Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesakiet lūdzu man...
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Niks
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2169 <--- tieši šodien sāku vēlreiz skatīties, ja nav vēl redzēta, tad must see.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4125 <--- šo es šodien pabeidzu skatīties.
Tad vēl ir FMP (3 seriāli), GitS:SAC (2 seriāli un filma), Kanon un n citas anime, kuras ir pelnījušas must see statusu.
Ja tie redzēti, varu ieteikt Simoun, Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor, Soukou no Strain, Mugen no Ryvius un Uchuu no Stellvia (uzmanību: pirmā ir shoujo ai, bet pārējās, škiet, katra garantē vienvirziena transformāciju par SciFi/mecha otakutardu).
P.S. Ja arī viss augstāk minētais jau redzēts (as if), tad vienkārši salīdzini savu animelist ar manu - gan jau atradīsi kādu neredzētu anime, tiesa, tur gan dominēs mecha.
Roze
QUOTE(dExIT @ Apr 9 2008, 21:11) *

Tā cilvēki, lūdzpalīdzat, izmisušā brīdi, esmu pilnīgi mana prātam neaptveramu daudzumu animju noskatījies, un es jau iekš Tokyo Toshokan saita kačāju visu ko varu, bet tā vai tā tur nekas ļoti frš s nav parādīies, varbūt vēļ k-ko var ietiekt ?

Visi nedaudz vecāki kulta / must-see gabali ar ir skatīti ?

Cowboy Bebop (TV) + movie Knocking on heavens door
Trigun
Hellsing
Berserk
Serial expiriments Lain
Rurouni Kenshin (105 epas + 2 movie + 2 ovas)
GTO - Great Teacher Onizuka
Golden Boy
Gankutsuou
Beck
Jin-Roh
Black Lagoon (abas sezonas)
Azumanga Daiou
NHK
Samurai Champloo
Honey & Clover
Last Exile
Planetes
Paradise Kiss
Wolf`s Rain
Love Hina
FLCL
Ergo Proxy
Chobits
Peace Maker Kurogane
Sentou Yousei Yukikaze
Battle Programmer Shirase
Saishuuheiki Kanojo

utt utt (random order)... saukt var bezjēgā bet nu atkarīgs cik kuram ir "neaptveramu daudzumu animju"..

Tad protams otra izeja ir skatīties mega garos shovus aka - One Piece, Bleach, Naruto ..
Mey4D
Goldenboy
Chrno Crusade
True Tears
un pārmaiņas pēc arī Onegai Teacher
- vari paskatīties, šie gabali ir vienkārši grandiozi =3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.