja klasika- Mocarta rekviēma daļa La Crimosa. Tiešām negaidīju... rolleyes.gif
Spectre
Gāmes sākuma daļā ir nesaprotami par, ko tu īsti spēlē, bet pēc tam main hero ir Shiro.

A par mocartu utt... šim projektam ir anormālais budžets, tiek piesastīti tā teikt best of best cilvēciņi un tur par visu ir piedomāts. Es tagad enrunāju par sižetu, par pacifistu laugh.gif bet gan par char artu un mūziku utt. Kautvainu kādi wallpaperi ir atrodami ar FSN čariem happy.gif , it īpaši echi un hentai cool.gif

P.s. Ļoti gribētu iehavot labas kvalitātes .mp3 - Abus openingus un endingu (jo īpaši otro opu)
kaarleens
Nezinu man akal seriaala beigas sizhetiski kau kaa boringo lai gan varbuut peedeejaas seerijas spees paarsteigt.
Keydan
Man ir jautajumi.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Jau visiem ir zinams ka Saber ir Kr. Arturs, Assasin ir kads samurais un Berserker ir Herkules! Bet tad kas ir Archer, Lancer un ta burve??? Vai ir kadas idejas???
Revol
Tad nu veel shaada info, Caster identitaate tika noskaidrota 17 seerijaa ap 9-10 minuuti:
Caster ir Medea [http://en.wikipedia.org/wiki/Medea]

Ja interesee siikaaka info un netraucee spoileri ir vairaakas vietas ko paskatiitie:
Fate/Stay night wiki - [http://en.wikipedia.org/wiki/Fate/Stay_Night]
Archer wiki - [http://en.wikipedia.org/wiki/Archer_%28Fate/stay_night%29]
Lancer wiki - [http://en.wikipedia.org/wiki/Lancer_%28Fate/stay_night%29]
btw Rider ir [spoiler]Medusa
un Assassin nav viss kaut kaads samurajs, iisteniibaa Assassin nav vispaar iistaas identitaates vinjsh tikai sev pienjeema Sasaki Kojirō identitaati, ar ko vinjam bija zinaama liidziiba[/spoiler]
OT
izskataas ka spoiler tagi nedarbojas uz linkiem, tas ir iisteniibaa baigi neeerti...
bladez
Johaidi!!! Tas viss bija negaidīti, kas tur ir rakstīts. It īpaši par Archeru un arī PAVISAM PĀRSTEIDZOŠI par Shiro tēvu. Kas to būtu domājis??? o.0

[http://en.wikipedia.org/wiki/Kiritsugu_Emiya] [par Shiro tēvu]

blink.gif blink.gif
Tigra2
Es vairs neskatos, ap 14 sēriju palika boring...
Vispār neskāpēc man šķiet, ka anime nav slikta, tā tikai nav īpaši aizraujoša... T_T
vai ir veerts skatiities taalaak?
bladez
Iespējams. Es piemēram izdomāju neskatīties vispār, līdz neiznāk viss līdz galam, lai būtu ērtāk. Citādi baigi stulbi kačāt pa vienai sērijai un skatīties 1x nedēļā.
Revol
Intereses peec izmeeginaashu kaut ko interesantu:
[Eclipse]_Fate-stay_night_-_21_(h264)_[5D02EDA3].mkv direct download
kaarleens
Nu beidzot sagaidiijaam kisu kisu starp Shiro un Saber

