Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesakiet lūdzu man...
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
dExIT
Zinu ka jau ir prasīts iepriekš, bet man sarūktina ka daudzas vienkāršas bet mīlīgas un emocionāli pildītas anime, kuras ļoti daudziem, tādiem cilvēkiem kā man (mentaly ill biggrin.gif ), ir vajadzīgas priekš atslābšanas, ir pārāk īsas vai netika iepriekšējos gados turpinātas...

And so... Meklēju k-ko jaunu vai līzīgu šiem anime, vai arī kādu info ja ir turpinājumi :

- Full Metal Panic & The Second Raid + Fumoffu
- Erementar Gerad
- Angel Sanctuary
- Love Hina
- Elfen Lied

---- No rakstiem un citu ieteikumiem es jau velku Jap + eng subs šādus anime :

- DearS
- Code Geass
- Lovely Complex
- Gantz 1-26
- Ouran High School Host Club

Vai ir vēl kādi ieteikumi ?
Niks
Wow, tev nu gan ir plaša gaume.
Hmm, vispār vari vienkārši paņemt manu anime sarakstu (spied uz mana siga), sakārtot dilstošā secībā pēc globālā vērtējuma (vai arī pat pēc mana vērtējuma) un vienkārši skatīties to, kas saraksta augšgalā, jo mums varētu būt diezgan līdzīgas gaumes.
P.S. Domāju, ka tev varētu ļoti patikt Gunslinger Girl.
Update: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?showv...&orderdir=1 - tiešais links uz manu anime sarakstu (un jau sakārots pēc globālā reitinga).
dExIT
WOW ! smile.gif paldies tev...

Es biju kautrīgs neireodoties iekš otaku.lv jau pirms 3-4 gadiem , jo laikam pirmstam bija roze.lv ?

Nedomāju vai būs jēga happy.gif nu tagad saprotu ka bija, tad būtu tāds fanātiķis biggrin.gif

Btw kad beidzās FMP, biju gatavs sev pārgriezt rīkli, kaut arī Fumoffu tikai tagad skatīšos biggrin.gif

[EDIT] Ir vēl kādas ko kāds varētu ieteikt ?
Church
saac ar visu ghibli/miyazaki
Niks
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1648 - šo arī ļoti iesaku.
Church, Ghibli nav slikts (īpaši jau vecie darbi), tomēr, IMVHO, Ghibli visvairāk no visām Japāņu studijām līdzinās Disney (kam, ja nu kāds vēl nezin, pieder Ghibli).
Hikaru
Es ieteiktu amazing, super traku anime: Seto no Hanayome biggrin.gif
Roze
Izskatās, ka skaties vienkārši visu ko, jo no minētajiem nosaukiem savstarpējas saistības īsti nav, līdz ar to var vienkārši pasaukt kādus šovus kas ir likušies labi:

No attiecību / love-love:

Fruits Basket
Nodame Cantabile
Kareshi Kanojo no Jijō ( His and Her Circumstances )
NANA
Beck
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Paradise Kiss
Saishuuheiki Kanojo (Saikano) <- reāls raudamgabals uz beigām..

No sci-fi:

Eureka 7
Planetes
Last Exile
Paprika
Ergo Proxy
FLCL (Furi Kuri)
Serial Experiments Lain

Action:

Black Lagoon (abas sezonas)

No must see kā otaku:

Genshiken
NHK

No must see overall:

Ghost In The Shell (SAC 1 / SAC2 / Innocence)
Cowboy Bebop
Trigun
Neon Genesis Evangelion
Rurouni Kenshin
Berserk
Great Teacher Onizuka (GTO)
Golden Boy

Pieņemu ka esi jau kaudzi redzējis bet ceru ka iedevu arī kādu neskatītu ..
dExIT
Yeah, Roze, tev Taisnība daļu jau esmu redzējis, bet ja dziļi padomā pa visām, tad tomēr tur sakritība ir starp visām smile.gif Luw luw luw biggrin.gif
Niks
OMGRE
Par Wonderful Days un Toki wo Kakeru Shoujo saprotu, bet Mai-HiME nav gluži priekš jebkura un diemžēl Inukami! reti kurš spēj izturēt.
Nuin
hej es tik piedaavaaju biggrin.gif

