-----------------------------------------------------------------
Sekojoshais teksts ir rakstiits vakar vakaraa, bet netika nosuutiits, jo shis forums upgreidojaas. Ceru, ka man tiks piedots tas, ja es kaut ko nebuushu izpratis pareizi taapeec, ka diezgan pavirshi paarskreeju topikam - kaa nekaa shams garsh un es tikai vakar atgriezos forumaa. Paareejo driikst nepiedot.
-----------------------------------------------------------------
Mjaa, saakumaa man shis topiks (pieliekot klaat pirmo dalju) atgaadinaaja kaut ko shaadu:
"Merilins Mensons rullee!!! Visi paareejie suukaa!!!"
"Pats tu suukaa!!! F#@$ Mensonu!!! BSB rullee!!!!!!!!!"
...
...
bet beigaas man apskaidrojaas praats, un redzu, ka tik traki nemaz nav.
Es iisteniibaa piekriitu shim LLM teiktajam:
Bet nu taa ir sagadiijies ka manupraat taads nospiedoshs vairaakums anime ir pilniigs suxx.
Bet taa jau ir ar visu - filmaam, graamataam... Ir veerts cieniit graamatas taas mazaas literatuuras daljas deelj, kas ir tieshaam laba. Un ir dazhas taadas animes, kuras tieshaam man liekas gjeniaalas un kuru deelj es uzdroshinos teikt, ka man patiik anime.
Bet, ja kaadam nepatiik, lai tachu... gaumes lieta paliek gaumes lieta, to nevar iesmeereet. Katrs cilveeks veido savu pasaules karti, savas definiicijas par to, kas sux un kas rulz, mees varam tikai uzklausiit otra viedokljus un argumentus un saliidzinaat tos ar saveejiem. Man netraucee, ka nekustiigs, mazdetalizeets kadrs, leenaam tiek palielinaats vai paarvietots, bet zinu cilveekus, kurus tas reaali kaitina. Uzskatu, ka emocijas nevajag glabaat sevii, vajag taas likt uz aaru, izteikties.
Ir tikai divas lietas, kuras es gribeetu, lai LLM taa nopietni apdomaa:
1. Taa visa ir gaumes lieta - gaumi izmainiit nevar. Toties, ja tavu postu meerkjis bija nevis izmainiit, bet saprast, tad centies ruupiigaak vai vismaz izliecies, ka saproti...
2. Es saprotu, ka tevii daudz iekshaa sakraajies, tomeer ticu, ka bez lamu vaardiem var iztikt...
Jaa, pavisam aizmirsu, ir veel kaut kas. Jau tavaa pirmajaa postaa ir krasa kritika pret komercalizaaciju. Ir taadi cilveeki, kas nepieskaita pokemonus pie anime, taapeec, ka tas ir drausmiigi komerciaals pasaakums. Pareizi, gandriiz visa(~99%) jaunaa anime ir komerciaaliem meerkjiem taisiita. Tad jau sanaak, ka anime vispaar nav anime... Es uzskatu, ka ir pilniigi vienalga, vai kaut kas ir taisiits komerciaaliem noluukiem vai baarenju patversmes atbalstam, svariigs ir tikai rezultaats, un sheit mees atkal atduramies pret gaumes jautaajumu. Neredzu, kas tev pretii pret komercalizaaciju, un to es tev arii veelos pajautaat. Nesaprotu, kaapeec visi vienmeer atbild, ka komercalizaacija nekam neder, iistaa maaksla top, nedomaajot par naudu. Ir tachu vienalga, par ko tu domaaji, ja beigaas sanaaca kaut kas labs. Jaa, shis arii bija manas veestules galvenais meerkjis - uzprasiit tev, LLM, kaapeec tev tik ljoti nepatiik komerciaalisms?
Ja vajag, esmu kaa vienmeer gatavs iesaistiities diskusijaa (kaa vienmeer ar vienalga kuru), uzrakstiit veel vienu referaatu "Par beernu samaitaatiibu" un pat mainiit savus uzskatus.
P.S. Ceru, ka viegli lasiit... iisaak neprotu, taads nu es esmu