Izskataas ka viss iet uz beigaam nakamaas 2 epaas laikam buus seriaala atrisinaajums.
Sigfa
Es teishaam ceru, ka nebuus paaraak klishejiskas beigas.
Proti, Saber padzeraas no graala, paliek shamaa pasaulee un tie abi dziivo happily ever after
Keydan
Speli es nespeleju bet zinot ko patik japaņu ļaudim šeit nebus "Happy end"!
Kaede
21 sērija bija tik skaista! rolleyes.gif
Erm, vai kāds gadījumā nezin, kas tā ir par dziesmu, kura skanēja sākot no tās vietas 21 sērija, kur Shirou mācīja Saber griezt dārzeņus un līdz tai vietai, kur viņi skūpstījās?
Keydan
Jā... 21 serija bija brinišķiga! Nekad nebiju domajis ka tas otrais archers ir Gilgamešs! Un kapes viņš ir varoņu varoņis? Ir taču eposi kuri bija taisiti agrak neka epos par viņu!
Revol
Ja nu kaadam veel nav:
ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Fate-stay_night_-_22_(h264)_[04A71454].mkv|244160975|6557168EB7CC115656EE510B1CE2C8D1|/
directdownload: [Eclipse]_Fate-stay_night_-_22_(h264)_[04A71454].mkv
Vairs tikai divas seerijas liidz beigaam wink.gif
Kaede
Noskatījos. Mjā, beigās jau likās, ka abiem nu būs nelāgs gals, jo bija divi pret vienu tjip, bet tomēr viss izrādījās normāli. rolleyes.gif
Un novilku La crimosa. Cik skaista melodija! smile.gif
Psycholog
SPOILERI!
Zheel ka man no *.com direcdownload buus leenaaks nekaa torrenti...
Tur taalu veel liidz beigaam ?
Revol
QUOTE(Psycholog @ Jun 5 2006, 07:40)
Tur taalu veel liidz beigaam ?
*

Ja tu nedaudz augstaak paskatiitos [otrajaa postaa virs taveejaa] tad redzeetu:
QUOTE(Revol @ Jun 4 2006, 09:19)
Vairs tikai divas seerijas liidz beigaam  wink.gif
*

ChunkY
Tad jau sanāk, ka vēl divas nedēļas jāgaida, lai visas sērijas būtu pieejamas.
Revol
pirmspeedeejaa seerija, ta daa:
ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Fate-stay_night_-_23_(h264)_[31E232CE].mkv|244346996|66BB76FF2A577756E20F5143C4A0F008|/
directdownload: [Eclipse]_Fate-stay_night_-_23_(h264)_[31E232CE].mkv
Kaede
Bāc, es nevaru 24 sērju vine sagaidīt. Es šo sēriju skatījos pilnīgi turot īkšķus, ka labie vinnēs!!! laugh.gif Lieliska sērija! Pilna spriedzes!
Keydan
Lasiju kada foruma teoriju ka Lancers ir Cúchulainn!
http://en.wikipedia.org/wiki/C%C3%BA_Chulainn[/url]

P.S.
Pec 24 epizoda es 5 min. gribeju atras kadu japana animemeakru un pateikt viņam: "Jus stulbie dzelteņie namakiet taisit happyendus!!!"
Šeit bus link uz torentu!
http://www.mininova.org/tor/343135
Revol
Un te nu ir peedeejaa seerija cool.gif :
ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Fate-stay_night_-_24_(h264)_[8DE6AA85].mkv|244272115|8890C28ED2CA307846BF552822D45CB8|/
directdownload: [Eclipse]_Fate-stay_night_-_24_(h264)_[8DE6AA85].mkv
kaarleens
ehhh bikinj esmu beediigs taapeec ka nebuus ikwekenda prieki skatoties fate jauno seeriju. Kopumaa seriaals labs es teiktu uz 8 balleem. Droshi var skatiities nonstopaa eclipse subiem tieshaam nav nevainas.
Hikaru
Kopumā seriāls diezgan normāls... labs. Bet dažreiz liekas pārāk ilgi kaut ko skaidro, kad jau tāpat viss sen ir skaidrs. Mazāk pļāpātu vairāk uzdarbotos. wink.gif

Kā vienmēr galu galā pie visa vainīgs ir trakais Svētais Tēvs (kārtējais "Romas Pāvests") lol ... kā bieži animēs gadās
Kaede
Tikko kā noskatījos līdz galam. Nu, sēdēju sērijas sākotnējā daļā acis platas un pievērstas ekrānam. Man jau nu šitais pat ļoti iepatikās, kamēr skatījos. Tiesa, bija tādi sīkumi, tiešām, kad kaitināja pārāk lielā pļāpāšana, bet beigas bija ļoti labas, pēc manām domām. Man, protams, sāk jau noriebtiesd noveļu veida beigas, kur stāstu itin kā nogriež visu kā ar cirvi, bet šīs beigas bija pilnākas.
Žēl, ka tomēr Saber nomira, cik sapratu, bet nu neko darīt. Tikai pārsteidza Shiro attieksme- viņš smaidīja. Nu, man likās, ka viņš būs bēdīgāks...
Ļoti patika šis seriāls!
Keydan
Eh... Labakais ko biju redzejis pedejos menešos! 9/10
Kautkur lasiju ka Archer ir Shiro!!!
Kaede
QUOTE(Keydan @ Jun 20 2006, 22:48)

Kautkur lasiju ka Archer ir Shiro!!!