Da i gadaas tak, ka gribaas noskatiities kautko kawai un sad biggrin.gif
Niks
Mai-HiME diemžēl ir sad tikai līdz priekšpēdējai epai - nevienas citas animes beigas nav atstājusi tik pretīgu pēcgaršu kā Mai-HiME beigas - kā vispār drīkst tā izrīkoties ar skatītājiem! Vispār jau es Mai-HiME ieteiktu kāda cita iemesla dēļ - ultra moe overload! \m/
dExIT
Kāds nezin kur var dabūt

Shinseiki Evangelion

Un pārējās 2 daļas ?
Nuin
QUOTE(dExIT @ Dec 27 2007, 21:05) *

Kāds nezin kur var dabūt

Shinseiki Evangelion

Un pārējās 2 daļas ?

pameklee ieksh tracker.deep.lv
dExIT
Hot Dammmn ! I laikam esmu In Love with tracker DeeP biggrin.gif

[EDIT] Nuin es nojūgšos es neiznu ko vilkt un ko nē biggrin.gif gribās stilu kas velk uz Mecha un Shootem up biggrin.gif Un nedaudz romance.. damm.. biggrin.gif

Laiakm būs vēl 1negulēta nedēļa... =[

Ohh Beidzot, noksaidroju, kas man patīk happy.gif

Tātad vēļos lai man kāds norāda ceļu uz Ecchi kas vilktu uz Love Hina pusi.. nu k-ko tādu kā lai saka "Sweeet and funny" smile.gif

Teiksim DearS hmm arī EGerad arī bija forš fairytale biggrin.gif nu ceru ka kāds saprata manas domas...
Nuin
Ja mecha un romance tad njem Heroic Age
dExIT
Yēēē.. noskatījos jau līdz 22 sērijai, ir ok man patīk, proti tur Romance nav tik daudz bet kā mecha's paveids ir labs smile.gif Ja ir vēl k-kas no Ecchi kas līdzinās Love Hina Vai komēdija ar mecha's elementiem kā Full Metal Panic .. lūdzu pastāstiet smile.gif Esmu vnk pārāk daudz novilcis ^_^Praktiski visu kas te man ir ietiekts sen jau kādu 1 vai 2 dienas stāv man datorā smile.gif
Church
pilniigi savaadaaka komeedija par FMP, bet komeedija ar mecha elementiem nevertheless - Tengen Toppa Gurren Lagann . gan neredzu kopiigu shova batchu. pats savlaik complete vaacu pa epai no dazhaadiem speedsuberiem. kas zi, varbuut [order] kaadreiz pabeigs suboshanu.
dExIT
ohh.. Space Comedy ?! biggrin.gif Nē nu laikam tur būs jautri smile.gif
Niks
Hmm.. Es gan gaidu uz Order, tādēļ neesmu redzējis visu, taču par space opera es Tengen Toppa Gurren Lagann noteikti nesauktu.
Church
prichem space opera. vienkaarshi mechas gabals, kur sarkastiski jautri pasniegta kaudze mecha zhanra klisheju. tieshaam labi/jautri pasniegta.
dExIT
Lasīt mācamies cienītie smile.gif Es Teicu Space Comedy wink.gif
Niks
Oi... Kas notiek ar manām acīm? Space Comedy - pirmo reizi dzirdu par tādu (un tā anime šā vai tā nenorisinās Kosmosā).
Church
QUOTE(Niks @ Dec 30 2007, 01:45) *
(un tā anime šā vai tā nenorisinās Kosmosā).

