Tencinu, Revol, par info
Jep, jau nokačāju. Hehe, jautri
Spectre
Jan 26 2005, 15:31
KAWAAIIII un uzreiz arii saadd palikaas, jo next epa un draugi miilie nemam DVD, mekleejam koveru netaa, burn un plauktinaa , jo next epa arii ir nosleedzoshaa epa.
Gaidu ar prieka un bedu asaraam uz aciiim....
bypass
Feb 11 2005, 19:06
Tātad 12 epa kādam ir? Ir nosubota? Vispār pieejama?
Necel tautu kaajaas. Nekaa veel nav. Pacietiibas treninjsh turpinaas.
Beidzot gaidiishana ir beigusies
Anime-Faith ir izlaidushi Genshiken 12
www.anime-faith.comA-Faith Torrent Pageed2k://|file|[A-Faith]_Genshiken_12_[6158A8B0].avi|180367360|13a2641e266990eb08304c4a1010d0ca|
veel var no botiem vinju irc kanaalaa vilkt.
Un tomeer nedaudz zheel ka shii superiigaa anime ir beigusies, cerams kaut kad vinji izdomaas arii otro sezonu uztaisiit
, jo manga veel turpinaas un taapat, cik man zinaams, viss materiaals no jau iznaakushajaam manga daljaam veel netika izmantots.
ShinChan
Feb 20 2005, 11:46
Nu cik vareeja no beigu piedēkļa noprast, nekas nav beidzies.
QUOTE(ShinChan @ Feb 20 2005, 10:46)
Nu cik vareeja no beigu piedēkļa noprast, nekas nav beidzies.
Ja tu domaa preview kas bija beigaas, tad tas ir prieksh
Kujibiki Unbalance, anime ko genshiken biedri skataas, kuras triis seerijas [1,21,25] ir uztaisiitas pilnaa apmeeraa un tiek liktas kaa bonus pie Genshiken DVD, un pirmo seeriju jau var dabuut, gan no Anime-Faith, gan no Wannabe Fansubs.
ShinChan
Feb 20 2005, 12:38
Es vairāk biju domājis jaunu čaru, kas stāvēja durvīs un acīmredzami nepabeigto sižetu, kas tā vien prasās pēc turpinājuma (jauns chairman's, jauni izaicinājumi utt.) Mangu gan neesmu lasījis tā ka neko sīkāk nezinu, bet šī sezona izskatās vairāk pēc tāda ievada, nevis atstāj nobeigta darba iespaidu.
Taa jau izskataas, un manga patieshaam turpinaas veel taalaak, bet pagaidaam nav oficiaalu zinju, nav pat kaut cik ticamu baumu ka vareetu buut otraa sezona, taa ka buus vien jaagaida un jaacer
Oh My Goddess TV, Genshiken, Hinotori, and Phantom Acquired by Media Blasters (2005-02-20 10:57:59)
At their Katsucon panel today, Media Blasters announced that they hold the rights to the Oh! My Goddess TV series, Genshiken, Hinotori, and a 3-part OVA called Phantom. John Sirabella said that he believed that they also has the rights for Kujibiki Unbalance (the show watched by the Genshiken characters), but has to double check. A full panel report will follow later, which will also include their live action acquisitions.
ANNPaveicaas ka pirms paaris dienaam Anime-Faith jau pabeidza subot
, citaadi buutu bijis labu laicinju ilgaak jaagaidaa lai kaads uznjemtos nosubot peedeejo seeriju.
, ja Kujibiki Unbalance patieshaam arii ir licenceets [iespeejamiiba ljoti liela] tad cerams Wannabe Fansubs turpinaas , jo Anime-Faith neturpinaas.
QUOTE(Revol @ Feb 20 2005, 20:14)
ANNPaveicaas ka pirms paaris dienaam Anime-Faith jau pabeidza subot :P , citaadi buutu bijis labu laicinju ilgaak jaagaidaa lai kaads uznjemtos nosubot peedeejo seeriju. :ph34r: , ja Kujibiki Unbalance patieshaam arii ir licenceets [iespeejamiiba ljoti liela] tad cerams Wannabe Fansubs turpinaas , jo Anime-Faith neturpinaas.
Media Factoryshitais tika pazinjots jau
2004. gada septembrii.
Kaa viena anime var piedereet 2 firmaam?
QUOTE(bbad @ Feb 20 2005, 19:23)
Media Factoryshitais tika pazinjots jau
2004. gada septembrii.
Kaa viena anime var piedereet 2 firmaam?
