Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Genshiken
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Shinobi-sama
iis izraavusm no irc chanell
#anime-faith@irc.chatspike.net

[01:42] * Now talking in #anime-faith
[01:42] * Topic is 'www.anime-faith.com /// !rules / !downloads for XDCCs/Torrents / !faq for answers / !recruiting / !list /// released Genshiken 7 (with Solar) /// previously Genshiken 6 / Anime-Faith will continue Genshiken'
[01:42] * Set by Nikolai on Fri Dec 10 20:30:41
[01:42] -NickServ- Your nickname isn't registered.
[01:42] <Shinobi-sama> !downloads
[01:42] -Nikolai- You can download our releases with BitTorrent at http://www.anime-faith.com/torrents/
[01:42] -Nikolai- To download from an XDCC server, you may need to type "//mode $me -x" first.
[01:42] -Nikolai- Genshiken 7: /msg Faith|OnePieceRules xdcc send #7
[01:42] -Nikolai-              /msg Oni|Meroko_v2 xdcc send new #5
[01:42] -Nikolai- Genshiken 6: /msg Faith|OnePieceRules xdcc send #6
[01:42] -Nikolai-              /msg Oni|Meroko_v2 xdcc send new #4
[01:42] -Nikolai- Everything else: /msg Faith|OnePieceRules xdcc list

Mums par laimi shi igrupa liek miiksto uz plikiem draudiem... tanii pahsaa laikaa mees saprotam MediaFactoria, Ins. works
Spectre
Huh nezinu par mirc boetiem ut.t.tt..t.tt.t...tt.t. downloadanime,org joprojaam suportee un slars ar anime faith nav padevushies.
sorry par kluudaam 1x meenesiii esu atlaavies pielieties pilns kaa mmmm nezinu =)
Sigfa
nu, viss izskataas dziiviigs.
Interesanti, ko MediaFactory dariis taalaak.

Animesuki ir siikaaks izklaast par notikumu attiistiibu.
Taka
Jā, jā, no irca tikai kačāt... nedēļu karāties download rindā un kačāt ar 5kb/sek!!! mad.gif
Inc
QUOTE(Taka @ Dec 11 2004, 07:49)
Jā, jā, no irca tikai kačāt... nedēļu karāties download rindā un kačāt ar 5kb/sek!!! mad.gif
*

Labāk protams ir nopirkt, jā.
edg
QUOTE(Taka @ Dec 11 2004, 07:49)
*

Tu taksh vari pagaidiit, kameer kaads novilks, un tad no vinja pa tiesho dabuut. Un es noteikti vilkshu, ja man kaads laiciigi pateiks, ka ir jaunaa seerija smile.gif
Yume
shit.. njā... genshiken turpinās gan, tam torrenti vēl lokitorrents ir, bet ir problēma piemēram ar Gankutsuou, bāc.. tas ir noņemts visiem subotajiem, un vairs īsti nav dabonāms. dry.gif
ShinChan
QUOTE(Yume @ Dec 11 2004, 16:03)
bet ir problēma piemēram ar Gankutsuou, bāc.. tas ir noņemts visiem subotajiem, un vairs īsti nav dabonāms. dry.gif
*

Kur tad tu šito rāvi blink.gif Man 9 ep no Ani-Kraze nāk rūkdama un nekur nekas neliecina par problēmām nākotnē. Tiešām būtu žēl, ja Gankutsuou skābekli piegrieztu, jo par spīti manai saakotnējai skepsei un burkšķēšanai anime piedāvā diezgan labu izklaidi.
Sigfa
yo, no kurienes tad tu to gankutsou ruucini?
ShinChan
yo, no kurienes tad tu to gankutsou ruucini?

No http://www.anime-kraze.org/
Sigfa
Arigato.
Taka
QUOTE(Inc @ Dec 11 2004, 08:51)
Labāk protams ir nopirkt, jā.
*

Nav tā sliktākā izeja ja kas biggrin.gif
Protams attiecas tikai uz tiem, kuri uz pasauli nenoraugās no ērtās sēdvietas uz vecāku kakla tongue.gif
Rob_X
jus cilveki vispar esiet provejushi no ani-kraze botiem suukneet? man no dazha laba velk pie 200+ smile.gif taa kaa labaak par BT pat tongue.gif
Yume
wooty.. Shin-chan... TX par linku, jo offceālā saitā gan a-keep gan sitiem bija rakstīts ka basta.
Taka
Nu nezinu, man par kačāšanu no irca ir palikušas visnepatīkamākās atmiņas:
Bezjēdzīgi garas download queues, boti, kas izlido no irca tieši kad pienāk tava kārta, līdz absurdam nogriezts download ātrums - piedāvājums kačāt 600+MB ar 5kb/sek ar vienu download slotu izklausās pēc smalkas ņirgāšanās.
Labāk eDonkey vai BT
Inc
QUOTE(Taka @ Dec 12 2004, 10:12)
Bezjēdzīgi garas download queues, boti, kas izlido no irca tieši kad pienāk tava kārta, līdz absurdam nogriezts download ātrums - piedāvājums kačāt 600+MB ar 5kb/sek ar vienu download slotu izklausās pēc smalkas ņirgāšanās.
Labāk eDonkey vai BT
*

