QUOTE(-Kai- @ Dec 1 2004, 18:31)
He no horror spelem man vislabak patik Silent Hill serijas uuuuuuu
ta nu gan ir baisa spele............
aa jee.... Silent Hill ir labais. Shitaadas shausmenes man patiik! Pirmaas divas esmu izgaajis, ar tresho bija probleemas, paraadiijaas gljuks ka vairs neko neraada uz ekraana. Nu Resident evil ar nav slikts. Ta veel bija taada speele kaa Dino crisis - pirmaa dalja ir ok, bikses var paaris vietaas pielaist, bet nu otraa paaraak beernishkjiiga... liidz treshai veel neesmu ticis.
Jaladin
Dec 2 2004, 11:49
Nu jaa survival horror vispaar ir labie. Speeleet tumshos vakaros ar draugiem...
X_Kamui
Dec 2 2004, 22:45
Hikaru
Dec 16 2004, 16:24
X_Kamui
Dec 16 2004, 16:28
Hikaru vai man ta liekas vai tiešam eksiste Inuyasha`s spele uz PSone???
Hikaru
Dec 16 2004, 16:57
QUOTE(-Kai- @ Dec 16 2004, 15:28)
Jā! Eksistē gan.
X_Kamui
Dec 16 2004, 17:00
Nu gan atpalicis esmu kļuvis neko jau nezinu par PSone spelem
QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 15:57)
Jā! Eksistē gan.
un kur vinu dabuut ?
X_Kamui
Dec 21 2004, 02:58
Es to ar gribetu zinat
Hikaru
Dec 21 2004, 17:25
QUOTE(Rob_X @ Dec 21 2004, 01:51)
QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 15:57)
Jā! Eksistē gan.
un kur vinu dabuut ?
Nu, piemēram, man tā ir.
Kā arī, ja labi pameklē, tad pa DC++ to var kaut kur atrast un nokačāt.
atrast var bet ka4aat gan man nevelk, pedeja laika vispar dc++ neaiztieku un nemot vera ka ta spele nemaz tik duadziem nav tad ari atrums nebus tas labakais.. .ehh tomer labak palugt tevi kaut ka nebut noshareet
Hikaru
Dec 22 2004, 16:35
Nu tad vari kachāt no manis. Cik gan ātri no manis kačāsies, es nezinu.
Vai tu esi tas tajā tur vienā hubā (animehub.dyn....[kaut kāds tur] jeb vienkārši "-"), kur tu nezini, kas tev datorā pašam atrodas? Vismaz niks ir tāds pats kā tev. Tad no tevis diezgan labi kačājas.
Biju parakņājies pa tavu mp3 bardaku un esmu kaut ko nokačājis.
Tātad, ko es gribēju teikt... Es tad tajā hubā arī dažreiz iegriežos, un vari mani tur ķert.
Hikaru
Dec 22 2004, 17:54
Nu es arī ceru.
Varbūt uz vēla vakara pusi Interneta sakari uzlabosies.
Man tie sakari ir mainīgi. Dažreiz ātri, dažreiz lēni.
Vai arī neuzlabosies.
Hikaru
Dec 23 2004, 11:49
Errors? Man atarhivējas bez problēmām. Varbūt nokačājās ar kļūdu.
Vai arī vienkārši tev WinRAR versija ir vecāka, ar kuru nevar atarhivēt failus, kuri ir arhivēti ar jaunāku versiju.
X_Kamui
Dec 23 2004, 17:55
Ar DC++ ta nu ta mazliet neprotu rikoties
........... bet
es ar eMulu atradu.............
dabushu jaunaku versiju un novilkshu no jauna (taa sanaaca ka nodzeesu
)
p.s. tiesham jabut 200mb ?
Hikaru
Dec 24 2004, 10:44
Arhīvs aizņem 232 mb. Bet pats bin. fails aizņem 635 mb. Vienkārši arhīvu nokačāt ir 3 reizes ātrāk.
Nu ja gribi vari, kačāt uzreis atarhivētu failu. Tikai būs ilgāk jākačā.
shis geims rullee !! man vismaz patika
(kadam inuyasha uz gba kur butu rpg ? )
iesaku GuiltyGearX2 manupraat shobriid labaakais 2D faitings pasaulee (PS2)
QUOTE(-Kai- @ Dec 16 2004, 16:28)
Es zinu fighting'u uz PS1 izskataas baigi suudiigs !!!! Es zinu ka ir GITS uz PS1 tur Tchikomas jaavada ir ljoti smukaun ir uzziimeets veselas (kopaa) 15 minuutes garsh anime video speciaali speelei.