Media Factory pieder izplatiishanas tiesiibas Japaanaa, bet Media Blasters ir iegaadaajushies izplatiishanas tiesiibas ASV [varbuut arii plashaakas???]
zenofex
Jun 18 2006, 20:33
Noskatījos šo brīnumu, dažas domas:
Lai gan ļoti laba komēdija, tomēr daudzās vietās ļoti varēja sajust, ka anime domāta tieši japāņu skatītājiem, un tā ir par japāņu otaku, nevis par pārējās pasaules otaku. Domāju, ka daudzi joki un norādes man tāpēc pagāja secen, ka neuzķēru to dziļo jēgu.
Protams, runājot par līdzībām starp varoņiem anime un mani, tās nevar nesaskatīt. Ne vienu reizi vien saskatīju/sajutu sev līdzīgu domu gājienu un darbību. Dažkār kļuva pat tā kā neomulīgi. Tomēr kopdoma man ir palikusi tāda, ka otaku arī ir cilvēki, ar savu domāšanu, skatu uz lietām. Interesanti cilvēki arīdzan, ne velti Kasukabe Saki tusēja ar viņiem kopā (sākumā gan tīri Kosakas dēļ).
Tad vēl doma, kas uzpeldēja, skatoties animi - cik gan neaptverta, neapzināta ir japāņu anime/mangas industrija. Tur viss dzimst, notiek, attīstās, ievirzas. Tas, ko mēs šeit dabūnam, ir tikai kā vāja atblāzma, kā melnbaltas bildes omammas fotoalbūmā. Tur anime klubi tiešām var kļūt par dojinshi publicētājiem un attīstīties tālāk. Šeit - tikai popularizēt Japānas anime/mangas fenomenu. Patiesībā laikam gan otaku Japānā, iespējams, ir tik tiešām tādi kā alieņi, tā atsvešinājušies no visa normālā, kļuvuši tādi īpatņi, ka ļoti grūti jau ir atrast to tievo diedziņu, ceļu, kā sazināties. Dažbrīd šķita arī tā.
Kopumā tomēr gribējās vairāk saprotama humora, labākas animācijas. Nedaudz esmu vīlies, bet tomēr apmierināts.
Runājot par Genshiken 2 - animenfo.com norāda, ka šogad būs, bet nekādas papildus informācijas par to nav. Īpaši gan nemeklēju.
Jaunaakaas zinjas par Genshiken turpinaajumu no
www.animenation.com/:
QUOTE(www.animenation.com)
New Genshiken Anime Announced
The official Genshiken anime homepage has announced that the first of three new Genshiken OVAs will be released on Japanese DVD on December 22nd.
Te ir izkopeetas zinjas no oficiaalaas Genshiken maajas lapas
www.genshiken.info:
QUOTE(www.genshiken.info)
12.22発売予定の「くじびきアンバランス」DVD-BOXに「げんしけん」新作OVAが同梱決定!アニメ初登場の荻上をはじめ、笹原や斑目ほかおなじみのげんしけんメンバーが勢揃い。「げんしけん」新作にご期待下さい。
Tulkojums no
http://babelfish.altavista.com:
12.22 "The げ is the storm is" in "lottery び coming imbalance" DVD-BOX of sale schedule new work OVA bundled decision! In addition to on the reed of animation first appearance, Sasahara and the unevenness eye other same straw raincoat げ is the storm is the member assembles. "The げ it is the storm it is" in the new work expectation.
Taa ka shkiet ka tikai triis meeneshi liidz jauniem notikumiem Genshiken pasaulee.
Spectre
Sep 26 2006, 09:42
Ļoti patīkama ziņa
gaidīšu ar nepacietību.
Tikmēr jālasa Genshiken manga
Tad nu beidzot ir klaat jaunais
Genshiken :
DirectDownload:
Genshiken_13_OVA_[ADTRW].mkved2k: ed2k://|file|Genshiken_13_OVA_[ADTRW].mkv|119215189|DA59715CC12EBC224829ABB700B193C9|/
Neatradu sveicienu sadaļu, tapēc nolēmu izveidot jaunu topiku. Cerēju atrast kādu vietu internetā, kur pabūt, kad vairs nav kur iet. Uzdūros šim tekstam forumā pirmajās piecās minūtēs: "(Tie kuri nedz skatās Animes, nedz spēlē spēles, nedz lasa Mangu, nedz zīmē Anime Stilā, nedz jebkādi saistīti ar Anime)!!! Viņiem nebūs interesanti kopā ar Mums!!!" - un sapratu, ka šeit var nekaunēties skaļi pateikt, ka man patīk anime, es to skatos; mācos no internet resursiem mazliet zīmēt, jā man patīk PC spēles, es tās spēlēju kopš 98. gada, kad man bij tik 10 gadi
Tagad jūtos mazliet atvieglots
Un tad tā - Genshiken 2. Viņam nesen tika nosubota pēdējā epizode. Visu vakaru pavadīju skatoties un jāsaka, ka tas ir must have gabals visiem, kuriem patīk comedy,school. Sākumā ir vēlams noskatīties pirmo sezonu. Ļoti jauks gabals ar gandrīz neredzamu ecchi piegaršu.