Tu vienkārši esi izlepis. Ir vilktas epas un batchi arī ar 2-3Kb/s
Revol
QUOTE(Taka @ Dec 12 2004, 10:12)
Labāk eDonkey vai BT
*

tu gadijumaa nejauc fservus ar xdcc botiem
no fserviem aatrums var buut visdazhaadaakais, bet xdcc boti parasti ir lielaatruma uploudotaaji [vismaz sakariigajos irc kanaalos]
Taka
QUOTE(Inc @ Dec 12 2004, 12:21)
Tu vienkārši esi izlepis. Ir vilktas epas un batchi arī ar 2-3Kb/s
*

Ja es esmu izlepis, tad tu esi mazohists tongue.gif
Vienkārši neesmu slims ar "visu vajag kačāt" slimību un neturu kompi ieslēgtu 24/7
Taka
QUOTE(Revol @ Dec 12 2004, 15:40)
tu gadijumaa nejauc fservus ar xdcc botiem
no fserviem aatrums var buut visdazhaadaakais, bet xdcc boti parasti ir lielaatruma uploudotaaji [vismaz sakariigajos irc kanaalos]
*

Var jau būt. Man ir ļoti maz brīvā laika, tāpēc parasti izvēlos to veltīt kaut kam jēdzīgākam nekā n-desmit irc kanālu izložņāšanai lai (varbūt) atrastu sev vēlamo.
BT vai eDonkey to var izdarīt ļoti ātri un tad aizmirst par download procesu līdz tā noslēgumam.
Rakāties pa internetu kaut ko meklējot man pers. šķiet viens no visbezjēdzīgākajiem laika pavadīšnas veidiem. Laikam gan jau tāpēc ka man viņa nemaz nav tik daudz un vecāki manu dzīvi neapmaksā - viss pašam jānopelna wink.gif
Revol
QUOTE(Taka @ Dec 12 2004, 16:33)
Var jau būt. Man ir ļoti maz brīvā laika, tāpēc parasti izvēlos to veltīt kaut kam jēdzīgākam nekā n-desmit irc kanālu izložņāšanai lai (varbūt) atrastu sev vēlamo.
BT vai eDonkey to var izdarīt ļoti ātri un tad aizmirst par download procesu līdz tā noslēgumam.
Rakāties pa internetu kaut ko meklējot man pers. šķiet viens no visbezjēdzīgākajiem laika pavadīšnas veidiem. Laikam gan jau tāpēc ka man viņa nemaz nav tik daudz un vecāki manu dzīvi neapmaksā - viss pašam jānopelna wink.gif
*

Īstenībā tas nemaz nav tik laikietilpīgi, ieiet tās grupas irc kanālā kas fansabo vai taisa dvdripu un ierakstīt attiecīgo irc komandu, bet jāpiekrīt ka tas nav visērtākais variants.
Tādēļ es izmantoju eMule, tikai šad tad BT vai irc, ja nu kaut ko baigi savajagās.

ed2k forever cool.gif

btw - ja tu lieto ed2k tad cerams tev ir paziistams shis saits - AnimeDB tur var dabuut ed2k linkus praktiski visam tikai vajag registreeties [iesaku vismaz apskatiities smile.gif ]
Taka
Paldies! smile.gif
NOLF
eD2K tīkls (tb, eMule/xMule) ir lielisks veids, kā atrast kādu konkrētu failu vai retāku/pazudušu grupu relīzes, taču atļaušos nepiekrist par ātrumu. Tajā ziņā eD2K nobāl Bittorrent priekšā.

No otras puses, lietojot eMule iemācās pacietību, kuras daudziem torrentu/DC lietotājiem pietrūkst.

/driznaks[ARC]
Inc
QUOTE(driznaks @ Dec 13 2004, 23:26)
eD2K tīkls (tb, eMule/xMule) ir lielisks veids, kā atrast kādu konkrētu failu vai retāku/pazudušu grupu relīzes, taču atļaušos nepiekrist par ātrumu. Tajā ziņā eD2K nobāl Bittorrent priekšā.