*

E... blink.gif Neko tādu vcle nebiju dzirdējusi, liekas no vienas puses krietni neiespējami. Bet nu mēs to jau vairs neuzzināsim, ne?! Bet nu vienalga kkā dīvaini pārāk izklausās šāds pieņēmums... blink.gif
Psycholog
QUOTE(Natsuki @ Jun 21 2006, 00:16)
E...  blink.gif  Neko tādu vcle nebiju dzirdējusi, liekas no vienas puses krietni neiespējami. Bet nu mēs to jau vairs neuzzināsim, ne?! Bet nu vienalga kkā dīvaini pārāk izklausās šāds pieņēmums...  blink.gif
*

Kadelj gan diivaini?

Archera bleidi bija izgatavoti no naakotnes materiaala - taatad archers ir no naakotnes. Taapat arii, kaa mees zinaam, shiro treneejaas lokshaushanaa, un diivainaa kaartaa Archers arii ir lokshaaveeju klases servants. Un summoneeja archeru Thosaka - labs Shiro draugs.
Kaa arii mees varam saliidzinaat ideju par Unlimited Blade Works (kaa mees zinaam, shiro bija ljoti speeciigs trace) un Noble Phantasm archeram peec skata bija nedaudz saliidzinaams ar skatu uz to pauguru, no kura Saber izvilka savu karalja zobenu (un protams arii shiro to noteikti buus redzeejis savaa sapnii).
Kopumaa diezgan daudz kas sakriit.
Spectre
Tieši tā Archer = Shiro - tas ir fatks uz 100% read manga tongue.gif (hentai especially laugh.gif)
+ seko vēl neliels spoilers on anime
Avalon is a sheath of Excalibur. It recovers the owner from basically any harm, and that's why Shiro could survive from mortal wounds, and that's why Saber was killed in her own time after she lost Avalon. It's regarded as a better artifact than Excalibur. And, because Shiro had Avalon in his body, Shiro was able to summon Saber.

Also, another special ability of Avalon is to block ANY magic/sorcery, including 5 magics. It's an ultimate cheating artifact and that's why Gilgamesh's final attack was completely useless against Saber.

Meh principā beigas sanāca sastiegtas - Let's hope on some OVA.

Paldies, ka skatijāties.image
Kaede
Kadelj gan diivaini?

Archera bleidi bija izgatavoti no naakotnes materiaala - taatad archers ir no naakotnes. Taapat arii, kaa mees zinaam, shiro treneejaas lokshaushanaa, un diivainaa kaartaa Archers arii ir lokshaaveeju klases servants. Un summoneeja archeru Thosaka - labs Shiro draugs.
Kaa arii mees varam saliidzinaat ideju par Unlimited Blade Works (kaa mees zinaam, shiro bija ljoti speeciigs trace) un Noble Phantasm archeram peec skata bija nedaudz saliidzinaams ar skatu uz to pauguru, no kura Saber izvilka savu karalja zobenu (un protams arii shiro to noteikti buus redzeejis savaa sapnii).
Kopumaa diezgan daudz kas sakriit.

*

Nu tā laikam ir, bet vienalga man tas liekas kkā dīvaini, es nezinu, kāpēc. Un, vai tad pašā sākumā Thosaka bija Shiro draudzene?! Man likās, ka viņi bija knapi pazīstami, jeb es kkā tagad baigi kļūdos, ne?
Spectre
Vai tev neliekas ka pēc visa notikuša Thosaka un Shiro varētu saiet kopā ???