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
atljaushos nepiekrist, kaa redzeejis post order reliizotaas epas smile.gif
sorry par spoilu. no otras puses dazhus hintus vareeja saprast jau peec pirmaas epas saakuma.
dExIT
Kādz nezin kur ir vēl reāļi dabūt "School Rumble season1" , jo vnk nekur nav iespējams cilvēcīgi dabūt pat DeeP, k-kādi mdsl seederi ir tiaki 2 =[ DL speed ir mazāķs nekā no ārzemēm =/ ato man jāgaida khe khe, 3 d un 10h =[
Church
QUOTE(dExIT @ Dec 30 2007, 02:40) *

Kādz nezin kur ir vēl reāļi dabūt "School Rumble season1" , jo vnk nekur nav iespējams cilvēcīgi dabūt pat DeeP, k-kādi mdsl seederi ir tiaki 2 =[ DL speed ir mazāķs nekā no ārzemēm =/ ato man jāgaida khe khe, 3 d un 10h =[

1) taadaam lietaam ir speciaala iedalja forumaa. http://otaku.lv/index.php?showforum=4
2) kaa viens no tiem, kas gan savlaik lietojis t.sk. pat dialupu, vai retas lietas mekleejis/vilcis/gaidiijis pat vairaak kaa pusgadu, nedaudz pasmiineeshu par sho aatruma/gaidiishanas izlepshanu
3) bish saak pieriebties atkaartototies kaarteejo reizi ar standarta downloada / mekleeshanas resursu sarakstu kaudzi cilveekiem, kam slinkums mekleet un pieradushi buut baroti no karotiites mutee
dExIT
Nē nē nē.. piedod, tu mani ne tā saprati.. wink.gif Es biju sašutis vnk par Latvijas DL ātrumu.. nnu enīvei paldies par apgaismību.. smile.gif
Ragana
Šeit pietrūkst moe:

Kanon(Kyoto animation" versija)
AIR
CLANNAD
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Niks
Kā zināms, katram savi moe faktori, piemēram, tas, ko tu tur uzskaitīji, manā skatījumā nav moe (lai gan atsevišķi Kanon, Clannad un SHnY personāži velk uz to). Un vispār.. Air ir garlaicīgs. *skrien paslēpties, jo pat muļķim skaidrs, ka drīz nāks lielā nacistisko tīģeru armija, lai mīļo un pūkaino Niku nolinčotu*
Church
ja veelaas moe, jaaskataas ecchi smile.gif
Niks
Kā jau teicu, katram savs, turklāt, ja godīgi, šaubos, vai visi, kas te (domāts visā forumā) piesauc moe, zin, kas tas vispār ir, jo to var saprast tikai tad, kad tas ir izjusts. Jā, es tiešām teicu izjusts. Kā to vienā forumā definēja kāds japāņu otaku - moe var saprast tikai post factum - kad esi jau tā varā. Un uzreiz pasaku, ka jābūt bīstami tuvu punktam, pēc kura vairs atgriezties nevar (un cilvēks kļūst par īstu otaku), lai izjustu moe, bet vairums cilvēku šajā forumā tam nekad pat nepietuvosies. Vismaz tādas ir manas domas pēc tam, kad pats esmu to izjutis.
Tenma
Piedodiet, ja šis jautājums ir absolūti stulbs, bet ko nozīmē "moe"?
Church
http://en.wikipedia.org/wiki/Moe
google search moe+wiki, otrais hits, no turienes variaacijaam
http://en.wikipedia.org/wiki/Moe_%28slang%29 <g>

maacaties taksh kaadreiz mekleet nfo :/
dExIT
Hmm.. ko Jūs domājat par Seto no Hanayome ? Ir vērts.. lūkoties tajā ? VNk ieinteresēja vāŗds Slapstick ( atceramies par Love Hina, FMP )
Niks
Diezgan laba un, manuprāt, pat diezgan unikāla komēdija, taču neesmu redzējis visu, jo man ir tikai tik, cik gg nosuboja.
Tenma
QUOTE(Church @ Dec 31 2007, 16:39) *