No otras puses, lietojot eMule iemācās pacietību, kuras daudziem torrentu/DC lietotājiem pietrūkst.

/driznaks[ARC]
*

DC arii trenee pacietiibu, savukaart par BT - ir naacies seeklinju gaidiit vairaakas nedeeljas.
Spectre
Eeehhhhhh no serijas ja mums buutu jauka un gaisha pasaule un provaideri nedraaztu tik loti juurzeriishus. Par torrentiem varu pateikt 1 - tas ir best way and fastest way, kaa tieku klaat pie 5-10mb/s trubas taa downlaod que ir gatavs kaa likts, un nav ilgi jaagaida piemeram no torrentbits.org naak ar tik cik speej sagremot, same torrents.lv jums vaig redzeet kaa PC bremzee, jo nespeej sagremot infu, ko rauj iekshaa SKAISTI KAWAI =)
Edonkey bija labs jaaa tie bija mani pashi saakumi caur to es arii novilku savu 1 anime kaa taadu [patiikamas atminas], bet edonkijus tagad baigi filtree fakin provaideri [vismaz maneejais], attieciigi ir smagi ko novilkt. Man nereaali huh

P.S. GENSHINKEN vienkaarshi spaaardaaa [best anime ko peedeejaa lika esu redzeejis]
Laikam man tas ko atgaadina laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Revol
smile.gif Anime-Faith ir izlaidushi Genshiken 08 biggrin.gif cool.gif smile.gif
pashlaik velku no irc bota vinju irc kanaalaa, ja ir interese mDSL-istiem tad peec novilkshanas varu uzmest uz trubzu ftp.
Sigfa
heh, es tikko saaku vilkt no vinju maajaslapas ar torrentu...
Revol
QUOTE(Sigfa @ Dec 17 2004, 09:12)
heh, es tikko saaku vilkt no vinju maajaslapas ar torrentu...
*

es saakumaa ar meeginaaju torrentu, nu bet man taa tiiri leeni gaaja, ircaa no bota naak pashlaik ar 48-54 kb/s [man jau patiik ka telekoms nedaudz sachakareejies un nespeej nolimiteet mdsl aatrumu rolleyes.gif ] peec 45min buus novilkts
Sigfa
nav sachakareejies, vinji nesen paceela aarzemju trafika aatrumu, un driizumaa cels veel. (cerams)
Revol
nu esmu nokachaajis un saaku uploudot uz trubzaam - tiem kam interesee peec 1-1.5 stundaam buus trubzaas
Sigfa
haha, taa peedeejaa seerija bija labaa laugh.gif vieniigi, skaade, ka neesmu redzeejis gundam...
Inc
Epizode bija jauka. Sevišķi "lets cosplay! meow!" Turklāt, kas priecē, subi in general nav zaudējuši kvalitāti, so ir cerība kvalitatīvi nolūkot vismaz pirmo sezonu (vai kāds šaubās, ka būs nākamā?).
Taka
Khmm... kaut kā arī Anime-Faith arī pieklusa... tālāk par Genshiken 8 nava...
Man par 8. epizodi smiekli sanāca, labi zinot Gundamus hehe, bet vispār - līmēt modelīšus ir jauki tongue.gif
Sigfa
jaa, es briinos ka vinji veel nav izlaidushi... varbuut tapeec, ka sveetku laiks & so?
Rob_X
mmmm 09 serija rulleeee hehehe , bij pat kawaiii gabali rolleyes.gif
ShinChan
1
image
2
image

Kaut ko komenteet ir lieki smile.gif
kaarleens
var būt jūs mani nomētāsiet ar akmeņiem bet man bija garlaicīgi nezinu varbūt esmu saacis jau izlept
Rob_X
*nomeetaa ar akmeniem kaarleenu* khe
nu bet tomeer gaumes lieta, bet vajag atziit : tev taksh patika tie kawaii skatinji vai ne ? tongue.gif rolleyes.gif wink.gif
edg
QUOTE(kaarleens @ Jan 3 2005, 00:19)
var būt jūs mani nomētāsiet ar akmeņiem bet man bija garlaicīgi nezinu varbūt esmu saacis jau izlept
*

Kaarleens izdziits tuksnesii aarpus, uz apsoliito zemi dodoshos, Israeela tautas nometnes. Vinjsh saka: "Lai tas, kas bez greeka, met pirmo akmeni." Atskan "ssss.. bum!" Kaarleens nokriit, edg smaida.

kaarleens, tevi varbuut tas nesaistiija, bet man ljoti patika vinja domu gaajiens, uzvediiba, kaa vinjsh riikojas. Kaut kaa paziistami likaas... Pie tam, tas saliidzinaajums ar speeli... :)))

