QUOTE(nikitaa @ Nov 14 2007, 09:25)
Tenma cik es saprotu, tad tev mans zīmētais puisietis atgādina tēlu no tā stāsta.... Forši..
Es tam stāstam tik ātri uzmetu aci, neko pārāk neiedziļinājos, stāsts patiešām liekas interesants, tik žēl, ka nav vairāk laika lai palasītu. Ar zobenu.. nu tas jau tik tā, fiziski tas puisis to zobenu vispār pat ar grūtībām paceltu, kur nu vēl iedurt kādam. Tā jau tik... Fantāzija!
Kaut gan no otras puses... ņemam kaadu jauku vieglu un izturiigu lidmashiinu vai kosmoskuģu taisaamo materiaalu un nebuus vairs tik traki
Nothinga, es teicu, ka tas tik sasaistiijies manaa izteelee
nikitaa
Dec 17 2007, 18:53
tenma nu tā arī var.
Mimi ganjau kādreiz, kā saka - labs nāk ar gaidīšanu.
Ļoti sen te nekas nav likts, tapēc laikam jāiemet šo to. Kautkas jau atkal nav riktīgi bet nu... Šie tie paši fanarti, tikai izkrāsoti. x_X
oiij, on šis ir ļoti sviestains. Kautkas nav kā vajag.. Pirmais darbs, kas zīmēts 100% uz datora. Tas laikam skaitās speedpainting. >.<
sugoi.
fantastisks pēdējais.
Indeed.....but something is missing.
Hmm,vajadzētu nedaudz asuma,lai zīmējumi nebūtu pārāk pliekani.
Taču ir baudāmi,ļoti labi.
FuschichO
Dec 17 2007, 20:47
Jā, man patīk. Taču vienam viedoklim gan es nepiekritīšu. Varbūt uz kopējā fona pēdējais ir labs, bet ja es to redzētu kā atsevišķu mākslu, tad tas mani nemaz nekustinātu. Tu jau noteikti neesi no tiem trakajiem, kas krāso ar peli, vai ne?
Klokjvaarpsta
Dec 18 2007, 09:35
Ziimeejumi,protams, ir ljoti labi, bet uzmaaciigi uzkriitoshaa izvairiishanaas no pagrieztas galvas ziimeeshanas un tikpat uzkriitoshaais meitenju/sievieshu kaaju truukums manu veerteejumu velk uz leju. Bet visaa kopumaa njemot, super, ja apsolies ar laiku ziimeet veel labaak un izjustaak
sievišķim bez lieka silikona, apjomam gurnu līmenī ir jābūt lielākam vai vienādam kā krūšu līmenī. Sakurai ir pārmērīgi šauri gurni (pārējām vēl var iztikt) un izskatās, ka viņai zarnukauli ir vnk ielauzti uz iekšu un pārmērīgi garš viduklis (mazāk izteikta, bet tomēr, ši problēma ir arī Hinatai)... Ino tiešām ir Ok, ja neskaita pāmērīgi kārnos augšdelmus - no tiem izvairījusies tikai Sakura. Pagaidām pietiks piekasīties. Portrets ir tiešām jauks...
Spectre
Dec 18 2007, 12:21
Es gan pamētāšos ar kritiku - ķermeņi ir pārāk gari, t'kā šo nevarētu gluži nosaukt par "clamp" stilu kurā tu zimē , ta nu derētu piestrādāt pie proporcijām.
Sakuras bilde ir laba no rokām līdz krūtīm. - zobens - khem rokturis nebūs resnāks par pašu zobenu, jo īpaši ņemot vērā ka to tur meitene, kā arī āsmenim jābūt uz otru pusi , šitā zobenu tur tikai un vienīgi cilvēki, kas sev vēlas nogriezt pirkstus
Krūtis - khem nokarājušies silikona blāki ? nu nez moš es tur kko nesaskatu
Kā arī krūškurvja izliekums sākas krietni pa zemu.
Meitenei ar trejžubur-nažiem (Inoue ?) - piekasīšos pie nažu lieluma ... khem nu viņi nav tik izteikti W, viņiem i jābūt ar izliekumiem, kā arī smalkākiem un garākiem, šis ierocis ir domāts duršanai - respektīvi smaks iegarens un tievs, lai spētu veiglak ieiet mērķī. Kā arī Labā roka - khem - nazis karājas gaisā.
Hinata (imho laikam) - Prikš tik smalka ķermeņa tāda apaļīga seja ? vai arī otrādāk.
P.s. Kritika ir domāta, lai uzlabotu darbus
btw, tikko pamanīju Hinatas vēders apgaismojumu ņēm no citas vietas, kā pārējais ķermenis
Tigra2
Dec 18 2007, 16:13
well nu. Nezīmē slikti. Priekš šī foruma tu zīmē labi, pat ļoti labi.
Bet man nepatīk. Liekas, ka zīmējumiem nav ne dzirkstelītes dzīvības, tie liekas tukši. Skaties - it kā kautkas ir, visādi usi susi, glīšas detaļas, simpātisks izkartojums. un tomēr - man nepatīk.