maacaties taksh kaadreiz mekleet nfo :/

es info meklēt protu samērā ciešami, bet dodu priekšroku izmantot cilvēku resursus vajadzīgās informācijas noskaidrošanai interaktīvā formā. wink.gif
Niks
Un daži šajā forumā dod priekšroku šadu cilvēku uzduršanai uz mietiem. *iet meklēt kādu trulu mietu, uz kura uzdurt Tenma*
dExIT
Niks, ko tu pēdējo esi noskatījies vai skaties pa ANimi, kas maybe būtu vēŗta fanot par.. jo man sākt palikt skumji.. kad noskatos visas EP'as zin kā.. gribāš vēļ, bet tad labāk gaidīt katru nedēļu 1 sēriju.. aww.. biggrin.gif
Niks
Nūū.. saraksts būs garš (pēc atmiņas un pilnīgi random (nosaukumi arī pēc atmiņas)):
Kiba - paziņa ieteica, var just, ka shōnen, tomēr gana labs, lai skatītos;
Minami-ke - burvīgi, taču pārāk lēni subo;
Uchuu no Stellvia - nesen redzēta, izcili seiyū;
Blue Drop - man vienkārši ir nosliece uz yuri, taču šito lēni subo, tādēļ skatos raw;
Gigantic Formula - mecha veco laiku stilā, nesen noskatījos līdz galam, jo apnika gaidīt uz Lunar, un sameklēju raw;
Sayonara Zetsubou Sensei - burvīgs melnais humors, taču subo daudz par lēnu;
Clannad - Kyou FTW! \m/
Manabi Straight - tāpat vien uzmetu aci, nedomāju, ka turpināšu;
Hayate no Gotoku! - diezgan laba komēdija, turklāt vēl galveno tsundereko dublē Kugimiya Rie (Shana un Louise Franēoise le Blanc de la Valličre);
Mai-HiME - vienkārši sagribējās vēlreiz paskatīties atsevišķas epas;
Mugen no Ryvius - līdzīgi kā ar Mai-HiME - tik labi, ka pilnīgi skatos vēlreiz;
Shakugan no Shana II - ko tur daudz, esmu uz āķa;
Gundam OO - jaunākais Gundam;
Martian Successor Nadesico - vakar aizsāku - pagaidām ciešami;
Great Teacher Onizuka - n-to reizi mēģinu skatīties, taču atkal netieku tālāk par pirmās epas vidu;
Goshuushou-sama Ninomiya-kun - sižets ir gatavais margarīns, tomēr pagaidām izskatās gana labi, lai turpinātu nosist ar to savu laiku;
Kimikiss Pure Rouge - var skatīties;
El Cazador de la Bruja - cerības stars, ka anime industrija vēl nav pazudinājusi patiesi labas lietas;
Tekkonkinkreet (šaubos, vai uzrakstīju pareizi) - īpatnēja animācija, taču patiesi laba filma;
GitS2: Innocence - kāpēc es šito noskatījos tikai pirms dažām dienām?
Ghost Hound - kyaaa~;
Higurashi no Naku Koro ni Kai - はう-! おもちかえり!
Kodomo no Jikan - tīri aiz intereses - pārāk daudz apdziedāts, lai neuzmestu aci;
Bamboo Blade - neslikts humors;
Shion no Ou - dažbrīd rada sajūtu, kas atsauc atmiņā Death Note;
Kaiji - nose pr0n, anyone?
Dragonaut - nezinu pat kas, taču kaut kas mani piesaista šai anime;
Majin Tantei Nougami Neuro - šonakt noskatījos, nezinu, vai gribēšu vēl redzēt kaut ko tik stulbu;
Dennou Coil - pirms kādas nedēļas pabeidzu - ļoti patika;
Genshiken 2 - šonakt pabeidzu - pēdējā epa bija īpaši laba;
Tenjou Tenge - it kā nav manā gaumē, tomēr man patika;
Kiddy Grade, Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~, Armored Trooper Votoms - Pailsen Files, Macross Frontier - ir uz HDD, bet vēl nav redzeti.
Gan jau kaut ko piemirsu, taču, tā kā ik pa laikam izmantoju AOM (tagad gan WebAOM), tad būtībā AniDB mylist saturs par vismaz kādiem 98% atbilst patiesībai (lai gan nevajadzētu paļauties uz to, vai redzēts - vienkārši esmu klientā uzlicis, lai tā pievieno, tādēļ jāskatās pēc tā, vai ir galīgais vērtējums par visu anime - ja tas ir, tad noteikti esmu redzējis no pirmās līdz pēdējai epai).
Update: piemirsu par ef - klišejiska, tomēr man patīk.
Taka
Nik - nepiedāvā viņam vēl nepabeigtus šovus, redzi - cilvēkam ir grūti vienu sēriju nedēļā skatīties...
dExIT
Nēē es tiešī gribu tā.. Man grūti ar sirdi ir tas ka, vnk es noskatos visu... un nav tās gaidīšanas... biggrin.gif