[Edit: Rob_X pasteidzaas pirmais ar savu akmenju kleepi...]
Shinobi-sama
Epa lieliska..... jo taalak iet jo labaaks tas Genshiken.....
Nu tas salidzinaajums ar H-gaami vienkaarshi perfekts.. un tas domu gaajiens ir tik lielisks ka es peedeejaas 2 epas noskattijos jau 5 reizes biggrin.gif (Onegaishimasu MEOW)
Revol
smile.gif Anime-Faith ir izlaidushi Genshiken 10 biggrin.gif cool.gif smile.gif

www.anime-faith.com
A-Faith Torrent Page
ed2k://|file|[A-Faith]_Genshiken_10_[F926CC61]. avi|180310016|FEAB9C5754C8828015585AC5F00CD9B8|h=HQJGOOJ4RNJPXBNXMNWSCWPOPRELE26
Z|/|sources,81.198.149.132:4663|/
veel var no botiem vinju irc kanaalaa vilkt.
Batou
10 ep tomēr bija sliktāka nekā biju gaidījis (jo sākums - otaku pludmalē, solīja kaut ko daudzsološu) un tomēr man patika stipri vairāk par 7o. un beigas bija labas. kur tā māsa tam džekam saprata ko nozīmē būt otaku draudzenei smile.gif
Sigfa
kaa jau mineeju Chibi, zheel, ka vinji iekljauj arvien mazaak komeedijas. veel tachu tikai 2 seerijas palikushas. Jaacer, ka biegsies ar koo tadu, par ko var smiet visu atlikushos muuzhu smile.gif
Spectre
Taakaa biju smagi aizraavies [kaa jau katru weekendu] ar RO geimoshanu. Interneta resursi netika atveeleeti downloadeeshanai, tapec pirmdienas riits sakaas jau 6 no rita happy.gif neesu viilies .............. nezinu kapeec Loti patika shii serija. Laikam jau tapec, ka tiktieshaam fakts ka celties veselu 1h atrak, tikai tapeec, lai vareetu paspeet noskatiities animes, kuras ir atnaakushas pa nakti.

What is your level of otakuness????? happy.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Bet tagad aatri paeediishu un uz darbu, jo tur ir jaabuut atnaakushiem ap 5GB ar anime ostiem un Jpop/Jrock.
Rob_X
Viii, shinii seerijaa es njirdzu vismazaak no visaam. Zhel gan ka taa. Beigaas arii bija tikai preview nevis kaa paareejaas.. Un neredzeeju to jauko sarkano ar baltiem punktiem peldkostiimu wub.gif
Taka
QUOTE(Spectre @ Jan 24 2005, 07:06)
... Laikam jau tapec, ka tiktieshaam fakts ka celties veselu 1h atrak, tikai tapeec, lai vareetu paspeet noskatiities animes, kuras ir atnaakushas pa nakti.

What is your level of otakuness????? happy.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Bet tagad aatri paeediishu un uz darbu, jo tur ir jaabuut atnaakushiem ap 5GB ar anime ostiem un Jpop/Jrock.
*

psihopāts... blink.gif
Sigfa
QUOTE(Taka @ Jan 24 2005, 10:09)
QUOTE(Spectre @ Jan 24 2005, 07:06)
... Laikam jau tapec, ka tiktieshaam fakts ka celties veselu 1h atrak, tikai tapeec, lai vareetu paspeet noskatiities animes, kuras ir atnaakushas pa nakti.

What is your level of otakuness????? happy.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

*

psihopāts... blink.gif
*

Otaku tongue.gif
Rob_X
Manupraat jau sen ir noskaidrots ka Otaku = Psihopaats biggrin.gif
edg
QUOTE(Rob_X @ Jan 24 2005, 20:01)
Manupraat jau sen ir noskaidrots ka Otaku = Psihopaats  biggrin.gif
*

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Vai mani kaads uzskata par psihopaatu?

Aa, pareizi, es dzejoliiti neuzrakstiiju veel... pag, tuuliit, ieksh sadaljas dzeija.
Revol
smile.gif Anime-Faith ir izlaidushi Genshiken 11 biggrin.gif cool.gif smile.gif

www.anime-faith.com
A-Faith Torrent Page
ed2k://|file|[A-Faith]_Genshiken_11_[0F1ECBB2]. avi|180398080|1833B9812277E8BDB5BD10748C8B7CF9|h=BO47T6HNVYY5HNKAQI4KN3I7RCORNXQ
H|/
veel var no botiem vinju irc kanaalaa vilkt.
Rob_X
Viiiiiiiiiiiii 11 epizode ierulleeeja visvairaak no visaam !!!!! neviena nestaav klaat !!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Redzesiet - sapratisiet
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.