Thats it, 1st post done.
tadaima.
IronSoul
Jan 4 2008, 08:42
sveiks !
Hm vienreiz taisijos lūrēt pirmo daļu, bet šītais slice of life iztraucēja.
Hmm, katram jau tā gaume savādāka, vieniem patīk action/mecha, citiem comedy ecchi
Šis nav tāds Slice of Life kāds ir, piemēram, "Welcome to the NHK" (arī labs gabals). Tas ir aptuveni tikpat labs kā "Honey and clover" tik ar lielāku devu comedy. 2. sezonā (laikam arī 1.) bija daudzas atsauces no daudzām citām plaši pazīstamām Anime, un to iztirzājums, jo galvenajā lomā ir Universitātes Klubs - Genshiken, kas nodarbojas ar Anime un visu, kas ar to saistīts "pētīšanu"
+1. sezonai bija best male character awards - Madarame ( ja nemaldos ).
Nevaru uzspiest, lai skaties, bet vismaz ieteikt
Tie kuri redzējuši izteiks savas domas
apvienoju ar vienu bijusho related to S1 / OVA.
P.S.
cilveeki, bik biezhaak lietojiet searchu.
P.P.S.
iesaku sho shovu faniem izlasiit arii
mangu. visas 9 volumes ir scanlateetas by m-s aka Manga-Sketchbook
boxtorrent's batch vai
alternatiivs M-S trakera
Spectre
Jan 4 2008, 10:24
Svaigs skatījums uz vecām tēmam ir laba lieta.
Tiesa pirmo sezonu iesaku skatīties tiem, kas zin ko nozīmē būt otaku
, lai labāk varētu izprast visus tos jokus.
Otrā sezona bij skatāma, nez kkas pietrūka imho ... pirmā sezona bij daudz spārdošāka (Laikam jau tāpēc ka genshikenam ejot apmēram līdzīgi arī mana dzīve gāja).
Ja palūkojas uz timeline - ta pamēram tā arī bija, ka gāja vēl pirmā sezona viss bija tāds +/- bezrūpīgs un bija daudz laika skatīties anime un lasīt mangu pat ieprovēt roku zīmēšanā, tagad tik tiešām darbs un RL - apmēram tāpat kā genshiken seriālā, vairs nav tik daudz laika ko veltīt lielajiem anime maratoniem ...
Kautkā pat melanholiski ap sirdi palikās piektdienas rītā
Heh, Kyo, Genshikena garu var izjust tikai cilvēki, kas zin kā tas ir - būt par otakum un kas saprot kas ir fanklubs.
Skatos lielākā daļa Genšikenu uzskata par school comedy, heh... domāju ka tie, kas pieredzēja Kaiganu un Kampai, kas bija aktīvi iesaistīti festu veidošanā utt. tie sapratīs Genshikenu pavisam savādāk.
Mēs ar Liju (cilvēki, kas anime skatās labākajā gadījumā reizi mēnesī, jo laika vairs tam nav ) apsēdāmie ssestdien, un noskatījāmies 2 sezinas 8 serījas... frāzes "AK DIEVS, mums taču arī tā bija.." un "So true.." atskanēja pereodiski, katras 5 minūtes.
Genshinken ir anime kura jaanoskataas ( neesu redzeejis otro sez) bet biu izjutis ko Yume staasta uz sevis
Pashlaik skatos pirmo dalju ... Nuuu es par iistu Otaku negribu kljuut ... Vnk pretiigi ... Bet pati Anime ir laba
Shausmiigi smeejos kad Madarame salauza roku ... it iipashi peec tam kad vinjsh teica:"Izliksimies ka neko neredzeejaam!" Taads klauns
..
hehe... jā... tas "izliksimies ka nekas nenotika" ir kolosāli apspēlēt s Dane Cook'a "Someone has been hit by a car", nav gluži par otau tēmu... he, bet nu mierinajuma Eddy no Tekkena ir minēts ... ja nu ļoti vajag.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.