QUOTE(S.U.D @ Jan 5 2005, 15:15)
QUOTE(-Kai- @ Dec 16 2004, 16:28)
Es zinu fighting'u uz PS1 izskataas baigi suudiigs
Bet ļoti interesants. Viegli taisīt Bakuryuhu un citus super prijomus ar pārējiem chariem.
Un vēl tur ir dažādas extras kā, piemēram, bilžu galerija, un vēl var mainīt, ko katrs chars teiks pēc Battle pabeigšanas utt...
Iesaku visiem Melty Blood speeli augstas klases 2D fightingam anime teemaa
Veel ir arii Melty Blood Re.Act, bet neesmu pameegjinaajis...
X_Kamui
Jan 5 2005, 18:59
Uz kuras konsoles ta spele ir ....
Es tik uz GBA zinu 1 inuyashas speeli, bet taa man ir japaaniski un taa ir kaa kaulinju speele.
QUOTE(SheWr @ Jan 5 2005, 18:00)
Es tik uz GBA zinu 1 inuyashas speeli, bet taa man ir japaaniski un taa ir kaa kaulinju speele.
Man arī spēle uz GBA ir japāņu valodā (laikam tā pati spēle). Bet tā ir pa pusei kauliņu un pa pusei rpg spēle. Tur paiet dažus soļus un pēc tam pakaujas. Tad, laikam, pēc katra vai vairāku līmeņu pāriešanas, palielinās chara līmenis un var kaut ko uzlabot.
QUOTE(-Kai- @ Jan 5 2005, 17:59)
Uz kuras konsoles ta spele ir ....
Defaultaa uz tiem kompjiem, kurus sauc par VideoGames, bet var dabuut arii prieksh PC.
tostermaize
Jan 6 2005, 10:42
QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 14:24)
kur lai es izroku playestationu ???
QUOTE(tostermaize @ Jan 6 2005, 09:42)
kur lai es izroku playestationu ???
Ir labs PS1 emulators, visiem labi zināmais ePSXe, ar kuru pirmo spēli var spēlēt uz PC.
No fighting tipa speeleem ljoti labs ( ja ne labaakais) ir SoulCalibur. Daudz dazaadu charu no tekena jauni no filmaam( tikai no anime laikam nav
-nDigo-
Jan 6 2005, 17:02
Soul Calibur da best game ever made by humanity(nezinu kaa ir ar otro dalju)...
QUOTE(<<<Indigo>>> @ Jan 6 2005, 17:02)
Soul Calibur da best game ever made by humanity(nezinu kaa ir ar otro dalju)...
Vispaar es otro domaaju
Otraa ir loti laba, es vispaar pirmo neesmu speeleejis...
-nDigo-
Jan 6 2005, 22:47
nu par turpinaajumiem speeleem es nu gan nezinu, biezhi vien turpinaajumi ir sliktaaki par originaaliem...(kur starp citu vareetu dabuut ps2 emulatoru un soul calibur2 kas kopaa dereetu?)
tekkena labaakaa dalja ir 3. dalja, jo 4. dalja galiigi nekur neiet, ja nu tikai grafika...
silent1
Jan 7 2005, 15:27
(kur starp citu vareetu dabuut ps2 emulatoru un soul calibur2 kas kopaa dereetu?)
To make it short - nekur pagaidām.
Shinobi-sama
Jan 7 2005, 18:10
personiigi domaaju ka no fighting simulaatoriem vis vislabaaksi ir TEKKEN-3un tag tournament. Vislabaak adapteetie fighting stili. SoulCalibur es negribu teikt ka jamais ir labaakais jo tur taa visa ierochu padariishan man liekas baigi velk uz arcade, neesu speelejis 2 dalju bet neshaubos ka arii tur visa taa ierochu padariishana ir taisni taada pati kaa 1.-jaa.
Street fighter aplha/ex ar visiem taas variaacijaam man loti iet pie sirds.. atceros, ka es pat tulznu noraavu meegjinot iziet street fighter ex + alpha traing modi lai unlockotu vis.. nu bet beigas tomeer izgaaju
Man jautaajums : vai kaadam maajaas nebuutu kur norakta speele GRANDIA( pirmaa) ja ir esmu ieintereseets samainiities?????????
Kyoushu
Jan 18 2005, 20:42
Eu soul calibur esmu redzeejis pa Game network. Kaada platforma? Kaads emulators? Kur kachaat? ...waig...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.