Esmu viens no tiem, kas zīmējumā par vissvarīgāko uzskata tā gaisotni, emocijas, protams,zīmējumos man patīk arī garīgi iztukšotas personībās, vai personības, kam piemīt lelles maigais emociju trūkums. Bt šiem, nav pat tik daudz emociju, kas parādītu, ka emociju nav.
Atkārtoju, tu zīmē labi, un tas, ka man nepatīk, nenozīmē, ka nepatīk citiem. Tas ta viss. :3
nikitaa
Dec 18 2007, 18:09
Misa Tnx.
Arts Paldies, njā.. es īsti nesaprotu kā tu to biji domājis to vārdu -pliekani. Cik saprotu tad domāji ka vajadzētu kautko interesantāku - vai arī savādākas krāsas?
FuschichO tnx, man tie laiki kad es krāsoju ar peli ir jau aiz muguras..
Nu par pēdējo -tas ir piiiiilnīgi normāli, ka tas zīmējums tevi nemaz neaizkustina. teikšu godīgi -mani ar ne! būtībā, tas zīmējums ir tapis bez jebkādas domas - uz ātru roku- vairāk kā trenniņš lai iemācītos drošāk rīkoties ar planšeti. nu šis te ir tā darba sākuma process, ar ko viņš aizsākās
--->
Var jau redzēt ka tam zīmējums ir tapis no absolūti bezjēzdīgas skices un neko labāku, saistošāku es gluži vienkārši nevarēju izspiest no tās.
Klokjvaarpsta Njaa... tās kājas.. es saku godīgi - es noslinkoju speciāli, jo nu man gluži vienkārši negribējās pārāk daudz cīnīties ar 4-iem fanartiem pēc kārtas.
Protams, es mēģināšu zīmēt labāk un izjustāk, bet tas, drīzāk, nāks ar laiku - jāiemācās visādi knifiņi lai to panāktu.
Tenma juu, es tās kļūdas apzinos ļooooti labi, bet tas ir labi, ka tu arī to pasaki. Negribēšana ķerties pie veciem darbiem ņem virsroku un gluži vienkārši nesanāk to visu izlabot.
Spectre ieroči... nav mana spēcīgākā puse
Es viņus zīmēju pilnīgi uz bobeni, nekur neskatoties, tapēc arī ir tik daudz gļuku. Ok, ok labi ka pateici - turpmāk vismaz zināšu kas un kā..
Tigra2 Nu, protams, tev ir taisnība, diezko emocionāli nav tie zīmējumi, bet zīmēt es tikai mācos, visu uzreiz es nevaru apgūt. Emocijas jau vispār ir sarežģīta lieta, tākā... ganjau kautkad tās arī parādīses. Es apzinos, ka manos darbos ir šausmonīgi daudz nepilnību un ka tie var arī citiem nepatikt. Tas ir normāli..
Paldies visiem, par to ka pasakat savas domas, jo tas palīdz labāk mācīties un labot kļūdas.
Alexa De Šarlote
Dec 18 2007, 20:17
Man patīk vis vairāk pirmais darbiņš no trim tas ir baigi feins un Hinata tur izskatās diezgant labi.
Bet tā kopumā skatoties ir labi un turpini tādā pašā garā.
zeloco
Dec 19 2007, 15:03
*savaac zhokli no pagaldes*
Vai shos vareetu dabuut arii wallpaper izmeeraa?
Lieliski dabi un veel lieliskaaks kraasojums! Ne pielikt ne atnjemt!
Nothinga
Dec 19 2007, 17:17
Pirmais linearta krāsojums - neslikts. Otrais - var redzēt, ka ar kājām kautkas nav īsti kā vajag. Trešais, ķermenis no vidukļa uz leju šķiet mazliet sviestains.
Pēdējais darbs - varens!
Kopumā darbi nav slikti, kļūdas jau lineārtiem tiku norādījusi un krāsojumos tādas tik ļoti nelec acīs, vismaz galvenokārt. Man ne paŗāk simpatizēja 2. un 3. darba fona krāsas. Kaut kas ne īstijā tonī vai arī tad tēliem vajadzēja izcelt citus toņus. Kopumā nav slikti.
Pē'dejais - kaut arī ātri zīmēts, šķiet, man vismaz, patīkams ^^ Mazliet savādāks, bet noteikti neslikts. ^^
nikitaa
Dec 19 2007, 23:00
Alexa De Šarlote oij, paldies..
zeloco he, he wallpaperu izmērā šie te neizskatās īpaši jauki, melnās līnijas izskatās dikti nejauki. es jau mēģināju kā viņi izskatās lielākos izmēros - nebija diezko daudzsološs skats. T_T
bet liels, liels paldies, prieks ka kādam patīk..
Nothinga tnx, bet par tiem foniem gan nezinu.. Tas jau tākā vairāk gaumes jautājums.
un kas otrajam ar tām kājām tur par štellīti arī īsti nesaprotu, bet nu labi, lai jau paliek. Lai vai kā, paldies..
