QUOTE(hypnotize @ Aug 30 2007, 14:28)
nuu...domaaaju, ja centies shaadaa stilaa turpinaat tev veel ir daudz kur augt.....
luuk...peec manaam domaam labs piemeers .....laikam arii pulkjcilveecinjiem meedz buut savas proporcijas....
iesaku...
lai sasniegtu savu meerkji...
pacenties vismaz 5min...
Pirmkārt, Shumina cilvēciņiem locekļi ir atdalīti no ķermeņa.
Otrkārt, shumins ir ekspresionists, uz to norāda izmantotās krāsas. :3
Tātad, tas piemērs pilnīgi noteikti neatbilst konkrētajam gadījumam, jo stiliņi galīgi atšķiras.
Shumins jau tā cenšas, un, starp citu, ilgāk par 5 minūtēm.... vai ta tas nav redzams perfekti tīrajās līnijās?
Reti kurš artists var lepoties ar tādām tīrām līnijām.
Krāsas piemeklētas spilgtas un izteiktas, līdz ar to ir pastiprināti parādīta ideja par gaišo un silto sestdienas tusiņu.
Jā, tusņi brīvā dabā ir laba lieta, atceros kā bērnībā ar māsām visu laiku tusoju pa skābeņu pļavu, kamēr mamma lasīja skābenes, varējām kārtīgi izripināties pa zāli. vakarā devāmies mājās un mamma vārīja svaigu zaļu skābeņu zupu :3 Vēljiprojām skābeņu zupa ir mans favorīts, laikam dēļ tām emocijām. ¦3
QUOTE(Isa-chan @ Aug 30 2007, 13:10)
Un ilgi taisies plosīties tik tapē, ka Tigra nav sensejos?
Kādā jēgā?
Es tač neko šai forumā vairs nepostoju...kā arī... es domāju, ka tam visam bija pavisam cita ideja apakšā...
Cilvēka mākslinieciskajai pusei atveroties nav jāmeklē iemesli, tādas lietas notiek nemanāmi un mūža garumā, māksla cilvēkā izaug kā zieds, no maza pumpura, kas skatās apkārt un apbrīno, līdz plaukstošam ziedam, kam apnicis skatīties, tas vēlas pats būt apbrīnots.
Tā tik turēt shumshum, nedaudz piestrādāsi pie detaļām un būs cool, tev jau tāpat piemīt vissvarīgākā no mākslinieka spējām - spēja savā darbā ietvet emocijas.
Vissvarīgākais ir saglabāt optimismu un atcerēties, ka vissvargākais ir tas, ko pats par sevi domā... ja patīk zīmēt, tad zīmē un dari to no visas sirds. :3
GO, SHUMIN, GO!