Vismaz pēc pēdējās epas spriežot man liekas i saw a sparkle. biggrin.gif

Beh, bet cik pasīvi mūsu forumā tomēr apspriešana notiek - or šitai animei seko tik maz cilvēku blink.gif
Psycholog
Shai animei tiesham seko maz cilveeku smile.gif Personiigi es gan nosekoju, bet man visa veelme paargaaja skatoties uz charu neattiistiitajaam personiibaam...kautkas vienkarshi ar vinju emocijam un uzvediibu nebija takaa vajag...
Kas attiecas uz to summoneeshanu...es biju vairak temejis uz to, ka masteram ar servantu parasti ir vienaadi meerkji, un njemot veeraa ka archers mums taatad sanaak ir no naakotnes, tad kapec gan nevareetu buut, ka vinjam ar thosaku bija viens meerkjis, ko vinji veeleejaas sasniegt shajaa karaa? Vai vismaz es domaaju, ka vinjsh noteikti veletos atgriezties pie thosakas. (man apnika spoilerus likt, tapec ceru, ka shitam nevajadzeeja)
Keydan
Ja Thosaka gribes but kopa ar Shiro tad pirmkart viņaj vajadzes atbrivotis no Sakuras... Viņa ari uzlika aci uz Shiro!!! tongue.gif
Kaede
QUOTE(Keydan @ Jun 21 2006, 15:02)
Ja Thosaka gribes but kopa ar Shiro tad pirmkart viņaj vajadzes atbrivotis no Sakuras... Viņa ari uzlika aci uz Shiro!!! tongue.gif
*

Atbrīvoties no Sakuras?! Hmm, interesanti, kā gan tas izpaustos. Nu, to, ka Shiro Thosakai patika es nemaz neapšaubu!
Bet par to sparcle, Spectre man arī likās, ka es to manīju pēdējā sērijā. Bet no Thosakas puses, Shiro likās vēl atmiņās par Saber nedaudz, lai gan arī teica, ka eost ticis tam pāri. Nu uin šo momentu es nesapratu- kā tik viegli to visu tā var vnk paņemt un aizmirst?! Kkā nereāli liekas, ja jau iepriekšējās bija apgalvots, ka viņa jūtas ir tiik spēcīgas un tā.
unsure.gif
Keydan
Eee! Viņš ta ari neteica ka esis ticis tam pari! Viņš teica ka kadu dienu varbut viņu aizmisis! blink.gif "I'll always remember that I loved Saber" - Viņš teica! huh.gif
Kaede
QUOTE(Keydan @ Jun 21 2006, 22:10)
Eee! Viņš ta ari neteica ka esis ticis tam pari! Viņš teica ka kadu dienu varbut viņu aizmisis!  blink.gif  "I'll always remember that I loved Saber" - Viņš teica!  huh.gif

*

Nu bet, kad Thosaka viņam prasīja kā ir, kad viņi gāja uz skolu, viņš teica, ka esot labi un vai tad viņš nepieminēja vēl, ka esot ticis tam pāri, es ko jaucu?! Mana atmiņa atkal taisa jokus, vai kā? To, ka viņš atcerēsies savu mīlestību pret Saiber tas tak ir pats par sevi saprotams...
Kikyou
Oookei! Beidzot arī es noskatījos pēdējās sērijas. Es biju patīkami pārsteigta ar to, ka beidzot ir tāds anime nobeigums, kas man patīk. Īpaši bieži tā negadās. ^^ Pēc manām domām - bija ideāls "happy end".

Kaut gan bija lietas, kuras es tomēr vēlējos, lai būtu savādāk (piemēram, lai Saber paliktu tajā pašā pasaulē kur Shiro), bet es tā padomāju... A vai vajag? Tad atkal būtu kārtējās cukurainās, pārāk ļoti laimīgās beigas. Ja būtu bijis tā, kā es gaidīju, man liekās man tās beigas nebūtu patikušas. Jo tā nevar būt.
Katram ir sava vieta, savs laiks, sava pasaule. Un Saber aizgāja atpakaļ tur, kur viņa pieder. Bet Shiro neaizmirsīs. Kas arī ir tas galvenais.

Un tā, noskatoties visu seriālu, es bez ilgas domāšanas (varbūt vajadzēja ilgāk padomāt?) varu dot Fate/Stay Night tīru 9/10. 9 nevis 10 lēnīgā iesākuma dēļ. ^^
Keydan
Ja mums laimesies bus ne tikai OVA net ari veseli 2 jauni seriali!!! tongue.gif Es lasiju ka spele bija 3 dažadi scenari un FATE bija tikai pirmais no viņiem! Ari bija Unlimited Blade Works un Heaven's Feel! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.