Alexa De Šarlote
Dec 20 2007, 16:49
Ņam, ņam apsveicu, ka esi tikusi sensejos bez nekādā problemām, bet būtu labi ja tu šo darbu arī izskrāsotu man viņš baigi patīk.....
Mishelin
Dec 20 2007, 22:00
Nu sveicu sensejos :*
aeonseraph
Dec 21 2007, 14:59
Sveiciens jaunajam sensejam!
OO ooes tiko pamaniju jaunu senseju
Spectre
Jan 3 2008, 16:38
QUOTE(nikitaa @ Dec 18 2007, 17:09)
Spectre ieroči... nav mana spēcīgākā puse
Es viņus zīmēju pilnīgi uz bobeni, nekur neskatoties, tapēc arī ir tik daudz gļuku. Ok, ok labi ka pateici - turpmāk vismaz zināšu kas un kā..
Ieročiem i jābūt vienīdz elegantiem cik eleganti ir zīmējumi un otrādāk. Iedomājies šādu meiteni ar 2x2 zobenu ?
Bildei būtu pavisam cits skats
Melns ar nelielu atspulgu, iegarens, tievs zobens (nedod slepkavas sajūtu ?)
manuprāt, šie trejžubur - kā tu tur nosauci, nazīši, ir Sai, ne? pirms kāda gada jautāju, kad biju saskatījusies elektru, un man to kāc visai droši apgalvoja. ek, nu, varbūt japāniskais nosauk ir cits, būšu kļuvusi gudrāka.
nu, joo, krāsas ļoti izteiksmīgas. protams, ir kļūdiņas, kuras, ieskatoties, arī var atrast, bet tā vnk baudot iespaids pat ļoti labs.
piekrītu, ka pēdējam darbam jātop izkrāsotam!
noteikti piekāpšu pajūsmot vēl.
nikitaa
Jun 3 2009, 17:58
@ kahi, aeonseraph, Henata, Mishelin, Alexa De Šarlote - tnx.
@ Spectre - Yup, Tev tomēr ir taisnība!
Soo... kādus 18 gadus laikam te neko neesmu postojusi. Nu un, sh*t happens, tapēc pēc ilgiem laikiem iemetīšu kautko.
Šie abi kādus 5 mēnešus veci:
Nigguzis.
Šie kādus 3 mēnešus veci:
Un drusciņ skices/ķēpas/trenniņi u.t.t..
Jānokārto ekši un jāķeras atkal pie zīmēšanas.. *_*
Tā neko progress. ō_ō Plikiņi gan.
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 3 2009, 21:14
njam... progress ir pamatīgs
holyfakinshait, that is so awesome.
njā, pievienojos tiem, kas brīnās par progresu.
FuschichO
Jun 3 2009, 23:23
whoa!!! Tie zīmējumi ir patiešām labi. Visvairāk man patika sieviete ar izkapti, bet tie pirmie krāsojumi, par tiem es varu teikt tā, ka toreiz tu vēl nerubīji anatomiju tā, kā to rāda pēdējie darbi. Vnk mega progress, kurš redzams pat viena posta ietvaros.
QUOTE(nikitaa @ Jun 3 2009, 17:58)
šitas ļoti patīk.. ziimeejums, izpildiijums, kraasas, noskanja, "mesidžs"... ļoti daiļi...
Un skicītes ir tīrais prieks skatīties... skiču stils nedaudz atgādina vienu beibi no DA ->
http://ellaine.deviantart.com/gallery/Super. tikai neapstādini progresu and the sky's the limit!
nikitaa
Jun 8 2009, 21:44
@Kikyou - Tenkjuu!. Plikumi ir obligāti, ja gribās iemācīties pareizu anatomiju! O_o
@Isabel Carmin fon Edelhain, Ayumi - Tnx!
@FuschichO - Paldiesā. Atliek Tev piekrist, par pirmajiem darbiem..
@zeloco - Tnx! Njā, tā tīri neko tai beibei galerija (patīk). I ne nedomāju apstādinat progesu. Mūžu dzīvo, mūžu mācies!
Nerine
Jun 14 2009, 14:37
Tiešām superīgi darbi!
Smuki izkrāsotas naruto meičas, un arī pēdējais darbs tāds ļoti acīm patīkams. Vienīgi liekas, ka tā stāvot, viņa tūlīt būs uz deguna.
Bet tiešām baigi labi.
Nothinga
Jun 19 2009, 14:01
Nolēmu paskatīties kas jauns un mazliet atstulbu. Piekrītu tiem, kas min krietni manāmo progresu. Anatomija ir uzlabojusies, stils un skili arī. Tā tik turpināt!
Prieks redzēt cilvēkus, ka spēj tik ātri un labi progresēt!
Mitsuki.
Aug 2 2009, 12:59
Un cik ilgi jau aizraujies ar zīmēšanu?
tiptops
Feb 12 2012, 12:04
Ļoti skaisti darbi! Tiešam, visu cieņu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.