Niks btw, es no tavas listes jau dauzko paņēmu.. bet šito ko tagad uzrakstīji.. ghmm.. būs tiešām jāsāk visu rakstīt DVD diskos.. biggrin.gif
Niks
Pirms tam gan labāk apdomā, vai tas viss tiešām ir tā vērts - labi, dažas anime tiešām ir tā vērtas, taču vairumu tu diez vai vēlreiz noskatīsies kādreiz.
Tenma
QUOTE(Niks @ Jan 2 2008, 00:46) *

Un daži šajā forumā dod priekšroku šadu cilvēku uzduršanai uz mietiem. *iet meklēt kādu trulu mietu, uz kura uzdurt Tenma*

*no visas sirds iesper pa pakaļu Niks* vai ta žēl pāris taustiņu sitienu dēļ manis!
Taka
Skolā kontroldarbus arī mamma tavā vietā raksta? smile.gif
Tenma
skola.... eh, laikam tiešām sesija... nē mana vietā neviens kontroldarbus nav rakstījis un jau gadu neesmu nevienu rakstījusi arī savā vietā.
dExIT
Piedodiet, ka pārtraucu Jūsu mīļo sarunu... biggrin.gif Bet Neveins nav Dzirdējis , wai būs School Rumble turpinājums.. es domāju trešā sezona ?
Niks
Domāju, ka būs, taču visticamāk tikai pēc/tuvu manga beigām (vismaz pagaidām vēl tiek izdota), jo, cik esmu izlasījis to uz priekšu, sižets pēc vietas, kurā beidzās otrā sezoan, sāk strauji noslēgties.
dExIT
Mļēēēē.. es tā gribēju lai Kenji būtu kopā ar jaunāko māsu.. she's soo sexy.. biggrin.gif ehh..

BTW, Nik negribi man PM aizsūtīt ar savu AniDB SIG , kodu ? biggrin.gif
Tenma
QUOTE(Niks @ Jan 2 2008, 06:10) *

Majin Tantei Nougami Neuro - šonakt noskatījos, nezinu, vai gribēšu vēl redzēt kaut ko tik stulbu;

nez, man patīk - absolūts sviests, bet var izsmieties līdz baltām pelītēm biggrin.gif

Edit: Nu labi, man patīk manga nevis anime. anime tiešām nerullē. Mangas tēli ir tiešām unikāli - Neuro ir neticami optimistisks, vienmēr smaidošs (man liekas, ka ja mangā viņš vispār ir ar nopietnu seju redzams, tad ļoooti reti - parasti viņa seju rotā šķelmīgs smaids) sadistisks, bet bērnišķīgi dzīvespriecīgs demons - nekā no tās dīvainās, viņam nepiestāvošās melanholijas, kas viņam animē piedēvēta; Yako izmanto mazāko iespēju, lai mēģinātu Neuro atriebties par visām pret viņu vērstajām riebeklībām (kuras gan vienmēr nāk atpakaļ pār viņas galvu) un ne mazākajā mērā neķer kreņķi, ka ar Neuro kkas tiešām varētu atgadīties, pie tam viņa apgalvo, ka kopš viņa pazīst Neuro, nekas vairs viņu nespēj nobiedēt (krīt panikā par katru sīkumu kā animē, īpaši, kad kkas gadās ar Neuro)
dExIT
Tā cilvēki, lūdzpalīdzat, izmisušā brīdi, esmu pilnīgi mana prātam neaptveramu daudzumu animju noskatījies, un es jau iekš Tokyo Toshokan saita kačāju visu ko varu, bet tā vai tā tur nekas ļoti frš s nav parādīies, varbūt vēļ k-ko var ietiekt ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.